ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים [שרשור רשמי]
היציבות תלויה בלינקים שברשימה ולא בתוסף/תוכנה כזו או אחרת. אם השרת של קשת יקרוס, לא יעזור כלום... ו"SIMPLE IPTV CLIENT ("LIVE TV - כבר חלק אינטגרלי מקודי...
אגב, גם אני בעד APK שאינו כבד כמו קודי.. אבל לא זה...
אגב, גם אני בעד APK שאינו כבד כמו קודי.. אבל לא זה...
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
Re: ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים
הכל טוב גם ההרחבה של פישנזון פונה לאותם מקורות, אז גם אצלו לא יעבוד…29/10/2022 13:19rafi_d כתב: היציבות תלויה בלינקים שברשימה ולא בתוסף/תוכנה כזו או אחרת. אם השרת של קשת יקרוס, לא יעזור כלום... ו"SIMPLE IPTV CLIENT ("LIVE TV - כבר חלק אינטגרלי מקודי...
אגב, גם אני בעד APK שאינו כבד כמו קודי.. אבל לא זה......
אני סך הכל מבטל תלות בקודי/סטרימר.. כמובן שכל אחד יעשה את הטוב בעינו אני לא ממציא את הגלגל רק הממציא לשעבר של ישראלייב הידוע
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
rafi_d,
אמת, אבל אנשים שמים את התוספים האלו בגלל ההבטחה לראות תכנים לא חוקיים ואז כאשר התכנים הלא חוקיים מתגלים כלא יציבים, ההתרשמות השלילית נעשית כלפי כל התוסף ואז יוצא שאנשים מתקינים עוד ועוד תוספים, בשאיפה שהתוסף הבא עליו הם קראו כרגע בפייסבוק\פורום, יהיה יציב, אבל כמובן שהם כל פעם מתאכזבים מחדש.
בסך הכל מה אנשים ביקשו, לראות 2-3 ערוצי עידן+ בצורה יציבה.
אמת, אבל אנשים שמים את התוספים האלו בגלל ההבטחה לראות תכנים לא חוקיים ואז כאשר התכנים הלא חוקיים מתגלים כלא יציבים, ההתרשמות השלילית נעשית כלפי כל התוסף ואז יוצא שאנשים מתקינים עוד ועוד תוספים, בשאיפה שהתוסף הבא עליו הם קראו כרגע בפייסבוק\פורום, יהיה יציב, אבל כמובן שהם כל פעם מתאכזבים מחדש.
בסך הכל מה אנשים ביקשו, לראות 2-3 ערוצי עידן+ בצורה יציבה.
אחלה, כל יוזמה ברוכה כאשר שהמדינה כושלת בלתת שירות סביר של צפיה (אבל איכותית...) ב3+- ערוצים ולא במטושטש על 65" ...
או שזה כאן, או שזה פישנזון , או שזה IsraTV, או שזה סלקום או פרטנר, לא כ"כ משנה, כל אחד וההעדפה שלו והתקציב שלו. ספציפית כאן - אני בעקרון נגד הגנות בתשלום מוגבלות חומרה עבור מדיה חינמית, ספק שירות בתשלום - שיעשה מה שהוא רוצה, ויגביל לפי MAC... אגב, אני עוד לא ראיתי כאן אחד כזה..
ואגב2, מה שהמדינה היתה צריכה לעשות - זה בערך מה שעשה, בפשטות רבה, מישהו אנונימי כאן (כמובן שחלק מהלינקים כבר שבורים, וחסרים לוחות שידורים... ) :
https://random-stuffs.netlify.app/tv
או שזה כאן, או שזה פישנזון , או שזה IsraTV, או שזה סלקום או פרטנר, לא כ"כ משנה, כל אחד וההעדפה שלו והתקציב שלו. ספציפית כאן - אני בעקרון נגד הגנות בתשלום מוגבלות חומרה עבור מדיה חינמית, ספק שירות בתשלום - שיעשה מה שהוא רוצה, ויגביל לפי MAC... אגב, אני עוד לא ראיתי כאן אחד כזה..
ואגב2, מה שהמדינה היתה צריכה לעשות - זה בערך מה שעשה, בפשטות רבה, מישהו אנונימי כאן (כמובן שחלק מהלינקים כבר שבורים, וחסרים לוחות שידורים... ) :
https://random-stuffs.netlify.app/tv
-
benny123
- חבר מכור קשה

rafi_d יש לך בעיה בהבנה כנראה לצערי.
ההגבלה לפי כתובת מאק היא של יוצרי התוכנה שיש להם פורטל ייעודי להעלאת הרשימות שלך לשימושך האישי ולכן יש את ההגבלה שנועדה לשמור על המנוי שלך באם אתה משלם לאיזה ספק או בעל רשימה פרטית כמו שיש לי.
ההגבלה היא של יוצרי התוכנה בלבד וזו זכותם, רבים מיוצרי התוכנות של IPTV לטלוויזיות החכמות עובדים לפי מאק אדרסס ואני מוצא שיטה זו יעילה ובטוחה, התשלום החד פעמי עבור התוכנה הוא זניח כי אתה נהנה מאין ספור אפשרויות ללא קשר אלי - אתה יכול גם עצמאית להוסיף עוד רשימות משלך לפורטל והתוכנה הזאת מאפשרת לסחוט את המיץ למסך החכם ולהנות ממנו בלי צורך להיות מחובר לעוד קופסא, לעוד שלט ולעוד ממשק... אתה מוזמן להריץ גוגל על שם התוכנה ולראות סרטונים וביקורות הם לא חדשים בתחום והשם שלהם הולך לפניהם...
ההגבלה לפי כתובת מאק היא של יוצרי התוכנה שיש להם פורטל ייעודי להעלאת הרשימות שלך לשימושך האישי ולכן יש את ההגבלה שנועדה לשמור על המנוי שלך באם אתה משלם לאיזה ספק או בעל רשימה פרטית כמו שיש לי.
ההגבלה היא של יוצרי התוכנה בלבד וזו זכותם, רבים מיוצרי התוכנות של IPTV לטלוויזיות החכמות עובדים לפי מאק אדרסס ואני מוצא שיטה זו יעילה ובטוחה, התשלום החד פעמי עבור התוכנה הוא זניח כי אתה נהנה מאין ספור אפשרויות ללא קשר אלי - אתה יכול גם עצמאית להוסיף עוד רשימות משלך לפורטל והתוכנה הזאת מאפשרת לסחוט את המיץ למסך החכם ולהנות ממנו בלי צורך להיות מחובר לעוד קופסא, לעוד שלט ולעוד ממשק... אתה מוזמן להריץ גוגל על שם התוכנה ולראות סרטונים וביקורות הם לא חדשים בתחום והשם שלהם הולך לפניהם...
הבנתי שזה לא אתה אלא ספק התוכנה, וזו זכותם. ו.. זכותי לבחור לא להשתמש בשירות מוגבל חומרה לצפיה בplaylists, אלא בחלופות אחרות שזמינות כיום...
-
benny123
- חבר מכור קשה

rafi_d זכותך לעשות מה שנראה לך, אבל אל תטעה פה את החברים בקהילה, שבת שלום ותודה לך על תגובותייך עד כה.
מנסה שלא להטעות, ומקווה שדייקתי בהבחנה/הבנה שלי.
כל אחד ושיקוליו, וחו"ח אין שום כוונה להרתיע אחרים מלהצטרף לצפיה/יוזמה שארגנת. מקווה שבעתיד תאפשר שימוש גם דרך כלי צפיה נוספים, שלא מגבילים לחומרה ורצוי גם עם אופציה חינמית או קוד פתוח.
כל אחד ושיקוליו, וחו"ח אין שום כוונה להרתיע אחרים מלהצטרף לצפיה/יוזמה שארגנת. מקווה שבעתיד תאפשר שימוש גם דרך כלי צפיה נוספים, שלא מגבילים לחומרה ורצוי גם עם אופציה חינמית או קוד פתוח.
בני היקר ,
פלטפורמה נהדרת ויציבה , LG 77 C1 .
ממתין בקוצר רוח לערוצים נוספים ..
ניתן לעצור שידור חי ולהמשיך ( לא יודע מה גודל הבאפר..)
שאפו !!
פלטפורמה נהדרת ויציבה , LG 77 C1 .
ממתין בקוצר רוח לערוצים נוספים ..
ניתן לעצור שידור חי ולהמשיך ( לא יודע מה גודל הבאפר..)
שאפו !!
בני יקר,
קודם כל תודה רבה על עבודתך גם בפרוייקטים הקודמים!
האם יש איזו רשימה של כל הערוצים הזרים שכלולים?
המון תודה
קודם כל תודה רבה על עבודתך גם בפרוייקטים הקודמים!
האם יש איזו רשימה של כל הערוצים הזרים שכלולים?
המון תודה
אני משתמש חדש וזה בהחלט עושה את העבודה ויותר !
ואני אומר את זה אפילו שיש לי את האפליקציות הנפרדות של כאן, ערוץ 12, ערוץ 13 וערוץ 14.
קודם כל, יש ברשימה של בני עוד ערוצים ישראלים, והרבה ערוצים אירופאים.
ואני אומר את זה אפילו שיש לי את האפליקציות הנפרדות של כאן, ערוץ 12, ערוץ 13 וערוץ 14.
קודם כל, יש ברשימה של בני עוד ערוצים ישראלים, והרבה ערוצים אירופאים.
- אני הייתי רוצה לדעת האם הקישורים לעידן+ יעבדו בחו"ל
- וגם ממליץ, אם זה אפשרי בכלל, שערוצים ישראלים יהיו בקבוצה נפרדת ב-SMART IPTV (לפחות אני רק מעוניין בהם)
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2653
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 158 פעמים
מצטרף לברכות, 
האם יש ערוצים טובים ברומנית? המשפחה הרומנית בשרון רוצה להפטר מהלווין.

האם יש ערוצים טובים ברומנית? המשפחה הרומנית בשרון רוצה להפטר מהלווין.
-
benny123
- חבר מכור קשה

עונה על פי הסדר חברים,
תומריקו, שמח לשמוע שאתה מרוצה, אכן ניתן להקפיא תמונה ולגבי זכרון הבאפר להערכתי זה תלוי בזכרון הראם/קשיח במסך החכם, לא להקפיא לשעות אבל לדקות לדעתי זה עובד יפה מאוד, יש בהחלט תכנון להוספת ערוצים נוספים זהו רק שלד מרכזי.
teenet, באהבה גדולה. היות והרשימה מתעדכנת בשוטף קשה יהיה לי לתקף את הרשימה בכל פעם מה גם שיש מעל 40 תחנות וזה ימשיך לגדול, אני גם לא מעוניין שהרשימה תודלף החוצה כי אז יהיו ניסיונות לפגוע/למשוך את הלינקים וזהו לא דבר שארצה בקרוב שיקרה (חלק מהלינקים יש לי בלעדית, לא לשאול איך אני ידוע בקסמיי)
mark13, עניתי לך לגבי הכל בפרטי, עד שלא יצא לאור אני לא רוצה לחשוף תהליכים - בגדול ערוצי כאן בלבד ממה שאני זוכר מוגבלים גיאוגרפית לישראל.
מספיקלי, פצ'ה פיצ'ה? יש תכנון להוספת ערוצים ברומנית אבל הם יהיו המרכזיים בלבד והציבוריים לא משהו פרימיום אם זו כוונתך אז לא יודע אם רעיון טוב לוותר על הלווין.
***נוספו ערוצי בדיקה מסויימים, אשמח שמי שמריץ את הרשימה יבצע רענון עם כפתור האפס בשלט וינסה להפעיל את הערוצים הללו - יש לקחת בחשבון שזמן העלייה שלהם מעט ארוך יותר מהרגיל אבל האיכות גבוהה יותר בחלק מהמקרים***
תומריקו, שמח לשמוע שאתה מרוצה, אכן ניתן להקפיא תמונה ולגבי זכרון הבאפר להערכתי זה תלוי בזכרון הראם/קשיח במסך החכם, לא להקפיא לשעות אבל לדקות לדעתי זה עובד יפה מאוד, יש בהחלט תכנון להוספת ערוצים נוספים זהו רק שלד מרכזי.
teenet, באהבה גדולה. היות והרשימה מתעדכנת בשוטף קשה יהיה לי לתקף את הרשימה בכל פעם מה גם שיש מעל 40 תחנות וזה ימשיך לגדול, אני גם לא מעוניין שהרשימה תודלף החוצה כי אז יהיו ניסיונות לפגוע/למשוך את הלינקים וזהו לא דבר שארצה בקרוב שיקרה (חלק מהלינקים יש לי בלעדית, לא לשאול איך אני ידוע בקסמיי)
mark13, עניתי לך לגבי הכל בפרטי, עד שלא יצא לאור אני לא רוצה לחשוף תהליכים - בגדול ערוצי כאן בלבד ממה שאני זוכר מוגבלים גיאוגרפית לישראל.
מספיקלי, פצ'ה פיצ'ה? יש תכנון להוספת ערוצים ברומנית אבל הם יהיו המרכזיים בלבד והציבוריים לא משהו פרימיום אם זו כוונתך אז לא יודע אם רעיון טוב לוותר על הלווין.
***נוספו ערוצי בדיקה מסויימים, אשמח שמי שמריץ את הרשימה יבצע רענון עם כפתור האפס בשלט וינסה להפעיל את הערוצים הללו - יש לקחת בחשבון שזמן העלייה שלהם מעט ארוך יותר מהרגיל אבל האיכות גבוהה יותר בחלק מהמקרים***
אפשר בבקשה לדעת למה הם רוצים להפטר מהלווין?30/10/2022 14:46מספיקלי כתב: מצטרף לברכות,
האם יש ערוצים טובים ברומנית? המשפחה הרומנית בשרון רוצה להפטר מהלווין....
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2653
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 158 פעמים
לא יודע, כשאהיה אצלם אוכל להבין יותר טוב את הבעיה ומה הפתרונות האפשריים....