efib כתב:אין כמו סטיקים איןkeyser כתב:(בכסף שתחסוך על המוצרים האלה, אתה מזמין אותי, את אפי, את גיא עזרא ואת אלוני לארוחה).......
תביעה נגד אתרי מכירות - מפעילים משתמשים פיקטיביים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
מכירות פומביות באולסייל
אני לא יודע לגבי מכרזים ב P1000 אבל באולסייל אני אישית נתקלתי בתופעה המרגיזה הזאת. במשך כמה ימים ברציפות השתתפתי במכרז על מוצר מסוים. ביום הראשון לא ממש השתתפתי רק בדקתי באיזה מחיר נמכר המוצר. למחרת הגעתי למחיר הזה + 100 שקל ולא זכיתי. בימים הבאים כל פעם העליתי את המחיר המקסימלי שלי ולהפתעתי כל פעם משהו אחר שם יותר ממני וזכה. בסוף התהליך הבנתי שעובדים עלינו בעיניים ולא מוכרים מוצרים עד שלא מגיעים לסכום מינימלי שנקבע ע"י האתר.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
Re: מכירות פומביות באולסייל
דווקה זכיתי פעם באולסייל ברדיו דיסק לאוטו בפחות 300 שקל מהמחיר בזאפ ...amarguli כתב:אני לא יודע לגבי מכרזים ב P1000 אבל באולסייל אני אישית נתקלתי בתופעה המרגיזה הזאת. במשך כמה ימים ברציפות השתתפתי במכרז על מוצר מסוים. ביום הראשון לא ממש השתתפתי רק בדקתי באיזה מחיר נמכר המוצר. למחרת הגעתי למחיר הזה + 100 שקל ולא זכיתי. בימים הבאים כל פעם העליתי את המחיר המקסימלי שלי ולהפתעתי כל פעם משהו אחר שם יותר ממני וזכה. בסוף התהליך הבנתי שעובדים עלינו בעיניים ולא מוכרים מוצרים עד שלא מגיעים לסכום מינימלי שנקבע ע"י האתר....
אחלה רדיו דיסק של JVC
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
חבר'ה תרדו מהקיסר ותחשבו על זה רגע,
אני, בתור צרכן, מעניין את הסבתא של הדודה של השכנה שלי אם יש או אין סוחר \ רובוט מאחורי המכירה.
מעניין אותי רק המחיר והשירות שאקבל, ואם הם טובים אז זה מה שחשוב. מצידי שיקראו לזה 'מכירת פראיירים מיוחדת לאידיוטים בלבד'. אם אני משלם מחיר נמוך יותר מחנויות בשוק ומקבל את אותו המוצר והשירות- שהספק, מנהל האתר ואינסטלטור שלו יעלו מחירים- בכלל לא מעניין אותי.
אין לי ספק שהספקים רוצים לגונן על עצמם מפני הפסד, לא הגיוני בעליל שספק יפסיד סכומי כסף גדולים כי למכירות לא נכנסו אנשים.
בעולם הגדול הצרכנים מבינים את זה ולכן המכירות הפומביון הן שמורות - מתחילות ממנימום סכום שבו הספק לא מפסיד. אבל הישראלים כנראה גם תמימים וגם טיפשים כי הם רוצים שיגידו להם 'פומבית מ1 ש"ח' וגם יעמדו בזה....... כן בטח...... נראה כל אחד מכם מסכן כך את לחמו.
מדובר לדעתי בתביעה קנטרנית של כמה קוטרים שחסרה להם תעסוקה ומחפשים לעשות קצת כסף קל.
אני, בתור צרכן, מעניין את הסבתא של הדודה של השכנה שלי אם יש או אין סוחר \ רובוט מאחורי המכירה.
מעניין אותי רק המחיר והשירות שאקבל, ואם הם טובים אז זה מה שחשוב. מצידי שיקראו לזה 'מכירת פראיירים מיוחדת לאידיוטים בלבד'. אם אני משלם מחיר נמוך יותר מחנויות בשוק ומקבל את אותו המוצר והשירות- שהספק, מנהל האתר ואינסטלטור שלו יעלו מחירים- בכלל לא מעניין אותי.
אין לי ספק שהספקים רוצים לגונן על עצמם מפני הפסד, לא הגיוני בעליל שספק יפסיד סכומי כסף גדולים כי למכירות לא נכנסו אנשים.
בעולם הגדול הצרכנים מבינים את זה ולכן המכירות הפומביון הן שמורות - מתחילות ממנימום סכום שבו הספק לא מפסיד. אבל הישראלים כנראה גם תמימים וגם טיפשים כי הם רוצים שיגידו להם 'פומבית מ1 ש"ח' וגם יעמדו בזה....... כן בטח...... נראה כל אחד מכם מסכן כך את לחמו.
מדובר לדעתי בתביעה קנטרנית של כמה קוטרים שחסרה להם תעסוקה ומחפשים לעשות קצת כסף קל.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
מסכים לכל מילהkolokito כתב:חבר'ה תרדו מהקיסר ותחשבו על זה רגע,
מדובר לדעתי בתביעה קנטרנית של כמה קוטרים שחסרה להם תעסוקה ומחפשים לעשות קצת כסף קל....
אני מסכים בהחלט שספק לא צריך להפסיד במכירות פומביות אבל אסור לו לציין כי מחיר הפתיחה הוא 1 ש"ח כאשר יש מחיר מינימום גבוה יותר משמעותית אשר לא ידוע לצרכן. יש כאן הטעייה מכוונת וזה לא חוקי. אם רוצים להישאר בפורמט המכירות הפומביות אז שיקבעו מחיר התחלתי זהה למחיר המינימום של הספק. המכירות הללו אולי יעבדו מהסקסיות שלהן אבל לפחות לא ירמו אף אחד.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
נכון, אבל זו בדיוק הטענה שלי- ישראלים רוצים שירמו אותם.
אני יודע היטב (ואני מאמין שמני יאשר) שלמכירות הפומביות שמתחילות ממחיר נורמאלי אף אחד לא נכנס- תשאלו את עצמכם למה.... כי מר ישראלי חושב שבמכירה שמתחילה מ1 ש"ח הוא באמת יכול לדפוק את המערכת וממכירה שמתחיל מ2000 הוא לא (למרות שמחיר השוק הוא כמעט כפול).
הרי זה ברור שכל אחד שמאמין שהמכירה באמת מתחילה מ1 ש"ח עבור אוטו חדש הוא כסיל וטיפש, בדיוק כמו זה שמקבל בדואר שובר "זכייה" במתנה ומאמין שגורלו זימן לו הפתעה
אין ארוחות חינם, אין מתנות ואין הפתעות- לכל יש מחיר.
מה שכן, אני מאמין שלאתרים עצמם אין י ד בדבר הזה, אחרי מקרה נתי סקאל הם התחילו לקחת את עצמם מאוד ברצינות.
אני יודע היטב (ואני מאמין שמני יאשר) שלמכירות הפומביות שמתחילות ממחיר נורמאלי אף אחד לא נכנס- תשאלו את עצמכם למה.... כי מר ישראלי חושב שבמכירה שמתחילה מ1 ש"ח הוא באמת יכול לדפוק את המערכת וממכירה שמתחיל מ2000 הוא לא (למרות שמחיר השוק הוא כמעט כפול).
הרי זה ברור שכל אחד שמאמין שהמכירה באמת מתחילה מ1 ש"ח עבור אוטו חדש הוא כסיל וטיפש, בדיוק כמו זה שמקבל בדואר שובר "זכייה" במתנה ומאמין שגורלו זימן לו הפתעה
אין ארוחות חינם, אין מתנות ואין הפתעות- לכל יש מחיר.
מה שכן, אני מאמין שלאתרים עצמם אין י ד בדבר הזה, אחרי מקרה נתי סקאל הם התחילו לקחת את עצמם מאוד ברצינות.
לא מעט מכירות "פומביות" מתחילות ממחיר שהוא כבר גבוה יותר ממחיר השוק.
זאת כשלא מדובר על מכירות שמתחילות ב-99 ש"ח או שקל.
ולקולוקיטו אני אומר - לא מתאים לספק להפסיד, שלא ישתתף במכירה. כמו שיש לו סיכוי להרוויח יש לו יסכוי להפסיד. ככה זה במכירה מהסוג הזה.
הרצון להרוויח לא מצדיק הונאה של הצרכנים.
אני שמח מאד על התביעה למרות שלדעתי הזכייה בה תהיה קשה מאד. אבל עוד יותר קשה לי להבין כיצד ניתן לאשר תביעה כזו כתביעה יצוגית.
מצד שני - התביעה הוגשה באמצעות עורכי דין שיודעים את העבודה כך שאני מקווה שהם מודעים לכל הבעיות וידעו איך להתמודד איתן.
מאחל לתובעים הרבה הצלחה.
זאת כשלא מדובר על מכירות שמתחילות ב-99 ש"ח או שקל.
ולקולוקיטו אני אומר - לא מתאים לספק להפסיד, שלא ישתתף במכירה. כמו שיש לו סיכוי להרוויח יש לו יסכוי להפסיד. ככה זה במכירה מהסוג הזה.
הרצון להרוויח לא מצדיק הונאה של הצרכנים.
אני שמח מאד על התביעה למרות שלדעתי הזכייה בה תהיה קשה מאד. אבל עוד יותר קשה לי להבין כיצד ניתן לאשר תביעה כזו כתביעה יצוגית.
מצד שני - התביעה הוגשה באמצעות עורכי דין שיודעים את העבודה כך שאני מקווה שהם מודעים לכל הבעיות וידעו איך להתמודד איתן.
מאחל לתובעים הרבה הצלחה.