LexRio כתב:
אני עובר לפעמים על פוסטים בפייסבוק לגבי פרטנר וזה קצת מפתיע אותי.
הרבה אנשים משלמים על 1000 ובפועל מקבלים 400-600 והם בסדר עם זה.
מה מחזיק אותם אנשים? במיוחד שהם נמצאים על תשתית בזק
כאילו אנשים עדיין נמצאים באותה תקופה של בזק והוט על נחושת והם בסדר עם זה.
...
יכול להבין את אותם אנשים
אפשר לשאול עם איזו חברה אתה?
erro כתב:
שאלה בצד הנושא המדובר.
האם יש אפשרות לוותר על הנתב של פרטנר ולהשתמש בציוד כלשהו על מנת לקבל עדיין את שירות השיחות/טלפון ?
...
ניסיתי בעבר אבל הסתבר שרק הנתב שלהם מאפשר את השימוש בסיבים, ויש לזה קשר גם מבחינה רגולטורית (לא זוכר בדיוק, הוסבר לי ע''י נציג תמיכה טכנית בזמנו כשלא הבנתי מדוע הנתב שרכשתי אינו עובד).
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
תנסה להוריד קובץ "אמיתי" למחשב. למשל מהאתרים http://turnkeyinternet.net/speed-test. ו-https://proof.ovh.net/files/. באתר האחרון, אם תלחץ על הלשונית proofs, תקיש על איזור, ואחרי שהעמוד יטען תלחץ על files, תוכל להוריד קובץ למחשב מאותו איזור. באתר הראשון פג התוקף של אישורי האבטחה של https, ולכן מוצגת כרגע הודעת אזהרה, אבל כעיקרון זה אתר בטוח.
אם תרשום את המהירות שאתה מקבל מהורדת קבצים למחשב, אולי החברים יוכלו להתייחס.
gabif כתב:
סביר להניח שתם העידן הזה , פרטנר יתנו לרשת ה p2p לדעוך וגם לחיבור ללא חייגן (להבנתי המכונות שם יקרות יותר)
...
חיבור עם חייגן זה באמת שנות ה 2000 שהיה אז אינטרנט עם חייגן במחשב.
אני מחובר עם חייגן כי יש לי איפי קבוע ניסיתי להוציא מהם איפי סטטי התשובה שלהם
היתה תעבור למסלול עסקי 100/100 סימטרי עם איפי סטטי בעלות של 800 שח ללא מע׳׳מ.
כנראה שיש להם קושי באצבעות לעשות איפי סטטי ללקוחות פרטיים כמו בכל מדינה נורמלית.
MrYair כתב:
חיבור עם חייגן זה באמת שנות ה 2000 שהיה אז אינטרנט עם חייגן במחשב.
אני מחובר עם חייגן כי יש לי איפי קבוע ניסיתי להוציא מהם איפי סטטי התשובה שלהם
היתה תעבור למסלול עסקי 100/100 סימטרי עם איפי סטטי בעלות של 800 שח ללא מע׳׳מ.
כנראה שיש להם קושי באצבעות לעשות איפי סטטי ללקוחות פרטיים כמו בכל מדינה נורמלית.
...
יש אלטרנטיבות בתשלום כמו noip או חינמיים כמו duckdns שיעשו את העבודה,
אני עובד מ2016 עם duckdns מותקן אצלי על קלינט על מודול ESP8266 CP2102 פשוט שיש לו WIFI וחיבור חשמל יואסבי
רוב הסיכויים הבעיה בנתב שלך,הבדיקה הכי פשוטה היא לקחת מחשב ולחבר ישירות לממיר מדיה ולעשות בדיקת מהירות,ככה תוודא שהתשתית של פרטנר תקינה,מהירות של 800 מגה ביט היא גם תקינה בסיב במיוחד בGPON כי אתה חולק את התשתית עם עוד אנשים בבניין,בכל מקרה המקסימום מהירות שתקבל בחיבור קווי זה 910 בערך ולגבי מהירות הויפי שוב הבעיה בויפי שלך והמהירות לא נשמעת נמוכה באופן שערורייתי,אם אתה רוצה ויפי מהיר יותר הייתי משדרג לויפי 6 לפחות ואם יש אפשרות ל6E
tzah כתב:
אתה לא היחיד שמתלונן. כנראה שזה "נוהל" שיטתי מצד פרטנר לספק רוחב פס נמוך מהממוצע.
האופציה הכי טובה: סלקום.
...
עברתי לפרטנר מסלקום והמהירות ירדה מ-880 ל-400 ביום טוב. התקשרתי, הגיע טכנאי. עברו 2 דקות עד שהוא סיים לעדכן את הממיר האופטי. המהירות סביב ה-930. לא חושב שזה משהו שיטתי.
ChinggisKhan כתב:
עברתי לפרטנר מסלקום והמהירות ירדה מ-880 ל-400 ביום טוב. התקשרתי, הגיע טכנאי. עברו 2 דקות עד שהוא סיים לעדכן את הממיר האופטי. המהירות סביב ה-930. לא חושב שזה משהו שיטתי.
...
אם כן, אז עוד יותר חמור שהם מתקינים ממירי סיב ללא עדכון FIRMWARE תקין.