עדכון בקשר להמשך פעולת שירות הסטרימינג FreeTV,
אני מבין ש FreeTV נהנה מההפקר שבינתים הוט לא הוציעה צו מניעה מבג"ץ להפסקת שירות הסטרימינג של FreeTV, אבל זה לא אומר שזה לא יקרה אם זה יפריע לחברת הוט, כאשר עדיין בג"ץ לא קבע האם זה טוב לכמה שיותר אנשים שה FreeTV פועל במדינת ישראל.
בינתים חברת הוט התלוננה אתמול ברשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו נגד הפרסומת של שירות הסטרימינג FreeTV, בטענה שזו פרסומת שהיא נגד חברות התקשורת הישנות בישראל לפי איך שהוצגה הפרסומת הזאת, ושהיא לא מוכיחה שבאמת יש יתרון בשירות הסטרימינג של FreeTV ולפעמים שמשלמים יותר כסף על צפיה בתכנים אז יותר קל בצורה חוקית לקבל יותר תכנים כי שידור תכנים ללקוחות כאשר זה תכנים שיש עליהם זכויות שידור, זה יכול לעלות יותר כסף, ושבמחיר כספי יותר טוב אז השירות ללקוח הוא יותר טוב, אבל ב FreeTV טוענים שזו פרסומת שמסבירה בצורה שקלה להבנה את היתרון של שירות הסטרימינג של FreeTV, מבחינת מחיר כספי, ונוחות התחברות אל שירות הסטרימינג של FreeTV, לי אמרו בשירות הסטרימינג של FreeTV, שבהמשך הם יעשו פרסומת שבה יש יותר מידע בקשר לשירות הסטרימינג של FreeTV,
וגם עשו על המקרה הזה כתבה,
https://zmanavir.co.il/free-tv-%d7%91%d ... %9e%d7%99/
דעתי בקשר לתלונה של הוט נגד הפרסומת של שירות הסטרימינג FreeTV היא שזה לא מחייב שמה שמשלמים עליו יותר כסף אז שהוא יותר טוב, לדעתי במקרה הזה הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו לא תקבע שאסור לשירות הסטרימינג של FreeTV להמשיך לפרסם לאחרים את הפרסומת הזאת, אבל יכול להיות שאם הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו צרבע שמותר לשירות הסטרימינג של FreeTV להמשיך לפרסם את הפרסומת הזאת, ושהוט תהיה בדעה שכמו שחברת שירות הסטרימינג FreeTV, מציגה את אותה הפרסומת הזאת, אז שלדעת חברת הוט אז שאסור לחברת שירות הסטרימינג FreeTV, לשדר בצורה הזאת את הפרסומת הזאת, אז יכול להיות שבתאריך 8.5.2023, שזה התאריך שבו צריך להמשיך הדיון בבג"ץ בקשר להמשך הפעלת שירות הסטרימינג של FreeTV בישראל, אז יכול להיות שחברת הוט תבקש מבג"ץ שאם לדעת שופטי בג"ץ בינתים שירות הסטרימינג FreeTV יכול להמשיך לפעול אז שהפרסומת של שירות הסטרימינג של FreeTV טיוי שהיא לא תמשיך להיות מפורסמת לאחרים בצורה שעכשיו היא מפורסמת לאחרים.
ויכול להיות שבדיון הזה בבג"ץ אז שהוא יפסוק שבינתים שירות הסטרימינג של FreeTV לא יכול להמשיך לפעול בישראל בצורה שיש לו הרבה לקוחות, אלא רק אם בג"ץ יחליט אחרי כל הדיונים שלו בנושא הזה שאם שירות הסטרימינג של FreeTV, יפעל במדינת ישראל אז שלא תהיה בזה פגיעה גם לא לבעלי חברות התקשורת בישראל, או שלחלופין ממשלת ישראל הנוכחית תואיל בטובה לשנות את חוק התקשורת בצורה שגם לשירות הסטרימינג של FreeTV. מותר יהיה במדינת ישראל לפעול בצורה מלאה, אבל בינתים נראה לי שיותר חשוב לממשלה של עכשיו לעסוק בנושא הרפורמה המשפטית יותר מכל דבר אחר, אז לדעתי בינתים כאשר שירות הסטרימינג של FreeTV, ממשיך לפעול בישראל אז שזה טוב להתעניין בו ואו להמשיך להתעניין בו.
ואני מזכיר שבחודש מאי השנה צריכים להתחיל הצילומים לתוכנית הריאליטי של ישראל בשם אי האהבה, כנראה במדינת יוון, וכנראה מנחת העונה הראשונה של תוכנית הטלוויזיה הזאת בישראל היא עדן פינס, וכנראה שהתוכנית טלוויזיה הזאת של ישראל תשודר בשירות הסטרימינג הישראלי בשם FreeTV, , וכנראה שהסדרה הזאת צריכה להיות משודרת שם בקיץ 2023.
https://www.ice.co.il/positions/news/article/929106