בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1654
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

28/04/2023 16:08  
מספיקלי כתב:
כנס לגגול פליסטור.

הורדתי אתמול והתקנתי בנגן אבל בהפעלה ראשונה לנסיון צריך טלפון אז עצרתי והחלטתי לחכות לקרוא מה מגיבים כאן המגיבים.
הבנתי, נראה לי שאסיר אותה.
...
פלייסטור חוסם את זה אצלי. חשבתי כי הסיבה שזה לא אנדרואיד tv :(
יש לינק לapk ל,side load?

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

הורדרתי והתקנתי את האפליקציה על טלוויזיה של שיאומי (אנדרואיד TV).
במפתיע, האיכות טובה - כמו יס, הרבה יותר טובה מפרטנר וסלקום.
כל ערוצי הספורט של RGE - מתאים לאוהדי הכדורסל, פחות לאוהדי הכדורגל.
ערוצי סדרות למיניהן, אבל למכורות לערוצי הסדרות הטורקיות - אין, אין ערוצי מדע/טבע בכלל ואין ערוצי מוזיקה.
ממשק .....אהמ, שונה - ניתן לדפדף בין הערוצים רק דרך ה-EPG - לא ניתן להשתמש בשלט המסרים של שיאומי.

אם באמת המחיר יהיה 40-50 ש"ח ללא מגבלת מכשירים מחוברים ויוסיפו תמיכה בסמארטפונים - זה שובר שוק.

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

איכות שידור מעולה.
דיליי נמוך עד כמה שהצלחתי להשוות.
הרצה קדימה אחורה עם תמונות THUMBNAILS. מאוד עוזר!
ממשק איכותי כיאה לשנת 2023
יש טיפה באגים בתור התחלה האפליקציה בהרצה אני בטוח שזה יסתדר בקרוב והאפליקציה תהיה זריזה וברמה גבוהה!
מאוד מקווה שיעשו צפייה עד 5 מסכים ולא 4 כמו שטענו בהתחלה...

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3142
נתן תודות: 804 פעמים
קיבל תודות: 399 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

לפי מה שכתוב באתר שלהם לא ניתן לצפות במקביל ביותר ממכשיר אחד.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

עדכון בקשר להמשך פעולת שירות הסטרימינג FreeTV,
אני מבין ש FreeTV נהנה מההפקר שבינתים הוט לא הוציעה צו מניעה מבג"ץ להפסקת שירות הסטרימינג של FreeTV, אבל זה לא אומר שזה לא יקרה אם זה יפריע לחברת הוט, כאשר עדיין בג"ץ לא קבע האם זה טוב לכמה שיותר אנשים שה FreeTV פועל במדינת ישראל.
בינתים חברת הוט התלוננה אתמול ברשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו נגד הפרסומת של שירות הסטרימינג FreeTV, בטענה שזו פרסומת שהיא נגד חברות התקשורת הישנות בישראל לפי איך שהוצגה הפרסומת הזאת, ושהיא לא מוכיחה שבאמת יש יתרון בשירות הסטרימינג של FreeTV ולפעמים שמשלמים יותר כסף על צפיה בתכנים אז יותר קל בצורה חוקית לקבל יותר תכנים כי שידור תכנים ללקוחות כאשר זה תכנים שיש עליהם זכויות שידור, זה יכול לעלות יותר כסף, ושבמחיר כספי יותר טוב אז השירות ללקוח הוא יותר טוב, אבל ב FreeTV טוענים שזו פרסומת שמסבירה בצורה שקלה להבנה את היתרון של שירות הסטרימינג של FreeTV, מבחינת מחיר כספי, ונוחות התחברות אל שירות הסטרימינג של FreeTV, לי אמרו בשירות הסטרימינג של FreeTV, שבהמשך הם יעשו פרסומת שבה יש יותר מידע בקשר לשירות הסטרימינג של FreeTV,
וגם עשו על המקרה הזה כתבה,
https://zmanavir.co.il/free-tv-%d7%91%d ... %9e%d7%99/
דעתי בקשר לתלונה של הוט נגד הפרסומת של שירות הסטרימינג FreeTV היא שזה לא מחייב שמה שמשלמים עליו יותר כסף אז שהוא יותר טוב, לדעתי במקרה הזה הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו לא תקבע שאסור לשירות הסטרימינג של FreeTV להמשיך לפרסם לאחרים את הפרסומת הזאת, אבל יכול להיות שאם הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו צרבע שמותר לשירות הסטרימינג של FreeTV להמשיך לפרסם את הפרסומת הזאת, ושהוט תהיה בדעה שכמו שחברת שירות הסטרימינג FreeTV, מציגה את אותה הפרסומת הזאת, אז שלדעת חברת הוט אז שאסור לחברת שירות הסטרימינג FreeTV, לשדר בצורה הזאת את הפרסומת הזאת, אז יכול להיות שבתאריך 8.5.2023, שזה התאריך שבו צריך להמשיך הדיון בבג"ץ בקשר להמשך הפעלת שירות הסטרימינג של FreeTV בישראל, אז יכול להיות שחברת הוט תבקש מבג"ץ שאם לדעת שופטי בג"ץ בינתים שירות הסטרימינג FreeTV יכול להמשיך לפעול אז שהפרסומת של שירות הסטרימינג של FreeTV טיוי שהיא לא תמשיך להיות מפורסמת לאחרים בצורה שעכשיו היא מפורסמת לאחרים.
ויכול להיות שבדיון הזה בבג"ץ אז שהוא יפסוק שבינתים שירות הסטרימינג של FreeTV לא יכול להמשיך לפעול בישראל בצורה שיש לו הרבה לקוחות, אלא רק אם בג"ץ יחליט אחרי כל הדיונים שלו בנושא הזה שאם שירות הסטרימינג של FreeTV, יפעל במדינת ישראל אז שלא תהיה בזה פגיעה גם לא לבעלי חברות התקשורת בישראל, או שלחלופין ממשלת ישראל הנוכחית תואיל בטובה לשנות את חוק התקשורת בצורה שגם לשירות הסטרימינג של FreeTV. מותר יהיה במדינת ישראל לפעול בצורה מלאה, אבל בינתים נראה לי שיותר חשוב לממשלה של עכשיו לעסוק בנושא הרפורמה המשפטית יותר מכל דבר אחר, אז לדעתי בינתים כאשר שירות הסטרימינג של FreeTV, ממשיך לפעול בישראל אז שזה טוב להתעניין בו ואו להמשיך להתעניין בו.

ואני מזכיר שבחודש מאי השנה צריכים להתחיל הצילומים לתוכנית הריאליטי של ישראל בשם אי האהבה, כנראה במדינת יוון, וכנראה מנחת העונה הראשונה של תוכנית הטלוויזיה הזאת בישראל היא עדן פינס, וכנראה שהתוכנית טלוויזיה הזאת של ישראל תשודר בשירות הסטרימינג הישראלי בשם FreeTV, , וכנראה שהסדרה הזאת צריכה להיות משודרת שם בקיץ 2023.
https://www.ice.co.il/positions/news/article/929106
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 29/04/2023 2:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #21 

28/04/2023 10:58  
גלובל כתב:
השם שלהם מטעה ...Free TV אתה מצפה לשירות חינמי , וזה הטעיית הציבור ...
השם גם דומה למי שמכיר את Freeview בבריטניה שזה כן שירות חינמי לציבור .

גם שידורי הניסיון שהתחילו איתם למרות שהם טוענים שזה חינמי אתה צריך לתת פירטי כרטיס אשראי ,
...
כי במקרה הזה הם מתכוונים לחופש בחירת תכנים לצפיה, ולא לצפיה בתכנים שחוץ משלב הנסיון אז שהצפיה בתכנים שלהם היא בתשלום.
הסיבה לדעתי שהם מבקשים בזמן הניסוי בחינם פרטי אמצעי תשלום זה באם הלקוח ממשיך להשאר לקוח שלהם מתי שהשירות הזה נהפך לשירות בתשלום.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #22 

28/04/2023 12:34  
יהודהב כתב:
הצטרפתי לשירות הניסיון.
בסך הכל נראה טוב. הצטרפות פשוטה מאוד והקישור לאפליקציה ב AndroidTV מהיר. כמו שנכתב, ולמרות השם, חייבים להזין כרטיס אשראי בהרשמה. בנתיים התשלום החודשי הוא 0. לא כתוב בשום מקום מה יהיה המחיר לאחר תקופת הניסיון.

האפליקציה די דומה לאפליקציה של HOT smart עם כמה שיפורים:
  • לוח שידורים נוח, כולל אפשרות מיידית לעבור לתכני catchup.
  • בדילוג קדימה רואים thumbnails כך שניתן בקלות לדלג על פרסומות
מבחינת ערוצים, מופיעים כל ערוצי הברודקאסט הישראלים, ערוצי ספורט 5 למינהם ו-one למינהם. אין יורוספורט. ערוצי סרטים: אקשן, קומדיה, דרמה, רומנטי, אימה, ישראלי. ערוצים נגזרי שידורי קשת: ארץ נהדרת, סברי מרנן. ערוצי ילדים. בנתיים הכל כלול בתקופת הניסיון. אולי אחר כך יחלקו לרמות מחיר שונות.
חסר: ערוצי טבע ודוקו. סדרות פרימיום (HBO)

יש ספריית VOD .

מוזמנים לשאול שאלות נוספות ואשתדל לבדוק
...
בחברת שירות הסטרימינג של FreeTV, אמרו לי השבוע שאם ומתי שהשירות שלהם יהיה בתשלום ויהיו להם הרבה לקוחות אז יכול להיות שיהיו להם עוד חבילות עם יותר תכנים, אבל במחיר כספי יותר גדול.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #23 

28/04/2023 23:16  
vivi כתב:
לפי מה שכתוב באתר שלהם לא ניתן לצפות במקביל ביותר ממכשיר אחד.
...
אתה יכול בבקשה לכתוב איפה בדיוק זה כתוב באתר האינטרנט שלהם?

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

מהקבוצה בפייסבוק מדברים על Free TV
ניתן כרגע לצפות בעד 4 מסכים במקביל. זה גם עובד לי בפועל.
Screenshot_2023-04-29-01-12-23-05_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #25 

בחברת שירות הסטרימינג של FreeTV, בתקופת הנסיון שלהם, הם כותבים שבגלל שבינתים אין את כל הדיוק שצריך בשירות הסטרימינג של FreeTV, דרך האינטרנט, אז שבתקופת הנסיון הפעלה של שירות הסטרימינג הישראלי של FreeTV, אז שהם ממליצים ללקוחות שלהם בינתים רק דרך האפליקציה שלהם להשתמש בשירות הסטרימינג שלהם.
ויש לי פה צילום מסך שבו ממחלקת שירות הלקוחות של FreeTV, שהם כותבים לי בנושא הזה של שימוש האתר האינטרנט שלהם בזמן תקופת ניסיון ההפעלה של FreeTV.
צילום משיחת הצ'אט הזאת.
צילום משיחת הצ'אט הזאת.
וזו בינתים רשימת ערוצי הטלוויזיה בשירות הסטרימינג FreeTV וזה דף הפייסבוק של שירות הסטרימינג FreeTV
https://m.facebook.com/104025839249057/
ופה יש מידע על חברי הנהלת שירות הסטרימינג FreeTV
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001389820
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 29/04/2023 8:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #26 

מישהו הצליח להפעיל על מכשיר אנדרואיד רגיל? אם לא, יש חלופה להפעלה דרך דפדפן רגיל? יש למישהו לינק לאפליקציה (פלייסטור חוסם אותה אצלי על אנדרואיד) ?

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #27 

29/04/2023 7:45  
rafi_d כתב:
מישהו הצליח להפעיל על מכשיר אנדרואיד רגיל? אם לא, יש חלופה להפעלה דרך דפדפן רגיל? יש למישהו לינק לאפליקציה (פלייסטור חוסם אותה אצלי על אנדרואיד) ?
...
זה עובד בסטרימר אנדרואיד, בהמשך זה אולי גם יעבוד בסמארטפונים ובטאבלטים, ואולי גם בעוד סוגי סטרימרים.
אפשר להפעיל את זה גם דרך דפדפן אינטרנט פה
https://freetv.tv/?utm_source=google&ut ... 1oEALw_wcB
אבל בתקופת נסיון הפעלת השירות של FreeTV, אז השירות משם דרך דפדפן האינטרנט לא תמיד עובד כמו שצריך.

פה יש יותר מידע מהמכתב המלא שהוט שלחה לרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו ביום שישי הזה בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי בשם FreeTV,
https://www.ice.co.il/law/news/article/960833
בקשר למה שהוט כתבה במכתב פה
"מחירי השירותים המתחרים החליפיים, המעניקים שירות דומה לזה המוצע על ידי המיזם, נמוכים בהרבה".

אז לא ידוע לי בישראל על חברת שידורי טלוויזיה שמשדרת בערך את אותם התכנים שחברת שירות הסטרימינג הישראלית FreeTV, רוצה לשדר בערך באותו מחיר כספי חודשי,
אז בנושא הזה אני לא בטוח שאני מסכים עם חברת הוט.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 30/04/2023 1:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #28 

29/04/2023 11:27  
רמאש כתב:
זה עובד בסטרימר אנדרואיד
...
תוכל בבקשה להעלות כאן לינק לapk ? הוא לא נגיש בplaystore הסטרימר שלי.

Tzatv
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שם מלא: Tza
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #29 

ניסיתי את השירות היום .
מאוד מעניין מה יהיה המחיר , והאם זה כולל את כל ערוצי הספורט והילדים כבר ברמת מחיר הבסיסית .
אם מדובר ב39-49 לחודש . אני חושב שמדובר בשבירת שוק רצינית .

בעיקר אם ניתן יהיה לעשות לוגין אחד במכשיר מסויים ולצפות במקביל עד 4-5.

כמו כן הם חייבים לאפשר זפזופ בין ערוצים ושליטה דרך השלט שמקלידים מספר .

בקטע הזה הם נופלים .

האיכות טובה מאוד

ניסיתי בטלוויזיה של LG ויחסית למערכת הפעלה הפח של LG האפליקציה עובדת לא רע

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #30 

29/04/2023 11:27  
רמאש כתב:
זה עובד בסטרימר אנדרואיד, בהמשך זה אולי גם יעבוד בסמארטפונים ובטאבלטים, ואולי גם בעוד סוגי סטרימרים.
אפשר להפעיל את זה גם דרך דפדפן אינטרנט פה
https://freetv.tv/?utm_source=google&ut ... 1oEALw_wcB
אבל בתקופת נסיון הפעלת השירות של FreeTV, אז השירות משם דרך דפדפן האינטרנט לא תמיד עובד כמו שצריך.

אגב, ניסיתי את הלינק שנתת, גם לא עובד, נכנס לפרטי החשבון שלך. :( עדיין חסר לי לאנק להורדת הapk
...

הצלחתי להוריד את הAPK שלהם דרך אפליקצית AruraStore, והוא פשוט לא ניתן להתקנה באנדרואיד רגיל :( כנראה הגבילו ל AndroidTV .
מישהו יודע אם אפשר להסב אותו?

אגב, אמרו לי גם בשירות הWHATSAPP שלהם - שלא תומכים במכשירים סלולארים/סטרימרים-אנדרואיד. רק"בטלוויזיות חכמות מסויימות" ...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 30/04/2023 9:20, נערך 4 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”