שרשור תגובות: Xiaomi Redmi 12C - טלפון ביניים זול עם פגם משמעותי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
עלות הטלפון איננה רלוונטית, גם יש גם טלפונים של Xiaomi יקרים יותר עם ביצועים טובים יותר.
הילדים שלך משחקים במשחקים? שמת לב לכמות הפרסומות שיש במשחקים החינמיים?
הילדים שלך משחקים במשחקים? שמת לב לכמות הפרסומות שיש במשחקים החינמיים?
אני כבר כמה שנים עם xiomi ו poco.
בכל טלפון חדש יש השקעה של חצי שעה של שינוי הגדרות, בעיקר הסרת הרשאות מכל האפליקציות המובנות איפה שניתן
והסרת אפליקציות שלא צריך, החלפת הטלפון וסמסים באפליקציה של גוגל וכו'.
יש הנחיות מפורטות בכל מיני אתרים מה לשנות בדגמים של שיאומי.
אחרי ההשקעה הראשונית אין יותר פרסומות והטלפון יותר נוח לי לשימוש מדגמים של סמסונג שאני משווה.
בכל טלפון חדש יש השקעה של חצי שעה של שינוי הגדרות, בעיקר הסרת הרשאות מכל האפליקציות המובנות איפה שניתן
והסרת אפליקציות שלא צריך, החלפת הטלפון וסמסים באפליקציה של גוגל וכו'.
יש הנחיות מפורטות בכל מיני אתרים מה לשנות בדגמים של שיאומי.
אחרי ההשקעה הראשונית אין יותר פרסומות והטלפון יותר נוח לי לשימוש מדגמים של סמסונג שאני משווה.
- עורך ראשי HTmag

איזה הגדרות אתה מבצע על מנת שלא יופיעו בכלל פרסומות?
Re:
זיו, האם התנסת (מרגיש לי כאילו רשמתי לא נכון. אולי חסר ה' בסוף?) בשימוש במכשירים של שיאומי? יש לי מכשירים שלהם כבר כמה שנים. אני יכול להגיד שבתחילה המכשירים הגיעו ללא פרסומות.24/04/2023 14:36ziv_r כתב: @Haimbin
יצא לך לשחק פעם במשחק חינמי באנדרואיד? אתה נחשף לעשרות מופעים של פרסומות בשעה. תכפיל את זה בכמות השעות שילד משחק\שימוש רגיל ברשתות והגעת למאות פרסומות. עכשיו מעל כל זה, תוסיף 5 פרסומות שהופיעו בחנות אפליקציות של שיומי, זה באמת משנה?
@ChinggisKhan
כמה פעמים ביום הילד נכנס לדפדפן של המכשיר ולא לכרום? כמה פעמים ביום הילד נכנס להגדרות המכשיר? נגיד 10 אם אני מגזים? ונגיד שיש 10 פרסומות ביום מהפעולות האלו, זה בטל בשישים כשלוקחים בחשבון שהוא נחשף למאות פרסומות במשחקים\רשתות חברתיות....
עכשיו כדי להסביר על מה מדובר, אתה נכנס לדפדפן - פרסומות. אתה נכנס לנגן מוזיקה - פרסומות. אפילו כשאתה נכנס למנהל קבצים יש פרסומות. לדעתי הם הגזימו בכל קנה מידה.
בנוגע למה שהבחור עם הפוקו פון רשם, אכן גם אני השתמשתי בהנחיות שהיו באיזה אתר כדי לבטל את הפרסומות (יחד עם זאת, מבחינתי זה מאוד מעצבן שמכשיר מגיע עם פרסומות בכמעט כל דבר שאתה נכנס אליו, ברמה שקרובה לדיל ברייקר). מחיפוש בגוגל, יש לדוגמה את האתר הזה:
https://www.androidauthority.com/remove ... i-1019139/
אני לא זוכר אם זה מה שהשתמשתי בו בזמנו.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
אני ביטלתי לפי מדריכים כמה פעמים. בסופו של דבר זה תמיד חוזר באיזה עדכון מערכת או עדכון של אפליקציות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@magshield
כמובן שאני אומר הכל לאחר התנסות עם המכשירים. למטה וידאו של המכשיר שמופיע בראש השרשור, באמת שאני מנסה למצוא פרסומות ולא מוצא (אבל בטוח יש), מה שיותר בטוח זה שבכל רשת חברתית שהילדים נחשפים אליה, יש הרבה יותר פרסומות והילדים נחשפים למאות כאלו ביום, אז 5 פרסומות שמופיעות באיזה חנות של שיומי (שהילדים לא פותחים), לא משנה לאף אחד.
אפשר לראות עם התחלת הוידאו שאני פותח כרום ואין שום פרסומות, גם לא בנגן המוזיקה. אולי אתה עובד עם הדפדפן המובנה (לא כרום) ולכן יש לך פרסומות. בוידאו אני פתחתי את הדפדפן של Xiaomi Mi ולא היו לי פרסומות, אז אולי זה לא נפוץ כל כך.
כמובן שאני אומר הכל לאחר התנסות עם המכשירים. למטה וידאו של המכשיר שמופיע בראש השרשור, באמת שאני מנסה למצוא פרסומות ולא מוצא (אבל בטוח יש), מה שיותר בטוח זה שבכל רשת חברתית שהילדים נחשפים אליה, יש הרבה יותר פרסומות והילדים נחשפים למאות כאלו ביום, אז 5 פרסומות שמופיעות באיזה חנות של שיומי (שהילדים לא פותחים), לא משנה לאף אחד.
אפשר לראות עם התחלת הוידאו שאני פותח כרום ואין שום פרסומות, גם לא בנגן המוזיקה. אולי אתה עובד עם הדפדפן המובנה (לא כרום) ולכן יש לך פרסומות. בוידאו אני פתחתי את הדפדפן של Xiaomi Mi ולא היו לי פרסומות, אז אולי זה לא נפוץ כל כך.
Re:
יכול להיות שאולי זה תלוי מכשיר.25/04/2023 7:59ziv_r כתב: @magshield
...
אכן, מדובר על הדפדפן המובנה.
בנוגע ל-5 פרסומות - זה ממש לא 5. כמו שציינתי, אפילו כשאתה נכנס למנהל הקבצים יש לך פרסומת קופצת. זה קורה בערך בכל אפליקציה שאתה פותח.
אציין שזה לא היה ככה בתחילת הדרך. כנראה הגיע עם איזה עדכון של מערכת ההפעלה שלהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה ילדים צריכים להכנס למנהל הקבצים? למה ילדים עובדים עם הדפדפן המובנה בטלפון ולא עם כרום?
אצלי המצב כפי שרואים בוידאו למעלה וזה לא נראה רע בכלל לדעתי.
יש לי גם מכשירים ישנים יותר של Xiaomi, המצב דומה.
אצלי המצב כפי שרואים בוידאו למעלה וזה לא נראה רע בכלל לדעתי.
יש לי גם מכשירים ישנים יותר של Xiaomi, המצב דומה.
אני לא מתייחס לילדים, אלא לאנשים מבוגרים. עבורי הכמות פרסומות הזאת היא גדולה מדי.
אני לא יודע כמה פרסומות אתה רואה ביום במכשיר הספציפי הזה, אבל אני ראיתי מספר דו ספרתי (תלוי כמובן בשימוש, יש ימים שדו ספרתי לא רב ויש ימים שזה מתקרב לתלת ספרתי).
אני לא יודע כמה פרסומות אתה רואה ביום במכשיר הספציפי הזה, אבל אני ראיתי מספר דו ספרתי (תלוי כמובן בשימוש, יש ימים שדו ספרתי לא רב ויש ימים שזה מתקרב לתלת ספרתי).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל הדיון האחרון התייחס לזה שצריך לחסום לילדים פרסומות והטענה שלי היתה שכמות הפרסומות בטלפון איננה משמעותית בטלפון הזה לעומת פרסומות ברשתות החברתיות. גם הראתי את זה בוידאו.
לגבי אנשים בוגרים, אתה לא נתקל ביותר פרסומות במשחקים ורשתות חברתיות?
לגבי אנשים בוגרים, אתה לא נתקל ביותר פרסומות במשחקים ורשתות חברתיות?
זיו אתה הגבת לי פעמיים שיש פרסומות רק בחנות, אפילו שבכלל לא דיברתי על החנות אלא בפלאפון עצמו. עכשיו קראת בעצמך שזה קיים הרבה מעבר לחנות. סיפור מצחיק שהיה לי עם ידידה - המון מהפרסומות שהיו קופצות לה בדפדפן, פתיחת אפלקציות ושימוש בטלפון היו קשורות למין בצורה מסויימת, עד שהתחלתי לחשוד במה היא גולשת בזמנה הפנויה כל כך הרבה שמקבלת כזה טירגוט
.. מה שגרם לה לאי נוחות לשימוש בטלפון לעיתים ליד אנשים. עכשיו היא אדם בוגר וזה בסדר אבל אם מדובר על ילדים קטנים הסיפור הוא שונה לגמרי.
אין לי מושג מה החוקיות, בחלק נראה שיש יותר וחלק יש פחות. בחלק בכלל אפשר לבטל כמו שאחד חברי הפורום אמר (ניסיתי בזמנו ולא מצאתי איך). לדעתי זה משהו שלא אמור להיות קיים בחברה בסדר גודל שלה, אולי רק בסדרות מסויימות כמו poco ששם הם מוכרים מכשירים עם חומרת קצה במחיר נמוך והפרסומות זו הדרך להחזיר את ההשקעה.
.. מה שגרם לה לאי נוחות לשימוש בטלפון לעיתים ליד אנשים. עכשיו היא אדם בוגר וזה בסדר אבל אם מדובר על ילדים קטנים הסיפור הוא שונה לגמרי.אין לי מושג מה החוקיות, בחלק נראה שיש יותר וחלק יש פחות. בחלק בכלל אפשר לבטל כמו שאחד חברי הפורום אמר (ניסיתי בזמנו ולא מצאתי איך). לדעתי זה משהו שלא אמור להיות קיים בחברה בסדר גודל שלה, אולי רק בסדרות מסויימות כמו poco ששם הם מוכרים מכשירים עם חומרת קצה במחיר נמוך והפרסומות זו הדרך להחזיר את ההשקעה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תסתכל בוידאו שהעלתי. איפה הפרסומות שכולם מתלוננים עליהן כל כך?
אני לא טוען שאין פרסומות, אבל אתם תיתקלו בהרבה יותר פרסומות בכל משחק או רשת חברתית.
אני לא טוען שאין פרסומות, אבל אתם תיתקלו בהרבה יותר פרסומות בכל משחק או רשת חברתית.
אם יש לי בור בבנק כל חודש של 2000 שקל ו- 200 מהם זה בגלל שאני אוהב למלא ווינר על מרוצי סוסים שאני תמיד מפסיד בהם - לא עדיף לפחות להפסיק עם ההרגל שיחסוך לי עוד 200 שקל או שאני פשוט אחייה בידיעה של "טוב ממילא אני בבור כספי אז מה זה משנה שאני מפסיד עוד 200 ש"ח קבוע?". זו תשובה לטענה שיש המון פרסומות במקומות אחרים.
תשובה לגופו של עניין - כמו שציינתי התופעה הזאת מופיעה אצל חלק מהאנשים יותר מאחרים/מכשירים שונים בצורה שונה ואין לי מושג מה החוקיות. אני מאד שמח שלך אין אבל אתה משליך מניסיון אישי שלך על הכלל מה שלא נכון.
נ.ב:
מגיגול קצר הנה קטע מכתבה של YNET ב2019:
https://g-rafa.co.il/xiaomi-will-remove ... m-miui-14/
מסתבר ששם בכתבה אפילו מציינים ששיאומי מטרגטים כמות פרסומות לפי אזור בעולם ובהודו סובלים הכי הרבה מהתופעה.
עד כמה שאני יודע אתה בכלל משתמש אייפון קבוע ולכן בספק אם נתקלת בבעיה הזאת בכלל.
תשובה לגופו של עניין - כמו שציינתי התופעה הזאת מופיעה אצל חלק מהאנשים יותר מאחרים/מכשירים שונים בצורה שונה ואין לי מושג מה החוקיות. אני מאד שמח שלך אין אבל אתה משליך מניסיון אישי שלך על הכלל מה שלא נכון.
נ.ב:
מגיגול קצר הנה קטע מכתבה של YNET ב2019:
הנה כתבה שמאשרת ששיאומי תפסיק עם הפרסומות מMIUI14:"איך זה עובד? בשביל להפעיל פרסום צריך פלטפורמה להצגת מודעות. את זו שיאומי מספקת - בדרך ייחודית רק לה - דרך הסמארטפונים, המחשבים והטאבלטים שהיא מוכרת. הפרסומות יכולות להופיע באפליקציות כמו מחשבון, בחנות ערכות הנושא, או באפליקציית ניקוי קבצי המערכת. לרוב, משתמשים לא יראו אותן בתחילת השימוש אלא רק עם הזמן. אם תיכנסו להגדרות של סמארטפון שיאומי ותחטטו מעט בתתי-תפריטים, תמצאו אפילו ברירת מחדל, המאשרת שיגור של מידע השימוש שלכם לחברה. בדיוק כמו בפייסבוק."...
https://g-rafa.co.il/xiaomi-will-remove ... m-miui-14/
מסתבר ששם בכתבה אפילו מציינים ששיאומי מטרגטים כמות פרסומות לפי אזור בעולם ובהודו סובלים הכי הרבה מהתופעה.
עד כמה שאני יודע אתה בכלל משתמש אייפון קבוע ולכן בספק אם נתקלת בבעיה הזאת בכלל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם נלך לפי המקורות שלך, אז טוב שבישראל זה פחות רלוונטי ואז אנחנו לא חשופים כל כך לפרסומות האלו - דבר שמחזק את הטענה שלי.
מעבר לזה, אתה הלכת על דוגמה של 200 מול 2000 - תסתכל שוב בוידאו, זה יותר כמו 1 מול מאות ועם יחס כזה, אין רלוונטיות לכמות פרסומות כאלו.
מעבר לזה, אתה הלכת על דוגמה של 200 מול 2000 - תסתכל שוב בוידאו, זה יותר כמו 1 מול מאות ועם יחס כזה, אין רלוונטיות לכמות פרסומות כאלו.
לפי המקורות אנחנו לא מספר 1 - זה לא שולל את זה שאנחנו במצב טוב ביחס לעולם (כמו בהרבה תחומים בישראל) בעיקר בחברה שמוכרת לכל כך הרבה מקומות בעולם.
לפי התגובות בשרשור יש יותר אנשים שנתקלו בזה מאשר שלא, יחס שהוא קצת יותר מ50%.. באשר לוידיאו שלך - זה דוגמא אחת יחידה שלך מול מאות אחרים בעולם אז זה לא משקף. המכשיר גם חדש, ולפי המקורות זה לא מופיע בהתחלה אלא בהדרגה. אולי יש לך MIUI 14 והרווחת, סלאמתק.
בכל מקרה מקווה שבממשק החדש זה ייפסק לגמרי בלי לכבות כל מיני הגדרות נסתרות כי המכשירים שלהם הם VFM הכי טוב כרגע.
לפי התגובות בשרשור יש יותר אנשים שנתקלו בזה מאשר שלא, יחס שהוא קצת יותר מ50%.. באשר לוידיאו שלך - זה דוגמא אחת יחידה שלך מול מאות אחרים בעולם אז זה לא משקף. המכשיר גם חדש, ולפי המקורות זה לא מופיע בהתחלה אלא בהדרגה. אולי יש לך MIUI 14 והרווחת, סלאמתק.
בכל מקרה מקווה שבממשק החדש זה ייפסק לגמרי בלי לכבות כל מיני הגדרות נסתרות כי המכשירים שלהם הם VFM הכי טוב כרגע.