תקלה חדשה ב-YES אין ערוץ 5+?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אין מצב לחזור ל- HOT..
מפה יש רק מפלט אחד- ממיר דיגיטלי לצפייה בערוצים 1,2,10,33 לכשייצא...
זה אמור להיות זמין אוטוטו, לא...?
Giliboy
מפה יש רק מפלט אחד- ממיר דיגיטלי לצפייה בערוצים 1,2,10,33 לכשייצא...
זה אמור להיות זמין אוטוטו, לא...?
Giliboy
...
אני לא יודע אם כדאי לעבור להוט, אבל אין ספק שבקצב הזה YES יוזמים הקמת אתר חדש כמו זה - ihateyes או זה - just_say_no .
אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות.
הבעיה היא כיאה לארצנו שאין אלטרנטיבה ראויה.
אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות.
הבעיה היא כיאה לארצנו שאין אלטרנטיבה ראויה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

צודק כל מילה..giladye כתב: אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות.
הבעיה היא כיאה לארצנו שאין אלטרנטיבה ראויה....
למרות שאני עוד יכול להבין את העיכוב בעניין התקלה, בהנחה שבאמת מדובר בגורם צד ג' שאינו ידוע, אני לא מסוגל לקבל את העניין ששירות הלקוחות אינו זמין.
כתבתי כבר קודם: תודיעו על הבעיה, פצו את הלקוחות וישכחו לכם את זה מהר מאוד. מהר יותר מאשר ישכחו ע"פ התנהלותכם כרגע.
Giliboy
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אוווו
לפחות הבוקר כבר יש תקליט שמודיע על הבעיה..
מעניין איך הם מתכוונים לפצות אותנו..
Giliboy
לפחות הבוקר כבר יש תקליט שמודיע על הבעיה..
מעניין איך הם מתכוונים לפצות אותנו..
Giliboy
...
לפי מה שהבנתי מפצים לקוחות. ואני חושב שטענות כמו "אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות. " הן קצת מוגזמות. אני לא חושב שיש להם אינטרס להמשך התקלות הללו, ואני מאמין שהם עושים את מה שניתן לעשות, אין סיבה שהם לא יעשו את זה. וסוג כזה של תקלה, שהיא גלובלית, גורמת לכל הלקוחות של יס בו זמנית להתקשר לשירות הלקוחות, ואני לא מכיר שום חברה בעולם שיש לה איש שירות לקוחות על כל לקוח...
אני לא מסכים, נניח שיש לי תקלה אחרת שלא קשורה לתקלה הידועה, כיצד אתה מצפה שאני אדווח עליה ואקבל פתרון אם לא ניתן ליצור קשר עם שירות הלקוחות? נניח שהממיר שלי התקלקל איך אני אדווח על התקלה, אתה מציע שאני פשוט אחכה שהם יבינו לבד? או שאני מעוניין להיצטרף לערוץ שאינו נמצא בחבילה שלי איך אני אבצע זאת?sunny_jim כתב:לפי מה שהבנתי מפצים לקוחות. ואני חושב שטענות כמו "אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות. " הן קצת מוגזמות. אני לא חושב שיש להם אינטרס להמשך התקלות הללו, ואני מאמין שהם עושים את מה שניתן לעשות, אין סיבה שהם לא יעשו את זה. וסוג כזה של תקלה, שהיא גלובלית, גורמת לכל הלקוחות של יס בו זמנית להתקשר לשירות הלקוחות, ואני לא מכיר שום חברה בעולם שיש לה איש שירות לקוחות על כל לקוח......
YES היא חברה למתן שירותים ולכן היא נמדדת בשירות אשר היא נותנת ללקוחותיה וזו לא דוגמא לשירות טוב
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
בדיוק מה שקרה אצלי- מקס שלי מת ולא היה ניתן ליצור קשר עם השירות. פשוט מגיעים לתקליט שמדבר על התקלה והשיחה מתנתקת. זה אופייני למתחרים "החמים" שלהם ולא ליסgiladye כתב:אני לא מסכים, נניח שיש לי תקלה אחרת שלא קשורה לתקלה הידועה, כיצד אתה מצפה שאני אדווח עליה ואקבל פתרון אם לא ניתן ליצור קשר עם שירות הלקוחות? נניח שהממיר שלי התקלקל איך אני אדווח על התקלה, אתה מציע שאני פשוט אחכה שהם יבינו לבד? או שאני מעוניין להיצטרף לערוץ שאינו נמצא בחבילה שלי איך אני אבצע זאת?sunny_jim כתב:לפי מה שהבנתי מפצים לקוחות. ואני חושב שטענות כמו "אפשר לקבל בהבנה מסוימת תקלות, אבל לא תקלות מתמשכות ללא סוף ובטח שלא מצב בו לא עונים בשירות הלקוחות כי זה הא' ב' של שירות. " הן קצת מוגזמות. אני לא חושב שיש להם אינטרס להמשך התקלות הללו, ואני מאמין שהם עושים את מה שניתן לעשות, אין סיבה שהם לא יעשו את זה. וסוג כזה של תקלה, שהיא גלובלית, גורמת לכל הלקוחות של יס בו זמנית להתקשר לשירות הלקוחות, ואני לא מכיר שום חברה בעולם שיש לה איש שירות לקוחות על כל לקוח......
YES היא חברה למתן שירותים ולכן היא נמדדת בשירות אשר היא נותנת ללקוחותיה וזו לא דוגמא לשירות טוב...
חבל..... רק שלא ימשיכו ללמוד מהם
טוב, הרגע גיליתי את זה על בשרי. רציתי לברר אם אפשר להזמין את ספורט 2 למשחק אחד (מנצ'סטר צ'לסי) אך אני מקבל הודעה אדיבה שאומרת לי שלא ניתן להגיע ליעד המבוקש, כשאני בוחר באפשרות לנציג שלא קשור לתקלה... לדבר כזה אני לא רואה שום תירוץ. אין המתנה, אין כלום, זה לא יתכן.
קבל תשובה לגבי הזמנת משחק: "לא ניתן להזמין משחק אחד אלא לרכוש ערוץ מלא". זו התשובה שהיית מקבל, אז לא הפסדת ובכל מקרה הוא הפסיד (גרנט).sunny_jim כתב:טוב, הרגע גיליתי את זה על בשרי. רציתי לברר אם אפשר להזמין את ספורט 2 למשחק אחד (מנצ'סטר צ'לסי) אך אני מקבל הודעה אדיבה שאומרת לי שלא ניתן להגיע ליעד המבוקש, כשאני בוחר באפשרות לנציג שלא קשור לתקלה... לדבר כזה אני לא רואה שום תירוץ. אין המתנה, אין כלום, זה לא יתכן....