מבצע פנסוניק 50"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
טוב, ביררתי.
הנה (אני מקווה שלא התבלבלתי בדגם...):
PH10 - 11990 (בזאפ 11500)
PV70 - 14900 (בזאפ 14300)
PV700 - 17900 (בזאפ 19800) נראה שזה היחידי שמשתלם, הבעיה שהוא יקר...
כמה עולה הוט HD לחודש?
ממיר 15
תוכן - 40
התקנה - ?
ספורט 5HD - ?
אם לוקחים כמו יס 35 ש"ח על הספורט והתקנה 300 (לא סגור על זה) אז זו הטבה של בערך 1350 ש"ח אם הספורט כלול אז ההטבה בערך 950 ש"ח.
כמה עולה הוט HD לחודש?
ממיר 15
תוכן - 40
התקנה - ?
ספורט 5HD - ?
אם לוקחים כמו יס 35 ש"ח על הספורט והתקנה 300 (לא סגור על זה) אז זו הטבה של בערך 1350 ש"ח אם הספורט כלול אז ההטבה בערך 950 ש"ח.
היום בבוקר הלכתי ליראות את שני המסכים PV70 וPV700
מבחינה חיצונית מה שראיתי הPV70 יפה יותר מאחיו הגדול הPV70 מגיע עם פנל שחור פיאנו לעומת אחיו הגדול שמגיע עם פנל שחור מט וחלקו התחתון כסוף.
קיים הבדל מהותי בגוון השחור של התמונה בשני המסכים,
בזמן הקצר שעמד לרשותי ואני אבדוק לעומק יותר בשבוע הבא הבחנתי שהשחור בPV70 מודגש יותר אולי אפילו קצת מבריק יותר
לעומת אחיו הגדול PV700 שהשחור יותר דהוי" ,הלבן בתמונה בשני המסכים היה זהה, גוון העור של האנשים היה פחות או יותר זהה תלוי בתמונה לפעמים הPV700 נתן תוצאה קצת יותר טובה, אפשר להגיד שבהחלט היה נעים לצפות בשידורי טלוויזיה במסכים הללו . לא יצא לי לבחון את המסכים בסרט DVD אנסה בשבוע הבא מחיר הPV70 באמת עומד על 14000-14500 ש"ח וה PV700 עומד על 17000 ש"ח
לצערי לא ראיתי את הסמסונג 50" FHD אנסה לחפש בשבוע הבא מי מחזיק את שלושת הדגמים על מנת שאוכל להתרשם מהמסכים אבל אני מאוד סקפטי בעניין הזה
עם מישהו יודע לתרום יותר פרטים על המסכים אשמח (קראתי את הביקורת כאן באתר על המסך PV700) התקנה לממיר HD של הוט עולה בסביבות 250 ש"ח אני עדיין חושב שסידרת מסכי הVIERA נותנת תמורה טובה יותר ביחס למסכים המיקצועים
מבחינה חיצונית מה שראיתי הPV70 יפה יותר מאחיו הגדול הPV70 מגיע עם פנל שחור פיאנו לעומת אחיו הגדול שמגיע עם פנל שחור מט וחלקו התחתון כסוף.
קיים הבדל מהותי בגוון השחור של התמונה בשני המסכים,
בזמן הקצר שעמד לרשותי ואני אבדוק לעומק יותר בשבוע הבא הבחנתי שהשחור בPV70 מודגש יותר אולי אפילו קצת מבריק יותר
לעומת אחיו הגדול PV700 שהשחור יותר דהוי" ,הלבן בתמונה בשני המסכים היה זהה, גוון העור של האנשים היה פחות או יותר זהה תלוי בתמונה לפעמים הPV700 נתן תוצאה קצת יותר טובה, אפשר להגיד שבהחלט היה נעים לצפות בשידורי טלוויזיה במסכים הללו . לא יצא לי לבחון את המסכים בסרט DVD אנסה בשבוע הבא מחיר הPV70 באמת עומד על 14000-14500 ש"ח וה PV700 עומד על 17000 ש"ח
לצערי לא ראיתי את הסמסונג 50" FHD אנסה לחפש בשבוע הבא מי מחזיק את שלושת הדגמים על מנת שאוכל להתרשם מהמסכים אבל אני מאוד סקפטי בעניין הזה
עם מישהו יודע לתרום יותר פרטים על המסכים אשמח (קראתי את הביקורת כאן באתר על המסך PV700) התקנה לממיר HD של הוט עולה בסביבות 250 ש"ח אני עדיין חושב שסידרת מסכי הVIERA נותנת תמורה טובה יותר ביחס למסכים המיקצועים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כנראה שלהביא 50PF10 ב-15 אלף היה דיל לא רע בסוףguyezra כתב:טוב, ביררתי.
כמה עולה הוט HD לחודש?
ממיר 15
תוכן - 40
התקנה - ?
ספורט 5HD - ?
אם לוקחים כמו יס 35 ש"ח על הספורט והתקנה 300 (לא סגור על זה) אז זו הטבה של בערך 1350 ש"ח אם הספורט כלול אז ההטבה בערך 950 ש"ח....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
יחסית למחירים בארץ בוודאי שדיל טוב.
יחסית לסיכון ולסירבול הגדול, אני לא בטוח.
כמו שכבר אמרו, כל עוד הכל בסדר אז זה דיל טוב כנראה אבל אם יש בעיות זה יכול להיגמר בעוגמת נפש.
מיכאל, תרשה לי לנחש שאתה נמצא בחתך סוציו אקונומי גבוה ואם "ילכו" לך 15K אז אתה לא "תתאבל".
בשביל הרבה אנשים מסך כזה הוא בגדר חלום, ואם הם מחליטים להגשים אותו הם רוצים שיהיה אבא ואמא ואל מי להתלונן שצריך ומהר וגם מקום פיזי לגשת אליו.
היבט נוסף הוא התשלומים, לא כולם יכולים להוציא 15K על מסך במזומן לא כולל התוספת שרכשת.
לסיכום, אתה בעל תעוזה ויכולת וגם נוסע לעיתים קרובות, לא כולם כך.
אני רוצה לשאול מה היית עושה אם היית מוצא פיקסלים שרופים במסך, לכאורה מקרה שכיח מאוד. קרה לי ב-3 מסכים של פיוניר, לאחרים רבים בסמסונג ועוד רבים וטובים?
גם אני לא "אמות" אם אפול על השקעה של 15K אבל הסיכון של חוסר תאימות של חשמל, שיטות שידור והכי חשוב אחריות זה סיכונים שהם יותר מידי עבורי ועבור 80-90% מהרוכשים.
כמו שכבר אמרו, כל עוד הכל בסדר אז זה דיל טוב כנראה אבל אם יש בעיות זה יכול להיגמר בעוגמת נפש.
מיכאל, תרשה לי לנחש שאתה נמצא בחתך סוציו אקונומי גבוה ואם "ילכו" לך 15K אז אתה לא "תתאבל".
בשביל הרבה אנשים מסך כזה הוא בגדר חלום, ואם הם מחליטים להגשים אותו הם רוצים שיהיה אבא ואמא ואל מי להתלונן שצריך ומהר וגם מקום פיזי לגשת אליו.
היבט נוסף הוא התשלומים, לא כולם יכולים להוציא 15K על מסך במזומן לא כולל התוספת שרכשת.
אני רוצה לשאול מה היית עושה אם היית מוצא פיקסלים שרופים במסך, לכאורה מקרה שכיח מאוד. קרה לי ב-3 מסכים של פיוניר, לאחרים רבים בסמסונג ועוד רבים וטובים?
גם אני לא "אמות" אם אפול על השקעה של 15K אבל הסיכון של חוסר תאימות של חשמל, שיטות שידור והכי חשוב אחריות זה סיכונים שהם יותר מידי עבורי ועבור 80-90% מהרוכשים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא "ילכו" 15K, אני אצטרך מקסימום להוציא עוד 2000 שקלים על שילוחshraga007 כתב:יחסית למחירים בארץ בוודאי שדיל טוב.
גם אני לא "אמות" אם אפול על השקעה של 15K אבל הסיכון של חוסר תאימות של חשמל, שיטות שידור והכי חשוב אחריות זה סיכונים שהם יותר מידי עבורי ועבור 80-90% מהרוכשים....
לא צריך להגזים
המסך הזה בנוי מאוד טוב.. דור 10 של פנסוניק
שוב, לדעתי זה שווה
ואני סומך יותר על פנסוניק בתור אבא ואמא מאשר על יבואן מקומי, שרק לפני כמה שנים התחיל בכלל ליבא את המסכים..
הוא תומך בכל השיטות שידור, דבר היחיד שצריך זה שנאי, וכנראה זה גם לא בטוח..
שוב אנחנו מדברים על 30% ויותר רווח
SORRY שאני מזכיר את זה
מיכאל,michael123 כתב:לא "ילכו" 15K, אני אצטרך מקסימום להוציא עוד 2000 שקלים על שילוחshraga007 כתב:יחסית למחירים בארץ בוודאי שדיל טוב.
גם אני לא "אמות" אם אפול על השקעה של 15K אבל הסיכון של חוסר תאימות של חשמל, שיטות שידור והכי חשוב אחריות זה סיכונים שהם יותר מידי עבורי ועבור 80-90% מהרוכשים....
לא צריך להגזים
המסך הזה בנוי מאוד טוב.. דור 10 של פנסוניק
שוב, לדעתי זה שווה
ואני סומך יותר על פנסוניק בתור אבא ואמא מאשר על יבואן מקומי, שרק לפני כמה שנים התחיל בכלל ליבא את המסכים..
הוא תומך בכל השיטות שידור, דבר היחיד שצריך זה שנאי, וכנראה זה גם לא בטוח..
שוב אנחנו מדברים על 30% ויותר רווח
SORRY שאני מזכיר את זה...
המסך הזה עדיין לא עבר את המיבחן שלו
אחרי צפייה של 1000 שעות לערך,אם הכל יהיה בסדר-רק אז תוכל לישון בשקט.
עד אז-תשתדל לא לנחס את המסך שלך בפיטפוטי סרק