UFC - אמנות לחימה משולבת
גם אני חובב נלהב של ה- ufc, אני עוקב בדרך כלל דרך
האינטרנט וגם ראיתי את השידורים באגו טוטאל כשהיה פתוח בחינם.
אין ספק שהתחום תופס תאוצה בכל העולם (בעיקר באנגליה) מאחר והלוחמים הם
מכל קצוות תבל (אפילו כמה ישראלים מנסים להכנס לתחום).
דרך אגב פירסמתי בעבר פוסט לקרב של קימבו סלייס נגד טנק אבוט
שהם נחשבים למתמודדים היותר "שכונתיים" שיש בתחום.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הפייבוריט שלי בתחום הוא אנדרסון סילבה שהוא מבחינתי הלוחם האולטימטיבי.
הוא בעל יכולות מדהימות !
האינטרנט וגם ראיתי את השידורים באגו טוטאל כשהיה פתוח בחינם.
אין ספק שהתחום תופס תאוצה בכל העולם (בעיקר באנגליה) מאחר והלוחמים הם
מכל קצוות תבל (אפילו כמה ישראלים מנסים להכנס לתחום).
דרך אגב פירסמתי בעבר פוסט לקרב של קימבו סלייס נגד טנק אבוט
שהם נחשבים למתמודדים היותר "שכונתיים" שיש בתחום.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הפייבוריט שלי בתחום הוא אנדרסון סילבה שהוא מבחינתי הלוחם האולטימטיבי.
הוא בעל יכולות מדהימות !
כבר חתמתי.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הרגתם אותי! מאיפה המידע הזה? אני עד היום הייתי בטוח שבושידו היה אמיתי!guyezra כתב:זיו,
לידיעתך הבושידו היה מבויים.
אמנם המכות היו יותר "אמיתיות" וקשוחות מאשר ה-WWE למינהם אבל התוצאות נקבעו מראש.
אחת הסיבות לקריסה הייתה ששני הכוכבים הראשיים טאקאדה ואולברייט סירבו להפסיד......
Silence speaks louder than words
צריך לראות כמה שעות טובות של MMA ואחרי זה קצת בושידו, כדי להגיד "מה זה החרטא הזה?!?!" על בושידו. זה מה שקרה לי.
אבל רגע איך UFC 83? חשבתי שהם משדרים רק ישנים יותר מלפני שנתיים שלוש לא? שישים ומשהו אם אני זוכר נכון...
ולמה לעזאזל יש TNA (יענו WWF לכל מי שהתגבר על זה בגיל 10) באגו טוטאל?? שישימו את זה בערוץ הילדים...
אבל רגע איך UFC 83? חשבתי שהם משדרים רק ישנים יותר מלפני שנתיים שלוש לא? שישים ומשהו אם אני זוכר נכון...
ולמה לעזאזל יש TNA (יענו WWF לכל מי שהתגבר על זה בגיל 10) באגו טוטאל?? שישימו את זה בערוץ הילדים...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גיא, אני שואל ברצינות, מאיפה המידע הזה? יש איזשהוא לינק או משהו?
Silence speaks louder than words
אגב לפני כמה שעות כשצפיתי נזכרתי מה כן מאוד רע בערוץ הזה (חוץ מ TNA) וזה הקריינות/פרשנות בזמן השידורים של UFC... הם סתם עומדים שם ומדבבים בצורה צולעת את מה שנאמר באנגלית - למה לא עשו תרגום וזהו??
אין לי מושג מי הם ואם הם מבינים בקרבות או מכירים את ההיסטוריה של המתמודדים (שזה תאכלס הדבר שהכי חשוב שהם ידעו) אבל זה נשמע כאילו אין להם מושג על מה הם מדברים וכל פעם שיש איזה אפרקט הם מתלהבים כי זה המכה היחידה שהם יודעים את השם שלה
אין לי מושג מי הם ואם הם מבינים בקרבות או מכירים את ההיסטוריה של המתמודדים (שזה תאכלס הדבר שהכי חשוב שהם ידעו) אבל זה נשמע כאילו אין להם מושג על מה הם מדברים וכל פעם שיש איזה אפרקט הם מתלהבים כי זה המכה היחידה שהם יודעים את השם שלה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
כנ"לguyezra כתב:אני משלם 4.90 על אגו ואגו טוטאל, זה די בחינם...Phonics כתב:גם אני חובב נלהב של ה- ufc, אני עוקב בדרך כלל דרך
האינטרנט וגם ראיתי את השידורים באגו טוטאל כשהיה פתוח בחינם.......
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
תאמינו לי היה שיכון בצפת-103 שם היו קרבות אמיתיים-לא בשידו לפ ufc ולאbbc ,איזה אנשים היו שם
משפחת מימון 7אחים ביחד 8 טון זו רק דוגמא-ראיתי פעם מכות שם( זה אגב הבלוק של המתופף מהסיפור ההוא)
בין שתי נשים ענקיות כמו היפפוטמים,מה זה מכות!לא כף יד פתוחה ולא סגורה,אין חוקים מסכן אולברייט אם היה מנסה להפריד
משפחת מימון 7אחים ביחד 8 טון זו רק דוגמא-ראיתי פעם מכות שם( זה אגב הבלוק של המתופף מהסיפור ההוא)
בין שתי נשים ענקיות כמו היפפוטמים,מה זה מכות!לא כף יד פתוחה ולא סגורה,אין חוקים מסכן אולברייט אם היה מנסה להפריד
אמן מייסר
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תציץ בויקיפדיה: יש שם פירוט מלא של העובדה שהבושידו היה מבוים. היו מגדירים מראש מי ינצח, כדי לבנות "עלילה".MetalliJoe כתב:גיא, אני שואל ברצינות, מאיפה המידע הזה? יש איזשהוא לינק או משהו?...
אגב - אולברייט - הענק שהיה עושה ספפלקס - מת בזירה בשנת 2000 באמצע קרב (קיבל מכה קטלנית). אבל זה לא היה בבושידו, אלא בקרב אמיתי בארה"ב.
עוד עובדה פיקנטית: טקדה (האלוף של הבושידו) עבר להתמודד בקרבות אמיתיים (פרייד) ואכל הפסדים על ימין ועל שמאל. למעשה טוענים ששני הקרבות שבהם ניצח בפרייד, בוימו גם הם כדי לתת לו כבוד / למשוך קהל...
מה שאמרתי לגמרי נכון, לדעתי לפחות - שעה של צפיה ואחריה דקה של בושידו וקולטים שבושידו זה מזוייף.MetalliJoe כתב:גיא, אני שואל ברצינות, מאיפה המידע הזה? יש איזשהוא לינק או משהו?...
כל הזמן יש עכבות, אני מסתכל וכל הזמן חושב לעצמי "למה הוא לא בועט בו עכשיו?!" כנראה כי הוא אמור להפסיד לו ולא רוצה להעיף לו את הראש בנוקאווט...
ממש רואים את זה לדעתי..
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
Highendman כתב:אתה בטוח שלא תאונת דרכים?MetalliJoe כתב:אגב - אולברייט - הענק שהיה עושה ספפלקס - מת בזירה בשנת 2000 באמצע קרב (קיבל מכה קטלנית). אבל זה לא היה בבושידו, אלא בקרב אמיתי בארה"ב.......
לא... שתי שניות בגוגל...
http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Albright
אבל אתה צודק שבארץ הדיעה הרווחת לסיבת המוות בקרב כל מי שצפה בבושידו הייתה תאונת דרכים... לא ברור מאיפה זה צץ.
אז לא היה גוגל ווויקיפדיה והיה קצת יותר קשה
מתוךDeath
On January 7, 2000, Gary Albright wrestled at a World Xtreme Wrestling show in Hazleton, Pennsylvania against Lucifer Grimm (real name Bill Owens). After being hit with a three-quarter facelock bulldog, Albright collapsed to the canvas. A worried Lucifer Grimm rolled Albright on top of himself to finish the match after which concerned wrestlers and ring crew tried to resuscitate him. Albright was pronounced dead shortly after being removed from the ring.[1]
The official cause of death is listed as a heart attack. The medical examiners also found that Albright suffered from diabetes, had an enlarged heart, and blockage of several coronary arteries.[17] Because it was determined that Albright died of natural causes, the police were never involved in the matter.[18]
Albright was survived by his wife Monica Anoa’i, his son Samuel, and two daughters, Angelica and Alexandria.[19]...
http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Albright
אבל אתה צודק שבארץ הדיעה הרווחת לסיבת המוות בקרב כל מי שצפה בבושידו הייתה תאונת דרכים... לא ברור מאיפה זה צץ.
אז לא היה גוגל ווויקיפדיה והיה קצת יותר קשה