חוויות רעות מהשירות של חברת הכבלים הוט
לא בדיוק נושא השרשור, אך הדרך המהירה והבטוחה להתנתק מהם (כמו גם מיס, מספקי אינטרנט ועוד כמה) היא לשלוח להם פקס חתום (או מכתב בדואר רשום). הם לא יכולים להתחמק מזה.
אני חושב, אך לא בטוח, שאתה יכול לתת גם הוראה לחברת האשראי להפסיק לשלם. לא מדובר הרי בתשלומים, אלא בהוראת קבע שניתן תמיד לבטלה.
אני חושב, אך לא בטוח, שאתה יכול לתת גם הוראה לחברת האשראי להפסיק לשלם. לא מדובר הרי בתשלומים, אלא בהוראת קבע שניתן תמיד לבטלה.
משה
אני מחכה שיבואו לאסוף ממני את המודם ביום חמישי אחרי שרדפתי אחריהם לקבוע מועד ניתוק.
אתה לא יכול ליצור קשר עם מחלקת ניתוקים הם צריכים ליצור קשר איתך.
כמובן שהם התקשרו פעם אחת שהייתי בישיבה בעבודה ומאז קולם לא נשמע.
הייתי צריך לחכות עוד 20 דקות לשירות לקוחות בטלפון כדי שיקבעו לי מועד ניתוק סוף סוף לאחר שכבר ביקשתי את זה בפעם הראשונה שהתקשרתי ואמרו לי שאי אפשר לקבוע אצלהם...צריך לחכות לטלפון ממחלקת ניתוקים.
אתה לא יכול ליצור קשר עם מחלקת ניתוקים הם צריכים ליצור קשר איתך.
כמובן שהם התקשרו פעם אחת שהייתי בישיבה בעבודה ומאז קולם לא נשמע.
הייתי צריך לחכות עוד 20 דקות לשירות לקוחות בטלפון כדי שיקבעו לי מועד ניתוק סוף סוף לאחר שכבר ביקשתי את זה בפעם הראשונה שהתקשרתי ואמרו לי שאי אפשר לקבוע אצלהם...צריך לחכות לטלפון ממחלקת ניתוקים.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
moco כתב:המוח,
המטרה שלך היא לא שינתקו אותך פיזית. זו הבעיה שלהם, לא שלך.
המטרה שלך היא רק להפסיק לשלם להם כסף וזה פשוט (כל עוד לא התחייבת לתקופה מסוימת מראש).
עיניין המודם והחזרת הפקדון עליו היא שולית ולא דחופה....
בדיוק מה שהיה אצלי.
זה אמנם קצת חורג מנושא השרשור, אבל בכל זאת, רק כדי להבהיר להמוח.
התנתקתי בתאריך מסויים, והנציג התחייב (כהרגלי, אני מקליט שיחות מסוג זה, וגם מיידע את הצד השני שהוא מוקלט), שהחיוב יופסק תוך 48 שעות מבקשת הניתוק (עפ"י חוק).
תיאמו איתי איסוף ציוד ולא הגיעו, התקשרתי אליהם ובדקתי למה וסיפרו לי סיפורים שלא כ"כ עניינו אותי, וידאתי שוב שאני לא מחוייב על הימים שהציוד אצלי, וקיבלתי תשובה שהחיוב כבר הופסק, הסברתי לנציגה שמבחינתי, הציוד שלהם נמצא במחסן, כשהם רוצים לבוא ולקחת הם מוזמנים, ושאני לא מתכוון לצאת בשביל זה מהעבודה אז שתדאג לתאם טכנאי לשעות הערב, מאותו רגע זו בעיה שלהם.
הם הגיעו אחרי חודש וחצי (אז מה?) לקחו את הציוד והלכו.
הדבר היחיד שאתה צריך לבדוק זה את החיוב.
שים לב, החיוב נעשה מראש, כך שאתה תחוייב על כל החודש, גם אם התנתקת באמצע החודש, וחודש אח"כ אתה מקבל זיכוי על כל הזמן מההתנתקות (מעצבן, אבל אפשר לחיות עם זה.)
בהצלחה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הם לקחו את הציוד חודש וחצי אחרי בקשת הניתוק.המוח כתב:והם המשיכו לחייב אותך אחרי החודש הזה? ומתי הם לקחו את הציוד?...
הם חייבו אותי על כל החודש שבו התנתקתי, התנתקתי ב-18 לחודש - החיוב היה על חודש מלא ולאחריו לא היו חיובים.
אחרי שהם לקחו את הציוד הם זיכו אותי על ההפרש שמה-18 לחודש ועד סופו.
זו אמנם בירוקרטיה, אבל זה לא כזה נורא, אתה פשוט צריך להיות רגוע ולא להתעצבן. לא באו לקחת את הציוד, לא נורא, עוד יום, עוד שבוע, הם יבואו.
רק תהיה עם היד על הדופק לגבי החיובים וזה הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ronen61,
לא לשכוח שיש פי 2 לקוחות להוט מאשר ליס, כך שזה בהחלט יכול להסביר את הנושא הזה...
לא לשכוח שיש פי 2 לקוחות להוט מאשר ליס, כך שזה בהחלט יכול להסביר את הנושא הזה...
המוח כתב:לא לשכוח שהוט נמצאת בארצנו הפיצית לפחות איזה 8 שנים יותר מיס....oferlaor כתב:ronen61,
לא לשכוח שיש פי 2 לקוחות להוט מאשר ליס, כך שזה בהחלט יכול להסביר את הנושא הזה......
איך אפשר לשכוח את רואים 6/6וזינוק לאתמול
...
אחחח זינוק לאתמול, עם הצמד הדינמי סם בקט ואל קלווי'צי, איזה נוסטלגיה.
כבר לא עושים אותם אותו הדבר היום.
ronen61,
רץ באתר בעבר גם שרשור שכלל זעם קיצוני של כמה לקוחות יס.
מה ששמתי לב לגבי הוט, זה התלונות לא מפוזרות בצורה אחידה גיאוגרפית. זה כנראה מאוד תלוי עם צאצאים של איזו חברת כבלים קודמת אתה מדבר. אני יכול להעיד שקיבלתי שירות טוב מ"ערוצי זהב" לשעבר באזור השרון וכך שמעתי גם מאחרים באזור. לעומת זאת. מלקוחות "תבל" לשעבר, (ת"א אני חושב), שומעים הרבה תלונות.
רץ באתר בעבר גם שרשור שכלל זעם קיצוני של כמה לקוחות יס.
מה ששמתי לב לגבי הוט, זה התלונות לא מפוזרות בצורה אחידה גיאוגרפית. זה כנראה מאוד תלוי עם צאצאים של איזו חברת כבלים קודמת אתה מדבר. אני יכול להעיד שקיבלתי שירות טוב מ"ערוצי זהב" לשעבר באזור השרון וכך שמעתי גם מאחרים באזור. לעומת זאת. מלקוחות "תבל" לשעבר, (ת"א אני חושב), שומעים הרבה תלונות.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ronen61,
הכוונה שלי היא שככל שיש יותר לקוחות, החברה בוודאי תקבל באופן יחסי יותר תלונות.
כלומר, אין לי ספק שמיקרוסופט לא היתה מקבלת על הראש אם היא היתה מוכרת רבע ממה שהיא מוכרת כיום (לא שאני מאחל לה או לנו את זה...)
באותה מידה, אם יש X% שלא יוצאים מרוצים (לא מכיר חברה שמסוגלת לרצות 100% מלקוחותיה, זה לא קיים בעולם האמיתי) אזי אם יש שתי חברות עם אחוזי שביעות רצון זהים ואחת גדולה פי 2 מהחברה השנייה, אז היא גם תקבל פי שתיים יותר תלונות.
הכוונה שלי היא שככל שיש יותר לקוחות, החברה בוודאי תקבל באופן יחסי יותר תלונות.
כלומר, אין לי ספק שמיקרוסופט לא היתה מקבלת על הראש אם היא היתה מוכרת רבע ממה שהיא מוכרת כיום (לא שאני מאחל לה או לנו את זה...)
באותה מידה, אם יש X% שלא יוצאים מרוצים (לא מכיר חברה שמסוגלת לרצות 100% מלקוחותיה, זה לא קיים בעולם האמיתי) אזי אם יש שתי חברות עם אחוזי שביעות רצון זהים ואחת גדולה פי 2 מהחברה השנייה, אז היא גם תקבל פי שתיים יותר תלונות.
עופר כתב
נכון עופר אבל רק בישראל.
נכון עופר אבל רק בישראל.