truejoker כתב:איך הגעת לזה ?, המחיר הוא 700 דולר לעומת 500 בקודם . המחיר הוא 200 אם אתה מתחייב , ולפי האתר של האייפון העלות החודשית היא אאל"ט 30 דולר לחודש , כך שאם לא היית יכול לצאת זה היה עולה לך 720 ועוד 200
אז משלמים עוד 200 דולר יותר בשביל GPS , וזה לא נקרא לצרכי מעמד ?
...
אפשר לקנות בלי להתחייב (כאילו, רשמית מ-APPLE עם אחריות)?
אני התייחסתי למחיר שהתפרסם של 200 דולר..
עפר,
שנינו באותה סירה. אני מת לעדכן לגרסא 2.0 אבל מחכה לעדכונים קצת יותר רציניים ממה שרץ עד היום ע"מ לבצע את השדרוג על המכשיר שלי.
בקשר ל-BT EDR, יש גם בדגם הנוכחי, אבל אין ממש מה לעשות איתו (המודול היחיד שמומש בטלפון הוא זה שמאפשר שימוש ב-Headset).
בקשר ל-Installer, אני לא חושב שצריך אותו עכשיו כשיש לנו את ה-APP Store המופלאה. אין הגיון בלהחזיק שני Repositories לאותו המכשיר (אלא אם כן חלק מהתוכנות שם לא יוכלו חוקית להגיע ל-APP Store, מה שמן הסתם יקרה).
כ-Off Topic, למי שעוקב, מעניין מאוד מה שעובר על אפל מאז ה-11 לחודש (שחרור האייפון החדש ועוד שירות שנקרא MobileMe, שהוא יורש הכתר של ה-dotMac).
כל האופרציה הזו הוכיחה את עצמה כבלאגן אחד גדול. השרתים נפלו על ימין ועל שמאל (התייצב רק במוצ"ש), היו המון לקוחות שלא הצליחו לקנות אייפון ב-Apple Store עצמה מכיוון ששרתי האקטיבציה מול AT&T נפלו גם כן...
ממש לא מתאים להם. אפל בנו לעצמם מוניטין שלם שמתבסס על השקות מוצרים מתוכננות על לפרט הכי קטן ונקיות מבעיות, שדרוגי גרסא חלקים וכיוצ"ב. אותי מאוד מעניין לאיזה כיוון זה יתפתח...
הסיפור פשוט מאוד - הם הרגישו שאין להם ברירה אלא לעשות את ה-ACTIVATION במקום (אילוץ ש AT&T הכריחו אותם לעשות בשל כך שהם מסבסדים את המכשיר יותר כיום, ואם אנשים לא יעשו בסוף אקטיבציה, AT&T יפסידו הון עתק כתוצאה מכך). האילוץ הזה לא ראלי בהתחשב בעומס של הקונים.
זה מזכיר לי טיפה את התורים שהיו באורנג' ובסלקום כשכל אחד מהם התחיל את שירותיו בישראל. היית צריך לקבוע תור, לחכות יום שלם והכל בשביל לקבל טלפון ומספר חדשים...