תגובות: פיוניר KURO LX5090- בפלזמה לא תמיד דופקים את השחורים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
על הסקירה המקצועית כמו תמיד
אבל שאלה - התמונות ב HD - לא כחולות למדיי - למיטב זכרוני לעומת התמונות בשאר המסכים - הפרצופים נראים לא טבעיים - גם של הילדים, אבל גם של לילו והמפקד באלמנט...
או שאני טועה?
אבל שאלה - התמונות ב HD - לא כחולות למדיי - למיטב זכרוני לעומת התמונות בשאר המסכים - הפרצופים נראים לא טבעיים - גם של הילדים, אבל גם של לילו והמפקד באלמנט...
או שאני טועה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. תודה - קיבלתי קורס מזורז לאחרונה בצילום מכמה אנשים + שדרוג של המצלמה (לצערי זה עדיין לא מתבטא בכל הצילומים, אבל יש שיפור, ואני מעריך שיהיה שיפור גם במאמרים עתידיים כשאני אפתח יותר מיומנות בכך...).Star-Blazer כתב:אפילו התמונות מדהימות באיכות שלהן.
בד"כ צילום ממסך לא משהו אפילו פה זה נראה מעולה.
מי הספיד את הפלזמות?!
רק המחיר....
נקווה ששנה הבאה עם העברת הייצור המלא לפנסוניק יירדו המחירים באמת....
2. לגבי המחיר - זה המחיר המומלץ לצרכן על ידי היבואן, זה לא המחיר "ברחוב"
lawpower,
שים לב למדידות - זה בדיוק המטרה שלהן להראות אם התמונה באמת כחלכלה או לא. לצערי צילום גם בתנאים אידאליים מושפע מפלאש, מתאורת רקע והמון פרמטרים שונים, כך שהדרך היחידה לשפוט היא מדידה ולא צילומי מסך.
המדידה במסך הראתה שהאדומים טיפה חזקים (בכ-6% אם אני זוכר נכון), אבל הפחתתם עלולה לגרום לגוונים הכהים להפוך פחות טבעיים ולכן אפשר להנמיך מעט את האדומים.
מעבר לזה, התמונה מושלמת מבחינת מדידת טמפ' הצבע - המדידות שטוחות כמו סרגל.
מה זה המסך הזה - איכסה
ראיתם את לילו נראית? רואים לה את כל הנקבוביות בפנים ובכלל ראיתי עכשיו שיש לה גם פצעון קטן בצד האף.
לא רוצה
ועכשיו ברצינות, עם יש למסך USB כמו שיש ל LG, אז מדוע אי אפשר לראות סרטים דרך DiskOnKey?
ראיתם את לילו נראית? רואים לה את כל הנקבוביות בפנים ובכלל ראיתי עכשיו שיש לה גם פצעון קטן בצד האף.
לא רוצה
ועכשיו ברצינות, עם יש למסך USB כמו שיש ל LG, אז מדוע אי אפשר לראות סרטים דרך DiskOnKey?
-
oferlaor
- מנהל

ronen61,
ממה שהתרשמתי יש הבדלים רבים. ה-5020 היא מכונה שונה לחלוטין, גם ב-GUI שלה (יש לה אפשרויות אחרות לחלוטין מה-5090) ויתכן שגם באיכות התמונה (אין לי מושג אם לטובה או לרעה).
locus,
נקודת חן, לא פצע...
אגב, לגבי נושא הבהירות - אין שום ספק שזה לא נפגע כחלק מהשינוי של KURO 2. כלומר, KURO 2 זה לא סתם KURO עם פילטר שמחשיך את התמונה...
ממה שהתרשמתי יש הבדלים רבים. ה-5020 היא מכונה שונה לחלוטין, גם ב-GUI שלה (יש לה אפשרויות אחרות לחלוטין מה-5090) ויתכן שגם באיכות התמונה (אין לי מושג אם לטובה או לרעה).
locus,
נקודת חן, לא פצע...
אגב, לגבי נושא הבהירות - אין שום ספק שזה לא נפגע כחלק מהשינוי של KURO 2. כלומר, KURO 2 זה לא סתם KURO עם פילטר שמחשיך את התמונה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
תגיד לי...
מי קונה מסך שמחיר המחירון שלו 30000 ש"ח ואין לו איזה מזרימדיה, HTPC, בלו ריי או אללה יודע מה..............locus כתב:מה זה המסך הזה - איכסה
ראיתם את לילו נראית? רואים לה את כל הנקבוביות בפנים ובכלל ראיתי עכשיו שיש לה גם פצעון קטן בצד האף.![]()
לא רוצה![]()
ועכשיו ברצינות, עם יש למסך USB כמו שיש ל LG, אז מדוע אי אפשר לראות סרטים דרך DiskOnKey?...
לראות DIVX על FHD....
אני משער דרך אגב שזו הכנה דווקא לנגן הייעודי שיהיה בדגם ה H - אליו יוכלו פראיירים, לחבר כונן USB חיצוני ולנגן סרטים.
אף פעם לא סבלתי את המכשירים שיש בהם יותר מידי תכונות - טלויזיה צריכה להיות טלויזיה, מזרימדיה - מזרימדיה.
מה עושים כשהמזרימדיה בטלויזיה מתקלקל? שולחים את כל הטלויזיה לתיקון?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
השאלה היא אם הדגם שהוא לא FHD של ה 509, זה עם ה 1335 פיקסלים בלבד,
גם הוא באותה רמה.
כי מ 4 מטר, לא בטוח שרואים את ההבדל, והבדל המחירים בארץ "משמעותי".
גם הוא באותה רמה.
כי מ 4 מטר, לא בטוח שרואים את ההבדל, והבדל המחירים בארץ "משמעותי".
-
oferlaor
- מנהל

איתי,
לפי מה שהבנתי פיוניר עוברת אקסקלוסיבית לייצור מסכי FULL HD בכל הגדלים.
לפי מה שהבנתי פיוניר עוברת אקסקלוסיבית לייצור מסכי FULL HD בכל הגדלים.
פיוניר הפסיקו לייצר HDR, רק FHD, כך שאין את האופציה "הזולה" כמו בדור הקודםאיתי_הגיתי כתב:השאלה היא אם הדגם שהוא לא FHD של ה 509, זה עם ה 1335 פיקסלים בלבד,
גם הוא באותה רמה.
כי מ 4 מטר, לא בטוח שרואים את ההבדל, והבדל המחירים בארץ "משמעותי"....
-
oferlaor
- מנהל

- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
חחח אם זה 20 K , הבן שלי בן 4 מגיע עוד שעה מהגן אני משכנע אותו לזרוק את הבובה של ה - POwer Ranger (תאמין לי היא כבדה) לתוך ה - 4280 ורץ לקנות אותו....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
לא יהיה דגם 509. רק FHD.איתי_הגיתי כתב:השאלה היא אם הדגם שהוא לא FHD של ה 509, זה עם ה 1335 פיקסלים בלבד,
גם הוא באותה רמה.
כי מ 4 מטר, לא בטוח שרואים את ההבדל, והבדל המחירים בארץ "משמעותי"....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם