לא אולם באולינג זה לא מתאים,Catskinner כתב:הבעיה היחידה היא שהוא כנראה מתאים לחדרים לא גדולים. הסלון של אבא שלי מספיק גדול כדי לפתוח שם אולם באולינג....
אני מניח שזה ילך לחדרים עד 20 מ"ר

לא אולם באולינג זה לא מתאים,Catskinner כתב:הבעיה היחידה היא שהוא כנראה מתאים לחדרים לא גדולים. הסלון של אבא שלי מספיק גדול כדי לפתוח שם אולם באולינג....

3. למרות שהמכשיר יכול לעבוד גם ללא קיר אחד או יותר צדדיים, אזי האפקט של ה"אחוריים" דיי נעלם והוא עובר להיות "צדדיים" ולא ממש מאחור, אולם בחדרי שינה או חדרים בהם ממילא אתה מוצמד לקיר האחורי, לא ממש ניתן לקבל אפקט "אחורי" אלא דיי מהצדדים.כשיר משופע כניסות ויציאות להלן הרשימה :
* HDMI (2 in/1 out) interface
* 2 optical, 2 coaxial digital and 2 analog audio inputs
* 2 component video inputs and 1 output
* IR in
* RS-232C interface
* IR pass through out
* Subwoofer output
* FM antenna terminal
* Terminal for detachable AC inlet cable...
כן, ניתן לכוון את עוצמות האפקט.בעת צפייה בסרטים, לפעמים חסרה לי עוצמה מהדיאלוג, או מצלילי רקע, ואני מתקן את מה שחסר לי באותו סרט ספציפי על ידי הגברה של הסנטר או של הסראונד.
האם דבר כזה אפשרי עם מקרן הסאונד?...

אני לא זוכר את שם החברה, -- אולי OAKLAND... לא נראה לי...Catskinner כתב:20 מ"ר זה בקושי המבואה אצלו. אני שובר את הראש איך לשכנע אותו לשים רמקולים נורמליים והוא כל הזמן מבלבל לי את השכל על זה שאין לו מקום. דווקא ה YSP נראה לי כמו פתרון טוב עד שאייל אמר שצריך 4 קירות סמוכים...

זו גם דעתי, אני די התאכזבתי מהביצועים, שמעתי אותו בהדגמה בגני התערוכה, ההבדל בין המכשיר לבין מערכת קולנוע 5.1 הוא גדול, הסאונד שמופק מ"האחוריים" בקושי מורגש ובסאונד הגבוהים שולטים, וזה עוד היה בחדר הדגמה מיוחד.6. לטעמי, המחיר לא ריאלי לביצועים (אולי כן ל-WAF וזה כמובן סובייקטיבי), אבל במחיר של כ-10K ש"ח, ניתן להרכיב מערכת הרבה יותר גמישה לשידרוגים, עם מגוון חיבורים ויכולות סאונד חדשות ושתיתן אפקט סראונד ובמוסיקה הרבה יותר טובים....