אם הייתם שמעון מזרחי-מה הייתם עושים?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

ילדיעפים כתב:כסף מעוור עיני חכמים והצביעות חוגגת-של מכבי :?
...
אני רוצה לראות מה אתה היית עושה אם היית משקיע בעסק שלך 19 מיליון יורו והוא היה מקרטע לעומת עסקים של 1-2 מליון יורו.
יום חמישי היה אחד הימים הכי קשים לי בפרט ולכל מי שמגדיר את עצמו מכביסט.
לראות את הפועל י-ם היריבה הכי גדולה שלך עושה ממך צחוק עם סגל שכולו מרוויח כמו קרלוס ארויו לבדו.
עכשיו נכון, אפשר להפסיד, אבל לא נראיתה שום דרך!!!! ועל זה אפי שילם במקום שלו.
שחקנים נראו משוטטים במגרש בלי לדעת את מקומם ואת תפקידם.
מה שכן, היו צריכים להחליט שהוא מפוטר ולהודיע בתקשורת על כך כבר ביום שישי.

כולם נהיו לי פרשנים ויפי נפש.
מכבי זה עסק פרטי לכל דבר ועניין וטובת הקבוצה, המועדון והאוהדים הוא מעל הכל.
גם מעל אפי בירנבוים שאני אישית מרחם עליו.
אבל הוא נכשל ....מה לעשות.
לא כל אחד בנוי למעמדים הגדולים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

אז איך אפשר לאהוד עסק?
אמן מייסר

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #18 

חוץ מזה-אני רואה שבמכבי ת'א מבינים בכדורסל בערך כמוני

כלומר-מה שהתחיל עם ספאחיה ונגמר עכשו באפי מראה שזה לא עסק מנוהל בחוכמה ובהבנה

הרי הם מינו את אפי ואפשר לקרוא עליו קצת ולהבין שהוא מאמן לא רע בכלל בלשון המעטה

הרי הם מינו אותו או שאני טועה?אז איפה ההבנה בעסקים?איפה ההבנה בכדורסל?

מה יהיה אפ פיני יכשל?יתנו לו זמן?למה לאפי לא נתנו?
אמן מייסר

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #19 

ראיתי אתמול ראיון עם שמעון מזרחי ולפי השכלתי הדלה הבנתי שכלום לא סוכם, אין דיבור עם אף אחד

והתחמקויות מתשובה שצריכות להילמד בכל ספר הדרכת פוליטיקאים דברנים שאתה לא יכול להאמין לאף

מילה שיוצאת מפיהם-בו בזמן שהם כבר דיברו פיני ועוד איך-לא מאחל להם הצלחה והייתי אומר עוד מילה

אבל יש סיכויים שיימחקו אותי-אז לא אגיד
אמן מייסר

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #20 

ילדיעפים,
יש לי תחושה שאתה לא מהאוהדים של מכבי ולכן אתה מתרעם ככה.
אתה צודק בזה שאפי התברר כטעות רק בדיעבד.
ספאחיה לידיעתך אימן מספר שנים לא מבוטל ביורוליג וגם את נבחרת קרואטיה ולכן הוא היה החתמה ראוייה ולא היה טעות, זה שהוא נכשל זה משהו אחר, מאז ומתמיד מאמנים זרים מתקשים להתרגל למנטליות של מאמן מכבי.
מה שקרה אז התחיל השוק האירופי להשתגע, ומחירי המאמנים נסקו, לא רצו גם מצד שני להביא שוב מאמן זר. פיני הלך להתרענן באולימפיקוס והמועמד היחיד שהיה ראוי היה בלאט שרצה חוזה של מיליון דולר.
הנהלת מכבי מתוך אידיאולוגיה סירבה לשלם סכום כזה לבלאט וללכת שבי אחרי השיגעון האירופי ותגיד מה שלא תגיד אני חושב שבצדק.
גם העונה ניסו "לחסוך" על מאמן והלכו על המאמן הכי בכיר ומנוסה בשוק הישראלי, מר בירנבוים.
אני גם צידדתי בלתת לו הזדמנות אבל זה שהוא נכשל ממש לא מהווה הפתעה בשבילי.
אפי קיבל גיבוי מהנהלת מכבי עד למשחק ביום חמישי בי-ם, ולדעתי אחרי המשחק הזה הוא היה צריך להתפטר.
צריך שיהיה לך קצת כבוד עצמי, לבוא להגיד תודה רבה על הניסיון, נכשלתי ........הנה המפתחות.

לך אולי קשה להבין, אבל קבוצה מקצוענית, בעלת 5 אליפויות אירופה לא יכולה להרשות לעצמה להיראות ככה.
אבל אתה גם לא חייב להבין, אני לא יודע איזה קבוצה אתה אוהד, אבל מכבי ת"א לא צריכה את איחולי ההצלחה שלך.
אנשים שלא יודעים מהי שאיפה להיות הטוב ביותר לא יבינו מה זה מכביזם לעולם.

נ.ב.
נזכרתי בדוגמא קטנה, אני משחק כדורסל עם חבר'ה כל שבוע.
בשבילי כל משחק הוא "מלחמה" קטנה בא אני שואף לעשות הכל כדי לנצח(כמובן שבהגינות)
אני מתרגז, לפעמים צועק, ונותן 100% מעצמי על המגרש.
ברם, ישנם אנשים שבשבילם הניצחון הוא שולי והם לא מבינים למה אתה מתעצבן\מתרגז שהם מזייפים בהגנה ו\או מחטיאים לייאפ.
מכביזם זה שאיפה לנצח בכל משחק, אפילו השולי ביותר. ומכבי ת"א כדורסל(כנראה בגלל זה אני אוהד את הקבוצה הזאת) מתיישבת בדיוק עם השקפת העולם שלי.

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #21 

אם מכבי תא לא צריכה את איחולי ההצלחה שלי-זה נשמע שחצני,מתנשא כמו מכבי בשנים האחרונות

חוץ מזה אני צפתי,כך שאני הייתי עוד של מכבי כמו כל בית ישראל מירושלים,עד אחרי הראיון עם מר מזרחי

החלקלק-או שאולי מכבי גם לא צריכה אותי בתור אוהד?
אמן מייסר

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

ילדיםעפים,

בירנבוים מונה כמאמן בזכות הרקורד שלו כמאמן טוב - אבל כפי שאהרל'ה וייסברג כתב היום בטור שלו בידיעות (ולטעמי - הוא פרשן הכדורסל הטוב ביותר שכותב היום בארץ) - אפי פעל בניגוד לדרך שלו:
במקום לשמור על רוטציה קצרה (9-10 שחקנים), כשכל אחד יידע בדיוק מה הוא עשה, מתי - ועם מי, השחקנים לא ידעו למה לצפות: משחק אחד הם פתחו בחמישיה, שלושה משחקים הם לא שיחקו בכלל, ואחרי זה הם נכנסו כדי לתת לשחקן אחר לנוח.

אין מה לעשות - אפי לא עשה את העבודה שבשבילה הביאו אותו, ואני מסכים עם שרגא - הוא היה צריך להתפטר בעצמו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

shraga007 כתב:מה שקרה אז התחיל השוק האירופי להשתגע, ומחירי המאמנים נסקו, לא רצו גם מצד שני להביא שוב מאמן זר. פיני הלך להתרענן באולימפיקוס והמועמד היחיד שהיה ראוי היה בלאט שרצה חוזה של מיליון דולר.
הנהלת מכבי מתוך אידיאולוגיה סירבה לשלם סכום כזה לבלאט וללכת שבי אחרי השיגעון האירופי ותגיד מה שלא תגיד אני חושב שבצדק.
...
אז משלמים לפיני מליון דולר.
לפי המאמר של מליניאק שפיני כנראה לא יבוא בגלל מס הכנסה, אז הוא בטח גם דרש ממכבי לפצות אותו על הפינה הזו.

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #24 

אכן - הנהלת מכבי הבינה שאידיאולוגיה לא תעזור...

אם מכבי לא תעלה ל Top 16 - היא תפסיד סכומי עתק משידורי טלויזיה - שווה לה להשקיע כרגע.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

אם אני הייתי שמעון הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר...אבל בשקט..

ההתנהלות הנוכחית של ההנהלה וההדלפות לתיקשורת פשוט דוחות..בוודאי שכך לא מתנהלים מול מאמן שמתכוונים לפטר..הלו..קצת יחסי אנוש..מינימום כבוד לזולת...

איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #26 

KOOKE כתב: איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........
...
לצערנו - הימים האלה הלכו עם מוני פנאן...
הוא היה הנשמה הטובה בהנהלה של מכבי - והיחיד שאיזן את הפוליטיקאים שמעליו.

מי יודע - אולי עם החזרה של פיני יצליחו לשכנע גם אותו לחזור (אני משוכנע שבימי חמישי הוא יושב בבית ונושך שפתיים...)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #27 

KOOKE כתב:אם אני הייתי שמעון הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר...אבל בשקט..

ההתנהלות הנוכחית של ההנהלה וההדלפות לתיקשורת פשוט דוחות..בוודאי שכך לא מתנהלים מול מאמן שמתכוונים לפטר..הלו..קצת יחסי אנוש..מינימום כבוד לזולת...

איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........
...
אתמול ביציע העיתונות שמעון עלה לשידור ואמר שהכל התנהל בחדרי חדרים.
הבעיה היא התקשורת האיומה בארץ שלמדה מחברת החדשות ומעלות מידי יום שמועות וספקולציות ולפעמים חלקן הופכות למציאות.
די היה לראות אתמול את שירלי בר דיין מראיינת את אבי נימני, בכח היא ניסתה להוציא ממנו משהו פיקנטי שישרת את הכותרות של חדשות הספורט.

הכתבים היום לא מתעניינים בפרטים אמיתיים וקונקרטיים אלא מתעסקים בספקולציות על מנת להוציא כותרות מפוצצות על מנת להיות יחודיים וראשונים בשידור ידיעה.

גם בענף החדשות(ערוץ2 וערוץ 10), שימו לב שכמעט אין חשאיות וצנזורה על פעילות הצבא ופעילות מדינית. פעולות אלה הן הרסניות במיוחד שכאן זה כבר לא רק ספורט אלא עתיד המדינה.
השבוע שמעתי קטע דווקא מהמדיה האוסטרלית, הם ערכו ראיון עם בוגי ופירסמו שהוא אמר שצריך לחסל את ההנהגה האירנית.
אני לא מכיר את בוגי אישית, אבל התרשמתי שמדובר בבן אדם שקול ובר דעת שלא היה אומר דבר שכזה אפילו אם הוא מאמין בכך.

זה לצערי העיתונות ותקשורת היום.
אם זה היה תלוי בי, אחרי מלחמת לבנון השניה, כל פאנל החדשות של ערוץ 10 ו-2 היו מאחורי סורג ובריח באשמת ריגול ושיתוף פעולה עם אויב. וכן גם יונית לוי ומיקי חיימוביץ' לא היו יוצאות נקיות מזה.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

תראה, גם אם העיתונות חוטאת בנטייה לצהוב ולשערוריות היא לא עושה זאת על "ריק"...הם בכל זאת חוששים מתביעות לשון הרע וכו'..

במקרה הזה העיתונות ניזונה מהדלפות ומדברים מפורשים של שמעון מזרחי עצמו שאמר בראיון מצולם "אנחנו מנהלים "שיחות" עם פיני ...יש דברים שמונעים ממנו להגיע.."

כל הניסיון של שמעון עצמו בשיחה אתמול לחפות על אמירה אומללה זו ועל התנהלות ההנהלה היה בלשון המעטה פטאתי..

כשאין לעיתונות שמץ של מידע והכל בגדר השערות...המשקל של הדברים שונה והפגיעה במעורבים פחותה...לא זה המקרה כאן...

כמו כל המדינה, גם הנהלת מכבי איבדה את הבושה...אם בשנים קודמות כולם היו משתינים בבריכה, אז היום עדיין כולם משתינים בבריכה אבל הם לא מתביישים לעשות זאת מהמקפצה...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #29 

במקרה אני ראיתי את הראיון עם שמעון.
מה שהוא טען שם זה שללא קשר למצב פיני נמצא בקשר ישיר עם ההנהלה של מכבי כמו גם דיוויד בלאט ושאר אנשים שהיו במערכת ומוערכים על ידה.
לא צריך להיות גאון גדול, גם ללא הראיון של שמעון , ששינוי חייב להתבצע ותאמין לי שמר בירנבוים הנכבד ידע שימיו ספורים.
על אותו משקל אני טוען שהוא היה צריך להחזיר את המפתחות ביום חמישי אחרי המשחק או לכל המאוחר בשישי בבוקר.
מכבי זה לא בני השרון,הפועל י-ם, הפועל חולון ושאר קבוצות הליגה ובינוניות זה משהו שלא מתקבל ועל אחת כמה וכמה תצוגות נפל כמו באולימפיאקוס וי-ם.
אומנם ההפסד בי-ם היה רק הפסד ליגה ראשון העונה ומין הסתם לא יקבע את גורל האליפות בארץ. יש עוד למעלה משני סיבובים ועוד פלייאוף.
מה שהתברר להנהלה של מכבי הוא שהמשחק הבא ביורוליג מול מלאגה הוא MUST WIN, אחרת העלייה לטופ 16 בסכנה מאוד גדולה. דבר זה עלול לגרום לאובדן תקציב שנה הבאה ולאור עליית המחירים באירופה זה דבר שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה.
מה שבדרך כלל מניב אפקט מיידי הוא זעזוע וכזה נעשה.
עוד לפני הראיון עם שמעון התקשורת ניחשה שבירנבוים בדרך הביתה אז לא צריך להלין על הראיון של שמעון.

לסיכום, אני לא אהיה בת יענה ואומר שלא ניתן היה לעשות חלק ונעים יותר, אבל לא צריכים גם להיות נאיבים ולהתרגש כאילו זה נפל מהשמיים.
אני רואה גם עוד צד בטררם הגדול שהיה, עכשיו אחרי שאפי הלך, השחקנים יודעים שפיני זה לא אפי, ויש לו גיבוי מלא מההנהלה.
מי שלא יתן את התחת לא יהיה בקבוצה ולפיני אין בעיה גם להושיב שחקן של 2.5 מליון על הספסל.
אני מאמין שעקב הבלאגן הגדול השחקנים קיבלו את הזעזוע שלהם ומעתה והלאה נגמרו התירוצים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #30 

התירוצים אולי יגמרו, נשארה שאלת היכולת.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”