תגובות למאמר פרסי נבחרי השנה של האתר לשנת 2008!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
lawpower,
לא. אני יכול להסתכל אבל זה לא פתוח לקהל הרחב. יש שם עוד כמה דברים מעניינים שעלו מתוך הסטטסיטיקות.
למשל ה-Z11 והאייפון קיבלו כמעט את אותו מספר קולות!
לא. אני יכול להסתכל אבל זה לא פתוח לקהל הרחב. יש שם עוד כמה דברים מעניינים שעלו מתוך הסטטסיטיקות.
למשל ה-Z11 והאייפון קיבלו כמעט את אותו מספר קולות!
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מדבר מהפוזיציה: מה עם חיות העל של דנון? AVP/POA A1HD והטרנספורט בלו-ריי 2500BT המדליק שלהם?
הם נבחרי השנה שלי
תודה על שנה מעניינת באתר התוכן הישראלי הכי מוצלח שאני מכיר.
שחר
הם נבחרי השנה שלי
תודה על שנה מעניינת באתר התוכן הישראלי הכי מוצלח שאני מכיר.
שחר
- oferlaor
- מנהל

Highendman,
נורא רצינו לבדוק אותם אבל לצערי זה לא יצא ב-2008.
אגב, חלק מהבדיקות של חלק מהמכשירים מ-2008 פשוט לא יצאו (היה לנו מבול של מבצעים).
יש הרבה מאוד מאמרים בקנה, רובם ממש מעניינים
נורא רצינו לבדוק אותם אבל לצערי זה לא יצא ב-2008.
אגב, חלק מהבדיקות של חלק מהמכשירים מ-2008 פשוט לא יצאו (היה לנו מבול של מבצעים).
יש הרבה מאוד מאמרים בקנה, רובם ממש מעניינים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
באמת?DannyZ כתב:תוריד אלפיה.theAman כתב:יש את הרסיבר של אונקיו - Onkyo TX-SR606 (עולה בערך 4,500 ש"ח).......
טוב, אני לקחתי את המחיר מהסקירה, לא ידעתי שהוא ירד בצורה כזו דרסטית (בסקירה הוא היה 4,900 אז הורדתי 500 ש"ח).
- oferlaor
- מנהל

יורם,
אתה החביב הפרטי שלי
ayael01,
בגדול מה שהודגם שם היה צריך כבר לצאת מזמן (לפחות בבטא) ולכן נרתעתי מלפרסם את זה מוקדם מדי.
בגדול, הם הדגימו לי את ה-6500 מנגן בלוריי באופן מלא מההתחלה ועד הסוף, כולל התפריטים האינטרקטיביים והתרגום.
אני מתחיל לחשוב שהם אולי שומרים את היכולת הזו למכשיר עתידי יותר (אולי ל-6500 חסר כוח מחשוב בשביל לממש את זה במלואו) או למשהו אחר. בכל מקרה, רמזנו על כך (גם NMT עובדים על דבר דומה) כבר מזמן.
בינתיים לא ברור מה עוצר מבעד SYABAS ו-DVICO לשחרר את זה, יתכן שזה עוד לא מוכן, שיש בעיות טכניות, או בעיות פוליטיות (פחד מתביעה). לא ברור.
אתה החביב הפרטי שלי
ayael01,
בגדול מה שהודגם שם היה צריך כבר לצאת מזמן (לפחות בבטא) ולכן נרתעתי מלפרסם את זה מוקדם מדי.
בגדול, הם הדגימו לי את ה-6500 מנגן בלוריי באופן מלא מההתחלה ועד הסוף, כולל התפריטים האינטרקטיביים והתרגום.
אני מתחיל לחשוב שהם אולי שומרים את היכולת הזו למכשיר עתידי יותר (אולי ל-6500 חסר כוח מחשוב בשביל לממש את זה במלואו) או למשהו אחר. בכל מקרה, רמזנו על כך (גם NMT עובדים על דבר דומה) כבר מזמן.
בינתיים לא ברור מה עוצר מבעד SYABAS ו-DVICO לשחרר את זה, יתכן שזה עוד לא מוכן, שיש בעיות טכניות, או בעיות פוליטיות (פחד מתביעה). לא ברור.
- oferlaor
- מנהל

staticx
אנחנו לא רק עובדים ב-WINDOWS. ..
BOXEE יצא ל-WINDOWS במהלך ינואר.
אנחנו לא רק עובדים ב-WINDOWS. ..
BOXEE יצא ל-WINDOWS במהלך ינואר.
סאבוופר השנה
ניראה מעולה
לא זוכר שראיתי איזה ביקורת או סקירה באתר לגבי JL Audio Fathom f113
האם יש ייבוא שלו לארץ?
לא זוכר שראיתי איזה ביקורת או סקירה באתר לגבי JL Audio Fathom f113
האם יש ייבוא שלו לארץ?
רוני
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
רוניקינג,
הביקורת הייתה מוכנה כבר לפני זמן מה, אך לא הספקנו לשחרר אותה לפני סוף השנה. לאחר שתקרא אותה, אתה תבין גם בעצמך למה סאב זה קיבל את ה Title המכובד.
כרגע אין ייבוא ל JL Audio, אך הנושא נבדק בימים אלו בצורה רצינית על ידי יבואן גדול.
הביקורת הייתה מוכנה כבר לפני זמן מה, אך לא הספקנו לשחרר אותה לפני סוף השנה. לאחר שתקרא אותה, אתה תבין גם בעצמך למה סאב זה קיבל את ה Title המכובד.
כרגע אין ייבוא ל JL Audio, אך הנושא נבדק בימים אלו בצורה רצינית על ידי יבואן גדול.