האם מישהו יכול להמליץ על תוכנית להפסקת עישון?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

פנה רופא המשפחה
טיפול בזייבן יעיל וזול
במחיר של חודש עישון (600 ש"ח לא?) פרוש על 3 חודשים יש סיכויים של כ-90% להפסיק.
בחשבון מתמטי פשוט כבר בחודש הראשון תחסוך 400 שקלים לדיסקים או לאיזה מגבר וינטא'ג נחמד..... ובחשבון לטווח ארוך פשוט בריאות.
בהצלחה. אגב ברב המכונים המחירים בשמיים ודורשים השקעת זמן יקר לכולנו. ההצלחה לא גבוהה יותר.

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

הפסקת עישון

שרשור שלא נקרא #17 

פנהלרופא המשפחה שלך.
טיפול בזייבן יעיל וזול. אינני מעשן אך לפי מיטב ידיעתי במחיר של חודש עישון (600 ש"ח לא?) פרוש על 3 חודשים יש סיכויים של כ-90% להפסיק.
בחשבון מתמטי פשוט כבר בחודש הראשון תחסוך 400 שקלים לדיסקים או לאיזה מגבר וינטא'ג נחמד..... ובחשבון לטווח ארוך פשוט בריאות.
בהצלחה.
אגב ברב המכונים המחירים בשמיים ודורשים השקעת זמן יקר לכולנו. ההצלחה לא גבוהה יותר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

אין שום ספק שהתמכרות לניקוטין היא לא רק נפשית אלא גם גנטית ואני הדוגמא המושלמת לכך. במשך כשנתיים (בטיול במזרח ובלימודים במכללה) יצא לי לעשן סיגריות "ירוקות/מגולגלות" (והמבין יבין) כשיחס בין הטבק לחומר הירוק הוא כחצי חצי בערך. בסיום תקופת הטיול/מכללה הפסקתי עם זה לחלוטין (כבר כ 7-8 שנים) ולא הרגשתי שום צורך לחזור לזה. אם ההתמכרות אצלי הייתה פיזית הייתי מתמכר לניקוטין שבסיגריות ה"ירוקות" והייתי מרגיש צורך להמשיך לעשנם או לפחות לעשן טבק "נקי", לא?

בנוף - אמי עישנה במשך 30 שנה עד להתקף לב הראשון שלה, כשלאחריו היא הפסיקה חד וחלק ולדבריה אין לה שום צורך פיזי לחזור ולעשן, מה שמחזק את המסקנה שאצלנו תורשתית אין התמכרות פיזית לניקוטין.

כמו כל התמכרות שהיא גם בסיגריות יש הרבה מהאלמנט הפסיכולוגי ולמרות שיתכן שאין לאותו אדם התמכרות פיזית, עדיין יש צורך בכח רצון בריא בשביל להגימל מהרצון הפסיכולוגי שמלווה בהרגל המגונה הזה.

לצערי לא אוכל לתת לך טיפים כי אף פעם לא עישנתי סיגריות והיחידה שנגמלה בסביבתי הקרובה היא אימי ואת הסיבה שלה להיגמל לא הייתי מאחל לאף אחד.

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2855
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

עדכונים:
עברתי לסיגריות חלשות משמעותית,הפחתי בכמות ואני בודק אופציה לגבי הירשמות לסדנא או יחד כדורי זייבן.
אבל השוס הגדול הטפתי לאבא שלי(מעשן כבד) לפני שבועיים וחצי על הפסקת עישון שאני ממש בודק את הנושא ומאוד רוצה להפסיק והסברתי לו שהוא גם חייב להפסיק (גיל,בריאות וכ').
אז הוא הכריז "אם אני רוצה אני מפסיק עכשיו".
אני אומר לו "תשמע צריך סדנא לחיזוק ההחלטה ובידוד הצורך".
אז הוא אומר"אתם דור של מפונקים בלי עמוד שדרה שמחפשים הקלות ושטויות ,אם הייתי רוצה הייתי מפסיק".
אחרי זה הוא אומר "אתה יודע מה...הפסקתי איך אני".

כבר שבועיים וחצי הוא לא מעשן.
פייייייייייייי............עכשיו חובת ההוכחה עליי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

צפיד כתב:עדכונים:
עברתי לסיגריות חלשות משמעותית,הפחתי בכמות ואני בודק אופציה לגבי הירשמות לסדנא או יחד כדורי זייבן.
אבל השוס הגדול הטפתי לאבא שלי(מעשן כבד) לפני שבועיים וחצי על הפסקת עישון שאני ממש בודק את הנושא ומאוד רוצה להפסיק והסברתי לו שהוא גם חייב להפסיק (גיל,בריאות וכ').
אז הוא הכריז "אם אני רוצה אני מפסיק עכשיו".
אני אומר לו "תשמע צריך סדנא לחיזוק ההחלטה ובידוד הצורך".
אז הוא אומר"אתם דור של מפונקים בלי עמוד שדרה שמחפשים הקלות ושטויות ,אם הייתי רוצה הייתי מפסיק".
אחרי זה הוא אומר "אתה יודע מה...הפסקתי איך אני".

כבר שבועיים וחצי הוא לא מעשן.
פייייייייייייי............עכשיו חובת ההוכחה עליי.
...
(Y)
כל הכבוד לו.
הכל עניין של כח רצון.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #21 

למי שחשב על ה"סיגריות האלקטרוניות", ה-FDA אסר את השימוש בהן.
מסתבר שהן מזיקות לא פחות מהסיגריות האמיתיות.

http://gizmodo.com/5320734/fda-deems-e+ ... real-thing
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #22 

אני הםסקתי עם ניקורט . פשוט כל פעם שבא לי סיגריה לעסתי ניקורט אחרי 5 דקות בערך החשק לעשן עובר.

כך הייתי "נקי" כמה חודשים בלי הניקורט .אבל הרגשתי שזה לא אני . כי אני אוהב לעשן .

אז חזרתי לעשן ,אבל הפעם סיגריה אחת ויחידה בסוף היום בלילה .

וכך אני עובד כבר שנתיים סיגריה אחת ויחידה בערב . מבחינתי זה הפיתרון האידאלי. אם כי עדיין אני מוצא את עצמי לפעמים ב5 אחה"צ מחכה שיהיה כבר לילה ...

אני מאוד מרוצה מהסידור הזה . אבל יש מי שאומר שהדרך שלי היא הכי קשה בגלל שעדיין יש לי את הכמיהה לסיגריה. אם תצליח בסידור שלי אז אחלה . אם לא אז תפסיק לגמריי וזהו.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2072
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 564 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

הייתי מעשן שתי קופסאות נובלס ביום
לקחתי כדורים בשם זייבן, כבר ארבע שנים בלי שאכטה

בהצלחה...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”