לא נראה כאילו קצת הגזמת?
כמה חוקי ברזל משלי למי שסוחר או רוצה לסחור בברוסה
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אשמח לשמוע ממך מה בידיוק קורה ב SWIFFT TRADE, מה בעצם הם מציעים/מלמדים עבור השקעה בשוק ?staticx כתב:סוחר עבור חברה, עם כסף של החברה. אין מגע עם כספי לקוחות (כי אין לקוחות)
http://www.swifttrade.com...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6695
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 324 פעמים
אתה לא משקיע
אתה סוחר יום. אין פוזיציות OVERNIGHT
עמלות מאוד נמוכות כך שיוצא לך לעשות בערך 2000 פעולות ביום ולשלם על זה משהו כמו 200 דולר.
הם מעמידים לרשותך כל יום סכום כסף בהתאם לרמה שלך (מתבסס על דפוס מסחר שלך וכמה כסף הכנסת)
ואתה אמור לסחור עם הכסף הזה, אין דפוס אחיד, כל אחד בוחר מה שבא לו.
חלק יבחרו לסחור על חוזים עתידיים וחלק יבחרו לנתח טכנית מניות של בנקים / סקטור מסויים ולסחור עליו.
כמובן שאפשר גם לעשות מניפולציות קטנות
הם מסבירים לך את הבסיס וכמו שאמרתי, כל אחד לוקח את זה למקומות אחרים.
מהרווח שאתה עושה, אתה מקבל אחוז מסויים.
עמלות מאוד נמוכות כך שיוצא לך לעשות בערך 2000 פעולות ביום ולשלם על זה משהו כמו 200 דולר.
הם מעמידים לרשותך כל יום סכום כסף בהתאם לרמה שלך (מתבסס על דפוס מסחר שלך וכמה כסף הכנסת)
חלק יבחרו לסחור על חוזים עתידיים וחלק יבחרו לנתח טכנית מניות של בנקים / סקטור מסויים ולסחור עליו.
כמובן שאפשר גם לעשות מניפולציות קטנות
מהרווח שאתה עושה, אתה מקבל אחוז מסויים.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תודה על ההסברstaticx כתב:אתה לא משקיע
כמובן שאפשר גם לעשות מניפולציות קטנות![]()
מהרווח שאתה עושה, אתה מקבל אחוז מסויים....
עם כמה אחוזים מהרווח מתחילים ? ומה המקסימום ? 30% ?
סטטיקס,staticx כתב:בכל סניף זה אחרת
יש סניפים שזה גם 60%
ויש סניפים שזה 10%
בכל סניף המדיניות נקבעת ע"י אחראי הסניף (הזכיין שמפעיל את רצפת המסחר בארץ שבה הסניף)...
לפי איזו שיטה אתה עובד:טכני,פונדמנטלי ?
בשביל לסחור "במיליונים" עבור חברה צריך(לעניות דעתי) להיות תותח עם קבלות בשוק ההון
וניסיון רב בבתי השקעות פרטיים ,כולל תעודות מנהל השקעות וכד'
אתה נשמע דיי צעיר
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6695
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 324 פעמים
תופתע לשמוע שדווקא ההיפך הוא הנכון
המון אנשים עתירי ניסיון בהשקעות דווקא לא מוצאים עצמם בעבודה זו.
מסחר יומי שונה מאוד מהשקעות לטווח ארוך (מעל יום)
דווקא בחברה לא מחפשים אנשים מקובעים, אלא כאלה עם ראש פתוח.
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל יש לומר שאני בין החזקים, ולו רק בזכות העובדה ש א. אני צעיר יחסית (שנות ה 20), ב. אני מהיר וחד מחשבה. ג. אני לא הכרתי את שוק ההון לפני זה , כך שלא הייתי מקובע והצלחתי לעבוד בשיטה שונה שתרמה לי המון, ברמה האישית וברמה הכיסית
.
ועדיין יש המון מקום לשיפור, עם תקציב יומי כזה יש לי את האפשרות לעשות עשרות אם לא מאות אלפי דולרים ביום, אבל זה לא קורה בד"כ בגלל מחסומים פסיכולוגים כאלה ואחרים. (וגם בגלל שלפעמים הביצים רועדות מפחד
)
הדברים שאתה אומר היו נכונים במידה והיה מדובר בעבודה עם כסף של לקוחות, אז יש אחריות גדולה מאוד ופחות מחפשים את הריגושים והנישות הקטנות, אלא משהו הרבה יותר סולידי.
בגלל שהכסף הוא של בעל הביית של החברה, אין צורך בדברים האלה ודווקא פה מחפשים לחשוב מחוץ לקופסה.
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל יש לומר שאני בין החזקים, ולו רק בזכות העובדה ש א. אני צעיר יחסית (שנות ה 20), ב. אני מהיר וחד מחשבה. ג. אני לא הכרתי את שוק ההון לפני זה , כך שלא הייתי מקובע והצלחתי לעבוד בשיטה שונה שתרמה לי המון, ברמה האישית וברמה הכיסית
ועדיין יש המון מקום לשיפור, עם תקציב יומי כזה יש לי את האפשרות לעשות עשרות אם לא מאות אלפי דולרים ביום, אבל זה לא קורה בד"כ בגלל מחסומים פסיכולוגים כאלה ואחרים. (וגם בגלל שלפעמים הביצים רועדות מפחד
הדברים שאתה אומר היו נכונים במידה והיה מדובר בעבודה עם כסף של לקוחות, אז יש אחריות גדולה מאוד ופחות מחפשים את הריגושים והנישות הקטנות, אלא משהו הרבה יותר סולידי.
בגלל שהכסף הוא של בעל הביית של החברה, אין צורך בדברים האלה ודווקא פה מחפשים לחשוב מחוץ לקופסה.
בהצלחהstaticx כתב:תופתע לשמוע שדווקא ההיפך הוא הנכון
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל יש לומר שאני בין החזקים, ולו רק בזכות העובדה ש א. אני צעיר יחסית (שנות ה 20), ב. אני מהיר וחד מחשבה. ג. אני לא הכרתי את שוק ההון לפני זה , כך שלא הייתי מקובע והצלחתי לעבוד בשיטה שונה שתרמה לי המון, ברמה האישית וברמה הכיסית.
ועדיין יש המון מקום לשיפור, עם תקציב יומי כזה יש לי את האפשרות לעשות עשרות אם לא מאות אלפי דולרים ביום, אבל זה לא קורה בד"כ בגלל מחסומים פסיכולוגים כאלה ואחרים. (וגם בגלל שלפעמים הביצים רועדות מפחד)
בגלל שהכסף הוא של בעל הביית של החברה, אין צורך בדברים האלה ודווקא פה מחפשים לחשוב מחוץ לקופסה....