האם אתם מתכוונים לעבור לשידורי DTT כאשר יוצגו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
אני שוקל להשתמש בזה כתוספת להקלטות בלבד ב-HTPC עם כרטיס DVB-T.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4882
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
עובר עובר
כמו גדול
כמו גדול
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
חחח ...יס והוט צופים עזיבה של 5-10% . בדרנים
לפי המאמר שהובא לכאן , יס והוט צופים עזיבה של 5-10% בעקבות המעבר ל-DTT .
רוב חברי האתר שמתתפים בסקר הזה ובכלל כל מי שחבר באתר , הם כאלה מחוברים מאוד לנושא הטכנולוגיה המתקדמת . אם בקרב חברי האתר הרצון לעזוב כ-50% לפי התוצאות עד עכשיו , אז בקרב הלקוחות הפחות טכנולוגיים , העזיבה תהיה של 80-90% אם יס\הוט לא יעשו מהלך מהיר לירידת מחירים דרסטית ומתן אפשרות לשלם לפי רצונו של הלקוח ולא לפי חבילת הבסיס .
רוב חברי האתר שמתתפים בסקר הזה ובכלל כל מי שחבר באתר , הם כאלה מחוברים מאוד לנושא הטכנולוגיה המתקדמת . אם בקרב חברי האתר הרצון לעזוב כ-50% לפי התוצאות עד עכשיו , אז בקרב הלקוחות הפחות טכנולוגיים , העזיבה תהיה של 80-90% אם יס\הוט לא יעשו מהלך מהיר לירידת מחירים דרסטית ומתן אפשרות לשלם לפי רצונו של הלקוח ולא לפי חבילת הבסיס .
Re: חחח ...יס והוט צופים עזיבה של 5-10% . בדרנים
ממש לא.Jeff כתב:לפי המאמר שהובא לכאן , יס והוט צופים עזיבה של 5-10% בעקבות המעבר ל-DTT .
רוב חברי האתר שמתתפים בסקר הזה ובכלל כל מי שחבר באתר , הם כאלה מחוברים מאוד לנושא הטכנולוגיה המתקדמת . אם בקרב חברי האתר הרצון לעזוב כ-50% לפי התוצאות עד עכשיו , אז בקרב הלקוחות הפחות טכנולוגיים , העזיבה תהיה של 80-90% אם יס\הוט לא יעשו מהלך מהיר לירידת מחירים דרסטית ומתן אפשרות לשלם לפי רצונו של הלקוח ולא לפי חבילת הבסיס ....
אתה יודע כמה אנשים צורכים ערוצי ספורט, ערוצי ילדים למיניהם, VOD... כמות האנשים שתעזוב לא תעבור את ה-10%, ורוב אלו שיעזבו הם האנשים שצופים עדיין בשידור האנלוגי של הוט.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מאוד קל להטות תוצאות של סקרים בעזרת ניסוח השאלות. אני בטוח שאם היו מדגישים קצת יותר את הפרשי המחירים, היינו מקבלים תוצאות שונות לחלוטין.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
^^^ ממש כך. מה עוד שאני בטוח שבין העוזבים יימצאו גם רוב הנודניקים שטוחנים למרכזי התמיכה את השכל ובסופו של דבר גם הוט וגם יס לא יסבלו כל כך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1278
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
לגבי העוצמות . השידור כרגע הוא לא מאיתנים . אלה איזה משדר מירושלים חלש . ליקלוט את 5 הערוצים האלה מיזמן אפשר ליקלוט עים ממיר לווינים תמורת סכום דומה . והציבור לא מתלהב . כולם רוצים ערוצי . ספורט ,ילדים, חיות, טבע . ואילו שלא התחברו להוט/יס צופים עים אנטנה פנימית כך שלי ניראה שזה ברכה לבטלה וזריקת הרבה כסף סתם . כי במיילה הלוויין משדר את 5 הערוצים . וצריך ממיר . אז מה עשו כאן חכמים בתקנותם כלום סתם ביזבוז כסף .בחו"ל זה דבר אחר
רק הטכנאי קרמר
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
האמת היא שלאחרונה ראיתי בכמה אתרים מופצים כל התוכניות ספורט, וגם באיכות HD. אני לא חולה ספורט, ואני מבין שזה כיף לראות משחקים בשידור ישיר, אז על זה בדיוק חברות כמו yes/hot גובות תשלום. אבל אם לא אכפת לך מהשידור הישיר, אתה מסתפק בהקלטה, אז אפשר לוותר על המנוי ב-yes/hotBigDragoon כתב:הבעייה היחידה שלי עם החבילה היא שאין ספורט.
אם היתה אופצייה של חבילת ספורט בלבד עם הערוצים הפתוחים הייתי הולך על זה בכיף....
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אם משהו רוצה כבר לראות ספורט אז רוב הזמן זה צריך להיות שידור ישיר 
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
את YES עזבתי כבר לפני חודשיים. הייתי עוזב קודם אבל לקח זמן לשכנע את ההנהלה שבמילא אנחנו לא רואים שום תוכן מ YES.
בשנה האחרונה לחיבור ל YES ראו כמעט אך ורק את ערוץ הופ.
לשלם 3000 שקל בשנה עבור שעה ביום של הופ נשמע לי בזבוז.
אני לא צופה בספורט אז הוא לא חסר לי. גם הערוצים הישראלים לא ממש מעניינים אותי.
אני מניח שאשלם תשלום חד פעמי של כ -400 שקל כדי שתהיה האפשרות לצפות בערוצים ישראלים. מצד שני, אולי אתקין צלחת לווין
בשנה האחרונה לחיבור ל YES ראו כמעט אך ורק את ערוץ הופ.
לשלם 3000 שקל בשנה עבור שעה ביום של הופ נשמע לי בזבוז.
אני לא צופה בספורט אז הוא לא חסר לי. גם הערוצים הישראלים לא ממש מעניינים אותי.
אני מניח שאשלם תשלום חד פעמי של כ -400 שקל כדי שתהיה האפשרות לצפות בערוצים ישראלים. מצד שני, אולי אתקין צלחת לווין
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 226 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
בשביל אירועי ספורט אפשר להיפגש כמה חברים בפאב השכונתי... אז כבר הופכים את זה לאירוע של ממש 
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה קצת קשה בתקופה שיש בה אירועי ספורט כמעט כל יום.nadavck כתב:בשביל אירועי ספורט אפשר להיפגש כמה חברים בפאב השכונתי... אז כבר הופכים את זה לאירוע של ממש...
זה יפה לאירועים גדולים/חשובים, אבל לא לצפייה יומיומית באירועי ספורט.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
ובסופו של יום, זה יצא יותר יקר מלשלם ליס/הוט...nadavck כתב:בשביל אירועי ספורט אפשר להיפגש כמה חברים בפאב השכונתי... אז כבר הופכים את זה לאירוע של ממש...
במיוחד עם השוד שנעשה היום בחלק מהפאבים וכד'.
מחזק חלק מהתגובות כאן. נשארו לי כמה חודשים בודדים לסיים את ההתקשרות עם הוט. אם לא יהיה שינוי קיצוני בתשלום להוט אתנתק מהם בוודאות. מלבד ערוץ 2 ו-10 לא צופה בשידורים. את כל הבידור ותוכניות המדע אני משיג מהרשת. למי שלא יודע גם Youtube החלו לשדר שידורי XL שמתאימים לי כמו כפפה ליד. אני מאמין שזוהי סנונית המבשרת את בו האביב. לטעמי עדיף להשקיע את הכסף בתשתית האינטרנט ולא בהוט או ביס.
עד היום היינו כבולים בחבילת הבסיס, הגיע הזמן שהבסיס יקח את הספקיות למעמקים...
עד היום היינו כבולים בחבילת הבסיס, הגיע הזמן שהבסיס יקח את הספקיות למעמקים...