כול פעם יש לה החלטה אם לתמוך בספריה או לא , שלא לדבר על שאתה עושה קופי ופייסט לשם של האומן , אבל איכשהו התוכנה הארורה מצליחה ליצור לי כפילויות . שלא לדבר על זה שבווינדוס , לומר לה על KS , זה כמו להסביר בסוואהילית איך מגיעים מת"א לחיפה למי שמדבר רק עברית
המרת FLAC
אני כל כך סובל ממנה . אני לא מצליח להבין איך קוראים לה תוכנה קלה
כול פעם יש לה החלטה אם לתמוך בספריה או לא , שלא לדבר על שאתה עושה קופי ופייסט לשם של האומן , אבל איכשהו התוכנה הארורה מצליחה ליצור לי כפילויות . שלא לדבר על זה שבווינדוס , לומר לה על KS , זה כמו להסביר בסוואהילית איך מגיעים מת"א לחיפה למי שמדבר רק עברית
שתי המלצות:
Monkey Audio - עושה עבודה מצוינת בסנכרון בין ספריית האודיו על המחשב לנגן. אפשר להגדיר כללים לפיהם קבצי Mp3 יועתקו בעוד קבצי flac יומרו ל- mp3 (וכמובן, ניתן לקבוע את איכות ההמרה). יודע להעתיק גם את תמונת העטיפה, לשנות לה את השם על הדרך אם אתם צריכים.
לתוכנה שעוסקת בהמרות בלי דגש מיוחד על סנכרון נגן נייד: dpPowerAmp.
בשתיהן השתמשתי באופן קבוע ודי מאסיבי.
Monkey Audio - עושה עבודה מצוינת בסנכרון בין ספריית האודיו על המחשב לנגן. אפשר להגדיר כללים לפיהם קבצי Mp3 יועתקו בעוד קבצי flac יומרו ל- mp3 (וכמובן, ניתן לקבוע את איכות ההמרה). יודע להעתיק גם את תמונת העטיפה, לשנות לה את השם על הדרך אם אתם צריכים.
לתוכנה שעוסקת בהמרות בלי דגש מיוחד על סנכרון נגן נייד: dpPowerAmp.
בשתיהן השתמשתי באופן קבוע ודי מאסיבי.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
להמיר (כמעט) מכל פורמט ל(כמעט) כל פורמט - foobar200, שמישהו ציין כבר.
פשוט מעלים את כל השירים שרוצים להמיר לתוכנה בוחרים convert לאיזה פורמט (ניתן להגידר כמובן גם את ה- BPS), וזהו.
אני אגב לא מוצא כל הגיון בלשמוע קבצי FLAC על נייד כלשהו. היכולת של הניידים להפיק צליל של מערכת ביתית איכותית בלתי אפשרית מבדיוקת שונות שאני ערכתי. עם אוזניות טובות ונגן של פירמה מוכרת כל קובץ MP3 (או WMA) בביטרט של 192 לפחות (רצוי 256) נשמע טוב מאוד (יחסית לנגן). ה- FLAC לא יפתח את הצליל בנגן נייד, וגם אם כן - ההבדל אצל 99% מהאנשים לא יורגש כלל.
פשוט מעלים את כל השירים שרוצים להמיר לתוכנה בוחרים convert לאיזה פורמט (ניתן להגידר כמובן גם את ה- BPS), וזהו.
אני אגב לא מוצא כל הגיון בלשמוע קבצי FLAC על נייד כלשהו. היכולת של הניידים להפיק צליל של מערכת ביתית איכותית בלתי אפשרית מבדיוקת שונות שאני ערכתי. עם אוזניות טובות ונגן של פירמה מוכרת כל קובץ MP3 (או WMA) בביטרט של 192 לפחות (רצוי 256) נשמע טוב מאוד (יחסית לנגן). ה- FLAC לא יפתח את הצליל בנגן נייד, וגם אם כן - ההבדל אצל 99% מהאנשים לא יורגש כלל.
מוזר , אבל אני שומע הבדלים באייפוד קלאסיק . כמו כן אפילו בטלפון של סוני אריקסון אני שומע הבדלים בין AAC420 לMP3 256 .masterfit כתב:להמיר (כמעט) מכל פורמט ל(כמעט) כל פורמט - foobar200, שמישהו ציין כבר.
אני אגב לא מוצא כל הגיון בלשמוע קבצי FLAC על נייד כלשהו. היכולת של הניידים להפיק צליל של מערכת ביתית איכותית בלתי אפשרית מבדיוקת שונות שאני ערכתי. עם אוזניות טובות ונגן של פירמה מוכרת כל קובץ MP3 (או WMA) בביטרט של 192 לפחות (רצוי 256) נשמע טוב מאוד (יחסית לנגן). ה- FLAC לא יפתח את הצליל בנגן נייד, וגם אם כן - ההבדל אצל 99% מהאנשים לא יורגש כלל....
ה192 הוא בכלל בלתי נסבל לשמיעת מוסיקה אלא אם כן זה רק ראפ או מועדונים (מוסיקה שאני לא מכיר
כך שאם אתה לא שומע , או שזה בגלל הנגן או בגלל האוזניות , או שבאמת אתה אחד מברי המזל שלא שומעים
[מוזר , אבל אני שומע הבדלים באייפוד קלאסיק . כמו כן אפילו בטלפון של סוני אריקסון אני שומע הבדלים בין AAC420 לMP3 256 .
ה192 הוא בכלל בלתי נסבל לשמיעת מוסיקה אלא אם כן זה רק ראפ או מועדונים (מוסיקה שאני לא מכיר
).
כך שאם אתה לא שומע , או שזה בגלל הנגן או בגלל האוזניות , או שבאמת אתה אחד מברי המזל שלא שומעים[/quote]
truejoker,
אם אתה חש בהבדל בצורה שמפריעה לך לשמוע את המוסיקה, או ליתר דיוק, אתה לא מקבל ממנה את מרב ההנאה, אני מניח שאתה מקשיב למוסיקה קלאסית (בעיקר סימפונית), ויתכן וגם אתה אחד מאותם מתי מעט (יחסית) שהם אודיופילים. לכן, דווקא אתה בר מזל לדעתי. מודה, אני לא כזה. ראשית, אני שומע בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית אותה אני משתדל לשמוע ב- MP3 256 ו- 320. אגב, במערכת הביתית שלי, שם הצליל נפתח לגמרי ואני חש בכל הספקטרום, אני משתדל לשמוע רק דיסקים (קנויים, קנויים...).
כך שאם אתה לא שומע , או שזה בגלל הנגן או בגלל האוזניות , או שבאמת אתה אחד מברי המזל שלא שומעים[/quote]
truejoker,
אם אתה חש בהבדל בצורה שמפריעה לך לשמוע את המוסיקה, או ליתר דיוק, אתה לא מקבל ממנה את מרב ההנאה, אני מניח שאתה מקשיב למוסיקה קלאסית (בעיקר סימפונית), ויתכן וגם אתה אחד מאותם מתי מעט (יחסית) שהם אודיופילים. לכן, דווקא אתה בר מזל לדעתי. מודה, אני לא כזה. ראשית, אני שומע בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית אותה אני משתדל לשמוע ב- MP3 256 ו- 320. אגב, במערכת הביתית שלי, שם הצליל נפתח לגמרי ואני חש בכל הספקטרום, אני משתדל לשמוע רק דיסקים (קנויים, קנויים...).
truejoker,masterfit כתב:[מוזר , אבל אני שומע הבדלים באייפוד קלאסיק . כמו כן אפילו בטלפון של סוני אריקסון אני שומע הבדלים בין AAC420 לMP3 256 .
ה192 הוא בכלל בלתי נסבל לשמיעת מוסיקה אלא אם כן זה רק ראפ או מועדונים (מוסיקה שאני לא מכיר).
כך שאם אתה לא שומע , או שזה בגלל הנגן או בגלל האוזניות , או שבאמת אתה אחד מברי המזל שלא שומעים...
אם אתה חש בהבדל בצורה שמפריעה לך לשמוע את המוסיקה, או ליתר דיוק, אתה לא מקבל ממנה את מרב ההנאה, אני מניח שאתה מקשיב למוסיקה קלאסית (בעיקר סימפונית), ויתכן וגם אתה אחד מאותם מתי מעט (יחסית) שהם אודיופילים. לכן, דווקא אתה בר מזל לדעתי. מודה, אני לא כזה. ראשית, אני שומע בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית אותה אני משתדל לשמוע ב- MP3 256 ו- 320. אגב, במערכת הביתית שלי, שם הצליל נפתח לגמרי ואני חש בכל הספקטרום, אני משתדל לשמוע רק דיסקים (קנויים, קנויים...).[/quote]
אני לא שומע קלאסית בכלל . אני יותר על ג'אז פשוט , רוק קלאסי, ושירים שקטים , הקירוב היחיד שלי לקלאסי זה להקת רנסנס
הנושא של המוסיקה היה , כי אני חבר בHEAD_FI , ושם יש בחורים ששומעים הבדלים בין אוזניות , אבל לא שומעים הבדלים בין 192 לFLAC . אז אם הם שומעים באמת הבדלים , אבל לא מצליחים להבדיל , יתכן ויש סוגי מוסיקה , שבהם אי אפשר להבדיל .
ולגבי להיות אודיופיל , אם תשמע הרבה מערכות היי אנד אמיתיות , אצל אנשים אחרים , ותחשף להמון כאלו , אתה כבר תראה שאתה תשמע יותר טוב