הונאת המדבקה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כמה שווה כל הפרסום הזה שהם מקבלים?
אגב, זה ברור לי עכשיו לחלוטין שזה הונאה:
1. אין מקור חשמל למדבקה?
2. אין GPS שעובד על בסיס RFID
3. הוא מדבר על 10% סטיית תקן. אחרי זה הוא אומר שבגלל שהוא יודע את הסטיה הוא יודע לתקן אותה. הרי כל הרעיון של סטיה היא שאתה לא יודע בכמה הסטיה (היא הרי עד 10% ואין לך מושג אם זה למעלה או למטה ולכן אין לך דרך לתקן סטיה כזו!)
הרעיון עצמו מבריק, אני לא אתפלא אם מישהו בפיליפס כרגע מתחיל פיתוח של מדבקה אמיתית כזו...
1. אין מקור חשמל למדבקה?
3. הוא מדבר על 10% סטיית תקן. אחרי זה הוא אומר שבגלל שהוא יודע את הסטיה הוא יודע לתקן אותה. הרי כל הרעיון של סטיה היא שאתה לא יודע בכמה הסטיה (היא הרי עד 10% ואין לך מושג אם זה למעלה או למטה ולכן אין לך דרך לתקן סטיה כזו!)
הרעיון עצמו מבריק, אני לא אתפלא אם מישהו בפיליפס כרגע מתחיל פיתוח של מדבקה אמיתית כזו...
גם לדעתי זו הונאה אבל הקטע עם הסטייה שהוא מסביר שהוא כייל את המדדים לפצות עליה... עזוב בסופו של דבר אני לא חושב שיש אחד במדינה שמאמין שיש לו מוצר עובד או קרוב לזה.oferlaor כתב:כמה שווה כל הפרסום הזה שהם מקבלים?
1. אין מקור חשמל למדבקה?
הרעיון עצמו מבריק, אני לא אתפלא אם מישהו בפיליפס כרגע מתחיל פיתוח של מדבקה אמיתית כזו......
טוענים שיש שם יכולות שחברות רציניות מאוד עוד לא הצליחו לבצע - מדידת סוכר בלי לקחת דם למשל.
הכי מרתק בעיני זה באמת הפרסום והבמה שהם מקבלים. חברות עם מוצרים עובדים ושווי מכובד יכולות לחלום על עשירית מהסיקור הזה, לחברה ולאנשים עצמם.
חוזרים לקלישאה של - לא משנה מה כותבים עליך בעיתון כל עוד אייתו את השם נכון...
- oferlaor
- מנהל

הם הצליחו לקבל את הפרסום כי זה הדבר הכי מעניין - העיתונים עכשיו נכנסו למי יוציא את השני יותר טמבל.
THE MARKER וגלובס נאבקים במי ישאר הכי פחות פרייאר בסיפור הזה. כמובן ש-YNET, NRG וכל האחרים (אתמול הייתי במפגש עיתונאים, וכל הזמן דיברו על הסיפור הזה) רק מתים לעודד את המריבה....
יאללה, מכות...
THE MARKER וגלובס נאבקים במי ישאר הכי פחות פרייאר בסיפור הזה. כמובן ש-YNET, NRG וכל האחרים (אתמול הייתי במפגש עיתונאים, וכל הזמן דיברו על הסיפור הזה) רק מתים לעודד את המריבה....
יאללה, מכות...
זה מה שקורה שעיתונות יורדת לרמה של לפרסם קומוניקטים של יחצנים. אבל הדבר הכי מדהים זה שמעורב נוכל מורשע, ואף אחד לא חשב שצריך לבדוק פעמיים. עכשיו, אפשר להגיד שהוא "סה"כ" הורשע פעמיים במרמה, אבל הפעם הראשונה הייתה על 25 מעשי מרמה שונים! כמו שאומרים באנגלית: fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
מה צריך להגיד מי שזו הפעם השלישית?
אגב, אפילו בשנות ה2000 העליזות, כשאנשים השקיעו בכל סטארט אפ הכי מופרך, היו בדיקות יותר יסודית. אני מופתע שאף אחד מהמעורבים לא חשד... השקעה כזאת, בלי בדיקת נאותות? בלי פגישה? מדהים איך אנשים נופלים בפח כזה.
אגב, זה שאדון קליין נפל בדבר כל כך בסיסי, כמו לרשום את שמו האמיתי על הדומיין, וכמו להיתפס כמה פעמים, רק מראה שהוא כנראה לא כזה גאון...
מה צריך להגיד מי שזו הפעם השלישית?
אגב, אפילו בשנות ה2000 העליזות, כשאנשים השקיעו בכל סטארט אפ הכי מופרך, היו בדיקות יותר יסודית. אני מופתע שאף אחד מהמעורבים לא חשד... השקעה כזאת, בלי בדיקת נאותות? בלי פגישה? מדהים איך אנשים נופלים בפח כזה.
אגב, זה שאדון קליין נפל בדבר כל כך בסיסי, כמו לרשום את שמו האמיתי על הדומיין, וכמו להיתפס כמה פעמים, רק מראה שהוא כנראה לא כזה גאון...
- oferlaor
- מנהל

בכלל לא ברור לי כמה השקעה היתה כאן בפועל.
מה שכן, הרעיון יפה. ממש מזכיר לי את הדיאגנוזות בסטאר טרק.
לדעתי תוך כמה שנים אפשר באמת יהיה לעשות משהו כזה (אבל זה בוודאי יהיה משהו שמחובר לעור עם קופסאת בטריות וכו' (כמו פאוץ') עם סלולרי, GPS והתראה למוקד.
מה שכן, הרעיון יפה. ממש מזכיר לי את הדיאגנוזות בסטאר טרק.
לדעתי תוך כמה שנים אפשר באמת יהיה לעשות משהו כזה (אבל זה בוודאי יהיה משהו שמחובר לעור עם קופסאת בטריות וכו' (כמו פאוץ') עם סלולרי, GPS והתראה למוקד.
ונשאלת גם השאלה, למה הוא עשה את זה. אפשרויות בעיני:
עוקץ (קיבל כסף משותפיו והמשקיעים, עבור "הוצאות" שונות)
הלבנת הון (הכסף ש"נכנס לבנק" לטענתם הוא כסף שחור שכאילו הועבר כתשלום, וכך הולבן)
הוא נוכל כפייתי ולא יכול להפסיק
עוקץ (קיבל כסף משותפיו והמשקיעים, עבור "הוצאות" שונות)
הלבנת הון (הכסף ש"נכנס לבנק" לטענתם הוא כסף שחור שכאילו הועבר כתשלום, וכך הולבן)
הוא נוכל כפייתי ולא יכול להפסיק
בשביל סתם מכבסה לא מוצאים ידיעה על EXIT עם שם של חברה בינ"ל וחשיפת כל המנהלים החדשים.yairf כתב:לפי דה מרקר, החברה רשומה בגיברלטר. נשמע לי כמו מכבסת כספים....
יש פה משהו יותר גדול ומעניין לדעתי. אני מקווה שנדע מהר מאוד.
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
כל הסיפור הזה מלא בסתירות ומוזרויות. לפי מה שמה שמו אמר ברדיו, ההודעה על האקזיט היתה טעות של מישהו בחברה וזה לא היה אמור להתפרסם.
גם לא הבנתי מה קשורה חברת MSI שהיא יצרנית בינונית ומטה של מחשבים, שהם בכלל מכחישים הכל.
והתמונה של המדבקה שהתפרסמה בכלכליסט הבוקר זה בכלל בדיחה. נראה כמו פלסטר עגול עם כמה חוטי נחושת מלופפים ואיזה משהו בגודל של אפונה שזה ה"משדר" שמכיל GPS ובלותות'.
זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני.
הוא הבטיח שבשבוע הבא כולם יאכלו את הכובע. לי זה מזכיר את דודו טופז והחייזרים.
גם לא הבנתי מה קשורה חברת MSI שהיא יצרנית בינונית ומטה של מחשבים, שהם בכלל מכחישים הכל.
והתמונה של המדבקה שהתפרסמה בכלכליסט הבוקר זה בכלל בדיחה. נראה כמו פלסטר עגול עם כמה חוטי נחושת מלופפים ואיזה משהו בגודל של אפונה שזה ה"משדר" שמכיל GPS ובלותות'.
זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני.
הוא הבטיח שבשבוע הבא כולם יאכלו את הכובע. לי זה מזכיר את דודו טופז והחייזרים.
נכון.mulder כתב: זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני....
התקפי לב, כמו רעידות אדמה, אלה הן תופעות מסוג "הקש ששובר את גב הגמל".
די יודעים אצל מי או איפה יש סיכון גבוה, אבל ניבוי של זמן האירוע הוא בלתי אפשרי כי הטריגר יכול להיות איזה מאורע קטן ומקרי שפשוט מעביר את המערכת מעבר לאיזה סף.
משה
הבידור פה ממשיך.
היום בThe Marker: חגי הדס: "ראיתי את המדבקה ובדקתי אותה על עצמי".
אז היא לא התריעה על התקף לב ובאמת לא היה לו התקף לב וכך הוא הסיק שהיא עובדת?
בכלל נשמע כמו שיטה טובה להעביר תרופות בFDA : "ניסיתי את זה על עצמי, סימכו עלי"
היום בThe Marker: חגי הדס: "ראיתי את המדבקה ובדקתי אותה על עצמי".
אז היא לא התריעה על התקף לב ובאמת לא היה לו התקף לב וכך הוא הסיק שהיא עובדת?
בכלל נשמע כמו שיטה טובה להעביר תרופות בFDA : "ניסיתי את זה על עצמי, סימכו עלי"
משה
oferlaor,
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת.
אני חושב שהעתונים למדו פה מספר שיעורים חשובים, הנה שניים:
א. הם צריכים יועצים טכניים שיוכלו לבדוק ידיעות כאלו.
ב. העצה הזאת תקפה גם ליאיר קליין, שמנסים להסתיר עקבות אלקטרוניות, כדאי להתייעץ עם בעלי מקצוע שיודעים שיש קש בגוגל.
יש פה עוד אלף סתירות טכניות כמו שלא צריך GPS במדבקה, אלא רק בטלפון (אני לא מתייחס לעניין הסוללה כי הזכירו את זה).
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת.
אני חושב שהעתונים למדו פה מספר שיעורים חשובים, הנה שניים:
א. הם צריכים יועצים טכניים שיוכלו לבדוק ידיעות כאלו.
ב. העצה הזאת תקפה גם ליאיר קליין, שמנסים להסתיר עקבות אלקטרוניות, כדאי להתייעץ עם בעלי מקצוע שיודעים שיש קש בגוגל.
יש פה עוד אלף סתירות טכניות כמו שלא צריך GPS במדבקה, אלא רק בטלפון (אני לא מתייחס לעניין הסוללה כי הזכירו את זה).
מתוך קריאה בעיתונות היום, אני למד שאין היום אפשרות לעשות א.ק.ג. על ידי נקודת מגע יחידה עם הגוף, כך שכדי להגיע למדבקה שכזו לא מדובר רק במזעור של ציוד, אלא בשיטה אחרת לגמרי למדידת פעולת הלב.Nissim כתב:oferlaor,
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת....
נערך לאחרונה על ידי moco ב 08/07/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה