בעית התנתקות חוזרת ונשנת באינטרנט
אם האימיול ממשיך לעבוד סימן שהחיבור לאיטרנט תקין, המודם מסונכרן והחייגן גם תקין.
נראה לי בעייה של משאבים. תנסה להגביל את ה- UPSTREAM של אפליקציות ה- PTP שלך לעד 10KB
מה שוקה הוא שהאפליקציות האלה גוזלות הרבה רוחב סרט שמשפעי על הגלישה. גם כמות ה- sessions הפתוחים יכולים להוריד את ביצועי הדפדפן שכן לא נשאר מקום, רוחב סרט לדפדפן
נראה לי בעייה של משאבים. תנסה להגביל את ה- UPSTREAM של אפליקציות ה- PTP שלך לעד 10KB
מה שוקה הוא שהאפליקציות האלה גוזלות הרבה רוחב סרט שמשפעי על הגלישה. גם כמות ה- sessions הפתוחים יכולים להוריד את ביצועי הדפדפן שכן לא נשאר מקום, רוחב סרט לדפדפן
איפה ואיך אני יכול להגדיר את כל מה שכתבת?ambar כתב:אם האימיול ממשיך לעבוד סימן שהחיבור לאיטרנט תקין, המודם מסונכרן והחייגן גם תקין.
מה שוקה הוא שהאפליקציות האלה גוזלות הרבה רוחב סרט שמשפעי על הגלישה. גם כמות ה- sessions הפתוחים יכולים להוריד את ביצועי הדפדפן שכן לא נשאר מקום, רוחב סרט לדפדפן...
יכול להיות שבגלל שפתחתי פורטים לאימיול לויוטורנט זה מהווה בעיה?
הייתה לי בעיה דומה בשבוע האחרון.
בבקרים אני קם ואין גישה לאינטרנט דרך הדפדפן, אבל הביטורנט עבד כרגיל. כיבוי והדלקה של הראוטר/מודם פתר את הבעיה.
דיברתי עם התמיכה של בזק והם החליפו לי את הראוטר/מודם. היום בבוקר הבעיה לא חזרה, נקווה שזה ימשיך כך.
כפי שהרבה אמרו, תנסה להחליף את הראוטר/מודם.
בבקרים אני קם ואין גישה לאינטרנט דרך הדפדפן, אבל הביטורנט עבד כרגיל. כיבוי והדלקה של הראוטר/מודם פתר את הבעיה.
דיברתי עם התמיכה של בזק והם החליפו לי את הראוטר/מודם. היום בבוקר הבעיה לא חזרה, נקווה שזה ימשיך כך.
כפי שהרבה אמרו, תנסה להחליף את הראוטר/מודם.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
צודק זה הכיווןeagle75 כתב:הייתה לי בעיה דומה בשבוע האחרון.
כפי שהרבה אמרו, תנסה להחליף את הראוטר/מודם....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
מי ספק התשתית שלך ?meir007 כתב:הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה.
הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט,
אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר.
יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל.
כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר.
יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה:
1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית שלי היא נטוויז'ין).
2. בגלל התחממות של הראוטר ואולי בגלל שאני מכבה ומדליק אותו כל כמה זמן הוא מסתדר. הדגם: B-focus 312+
מה דעתכם?...
גם אני גולש דרשך נטוויזן ( זפק התשתית שלי - כבלים ) ובשבוע שבועיים האחרונים גם אצלי יש יותר מדי ניתוקים.
אני חושב שזה אכן קשור להורדות. אצלי זה קורה רק שתוכנת ה torrent עובדת. מצד שני יכול להיות שהראוטר לא עומד בעומס של כמות ה connections אליו מבחוץ.. ( יש לי ראוטר ישן של D-link דגם 524 ).
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יודע,sam22 כתב:איינשטיין,
בזמנו היה לי מודם ישן שלא עמד ב5מגה
היה מתנתק ומתחבר
בעיקר מתנתק...
לוגית, לא יכול להיות שהוא התנתק יותר פעמים מאשר התחבר ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני די משוכנע שהבעיה במחשב- יש לי הרגשה שאתה נופל על מקסימום הTCP בWinXP בגלל האימיול.
תנסה את הTCP Optimizer
http://www.speedguide.net/downloads.php
שים לב, תעבוד לפי ההוראות.
תנסה את הTCP Optimizer
[/quote]
מי ספק התשתית שלך ?
גם אני גולש דרשך נטוויזן ( זפק התשתית שלי - כבלים ) ובשבוע שבועיים האחרונים גם אצלי יש יותר מדי ניתוקים.
אני חושב שזה אכן קשור להורדות. אצלי זה קורה רק שתוכנת ה torrent עובדת. מצד שני יכול להיות שהראוטר לא עומד בעומס של כמות ה connections אליו מבחוץ.. ( יש לי ראוטר ישן של D-link דגם 524 ).
ליאור[/quote]
הספק שלי הוא נטוויזין והתשתית היא של בזק.
הניתוקים קורים באופן אקראי לחלוטין גם כשתוכנות השיתוף אינן פועלות לכן אני לא חושב שזה בגלל עומס על הראוטר.
[/quote]
אני די משוכנע שהבעיה במחשב- יש לי הרגשה שאתה נופל על מקסימום הTCP בWinXP בגלל האימיול.
תנסה את הTCP Optimizer
drorar[/quote]
הניתוקים קורים באופן אקראי לחלוטין גם כשתוכנות השיתוף אינן פועלות לכן אני לא חושב שזה בגלל עומס על הראוטר.
מי ספק התשתית שלך ?
ליאור[/quote]
הספק שלי הוא נטוויזין והתשתית היא של בזק.
[/quote]
תנסה את הTCP Optimizer
drorar[/quote]
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אהה,sam22 כתב:Lior_M,
ענית בעצמך...
אמרת "בעיקר מתנתק", זה מרמז על יותר מפעם אחת ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא ייאמן. הבעיה חזרה אחרי החלפה של הראוטר.uris כתב:צודק זה הכיווןeagle75 כתב:הייתה לי בעיה דומה בשבוע האחרון.
כפי שהרבה אמרו, תנסה להחליף את הראוטר/מודם.......
בתמיכה של בזק שוב טוענים שמדובר בבעיה של הראוטר ומבקשים שאני אחליף אותו.
איזה חוסר מזל, מה הסיכוי ששני ראוטרים שונים פגומים???
לא הגיוני בעיני... אני אחליף בפעם השניה אבל אני לא באמת מאמין בצרופי מקרים.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
eagle75,
נסה לפני ההחלפה לבצע שני דברים:
1. (אני מניח שכבר ניסית ואם לא אז קדימה) להגביל את מהירות ההעלאה שלך, כפי שצויין קודם, ל 10K.
2. דבר שעזר לי בפתרון בעיה כזו - הגבל את מספר החיבורים הפתוחים בו זמנית לשימוש של ביטורנט.
כנס בביטורנט: Options -> Prefernces -> Bandwidth -> Globa maximum number of connctions
תיתן לו מספר של 200 או 150. שים לב שערך שבאופציה מתחתיו תהיה כמות שווה או קטנה למס' שהכנסת.
תראה אם זה עוזר.... במידה וזה עזר, נסה להעלות את כמות החיבורים הפתוחים.. אצלי זה עומד על 300 ועובד מצויין.
בראוטר הקודם הוא היה קורס או לא מתפקד כשהיו לו מעל 150 חיבורים.
נסה לפני ההחלפה לבצע שני דברים:
1. (אני מניח שכבר ניסית ואם לא אז קדימה) להגביל את מהירות ההעלאה שלך, כפי שצויין קודם, ל 10K.
2. דבר שעזר לי בפתרון בעיה כזו - הגבל את מספר החיבורים הפתוחים בו זמנית לשימוש של ביטורנט.
כנס בביטורנט: Options -> Prefernces -> Bandwidth -> Globa maximum number of connctions
תיתן לו מספר של 200 או 150. שים לב שערך שבאופציה מתחתיו תהיה כמות שווה או קטנה למס' שהכנסת.
תראה אם זה עוזר.... במידה וזה עזר, נסה להעלות את כמות החיבורים הפתוחים.. אצלי זה עומד על 300 ועובד מצויין.
בראוטר הקודם הוא היה קורס או לא מתפקד כשהיו לו מעל 150 חיבורים.
לירן