הבדל בין RAPIDSHARE וASTRAWEB- הסברים?
טוב אני עדיין לא מוצא את הידיים והרגליים בusenet אז זה קצת מפחיד אותי כרגע.
ושוב נחזור ברשותכם לרפיד-
תנו לי להבין- הרפיד נותן לי להוריד רק 5 גיגה ליום? או 10? לא משנה באיזה פרמיום אני?
אז מה זה בדיוק העניין הזה של השעות בלילה שאז אפשר להוריד יותר?
אם עכשיו שמתי סרט להורדה ונשארו לי 2 גיגה עד ההגבלה, מה יקרה בלילה? זה ישתחרר ויתן לי להוריד?
אני כבר מבולבל לגמרי. יש הסבר מפורט אחת ולתמיד??
ושוב נחזור ברשותכם לרפיד-
תנו לי להבין- הרפיד נותן לי להוריד רק 5 גיגה ליום? או 10? לא משנה באיזה פרמיום אני?
אז מה זה בדיוק העניין הזה של השעות בלילה שאז אפשר להוריד יותר?
אם עכשיו שמתי סרט להורדה ונשארו לי 2 גיגה עד ההגבלה, מה יקרה בלילה? זה ישתחרר ויתן לי להוריד?
אני כבר מבולבל לגמרי. יש הסבר מפורט אחת ולתמיד??
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
עשיתי את המעבר מרפידשר ליוזנט לפני יומיים ובנתיים אני מרוצה, תוספת של סה"כ חצי דולר בחודש(במידה ולא מתחייבים מראש מה שאני לא רוצה לעשות) וברגע שתופסים את העניין זה הרבה יותר נוח.
בנוגע לשאלות שלך:
כל יום אתה מקבל 5GB להורדה שיכולים להצטבר עד ל25GB.
יש רק סוג אחד של חבילת פרימיום שעולה 7 אירו בחודש.
בין 2 בלילה ל10 בבוקר(שעון ישראל) רפידשר טוענים שיש להם הרבה פחות עומס ולכן מעודדים את ההורדה בשעות האלו ע"י כך שהם מחייבים אותך רק על 10% מהנפח שהורדת. למשל אם צברת בחשבון זכאות להוריד 16GB ובמהלך השעות האלו הורדת 5GB אז הם יחשבו לך רק כחצי ג'יגה וישאר לך 15.5GB.
אם נשארו לך 2GB ושמת(לא בטוח שזה האיות הנכון) להורדה קובץ בנפח גדול יותר אז הוא ירד ויעצר לאחר 2GB, למחרת כשתקבל 5GB נוספים תוכל להמשיך בהורדה. אם ההורדה היא בין 2 בלילה ל10 בבוקר אז היא תעצר רק לאחר שהורדת 20GB.
בנוגע לשאלות שלך:
בין 2 בלילה ל10 בבוקר(שעון ישראל) רפידשר טוענים שיש להם הרבה פחות עומס ולכן מעודדים את ההורדה בשעות האלו ע"י כך שהם מחייבים אותך רק על 10% מהנפח שהורדת. למשל אם צברת בחשבון זכאות להוריד 16GB ובמהלך השעות האלו הורדת 5GB אז הם יחשבו לך רק כחצי ג'יגה וישאר לך 15.5GB.
אם נשארו לך 2GB ושמת(לא בטוח שזה האיות הנכון) להורדה קובץ בנפח גדול יותר אז הוא ירד ויעצר לאחר 2GB, למחרת כשתקבל 5GB נוספים תוכל להמשיך בהורדה. אם ההורדה היא בין 2 בלילה ל10 בבוקר אז היא תעצר רק לאחר שהורדת 20GB.
?
מה זאת אומרת לסנכרן תרגומים?mayrun כתב:שמח שאני לא היחיד שהגעתי להחלטה הזו.
בנתיים לא נתקלתי בשום בעיות תוכן, מלבד זה שלפעמים חסרים לי תרגומים בעברית לריליסים באיכות 1080p, מזל שיש אפשרות לסנכרן תרגומים אונליין בפופקורן...
בעברית?
רק סוג אחד של חבילה 7 יורו?sapir255 כתב:עשיתי את המעבר מרפידשר ליוזנט לפני יומיים ובנתיים אני מרוצה, תוספת של סה"כ חצי דולר בחודש(במידה ולא מתחייבים מראש מה שאני לא רוצה לעשות) וברגע שתופסים את העניין זה הרבה יותר נוח.
בנוגע לשאלות שלך:
אם נשארו לך 2GB ושמת(לא בטוח שזה האיות הנכון) להורדה קובץ בנפח גדול יותר אז הוא ירד ויעצר לאחר 2GB, למחרת כשתקבל 5GB נוספים תוכל להמשיך בהורדה. אם ההורדה היא בין 2 בלילה ל10 בבוקר אז היא תעצר רק לאחר שהורדת 20GB....
ממש לא.. יש להם המון חבילות, חודש, חצי שנה, שנה וכו'.
לא יודע איפה קנית, אבל הסתכלתי לפני שעה בהתעניינות לחדש, וזה ככה.ֿ
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
לאיזה סרטים חסר? רובם כן מסונכרנים או שהגרסת תרגום של ה720P מתאימה.בנתיים לא נתקלתי בשום בעיות תוכן, מלבד זה שלפעמים חסרים לי תרגומים בעברית לריליסים באיכות 1080p, מזל שיש אפשרות לסנכרן תרגומים אונליין בפופקורן....