לא נוראי במיוחד. אני אנסה את זה בסיבוב הבא של קניית קפה. תודה רבה.thedoctor כתב:החצי קילו ברזיל + החצי קילו סופרימו (כלומר קילו סה"כ) עלו לי ביחד 110 ש"ח, לא כזה אסון - אני משתדל להשאר בטווח של עד 120-130 ש"ח לקילו בד"כ...MadCow כתב:כמה עולה הקפה בלנדוור ?......
איפה אפשר לקנות קפה
- daniel_amar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ערב טוב!
אני מחפש מקום בירושלים לקנות קפה האם יש עוד המלצות חוץ מאלה שהוזכרו קודם? תודה
אני מחפש מקום בירושלים לקנות קפה האם יש עוד המלצות חוץ מאלה שהוזכרו קודם? תודה
- daniel_amar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
חח אני התכוונתי לקפה "מערבי" אבל אם אני במקרה אעבור שם אני לא אתנגד לקנות גם "מזרחי". למה אתה מתכוון "אם הוא יסכים למכור?"
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בבאר שבע גם איזה מקום שנקרא גקו שקולה קפה (או שהוא לא קיים יותר?)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
מחפש אתר לקניית קפסולות של נספרסו
האם ידוע למישהו על אתר אמין שבו ניתן לקנות קפסולות של נספרסו ?
תודה מראש
הכוונה לא לאתר של היבואן בישראל
תודה מראש
הכוונה לא לאתר של היבואן בישראל
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
פורטופינו קפה
בהמשך לשרשור מלפני כמה שבועות על בית הקליה פורטופינו ביצעתי הזמנה טלפונית מהם של קפה קלוי.
סה"כ 2 קילו מחולקים לשקיות של 2\1 קילו כל אחת עם שסתום חד-כיווני.
הם לא ייקלו לכל אחד לפי הזמנה כמויות קטנות, אבל גם לא ממש צריך. בטלפון (או מייל - אין עדיין אפשרות לקניה און-ליין באתר) אפשר לשאול מה הזנים שניקלו באותו שבוע ולבקש כמות ולהזמין.
מחירים סבירים מאד - 110 ש"ח לקילו לכל הזנים. אני כרגע בהתנסות ראשונה עם PNG שעורבב חצי-חצי עם זימבבואה מ'קפה בוטיק'. יצא אחלה.
רק שימו-לב: אם מזמינים דרך הדואר יותר מ1.7 קילו משלמים כפול על המשלוח (בדיעבד הייתי צריך להזמין קצת פחות או קצת יותר). דבר שני - שלחו לי בפעם הראשונה עם שליח מהדואר עד הבית, שזה אמור להיות טוב אבל אם אתם לא בבית אז זה יותר טירטור. לבקש שישלחו לסניף הדואר הקרוב ותגיעו לקחת כשאתם יכולים.
סה"כ 2 קילו מחולקים לשקיות של 2\1 קילו כל אחת עם שסתום חד-כיווני.
הם לא ייקלו לכל אחד לפי הזמנה כמויות קטנות, אבל גם לא ממש צריך. בטלפון (או מייל - אין עדיין אפשרות לקניה און-ליין באתר) אפשר לשאול מה הזנים שניקלו באותו שבוע ולבקש כמות ולהזמין.
מחירים סבירים מאד - 110 ש"ח לקילו לכל הזנים. אני כרגע בהתנסות ראשונה עם PNG שעורבב חצי-חצי עם זימבבואה מ'קפה בוטיק'. יצא אחלה.
רק שימו-לב: אם מזמינים דרך הדואר יותר מ1.7 קילו משלמים כפול על המשלוח (בדיעבד הייתי צריך להזמין קצת פחות או קצת יותר). דבר שני - שלחו לי בפעם הראשונה עם שליח מהדואר עד הבית, שזה אמור להיות טוב אבל אם אתם לא בבית אז זה יותר טירטור. לבקש שישלחו לסניף הדואר הקרוב ותגיעו לקחת כשאתם יכולים.
יש אפשרות לרכז את ההמצלות על מפה, או לפחות לפי אזורים גאוגרפיים בתחילת השרשור?
ואולי איזשהו סוג של פופולאריות\סיווג בצבעים, כדי להדגיש את המקומות בהם אנשים מרבים לקנות, או חוזרים יותר מפעם אחת.
יש בו המון מידע, מפוזר על פני הרבה דפים, ובסופו של דבר, על שאלה בסגנון של "אני נוסעה למקום X השבוע, איפה כדאי לעצור בדרך?" קשה מאוד לענות מבלי לעבור על כל השרשור מההתחלה עד הסוף, אם אתר מפות וגוגל פתוחים בצד.
עריכה: בסגנון כזה
ואולי איזשהו סוג של פופולאריות\סיווג בצבעים, כדי להדגיש את המקומות בהם אנשים מרבים לקנות, או חוזרים יותר מפעם אחת.
יש בו המון מידע, מפוזר על פני הרבה דפים, ובסופו של דבר, על שאלה בסגנון של "אני נוסעה למקום X השבוע, איפה כדאי לעצור בדרך?" קשה מאוד לענות מבלי לעבור על כל השרשור מההתחלה עד הסוף, אם אתר מפות וגוגל פתוחים בצד.
עריכה: בסגנון כזה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
*בדיוק היום* בדרך הביתה חשבתי על זה! פעם דיברנו על הנושא, אבל צריך מישהו עם רקע טכני שיוכל להרים את הנושא הזה.yshalfin כתב:יש אפשרות לרכז את ההמצלות על מפה, או לפחות לפי אזורים גאוגרפיים בתחילת השרשור?...
אני אפתח שרשור על הנושא.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -