שרשור תמחור מקרנים יד שניה + יבוא אישי...

מקרנים קידמיים - Front Projector.
boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שרשור שלא נקרא #151 

עופר, כבר סיכמנו על שניים בפורום שהביאו את זה במזוודה.

ואם הייתי חושב ברצינות על מקרן הייתי עושה אותו דבר. כשבמסגרת המשפחתית יש ביקורים תכופים בניו-יורק כך שאפשר להביא אם יש בעיה, זה לא נראה לי סוף העולם.

שוב ברור שעדיף לקנות בארץ. אני בשמחה הייתי משלם +20% אבל לא יותר.
אם להביא לארץ מקרן כולל הובלה + מיסים יותר זול משמעותית מקניה בארץ, אז אין לי מה להגיד על זה.
הייתי קונה גם את הרמקולים שלי והמגבר בחו"ל אם זה היה המצב. רק מהעצבים על היבואן :evil:

שוב, מבחינת רובנו הדיון כרגע תיאורטי, אבל יש רבים שכבר הין גם בשלב המעשי.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #152 

לפני 6 שנים הבאתי ביבוא אישי את הרמקולים nOrh 9.0 :

תמונה

http://www.norh.com/products/norh9/index.html

מדובר על רמקולים בעבודת שיש אמיתית, כל רמקול שוקל קרוב ל 40 קילוגרם. סה"כ שילמתי 12,000 ש"ח, כולל משלוח והכל (אני לא רוצה להרחיב אילו גרוטאות של Paradigm רצו למכור לי פה בארץ בטווח המחירים הזה). המחיר שלהם כיום באתר בחו"ל הוא 3000 דולר.

אין כמו לקנות בחו"ל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #153 

בועז,

עזוב מזוודה. אם הייתי יודע מה אני הבאתי במזוודות וארגזים לארץ (הכל חוקי!) היית מתפלץ.

אני מדבר על "משלוח קופים" (מי שזוכר את הפרסומת הישנה של הקופים שבעצם מטפלים במזוודות ובחבילות בחברות ה-SHIPPING).

noam23,

החברה שלי שולחת מערכות אופטיות כל הזמן (מערכות מסובכות) לחו"ל. אחוז ניכר מהן נפגע בדרך! עקרונית אפשר להביא לארץ כל דבר במשלוח - אבל אני אישית חושש מדברים גדולים, שבירים, או עדינים. רכשתי מלא מלא דברים שהגיעו אלי לרוב ללא פגע (נדיר שמשהו שרכשתי בחו"ל היה נפגע) אבל רק בגלל שכל מה שרכשתי היה מהזן הלא עדין (ללא חלקים נעים ובעיקר אלקטרוניקה, לא דברים שיכולים להפגע ממכה אחת שהנחית מוביל לא זהיר).

בגלל זה, דברים גדולים ושבירים (מקרנים, פלאזמות וכו') אני אישית חושב שזה סיכון מיותר להביא ארצה.

כל מי שאני מכיר שהביא מקרן מסוג זה ארצה עשה את זה ביד (כלומר, נסע איתה ביחד!) ולא סמך על UPS/DHL/FEDEX ודומיהם.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #154 

מה זה ביד?
שלח עם המזוודות או עלה עם המקרן למטוס?
במקרה השני, נראה לי די מסוכן להוציא את המקרן מהקופסה עם הקלקרים ולשמור עליו אישית. (מזכיר קצת את הליצנים (הפושעים) שמחזיקים תינוק בידיים באוטו ).
משה

icorem
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #155 

noam 23

לא מסתדר לי איך אתה מייבא את הפנא החדש חוקי ב- 9000 ש"ח. הסטריט פרייס שלו זה 2000$ .אלא אם אני טועה ואז לשמחתי הוא יעלה לי יותר זול. נראה כי את הסאניו Z5 אולי אפשר להביא ב-9000 ש"ח.

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #156 

איתי_הגיתי כתב:אהרון
את המקרן שלי אנסה למכור קודם למישהו שלא קורא את הטור היומי שלך, בוא נגיד כך...
בסביבה שלך המחירים ברצפה, מודלים עפים מהחלון אחרי שניה, וכולם מעודכנים עד הפיקסל האחרון - מה שתה מנכ"ל סוני בארוחת בוקר.
בשוק החופשי והתמים פנה 900 בן 250 שעות שווה נניח 9-10K, וברדיוס שלך, 4.5-6K.
:lol:
...
דבריך פשוט לא הגיוניים !!!
ניתן לקנות 900 משומש עד 500 שעות סביב $1000 בחו"ל.
למה לשלם 10000-9000 ש"ח ?

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6030
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שרשור שלא נקרא #157 

אתה גר בחו"ל סנצ'ז? תקנה בחו"ל.
תעשה מה שאתה רוצה, לפי ההגיון שלך.
דברי אכן לא הגיוניים וגובלים בטירוף.
די כבר עם התימחורים האלה, יצא לי מכל החורים...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #158 

איתי,
מה אתה מתעצבן? הרי זה ממש בדיוק נושא השרשור.

sanchez,
לקחת מחיר משומש בחו"ל כקנה מידה נראה לי מופרך. לא כולם יזמינו גם חדש מחו"ל, אבל הזמנת מקרן משומש מחו"ל נראה לי כבר עובר את סף לקיחת הסיכון של כמעט כולם.
משה

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #159 

noam 23

לא מסתדר לי איך אתה מייבא את הפנא החדש חוקי ב- 9000 ש"ח. הסטריט פרייס שלו זה 2000$ .אלא אם אני טועה ואז לשמחתי הוא יעלה לי יותר זול. נראה כי את הסאניו Z5 אולי אפשר להביא ב-9000 ש"ח.
...

9000 ש"ח זה היה בעבר, כיום ניתן להביא את ה AX100 באזור ה 8500 ש"ח, כולל משלוח כולל מיסים, כולל הכל. הסטריט פרייס שלו הוא $1250, ביפן.

הבעיה שלי עם היבוא מיפן היא שלא מצאתי עדיין מקום שאוכל לקנות בו ישירות מהחנות. הכל זה דרך מתווכים. דרך מתווך אני לא יכול לקנות אחריות על המקרן בארץ, ואני לא אקנה מקרן בחו"ל אם אין לי אחריות בארץ..

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6030
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שרשור שלא נקרא #160 

noam23
נפתרה בעיית התפריטים ביפנית?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #161 

לא, צודק, צריך לקחת את זה בחשבון.

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #162 

moco כתב:איתי,

sanchez,
לקחת מחיר משומש בחו"ל כקנה מידה נראה לי מופרך. לא כולם יזמינו גם חדש מחו"ל, אבל הזמנת מקרן משומש מחו"ל נראה לי כבר עובר את סף לקיחת הסיכון של כמעט כולם.
...
אבל איתי אמר שמשומש מחליף ידיים בארץ ב 9000-10000, אז אני הגבתי שזה פשוט לא הגיוני, כיון שניתן לקנות את אותו המשומש בחו"ל במחיר של כ $1000 לפני משלוח ומסים.
לפי דעתי, משומש זה משומש, אך אם זה יוצא לי 40% יותר זול מהמשומש בארץ- אני קונה גם אם המשלוח מהירח.

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #163 

איתי_הגיתי כתב:אתה גר בחו"ל סנצ'ז? תקנה בחו"ל.
תעשה מה שאתה רוצה, לפי ההגיון שלך.
דברי אכן לא הגיוניים וגובלים בטירוף.
די כבר עם התימחורים האלה, יצא לי מכל החורים...
...
איתי,
אולי התמחורים שלך גם יוצאים לי מכל החורים ?!
אפשר גם להתבטר טיפה יותר בעדינות.
אתה מנסה לתת דוגמא של תמחור של משומש בארץ, במחיר של חדש מחו"ל (כולל משלוח ומסים).

תקנה בארץ ותפרנס את היבואנים.

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #164 

noam23 כתב:
noam 23

...

9000 ש"ח זה היה בעבר, כיום ניתן להביא את ה AX100 באזור ה 8500 ש"ח, כולל משלוח כולל מיסים, כולל הכל. הסטריט פרייס שלו הוא $1250, ביפן.

הבעיה שלי עם היבוא מיפן היא שלא מצאתי עדיין מקום שאוכל לקנות בו ישירות מהחנות. הכל זה דרך מתווכים. דרך מתווך אני לא יכול לקנות אחריות על המקרן בארץ, ואני לא אקנה מקרן בחו"ל אם אין לי אחריות בארץ..
...
מוזר...
אני לא רואה שהוא נמכר ב EBAY בפחות מ $1600.
יש שם מוכרים שמבקשים אפילו מעל $2000.
משהו כאן לא הגיוני.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #165 

Sanchez כתב:
moco כתב:איתי,

sanchez,
...
אבל איתי אמר שמשומש מחליף ידיים בארץ ב 9000-10000, אז אני הגבתי שזה פשוט לא הגיוני, כיון שניתן לקנות את אותו המשומש בחו"ל במחיר של כ $1000 לפני משלוח ומסים.
לפי דעתי, משומש זה משומש, אך אם זה יוצא לי 40% יותר זול מהמשומש בארץ- אני קונה גם אם המשלוח מהירח.
...
כדי שהמחיר בארץ יושפע מהמחיר בחו"ל, צריך להיות מצב שקנייה בחו"ל תהווה אלטרנטיבה סבירה לקנייה בארץ.
מה שאני אומר זה שבחדשים זה די נכון, כי יש מספיק אנשים שיזמינו מחו"ל, אך במקרנים משומשים זה לא נכון, כי נראה לי שמעט מאוד יסתכנו להזמין מקרן משומש מחו"ל. גם ככה הזמנה מחו"ל זה סיכון תמורת חיסכון - במשומש באיביי, שמן הסתם אינך יכול אפילו לבדוק אותו לפני הקנייה. הסיכון נעשה גבוה מידי.
אגב, גם מחיר המכוניות המשומשות בארה"ב לא ממש משפיע על מחיר מכוניות משומשות בארץ כי לא קיימת אלטרנטיבה לקנות משומשת מארה"ב.
משה

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”