עדכון, קיבלתי בסוף את המבצע של ה249, מתי שחיכיתי לתיאום אסיפת ציוד, חזרה אלי הבחורה מקשרי לקוחות/ שימור לקוחות ואמרה שבסוף היא יכולה לתת לי את המבצע הזה... תודה לכל המשתפים .
Dorr כתב:עדכון, קיבלתי בסוף את המבצע של ה249, מתי שחיכיתי לתיאום אסיפת ציוד, חזרה אלי הבחורה מקשרי לקוחות/ שימור לקוחות ואמרה שבסוף היא יכולה לתת לי את המבצע הזה... תודה לכל המשתפים .
noam כתב:מעדכן שיש אפשרות להגיע למחירים כאלו רק בשימור לקוחות
כלומר רק לאחר שאתה מבקש מהנציגה הראשונה ניתוק.
למחיר הנוכחי שלי הם לא רצו להגיע 235
אבל כן הגיעו ל סביבות 250 שח כולל
כל הערוצים כולל 4 חבילות כולל VOD
אינטרנט 30
שני ממירי פייבר
...
כמו שכתבו פה כמה.
לאחר בקשה ותאום ניתוק חזר אלי מישהו והציע לי את מה שבקשתי.
לא להעלות בשקל ממה שאני משלם היום 235 ש"ח ושהעסקה לא תהיה תלויית זמן.
כולל כל הערוצים + 4 חבילות
VOD חינם
טלפון -לא דברת לא שלמת
שני ממירים פייבר
אינטרנט 100 מגה.
כמו שכתבו פה כמה.
לאחר בקשה ותאום ניתוק חזר אלי מישהו והציע לי את מה שבקשתי.
לא להעלות בשקל ממה שאני משלם היום 235 ש"ח ושהעסקה לא תהיה תלויית זמן.
כולל כל הערוצים + 4 חבילות
VOD חינם
טלפון -לא דברת לא שלמת
שני ממירים פייבר
אינטרנט 100 מגה.
...
·הי,
החבילה שלך כוללת רק שני ממירים מיני פייבר ופייברבוקס יחיד ?
וגם זה נחשב לטריפל ( כי פירקת את טלפון מהחבילה ) ? אם אתה מוסיף ממירים זה אמור להיות כרוך בתשלום חד פעמי ולא בתוספת בחבילה , נכון ?
אמי כבר הרבה מאוד שנים עם הוט טלוויזיה עם ציוד מיושן ומחיר שעולה כל שנה בקצת. רצינו להשתדרג לטריפל. בהתחלה הנציג הציע 305שח לממיר מקליט HD כל הערוצים אינטרנט 100 וטלפון ללא הגבלה, אח"כ יורד ל-285שח כמחיר הכי נמוך. למחרת אני מתקשר שוב כדי להתנתק ומעבירים אותי לשימור לקוחות ושם מציעים מיד 250שח וחודשיים ראשוניים בחינם!!
תודה רבה לכל המגיבים פה בשרשור. חסכתם לנו מאות רבות של שקלים.
נב בינתיים קראתי פה בשרשור אחר שאיש שטח בא לנתק מישהו והציע גם 250שח עם 3 חודשים חינם אבל הוא לא אמר איזה ממיר.
טריפל טלויזיה
100 מגה
פייבר בוקס אחד
מוקה בשביל האינטרנט במקום מודם
טלפון ללא הגבלה (חשוב, אי אפשר לוותר על זה. חייב ביתי + ללא הגבלה בגלל ריבוי השיחות)
scubaski כתב:אמי כבר הרבה מאוד שנים עם הוט טלוויזיה עם ציוד מיושן ומחיר שעולה כל שנה בקצת. רצינו להשתדרג לטריפל. בהתחלה הנציג הציע 305שח לממיר מקליט HD כל הערוצים אינטרנט 100 וטלפון ללא הגבלה, אח"כ יורד ל-285שח כמחיר הכי נמוך. למחרת אני מתקשר שוב כדי להתנתק ומעבירים אותי לשימור לקוחות ושם מציעים מיד 250שח וחודשיים ראשוניים בחינם!!
תודה רבה לכל המגיבים פה בשרשור. חסכתם לנו מאות רבות של שקלים.
נב בינתיים קראתי פה בשרשור אחר שאיש שטח בא לנתק מישהו והציע גם 250שח עם 3 חודשים חינם אבל הוא לא אמר איזה ממיר.
...
·הי ,
אתה פשוט מדבר עם שירות לקוחות ואומר להם שאתה רוצה להתנתק , או אתה מבקש שימור לקוחות מדי ? אשמח קצת לפירוט איך עושים את זה נכון , תודה רבה רבה ...
@MikMak t כשאתתה מתקשר להוט אתה תמיד מגיע לשרות לקוחות (אין קו ישיר לשימור לקוחות) אתה מקשיב להצעות ששרות לקוחות/אנשי מכירות מציעים ואומר להם שהן יקרות/לא טובות/לא מתאימות ושאתה כבר לא מעוניין להמשיך עם הוט ומבקש להתנתק ואז מעבירים אותך לשימור לקוחות. יש גם כאלה שגם מסרבים להצעות של שימור לקוחות ומתעקשים להתנתק.....כשהטכנאי של הוט מגיע לאסוף את הציוד אז הוא בד"כ יתן את ההצעה הכי שווה....או שלא. נראה לי קצת הימור מסוכן (אם אתה בכל מקרה רוצה להישאר עם הוט). שיהיה בהצלחה.
·