שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ניסיתי את האפליקציה של דיסני פלוס על מסך של lg (דגם b8, קצת ישן אבל עדיין סוחב), האפליקציה נתקעת הרבה פעמים וממש מעצבן לנווט בה ולהשתמש בה באופן כללי, במיוחד בהשוואה לאפליקציה המצוינת של נטפליקס שבה הכל זורם חלק וכל לחיצה על השלט מקבלת תגובה על המסך תוך מילי-שניה. לעומת זאת, האפליקציה של דיסני פלוס לאייפון/אייפד עובדת ממש טוב וחלק, ויש אופציית קאסטינג לטלוויזיה. בשבילי זה השילוב המנצח
ה ״אין החזרים״ שהם רושמים הוא לא נכון.18/06/2022 9:12Nemesis כתב: איך הצלחתם לבטל ולקבל החזר? הצלחתי רק לבטל בסוף התקופה... היה כתוב אין החזרים....
ניתן לראות בקישור מה יהיה גובה ההחזר ולבטל בהתאם:
https://help.apps.disneyplus.com/il/he/ ... ptionEarly
שמישהו יסכם את כל הבעיות שרשמו פה בשירשור
ואני אשלח לדיסני את כל התלונות/מענות/ביקורות.
ונבקש גם פיצוי שנה צפייה בחינם על הזמן שהושקע פה ב QA ע"י כל כך הרבה אנשים במערכות setup שונות.
ואני אשלח לדיסני את כל התלונות/מענות/ביקורות.
ונבקש גם פיצוי שנה צפייה בחינם על הזמן שהושקע פה ב QA ע"י כל כך הרבה אנשים במערכות setup שונות.
gkatz
בנוגע לשמע, אצלי המגבר מראה שהוא מקבל מהאפליקציה של LG שמע ברמת Stereo (שני ערוצים בלבד).
באתר הרשמי של דיסני ישראל הם טוענים ש LG מוציא 5.1. בפועל זה לא נכון. במאמר ביקורת על האפליקציה, גם הבוחן שכתב את התרשמותו לא הצליח להפיק 5.1 באפליקצית LG.
בנוגע לשמע, אצלי המגבר מראה שהוא מקבל מהאפליקציה של LG שמע ברמת Stereo (שני ערוצים בלבד).
באתר הרשמי של דיסני ישראל הם טוענים ש LG מוציא 5.1. בפועל זה לא נכון. במאמר ביקורת על האפליקציה, גם הבוחן שכתב את התרשמותו לא הצליח להפיק 5.1 באפליקצית LG.
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אפלקציית דיסני על טלוויזית סוני, מחוברת בכבל אופטי למגבר: שפה אנגלית - המגבר מזהה סטריאו, שפה אנגלית 5.1 - מזהה 5.1, אנגלית אטמוס - גם מזהה 5.1. לא הצלחתי להבחין בסראונד משמעותי, כנראה שתלוי בתוכן (צפיתי בפרקים הראשונים של וונדהוויז'ן).18/06/2022 10:08motico כתב: gkatz
באתר הרשמי של דיסני ישראל הם טוענים ש LG מוציא 5.1. בפועל זה לא נכון. במאמר ביקורת על האפליקציה, גם הבוחן שכתב את התרשמותו לא הצליח להפיק 5.1 באפליקצית LG....
בכל מקרה, הצפייה רציפה וללא באפרינג כאשר אני "נועל" את האיכות על 4K. הטלוויזיה גם מזהה HDR ו-DV והתמונה נראית מעולה, כמו בנטפליקס. החיבור קווי, דרך מתג פשוט לראוטר של פרטנר סיבים.
אני לא משוויץ, רק מכוון לכך שיש אפשרויות שבהן העסק כן עובד.
אבי
אני מתרכז באנדרואיד TV: יש לי את הסטרימר של סלקום והאפליקציה עובדת בסדר גמור, בלי תקיעות ובלי בעיות. הבעיה המרכזית היא שהיא מיושנת מאוד, לא ידידותית ובנויה באופן די תמוה, לעומת נטפליקס המצוינת. אבל מבחינתי התוכן הוא המלך וצריך לזכור שהמטרה שלשמה התכנסנו היא לראות תוכן מעניין ואת זה יש בשפע. לא מעניין אותי 4K או שמע מרחבי(למרות שאני מבין שזן חוויה נחמדה, אבל זה לא מעניין את רוב הציבור) ולכן כרגע מבחינתי התוכן הוא המלך ולכן אשאר מנוי.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
על הגוגל tv היא עדין ממש נתקעת עם באפרינג מטורף. במובייל עובדת חלק.