Xtreamer, מישהו מכיר?
הזמנתי עכשיו ומצאתי "באג" קטן בהזמנה.
כמו שידוע כרגע המתאם רשת אלחוטית מגיע במתנה.
בסל הקניות הוא הופיע עם מחיר 0 לידו. ניסיתי לשחק בכמות, הוספתי עוד אחד ועדיין היה שם אפס.
באישור הזמנה מופיעים לי שניים. מעניין מה יגיע בסוף
כמו שידוע כרגע המתאם רשת אלחוטית מגיע במתנה.
בסל הקניות הוא הופיע עם מחיר 0 לידו. ניסיתי לשחק בכמות, הוספתי עוד אחד ועדיין היה שם אפס.
באישור הזמנה מופיעים לי שניים. מעניין מה יגיע בסוף
להלן התייחסות בפורום הרשמי לעניין:gns כתב:לפי האתר של MVIX יהיה הבדל בין MCE לxtreamer.....מעניין מה יהיה אבל דבר 1 ראיתי זה שה MCE יתמוך בדיסקים קשיחים 3.5...למרות שאולי טעו באתר שלהם...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=4&t=117
מתברר שזה לא אותו מוצר.
ציטוט מנציג XTREAMER:
Reviews are out of our control. On the 1st of july the units will be on their way.
MPC Club will be the first to review the product than the rest.
יש לי הרגשה שהיי-ג'ק מMPC האהוד מאד ע"י עופר וזיו יכין ביקורת מאד מוצלחת ...
Reviews are out of our control. On the 1st of july the units will be on their way.
MPC Club will be the first to review the product than the rest.
יש לי הרגשה שהיי-ג'ק מMPC האהוד מאד ע"י עופר וזיו יכין ביקורת מאד מוצלחת ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ככה זה כשאתה מארגן Buy-ins עבור יצרנים עם עמלה, אתה זוכה לאהדה גדולה מהם - וכמובן לביקורת שלא יכולה להיות שלילית.
אני לא אומר שזה המקרה כאן, אך אני יודע בודאות כי כך נעשה בעבר ולכן הביקורות שלו לא ממש אמינות בעיני.
אני לא אומר שזה המקרה כאן, אך אני יודע בודאות כי כך נעשה בעבר ולכן הביקורות שלו לא ממש אמינות בעיני.
הורידו מהאתר של MVIX.NET את MCE כניראה שיותר מידי אנשים שואלים שאלות וגם ככה הMCE כרגע לא רלוונטי והמפרט שלו חסוי ורק אלוהים יודע מתי הוא אמור לצאת לשוק...מהבנתי זה קונספט שונה לחלוטין...xtreamer זה דבר אמיתי וחברה קיימת...וכניראה הולך להימכר בארץ אחרי שיושק באופן רישמי.
גם אני שמעתי שאחת מרשתות המחשבים הולכת לייבא אותו באופן רשמי.gns כתב:הורידו מהאתר של MVIX.NET את MCE כניראה שיותר מידי אנשים שואלים שאלות וגם ככה הMCE כרגע לא רלוונטי והמפרט שלו חסוי ורק אלוהים יודע מתי הוא אמור לצאת לשוק...מהבנתי זה קונספט שונה לחלוטין...xtreamer זה דבר אמיתי וחברה קיימת...וכניראה הולך להימכר בארץ אחרי שיושק באופן רישמי....
אך למרות שהיא מגיע מ"גורם בכיר המצוי בסוד העניינים" זו עדיין שמועה וצריך לקחת אותה בערבון מוגבל.
EXT זו מערכת קבצים שונה שנעשה בה שימוש בד"כ בלינוקס.
זה כנראה אומר משהו על התוכנה של הסטרימר. (הגיוני למדי שמערכת ההפעלה מאחורה זה לינוקס).
זה לא פורמט וידאו שאפשר לדבר על איכותו ומאפייניו, אלא שיטת ייצוג וניהול שונה של קבצים.
מקווה שעזרתי.
זה כנראה אומר משהו על התוכנה של הסטרימר. (הגיוני למדי שמערכת ההפעלה מאחורה זה לינוקס).
זה לא פורמט וידאו שאפשר לדבר על איכותו ומאפייניו, אלא שיטת ייצוג וניהול שונה של קבצים.
מקווה שעזרתי.
מצטער שהנושא המדובר פה הוא אוף טופיק, ומנהלים, אם תרצו אפתח נושא חדש בעניין, למרות שכבר נראה לי שהוא עומד להסתיים בתשובה לשאלה הבאה: בסופו של דבר, מה עדיף יותר עבור סטרימרים בכלל ואקסטרימר בפרט? כונן עם מערכת קבצים EXT3 או NTFS?