מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 736
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שרשור שלא נקרא #1621 

אתה באיחור 😁, התחילה השישית ב 22.2.23.
אני סיימתי השבוע את החמישית וממתין שתסתיים השישית כדי לצפות בבת אחת.

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 6453
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 1290 פעמים

שרשור שלא נקרא #1622 

אכן צודק, הסדרה בעיצומה. ומי שפרסם את זה, זה אני...
viewtopic.php?f=4&t=371135&p=3276992&hi ... l#p3276992+

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #1623 

Fleishman is in trouble

טובי פליישמן (ג׳סי אייסנברג) נשוי לריצל (קלייר דיינס מהומלנד) וחבר של ליבי וסת׳ שמייצגים סטטוס שונה במצב הנישואין. טובי הוא רופא אחרי גירושין מכוערים ואשתו השאירה את הילדים אצלו והתנדפה, סת׳ חי חיי סינגל של הוללות וליבי נשואה ״מאושרת״ ובתאכלס משועממת לחלוטין.

הסדרה מתחילה חזק בנסיון להבין לאן נעלמה ריצל במקביל לחזרה של טובי לשוק של הגרושים המבוקשים בעיר ניו יורק והיכרותו עם אפליקציות הדייטינג החדשות.

בהמשך זה הופך לדרמה כשאנחנו חושדים שאולי קרה משהו ממש רע לריצל ואז לממש דרמה כשמבינים מה באמת קרה לה.

סהכ נהנתי מהסדרה. היא מרתקת, קורצת המון לחיי היהודים האמריקאים והחיבור שלהם לישראל (לא מעט מוזיקה ישראלית וגם קטעים מהעבר כמתנדבים בישראל)

לא סדרה מושלמת אבל בהחלט ראויה לצפיה.

8.5/10

misty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #1624 

בקשה
כשאתם מפרסמים המלצה לסידרה, אנא פרסמו היכן היא משודרת

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #1625 

18/03/2023 9:07  
misty כתב:
בקשה
כשאתם מפרסמים המלצה לסידרה, אנא פרסמו היכן היא משודרת
...
לא תמיד זה אפשרי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שרשור שלא נקרא #1626 

misty

זה עולה מחדש כל כמה חודשים והתשובה נשארה זהה. צריך להבין כמה דברים, ראשית כל, רוב הסדרות (95%) שעולות לביקורות
יש להם שרשור ייעודי (חיפוש קצר) שם כתוב במפורש מי חברת הפקות שעומדת מאחורי הסדרה.

בנוסף, חלק גדול מהצפייה בסדרות היא בצורה לא חוקית, וחל איסור בפורום על דיונים על זה. כלומר, אי אפשר לומר שהמקור הוא פיראט.
גם אני למשל שבקיא בפרטים על סדרות, לא יודע תמיד היכן הן משודרות בארץ גם לא לאחר חיפוש. כדי שאדע היכן כל סדרה משודרת בישראל
אצטרך להיות מנוי לכל חברות הכבלים+ סטרימינגים. אתה בטח מבין שזה פשוט בלתי אפשרי. מה שכן אפשרי, זה לכתוב את שם חברת ההפקה
שוב, עדיין לא תדע (גם אני לא) היכן זה משודר בארץ. מקווה שזה ברור.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5989
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שרשור שלא נקרא #1627 

1923

הריסון פורד המזדקן אך עדיין משובח בתפקיד שריף מקומי שמנהל חווה ,
לצידו הלן מירן המצויינת ועוד פנים מוכרות נוספות
בדרמת הרפתקאות תקופתית.

יש כמה סיפורים מעניינים שרצים בו-זמנית
ברקע נופים מדהימים עם קצת אקשן של פעם

פרקים באורך של שעה אך לא מתישים
ואין את ההרגשה של "למלא את הזמן"

אני ממש אהבתי 10\9.5

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 736
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שרשור שלא נקרא #1628 

18/03/2023 19:56  
Kondo10 כתב:
misty

זה עולה מחדש כל כמה חודשים והתשובה נשארה זהה. צריך להבין כמה דברים, ראשית כל, רוב הסדרות (95%) שעולות לביקורות
יש להם שרשור ייעודי (חיפוש קצר) שם כתוב במפורש מי חברת הפקות שעומדת מאחורי הסדרה.

בנוסף, חלק גדול מהצפייה בסדרות היא בצורה לא חוקית, וחל איסור בפורום על דיונים על זה. כלומר, אי אפשר לומר שהמקור הוא פיראט.
גם אני למשל שבקיא בפרטים על סדרות, לא יודע תמיד היכן הן משודרות בארץ גם לא לאחר חיפוש. כדי שאדע היכן כל סדרה משודרת בישראל
אצטרך להיות מנוי לכל חברות הכבלים+ סטרימינגים. אתה בטח מבין שזה פשוט בלתי אפשרי. מה שכן אפשרי, זה לכתוב את שם חברת ההפקה
שוב, עדיין לא תדע (גם אני לא) היכן זה משודר בארץ. מקווה שזה ברור.
...
אפשר פשוט לרשום היכן משודר בארץ אם משודר, ואם לא, לרשום לא משודר בארץ. אם לא ידוע לרשום לא ידוע, עדיין מוסיף המון מידע

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #1629 

Mayor of kingstown - עונה 2

ג׳רמי רנר (שנפגע ממשאית פינוי שלג לאחרונה ומשתקם) הוא אח של ״ראש העיר״. הוא וכל המשפחה בעצם גוף שמחבר בין הפושעים הקשים בעיר לבין המשטרה ושומרי בתי הכלא בעיר (שהיא בעיקר משתמשת לתפעולם של בתי הכלא). כולם מושחתים ואיך שהוא ״ראש העיר״ מחזיק את הכל יציב.

בעונה הזו הכל מתפרק אחרי מחאת האסירים והמרד שבו נפגע קשה חלק מהסוהרים.

עונה חלשה בהרבה מהקודמת ודי מעייפת.

6/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #1630 

The consultant (אמזון)

לאחר תאונה מחרידה שבה מת מייסד של חברת גיימינג, נכנס יועץ משונה לחברה בכדי להוציא אותה מהבוץ. הוא משסה אנשים זה מגד זה, משבש לכולם את החיים בעוד ששני עובדים מנסים להבין מי (או מה) הוא האדם המוזר הזה ולמה הוא עושה להם את זה.

מרתק, מסתורי, אבל הסיום משאיר הרבה לדמיון.

8.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #1631 

Shrinking

שלושה פסיכולוגים, כלמאחד מאוד שונה מהשני, חולקים משרד ומשתפים פעולה. הריסון פורד (בסוף הקריירה), ג׳ייסון סיגל (אלמן) וג׳סיקה ווילאמס (רווקה)

סדרה מוזרה, הדמויות מוזרות והאינטראקציות בינהן מלאכותיות.

6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שרשור שלא נקרא #1632 

The Last of Us (2023)
(עונה -1)

אחרי שמגיפה עולמית הורסת את הציוויליזציה, ניצול קשוח הנושא מטען מהעבר, לוקח אחריות בחוסר רצון על ילדה בת 14, שעשויה להיות התקווה האחרונה של האנושות להתמודד מול מגיפה קטלנית שהופכת אנשים לזומבים.

דרמה פוסט-אפוקליפטית עיבוד לאחד ממשחקי הפלייסטיישן המצליחים בעולם. סדרה עתירת תקציב הכי מדוברת בתחילת השנה. מודה שפעם אחרונה ששיחקתי במשחק מחשב זה היה היה אולי לפני 20 שנים. ככה שמידע מקדים על המשחק אין לי, אבל אני יכול רק להתפעל מהביצוע
המושלם שנובע מחשיבה, תקציב ראוי, הפקה ובימוי מופתי. ויותר חשוב, מי שכתב את התסריט הוא לא אחר מאשר מי שיצר את המשחק -ניל דרוקמן
ככה שרוב מה שקורה בסדרה תואם בצורה מושלמת (על פי ביקורות שונות) למה שקורה במשחק. אבל כתבתי לא פעם שלא חשוב מניין יוצרים סדרה
זה יכול להיות משחק, רימייק מהעבר, ספרים זה לא משנה עברי כי אני בוחן רק את מבחן הביצוע גם אם זה לא זהה ממש ליצירה הכתובה עליה מבוססת הסדרה. מה שווה נאמנות עם ביצוע חובבני.

על אף שמדובר על סדרה על זומבים לכאורה, ומי שבוגר "המתים המהלכים" יכול לחוש טעם של אכזבה מסוימת כי הזומבים הם רק קישוט לדרמה אנושית מרגשת משוחקת על ידי Pedro Pascal שבנה לעצמו לאורך שנים שחקן אופי לא רע בכלל למרות שלוקח זמן להתחבר אליו זה בסוף מתגמל.
לצידו הדמות הכי מושמצת לאחרונה בוגרת "משחקי הכס" Bella Ramsey שהיא דמות בלתי נסבלת תחילה (אולי גם בגלל המראה שלה)
הופכת לדמות מפתח ככל שהסדרה מתפתחת עד למצב שהיא כאילו נולדה לתפקיד הזה באופן טבעי.

סדרה אחת הטובות שיצאו בשנים האחרונות, הצד האנושי שולט על הכתיבה על חשבון הצד הפיזי - כלומר, מי שמחפש (כמוני תחילה) קטעי אקשן
עם זומבים לא ימצא את זה כי זה רק ברקע כי כאמור ההתמקדות על החיבור האנושי, התמודדות עם רעב, בדידות, ואנשים זרים שמנסים להתחבר
למרות הקושי, זה מה שהופך את הסדרה למופלאה. “פרק בקבוק” (מספר 3) היה אחד הדברים המרשימים שהיה בסדרה למרות שהיה ארוך הוא נגע
בצד הרגשי באופן מהפנט עם משחק מעולה של Nick Offerman & Troy Baker. סדרת מעולה שהייתה קרובה למופת אם היו בה עוד כמה מרכיבים של אקשן (היה חסר) לכן בעונה שנייה מדברים שהיא תכיל יותר אקשן לבקשת הצופים. עדיין סדרה נהדרת, מותחת, מרתקת, מצולמת היטב
כתובה מופלא, ומבוימת בצורה מלוטשת. סדרה מעוררת הערכה ובודדה שהייתי חייב לראות פרק שבועי, על אף הרגלי לראות עונות שלמות.

9.1/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #1633 

Scrubs הגיעה לדיסני+ 😎

מי שלא מכיר - קומדיה ישנה על מתמחים בבית חולים - צפיתי בכמה פרקים והיא עדיין מאד מצחיקה (אותי לפחות). מומלץ

8.5

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שרשור שלא נקרא #1634 

Your Honor (2020-23)
(עונה - 2 ואחרונה)

שופט מכובד מניו אורלינס שאשתו נרצחה במהלך שוד אקראי, מעמיד את משרתו ושמו הטוב בסכנה ממשית
כאשר בנו היחידי פוגע בטעות נער בתאונה, ובורח מהאזור בלי לעזור לנער הפצוע אנושות. האב מנסה להסגיר את בנו למשטרה
אבל משנה את דעתו כאשר הוא רואה שמדובר על בנו של מאפיונר מקומי.

גרסה האמריקנית לסדרה "כבודו" הישראלית שעונה 1 הייתה חלשה לטעמי, הגיעה עונה שנייה שמסיימת את הסדרה, והוכיחה שמעט
מחשבה, כתיבה טובה, והוספת עומק לדמויות המשניות בפרט כנופיות הפשע, הפכה את הסדרה לטובה פי כמה מעונה ראשונה. זה לא סוד שהוספת
דמויות של סוחרי סמים קשוחים וצבעוניים, הופכת כל סדרה לטובה יותר בז'אנר הנ"ל. "אוזרק" "סמוך על סול" רק דוגמאות לסדרות שלא היו מוצלחות ללא קרטלי סמים עם שלל דמויות מעניינות ומרתקות.

Bryan Cranston בתפקיד הראשי שחקן בעל תפקיד בודד (יש רבים) שלא מצליח לצאת מהדמות המזוהה איתו, עושה בעונה שנייה תפקיד מרשים.
אבל הוא בלבד לא יכול להחזיק את הסדרה על גבו ללא דמויות דמויות המשנה המופלאות. הרשימה ארוכה, אציין את Keith Machekanyanga בהופעה מרשימה, Hope Davis ביופי של הופעה בתור האישה הרעה, בעלה Michael Stuhlbarg שאמור להיות גנגסטר אכזרי, מאכזב.
Amy Landecker & Lilli Kay מצוינות. מי שבולט מעל כולם עם חוש הומור שגרם לי לפרצי צחוק כל הזמן הוא Isiah Whitlock Jr שהייתי רוצה לראות אותו מופיע ביותר סדרה - כישרון משחק טבעי יש לבחור.

סדרה לא חפה מטעויות כולל כתיבה לא עקבית ובניית עלילה לא תמיד מעניינת, אך הסיום היה מותח, הסיפור קיבל כמה תפניות מרתקות
למרות שבחלקן צפויות, הדמויות של סוחרי הסמים (במשחק מעולה) הוסיפו את הפלפל במינון המדויק. סדרה מהנה שטוב שידעה מתי לסיים.
לדעתי אפשר לעשות ספין אוף מצוין על דמויות סוחרי הסמים - הם ראיים לזה בצדק. פחות אהבתי את הסיום לתוך בית הכלא - מיותר.

8/10

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1166
נתן תודות: 504 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #1635 

אנחנו בדיוק באמצע העונה השניה.
סידרה כל כך איטית ומעייפת לא ראינו מזמן. ממש קשה לי לשרוד פרק בלי לנקר...
אלמלא הנוכחות של Bryan Cranston כנראה שהיינו נוטשים. נקווה שישתפר לקראת סיום העונה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”