RanMoyal כתב:אלי.
הביקורת שלי כלפיך נובעת מהעובדה שאתה בוחר כל פעם לפתוח יוזר אחר, ואם אני לא טועה (תקן אתי בבקשה, כי אני בהחלט לפעמים טועה וזה לא נאמר בציניות) אז היית בעבר sexter ואחרי זה בארבי ואז Cutnpaste....ואולי עוד כמה על הדרך.
או שמא הופעת במחוזותנו לראשונה רק ב- 21 ליולי 2019?
כאמור אני הראשון שיתנצל אם זה לא מצב הדברים.
אז אנא האר את עיניי.
הביקורת שלי כלפיך נובעת מהעבודה שאתה לא רגוע, כל פוסט שלך הוא כועס ומתלהם ונכתב באובססיביות להוכיח כל מיני דברים שהם לרוב לא נכונים ומופרכים מהיסוד.
חייך קצת, יש עוד אנשים חכמים כאן.
אתה יהיר מדיי.
לא באמת מעניינים אותי הדברים שאמרת על Trinnov, או אם אתה חושב שאתה מסוגל לכייל מערכות כמו אדם פלץ, או אם אתה חושב שהרמקולים שלך נשמעים כמו ווילסון סאשה.
זו דעתך, זו גישתך, זו דרך ההסתכלות שלך, שהיא כמובן אינה מתבססת על נסיון חלילה עם המוצרים הספציפיים שאתה מטיל ספק בהם, במקרה הזה החברות Wilson ו- Trinnov אלה מתבססות על תמונות מגוגל... ואני לגמרי סבבה עם זה. לגמרי.
תתפלא , אני כותב את הדברים כאשר חיוך גדול מרוח על פניי.
רק מקווה שבדברים אחרים אתה נוקט גישה קצת יותר רצינית ומעמיקה.
ולגביי ה- Relentless. תודה על ההצעה.
אם תקרא שוב את ההודעה שלי, אתה תראה שאני מתלבט בין אור ירוק לאור צהוב, יודע איזה אור יש למגברים של ד'אגוסטינו?
רן
...
·
טוב.
לגבי שמות משתמש בגלגולים קודמים, אז למען השקיפות היו לכאן שניים כאלו. האחד היה EB1000 שנפתח ב 2004 לדעתי, הנה זכר מהודעה אחת שמצאתי:
https://www.hometheater.co.il/article00218.html
והאחר זה אכן היה משתמש בשם SEXTER שממנו לא נשאר זכר. כל השאר לא מכיר ולא אני. אני לא מזלזל בחברת וילסון, כמו שאני לא מזלזל בפוקאל, שאגב בתחום האי אנד נותנת פייט רציני לוילסון עם ה GRAND AUTOPIA שלדעת רבים המרקולים הטובים בעולם, בדיוק כמו שלדעת רבים ה RELENTLESS של דניאל דגוסטינו, שאגב מגיע בשני צבעים, כסוף מוזהב עם UV METERS באור ירוק, וגרסה שחורה גם עם אור ירוק.
אני רק אומר שווילסון סשה במערכת קולנוע ביתי זה לדעתי אוברקיל רציני. מעל לרמה מסויימת, אני בכל אופן, מתקשה מאד להבחין בהבדלים. לקולנוע ביתי אני "מסתפק" בדנון X6400H וכיול אודיסי, ולמוסיקה בסטריאו, קדם מגבר DAC שהוא גם סטרימר מתקדם של NAD מדגם C658 (עולה 6000 שח בארץ), מחובר ב XLR לזוג מונובלוקים ICEPOWER מאותו הדגם שיש במגבר מסחרי של PS AUDIO, ועם רמקולי FOCAL ARIA 906 בשילוב עם זוג סאבים SB2000, וכמובן לאחר כיול DIRAC LIVE FULL RANGE, התוצאה מבחינתי ומגבלת השמיעה של גיל 47, מספקת מעל ומעבר. עדיין אני שוקל להוסיף קצת טיפול אקוסטי לחדר.
אתה בעבר שבחת את ההגברה של LINDORF שהיא CLASS D. אמנם אני לא יודע מי עמד מאחורי במודולים שם, אבל יכול להבטיח לך שמבדיקה מעמיקה ויצירת קשר עם LINDORF, מודולי ה ICEPOWER שלי מתקדמים מהמודולים של ב LINDORF שהיו לך (תדר אפנון גבוה יותר, טופולוגית FULL BRIDGE, מסננים פאסיביים לדחיית COMON MODE ו DIFFERENCIAL MODE, ועוד). עובדה שאז זה נשמע לך דיי מספק, עד ששמעת משהו אחר...
אם אתה באמת שוקל את ה RELENTLESS, ההיתי ממליץ לך קודם לנסות זוג M700 של PS AUDIO שבהם יש מודולי ICEPOWER מהדגם הכי מתקדם שיש לחברה 0 700AS1 שאותם לא ניתן לרכוש בנפרד למשתמשי קצה (קריסטן הסביר שזה במסגרת חוזה מול PS AUDIO ועוד שתי חברות). לדעתי זה אמור לספק את הצרכים שלך, בתנאי שלא תתפתה לשמוע משהו אחר אחרי זה. אלו מודולים ל 700W ב 0.015% עיוותים שמסוגלים לעמוד בעומס של 1 אוהם בלי בעיה.
ה RELENTLESS בנוי בצורה ממש פסיכותית. המפתח לא חסך בשום אמצעי. הוא צורך 40W במצב המתנה, ועד 10kW בעבודה אם השקע מסוגל לכך. השאלה האם ניתן להעריך באוזן את ההשקעה הזאת ביחס ל M700 של PS AUDIO, קשה מאד לענות. לפי נתוני ה סשה שלך, למרות שהם רמקולי הי אנד, הם ממש לא קשים לדחיפה. 91db ורק 2.82 אוהם ב 85 הרץ. ה ICEPOWER שלי אפילו אוכל את זה בלי מלח.
לא היה לך בעיה לרכוש 6 יחידות של M700, לעומת RELENTLESS שעולה 250 אלף דולר לבלוק אחד (גם שם, תפרק אותו לגורמים, לא תגיע ל 1000 דולר חלקים).