שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לא מוצא את האפליקציה בסמסונג ks8500 דגם מ2016 שלפי דיסני אמור להתמך.
רסיבר : Denon AVR-X4500H
קדמיים :GoldeanEar Ttriton 5
סנטר : GoldeanEar SuperCenter XXL
אחוריים : GoldeanEar Aon2
אטמוס : GoldeanEar Invisa 525
סאבים : SVS PB-12NSD X 2
סטרימר : Zapitty One 4K HDR
קדמיים :GoldeanEar Ttriton 5
סנטר : GoldeanEar SuperCenter XXL
אחוריים : GoldeanEar Aon2
אטמוס : GoldeanEar Invisa 525
סאבים : SVS PB-12NSD X 2
סטרימר : Zapitty One 4K HDR
aviparvin
תודה על המידע.
אני מחובר דרך eARC לטלויזיה LG. לצערי LG + דיסני לא הולכים ביחד. אין 5.1.
מקורות אחרים (NETFIX וכו') יש.
פרט לבעיות הטכניות, נראה לי שהגיע הזמן שמישהו כן ישוויץ בשרשור הזה...
תודה על המידע.
נערך לאחרונה על ידי motico ב 18/06/2022 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Yaron_M
ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355
נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016.
ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355
נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לדעתי אין קשר לאפליקציה. לדעתי זה או הקידוד של הקבצים או שיש בעיית cdn שתוקעת את הכל.
אני מבין שדיסני פתחו את השירות בשבוע האחרון ל-60 מדינות חדשות, אז לא מפתיע שיש חריקות (במיוחד כשהם צריכים להעלות אפליקציות נפרדות לכל טלוויזיה, לאפל טי וי, לאנדרואיד, למחשב... אני מניח שייקח להם קצת זמן לתקן את הדברים, לפחות העיקריים. אם זה ייקח הרבה זמן הם עלולים לשרוף את עצמם, מי שנכווה יתרחק מהם.
אני אישית צפיתי דרך אפל טי וי, אכן לא בכל דבר יש 4K אבל בחלק מהתכנים יש. צפינו בכמה פרקים של סדרות, וחלק מסרט או שניים. הצפייה הייתה טובה, לא היו התרסקויות של האפליקציה או גמגומים בווידאו. לא התעמקתי באודיו אבל לפחות בחלק מהמקרים שמתי לב שהוא כן רב ערוצי (שמעו דברים בסוראונד שלא נשמעו מקדימה).
כן יש מקום לשיפור באפליקציה, לעתים לוקח לה שנייה-שתיים להתחיל לנגן או לצאת מהניגון, והרצה קדימה או אחורה בקפיצות של עשר שניות ובלי יכולת לראות איפה אתה עוצר אם אתה מריץ לאמצע סרט - זה מגוחך. מקווה שיתקנו, בינתיים אנחנו בחצי שנה חינם של יס.
אני אישית צפיתי דרך אפל טי וי, אכן לא בכל דבר יש 4K אבל בחלק מהתכנים יש. צפינו בכמה פרקים של סדרות, וחלק מסרט או שניים. הצפייה הייתה טובה, לא היו התרסקויות של האפליקציה או גמגומים בווידאו. לא התעמקתי באודיו אבל לפחות בחלק מהמקרים שמתי לב שהוא כן רב ערוצי (שמעו דברים בסוראונד שלא נשמעו מקדימה).
כן יש מקום לשיפור באפליקציה, לעתים לוקח לה שנייה-שתיים להתחיל לנגן או לצאת מהניגון, והרצה קדימה או אחורה בקפיצות של עשר שניות ובלי יכולת לראות איפה אתה עוצר אם אתה מריץ לאמצע סרט - זה מגוחך. מקווה שיתקנו, בינתיים אנחנו בחצי שנה חינם של יס.
באיזה מסך של סמסונג הוא מראה לך 4k ?17/06/2022 15:31ivanhoe888 כתב: אצלנו במסך סמסונג וגם באייפד עובד חלק, ללא בעיות ובאיכות 4K (לא בדקתי הכל כמובן)....
המקסימום אצלי 1080p
אצלי LG c9 עם סאונד בר תומך eArc מקבל dd5.1 ודולבי ויז'ן ב4k אבל נתקע תוך 15 שניות18/06/2022 17:00motico כתב: aviparvin
תודה על המידע.
...
שלחו כאן לינק לכתבה של אחד מדרום אפריקה שבדק מכשירים שונים עם דיסני+ ההודי של הוטסטאר.
הוא טוען שב Apple TV 4k זה עובד ב 4k עם Dolby Vision.
הנה הלינק: https://www.glitched.online/disney-sou ... -tv-apps/
האם מישהו כאן בדק וניסה?
הוא טוען שב Apple TV 4k זה עובד ב 4k עם Dolby Vision.
הנה הלינק: https://www.glitched.online/disney-sou ... -tv-apps/
האם מישהו כאן בדק וניסה?
נערך לאחרונה על ידי gk11 ב 18/06/2022 20:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
כרגע לא רץ טוב. אם הוא מתכנן לקנות את הסטרימר רק בשביל דיסני פלוס אז אולי כדאי לחכות עוד קצת עד שיפתרו הבעיות מהצד של דיסני18/06/2022 17:49manola כתב: מישהו ניסה להריץ את השירות על גוגל כרומקאסט 4K? זה רץ טוב על הסטרימר הזה? חבר שנרשם לשירות שוקל לקנות את המכשיר ורוצה לדעת שדיסני פלוס ירוץ לו טוב עליו....