לוחות אם וכרטיסי מסך התומכים בפורמטי האודיו החדשים
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
ה-5450 הכי משתלם. עד כמה שהבנתי, לצפייה בתכנים של 720P ו-1080P כולל ריפים מלאים של בלו ריי אין הבדל בין הכרטיסים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עכשיו הצלחת לבלבל אותיpixies כתב:ud, אני חוזר על מה שכתבתי, לוח האם שלך לא תומך בפורמטי האודיו החדשים. המושג "High Definition Audio" לא מעיד על זה שיש תמיכה בפורמטים האלה, אלא בד"כ על האפשרות להוציא 7.1 ערוצים ביציאות האנלוגיות של הכרטיס.
אין לוחות אם עם תושבת LGA775 שיש להם תמיכה מלאה ביציאת ה-HDMI שלהם ב-DTS-HD ו-True-HD, אלא רק לוחות היכולים להעביר LPCM 7.1 (כמו, למשל, אינטל G45).
כרגע לוחות האם היחידים המאפשרים זאת הם לוחות עם תושבת 1156 פינים למעבדי אינטל Clarkdale (צ'יפסט אינטל H55).
לדעתי הכי פשוט בשבילך זה להחליף את כרטיס המסך שלך ב-HD5450 או HD5670 החזק יותר אם משחקים מעניינים אותך....
הכרטיס מסך מקבל אות SPDIF מהלוח,
במידה והלוח אינו תומך, איך קורה הקסם שהכרטיס המסוים על הלוח מעביר אות שהלוח (שמזין אותו) לא יודע להוציא
(איפה הימים של ה LEFT\RIGHT)
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ל-SPDIF אין יכולת להעביר פורמטים חדשים, רק ל-HDMI.
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ומה ההבדל בין ddr2 ל dd3?cfr בכרטיס מסך.
האם על הכרטיס של 5570 יהיה אפשר לשחק משחקים כמו CALL OF DUTY ברזולוציה גבוהה
שבמפרט יש 2גיגה זיכרון פנימי?
האם על הכרטיס של 5570 יהיה אפשר לשחק משחקים כמו CALL OF DUTY ברזולוציה גבוהה
שבמפרט יש 2גיגה זיכרון פנימי?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשביל ניגון תכני HD, אין הבדל.
אני מניח שבשביל משחקים יש הבדלים בביצועים בין כרטיסי מסך עם DDR2 או DDR3. שווה לחפש review-ים (גם באנגלית) שעשו לכרטיסי המסך החדשים ולהשוות.
הנה אחד כזה שבודק HD5570 עם DDR3:
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
יש איזה 20 עמודים לסקירה הזו, עם כמה וכמה עמודים המשווים את הכרטיס לכרטיסים אחרים בביצועים במשחקים שונים.
אני מניח שבשביל משחקים יש הבדלים בביצועים בין כרטיסי מסך עם DDR2 או DDR3. שווה לחפש review-ים (גם באנגלית) שעשו לכרטיסי המסך החדשים ולהשוות.
הנה אחד כזה שבודק HD5570 עם DDR3:
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
יש איזה 20 עמודים לסקירה הזו, עם כמה וכמה עמודים המשווים את הכרטיס לכרטיסים אחרים בביצועים במשחקים שונים.
אז איך קורה שהכרטיס שהמלצת עליו פותר לי את בעית הנורות????!!!!pixies כתב:ל-SPDIF אין יכולת להעביר פורמטים חדשים, רק ל-HDMI....
דרך אגב מנסיון שבצעתי עם דיסק בלוריי וTT3 בבדיקה של כל רמקול בנפרד ב TRUEHD מתקבל הרושם שזה עובד
הוא אכן משמיע כל רמקול בזמן הנכון אך בתצוגה במגבר(DENON 2310) מופיע DOLBY DIGTAL בלבד
מה דעתך??
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מה שקורה זה שמתבצע DOWN-SAMPLE שזה בעצם עיבוד האודיו על המחשב והוצאה של אודיו בפורמט מקווץ ופחות איכותי מהמקור.
הכרטיס פותר את הבעיה כי הוא יודע להוציא ביטסטרים של כל הפורמטים, מה שאומר שהרסיבר שלך יעשה את עבודת הפיענוח, האודיו מגיע כמידע דיגיטאלי, בצורה המקורית שלו אל הרסיבר ומשם לרמקןלים שלך.
הכרטיס פותר את הבעיה כי הוא יודע להוציא ביטסטרים של כל הפורמטים, מה שאומר שהרסיבר שלך יעשה את עבודת הפיענוח, האודיו מגיע כמידע דיגיטאלי, בצורה המקורית שלו אל הרסיבר ומשם לרמקןלים שלך.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ud, הכרטיס שהמלצתי עליו (אני מניח שאתה מתכוון ל-HD5450) הוא בעל יציאת HDMI ולא יציאת SPDIF, ותומך בכל הפורמטים, גם הישנים (PCM סטריאו, DTS ו-DD) וגם החדשים (LPCM 7.1 + DTS-HD/MA + True HD).
כרטיסי המסך שיש לך (ה-9500 שמשורשר אליו SPDIF או ה-7100 המובנה על לוח האם) תומכים חומרתית רק ב-PCM סטריאופוני, DTS ו-DD.
הם אינם תומכים חומרתית ב-LPCM 7.1 ו-DTS-HD/MA+True HD.
לכן, מה שאתה יכול לעשות עם החומרה הנוכחית שלך זה רק Downmix באמצעות תוכנה (המקודדים המותקנים על המחשב שלך) מהפורמטים המתקדמים יותר ל-DTS/DD.
כרטיסי המסך שיש לך (ה-9500 שמשורשר אליו SPDIF או ה-7100 המובנה על לוח האם) תומכים חומרתית רק ב-PCM סטריאופוני, DTS ו-DD.
הם אינם תומכים חומרתית ב-LPCM 7.1 ו-DTS-HD/MA+True HD.
לכן, מה שאתה יכול לעשות עם החומרה הנוכחית שלך זה רק Downmix באמצעות תוכנה (המקודדים המותקנים על המחשב שלך) מהפורמטים המתקדמים יותר ל-DTS/DD.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-5650 חזק יותר למשחקים כבדים, אבל בעל מאוורר ולכן פחות שקט מה-5450, שיש לו קירור פסיבי. לניגון תכני HD של 720P ו-1080P, אין הבדל.
ציטוט מההודעה הראשונה:
http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=629
לפי מה שכתוב כאן בפסקה השלישית, זה צ.ל: G41/G43/G45:pixies כתב:- אינטל: כרטיסי מסך מובני לוח אם מהסדרות G35 ו-G45....
http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=629
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה hrox, תוקן! 
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דווקא ה-G35 תומך, לפחות על פי מה שכתוב כאן בתחתית העמוד:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411&p=3
ויש גם עוד צ'יפסט אחד - G965...
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411&p=3
ויש גם עוד צ'יפסט אחד - G965...
בכל השירשורים האחרונים שדנים בנושא הפורמטים החדשים של האודיו כולל בשירשור הזה
מדברים (מבחינת תוכנה) רק על FFDShow ועל TMT3
חבל שלטובת האנשים שבעיקר רוצים
לראות ריפים מלאים של BD עם Passthrough של הפורמטים החדשים לרסיבר
לא מזכירים שהתקנה פשוטה של POWERDVD9 מהגירסה האחרונה במחשב עם כרטיס מסך ATI 5XXX
עושה את העבודה בלי שום בעיות או צורך בהגדרות מיוחדות.
מדברים (מבחינת תוכנה) רק על FFDShow ועל TMT3
חבל שלטובת האנשים שבעיקר רוצים
לראות ריפים מלאים של BD עם Passthrough של הפורמטים החדשים לרסיבר
לא מזכירים שהתקנה פשוטה של POWERDVD9 מהגירסה האחרונה במחשב עם כרטיס מסך ATI 5XXX
עושה את העבודה בלי שום בעיות או צורך בהגדרות מיוחדות.