שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
מה נהיהתם כולכם, רגולטורים?
tomer953 הוא בכיוון הנכון. אם יש תוכן שאפשר לראת, בין אם זה סרטים או סדרות, תוציאו 10 דולרים, יא קמצנים.
אם אין, או שמיציתם, תתנתקו
אם בעתיד יש עוד תוכן שמעניין אותכם, אז תתחברו מחדש
כל הפעולות האלו עושים בקליק אחד ואין צורך להתווכח על "מבצעים" כמו בחברות הלוקליות
אין טעם להתלונן אם יש 8000 סרטים או 80 סרטים, אם מתוכם יש 8 שרוצים לראות אז תעשו מנוי לחודש ו תתנתקו.
הזמן שאתם משקעים על קיטורים סרק שווה יותר מה-10 דולר של המנוי.
בכבוד,
tomer953 הוא בכיוון הנכון. אם יש תוכן שאפשר לראת, בין אם זה סרטים או סדרות, תוציאו 10 דולרים, יא קמצנים.
כל הפעולות האלו עושים בקליק אחד ואין צורך להתווכח על "מבצעים" כמו בחברות הלוקליות
אין טעם להתלונן אם יש 8000 סרטים או 80 סרטים, אם מתוכם יש 8 שרוצים לראות אז תעשו מנוי לחודש ו תתנתקו.
בכבוד,
אמן!mark13 כתב:מה נהיהתם כולכם, רגולטורים?
בכבוד,...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
·nirzon כתב:·......
מוזר,
לפי האתר הזה:
http://unogs.com/countrydetail/
המספרים טיפה יותר טובים:
כמות סרטים בנטפליקס ארה"ב - 4050
כמות סרטים בנטפליקס ישראל - 1030
כמות סדרות בנטפליקס ארה"ב - 1248
כמות סדרות בנטפליקס ישראל - 369
כלומר, לא מדובר על פחות מ-10% אלא על מעל 25% מהתוכן האמריקאי שזמין בישראל. זה כבר נשמע יותר טוב.
למי להאמין?...
בו נניח לרגע שאחנו כן מאמינים לאתר הזה - המסקנה היא שפחות משליש מהתוכן שמוצע בנטפליקס המקורי מוצע בישראל. עדיין נשמע לך טוב?
- Huber
- חבר במועדון HT

·ariesjer כתב:למה אתה מבלבל אותו עם העובדות, לא יפה.....
·mark13 כתב:מה נהיהתם כולכם, רגולטורים?
בכבוד,...
כמה קשקוש - שזה לא יאמן.
העובדה היא שבסוף היום גם כשהיה לי את המנוי לנטפליקס, את רב התוכן שאני צורך ביום יום לא היה שם, וזו עובדה ששום מכבסת מילים לא תשנה. בין זה לבין העובדה שרב הישראלים זקוקים לתרגום, וכרגע המצב לא מזהיר - השירות הזה הופך להיות לא שימושי לרובנו המוחלט, וחבל - הרעיון שבבסיסו פשוט נכון ומתאים, הישום כרגע - הרבה פחות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
·Huber כתב:·......
בו נניח לרגע שאחנו כן מאמינים לאתר הזה - המסקנה היא שפחות משליש מהתוכן שמוצע בנטפליקס המקורי מוצע בישראל. עדיין נשמע לך טוב?...
אין פה עניין של להאמין או לא.
אתה מחשב את התכנים המתורגמים לעברית בנטפליקס ישראל.
nirzon מציג את סך כל התכנים שבנטפליקס ישראל.
- Huber
- חבר במועדון HT

vivi - לי אישית מתאים תכנים שאינם מתורגמים, וציינתי שאני מוכן לקבל את זה (כי אף אחד מאיתנו לא ישב ויספור באמת כמה תוכן יש פה מול השירות המלא), שוב - זה פחות משליש!. ואני בכלל לא מדבר על העובדה שאני לא המשתמש הממוצע, לרב האנשים רק תוכן מתורגם מתאים, מה שאומר שמהשליש הזה שוב צריך לחתוך רק מה שכבר תירגמו.
בקיצור - במצב הנוכחי אני אישית נוכחתי לדעת שאין לי הרבה מה לחפש שם - אין שם מספיק תוכן בשבילי להצדיק את השירות.
בקיצור - במצב הנוכחי אני אישית נוכחתי לדעת שאין לי הרבה מה לחפש שם - אין שם מספיק תוכן בשבילי להצדיק את השירות.
- Huber
- חבר במועדון HT

·nirzon כתב:Huber
בינתיים כן. כשיפסיק להיות לי טוב, אבטל את המנוי...
שמח לשמוע, באמת - לי לא. מצאתי את עצמי משלים חלק ניכר מהתוכן שאין שם מהמקור הקודם שלי - מה שגרם לי לג'נגל בין 2 שירותים שונים. לא רואה בזה שום תועלת.
אז בצדק תתנתק אם אין לך מה לראות,Huber כתב: ...
בקיצור - במצב הנוכחי אני אישית נוכחתי לדעת שאין לי הרבה מה לחפש שם - אין שם מספיק תוכן בשבילי להצדיק את השירות....
אני כמוך, לא צריך תרגום, אבל עדיין יש הרבה תוכן שמעניין אותי ועוד לא ראיתי
במיוחד כאשר אני מוצא סידרה, אז מדובר בהרבה שעות צפיה ותוך כדי הם משחררים תוכן מקורי שלהם, כך שעד עכשיו לא היה חסר לי מה לראות
העובדה שזה שליש או רבע או עשירית ממה שיש במקומות אחרים לא מעניינת אותי, ולא רלוונטית
אני רק מסתכל על מה שכן יש בארץ והאם משם יש לי מה לראות או לא.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
אני למשל, כמו רבים אחרים מן הסתם, אכן יכול למצוא כל תכן שקיים בצורה פיראטית. אבל תכל'ס, מרגיש לי אחלה לשלם כסף כדי לקבל שירות אחלה. הייתי שמח לשלם את ה- 10 דולר האלה כדי לקבל את השירות שלהם. אחלה ממשק ואיכות הוידאו/אודיו טובים מאד. המערכת כל הזמן הציעה לי תכנים אחרים על סמך מה שכבר צפיתי וזה נחמד מאד. גם נחמד מאד שכשחוזרים לסדרה בברירת המחדל הוא יודע לגשת לפרק הבא בסדרה ולהמשיך לנגן אותו.
כמו שזה נראה לי כנראה אחזור אליהם בעתיד, אם וכאשר יהיו יותר תכנים ובעיקר - יותר תכנים מתורגמים. אז גם אוכל להציע את זה לאנשים כמו ההורים שלי שאולי היו שמחים לצפות בתכנים שלהם אך אין להם שום אפשרות כזו כרגע כאשר אין תרגום.
כמו שזה נראה לי כנראה אחזור אליהם בעתיד, אם וכאשר יהיו יותר תכנים ובעיקר - יותר תכנים מתורגמים. אז גם אוכל להציע את זה לאנשים כמו ההורים שלי שאולי היו שמחים לצפות בתכנים שלהם אך אין להם שום אפשרות כזו כרגע כאשר אין תרגום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
את זה אתה יכול לראות דרך הדפדפן.
https://www.netflix.com/browse/subtitles/he
אם הוא מבקש ממך לבחור משתמש, תבחר ואז תשתמש בלינק הזה שוב
https://www.netflix.com/browse/subtitles/he
אם הוא מבקש ממך לבחור משתמש, תבחר ואז תשתמש בלינק הזה שוב
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1351
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
@דרור3
·
אם אתה נכנס דרך הדפדפן, כשאתה מרחף על Browse עם העכבר, תבחר את Audio & Subtitles, ושם אתה יכול לבצע חיפוש עבור כתוביות בעברית.
אם אתה נכנס דרך אחת האפליקציות, אתה צריך לבצע חיפוש "Subtitles in Hebrew" - אבל ההרגשה שלי שככה מקבלים פחות תוצאות.
אפשר גם לבצע חיפוש כאן: http://unogs.com/search/ ומתוך תוצאות החיפוש אפשר להגיע ישירות לסרט בנטפליקס.
·
אם אתה נכנס דרך הדפדפן, כשאתה מרחף על Browse עם העכבר, תבחר את Audio & Subtitles, ושם אתה יכול לבצע חיפוש עבור כתוביות בעברית.
אם אתה נכנס דרך אחת האפליקציות, אתה צריך לבצע חיפוש "Subtitles in Hebrew" - אבל ההרגשה שלי שככה מקבלים פחות תוצאות.
אפשר גם לבצע חיפוש כאן: http://unogs.com/search/ ומתוך תוצאות החיפוש אפשר להגיע ישירות לסרט בנטפליקס.