שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #181 

באפליקציה בסמסונג פשוט אי אפשר להתמש. לפחות פעם בדקה יש קפיאה של הוידאו, ואז זה חוזר. מה שמוזר זה שתמיד זה קורה כשהshot משתנה. זאת אומרת - אחרי שחוזרת התמונה- זה כבר מזווית אחרת. תמיד תמיד תמיד. מה שמרמז בעיני פחות על עומס או בעיות ביצועים כלשהן, ויותר בעיות פיענוח וידאו. כנראה שהוא חייב iframe כדי להמשיך. בכל מקרה, האפליקציה הזו פשוט שבורה. איזו בושה.

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #182 

הצלחתי להתקין את האפליקציה על 3 טלוויזיות LG וזה עובד רואים תוכניות.

יש לי עוד טלוויזיה סוני דגם 9005F כנראה מודל 2018 . הורדתי את האפליקצייה וכאשר אני מנסה להיכנס
אני מקבל הודעה באנגלית שאין שירות באיזור הזה.
בדקתי יש לי גרסת אנדרואיד 8.0.0
מישהו יודע איפה הבעיה?

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שרשור שלא נקרא #183 

18/06/2022 22:28  
doron35 כתב:
הצלחתי להתקין את האפליקציה על 3 טלוויזיות LG וזה עובד רואים תוכניות.

יש לי עוד טלוויזיה סוני דגם 9005F כנראה מודל 2018 . הורדתי את האפליקצייה וכאשר אני מנסה להיכנס
אני מקבל הודעה באנגלית שאין שירות באיזור הזה.
בדקתי יש לי גרסת אנדרואיד 8.0.0
מישהו יודע איפה הבעיה?
...
זו פשוט לא האפליקציה הנכונה…!יש שתי גרסאות ב- AppStore וב- play store. תחפש אחת עם אייקון שבו הלוגו קטן יותר ורשום שהיא פותחה ע״י Hotstar.

EyeKey
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים

שרשור שלא נקרא #184 

17/06/2022 11:52  
Shasoosh כתב:
זה בדיוק העניין שכולם מפספסים. האפליקציה מאוד משופשפת. היא יצאה לחנות של אפל לפני שנה וחצי, לפחות.

לאנדרואיד, דיסני הוטסטאר שוחחרה לפני שנתיים.

אפליקציה של סטרימנג מאותה חברה (אותה גברת בשינוי אדרת) שוחררה כבר ב 2017.

רוב הבאגים או מחסור הפיצר'ים שאנחנו חווים הם לא חבלי לידה, זאת האפליקציה.
...
לא בדיוק. זה לא אותה גירסאות אפליקציה שיש בהודו, אלא גירסא חדשה עם UI משופשף יותר שיצאה רק לפני חודש עבור דרום אפריקה ומשם גם התרחבה עם יציאת השירות במזרח התיכון ואפריקה.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3906
נתן תודות: 341 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שרשור שלא נקרא #185 

על שלושה מכשירי שילד (2015+2017+2019) במשך הסופ"ש הצפיה היתה תקינה בד"כ.
4K HDR נצפו 2 סרטים דר. סטריינג' וגארדיאנז 2 בלי בעיות. כולל הקפצת הסרט קדימה/ אחורה.
DD 5.1
עם סדרות כמובן לא היו בעיות.
מדי כמה שעות האפ. נתקעת ונזרקת החוצה לתפריט. הפעלה חוזרת בלי בעיה. מה שמוזר שזה לא קרה בזמן צפיה אלא שיטוט בתכנים.
Enjoy the Silence

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #186 

18/06/2022 18:22  
dudis כתב:
באיזה מסך של סמסונג הוא מראה לך 4k ?
המקסימום אצלי 1080p
...
75Q90T

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1585
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים

שרשור שלא נקרא #187 

19/06/2022 12:08  
EyeKey כתב:
לא בדיוק. זה לא אותה גירסאות אפליקציה שיש בהודו, אלא גירסא חדשה עם UI משופשף יותר שיצאה רק לפני חודש עבור דרום אפריקה ומשם גם התרחבה עם יציאת השירות במזרח התיכון ואפריקה.
...
זה לא משנה מה ה UI של האפליקציה ומה ה bundle id. הנקודה היא שאפליקציות סטרימינג עם תוכן של דיסני מבית Hotstar קיימות בשוק בשנים האחרונות.
מן הסתם זה אותו קוד בייס.

זאת לא אפליקציה שנכתבה מאפס ויצאה לשוק לפני חודש.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2602
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #188 

הרשמים שלי:

מסך סוני 75x90j -גוגל TV
הורדתי את האפליקציה החדשה (מכיוון שזאת המותקנת לא פעילה) מקווה שיהיה אפשרי בעתיד לקשר את האפליקציה החדשה להיפתח עם הלחצן הייעודי בשלט...
אני מנוי של יס, אז בקלות הפעלתי את השירות לחצי שנה.

עושה רושם שהתוכן די מדולל, הם מתפארים בכך שמחזיקים את הספרייה של מרוול, אז חיפשתי את ספיידרמן החדש, והסתבר שיש מכל הסדרה של ספיידרמן רק סרט אחד (ועוד מצוירים)...
אז פניתי לבדוק כמה אחרים:
במלחמת הכוכבים (יש 4K+ אטמוס כבר מהכותר הראשון -פרק 3), ואכן קיבלתי 4K ואטמוס מהערוץ החוזר -ARC (בהתחלה קיבלתי רק סטריאו- אחרי ריסטרט לגוגל TV התקבל האטמוס).
בדקתי עוד כמה כותרים שמופיע בהם רק 5.1 וקיבלתי DD+ והכל יחד עם 4K

לגבי איכות הצפייה: בניגוד לסאונד - שאני רואה ברסיבר את האיכות המתקבלת (כשהוא על מצב DIRECT),
באיכות תמונה לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הרזולוציה האמתית שמקבלים וה HDR, אני מסתמך על החיווי של דיסני שהוא נמצא ב 4K
האיכות נראית טוב מאוד.
בנטפליקס לוחצים על כפתור ה i ומקבלים את הרזולוציה, בדיסני זה לא עובד, אם מישהו גילה איך לבדוק, אשמח לשמוע.

היו כמה תקיעות בסרט (רק כשעצרתי מיוזמתי או ניסיתי להריץ) היה צריך לאתחל את הגוגל TV כדי לשחרר את התקיעה.
כמה פעמים שיצאתי מהסרט ועברתי לאפליקציה אחרת, כשחזרתי, הוא המשיך מסרט אחר או מנקודת זמן שונה בסרט.

מקווה שישפרו את התוכן ויטפלו בתקלות שקיימות
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

aviparvin
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #189 

19/06/2022 15:39  
yoav4x4 כתב:
באיכות תמונה לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הרזולוציה האמתית שמקבלים וה HDR, אני מסתמך על החיווי של דיסני שהוא נמצא ב 4K
האיכות נראית טוב מאוד.
בנטפליקס לוחצים על כפתור ה i ומקבלים את הרזולוציה, בדיסני זה לא עובד, אם מישהו גילה איך לבדוק, אשמח לשמוע.
...
לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.

אבי

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2602
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #190 

19/06/2022 15:58  
aviparvin כתב:
לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.

אבי
...
אני אבדוק- תודה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שרשור שלא נקרא #191 

18/06/2022 17:07  
motico כתב:
Yaron_M

ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355

נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016.
...
באתר העברי של דיסני רשום שהתמיכה ל- webos 4 משנת 2018 ואילך. אני עם B6 ולא מאתר עד עכשיו את האפליקציה ב content store של LG .
Gravity cannot be held responsible for people falling in love

vop
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #192 

שלום
האם גם לכם רשימת הצפייה הינה חסרה ולא מכילה את כל התכנים שסימנתם?
צפייה דרך APPLE TV

EyeKey
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #193 

19/06/2022 15:39  
yoav4x4 כתב:
עושה רושם שהתוכן די מדולל, הם מתפארים בכך שמחזיקים את הספרייה של מרוול, אז חיפשתי את ספיידרמן החדש, והסתבר שיש מכל הסדרה של ספיידרמן רק סרט אחד (ועוד מצוירים)...
...
זה לא ספציפי לארץ. ספיידרמן באופן כללי בבעלות sony והזכויות הפצה שלו שייכים לuniversal כרגע בחלק מהמקומות בעולם. לכן בארץ כרגע כל הסרטים של ספיידרמן/ונום זמינים בnetflix (חוץ מהאחרון כי לוקח זמן עד שזה מגיע לסטרימינג... ) דיסני עושים מאמצים לקבל את הזכויות הפצה אבל זה לוקח זמן בהתאם למשך ההסכמים...

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #194 

18/06/2022 23:15  
teenet כתב:
זו פשוט לא האפליקציה הנכונה…!יש שתי גרסאות ב- AppStore וב- play store. תחפש אחת עם אייקון שבו הלוגו קטן יותר ורשום שהיא פותחה ע״י Hotstar.
...
תודה

בדקתי . אכן יש שתי גרסאות .

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1356
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שרשור שלא נקרא #195 

מישהו הצליח להתקין על fire stick 4K ?

אני מוצא רק את האפליקציה האמריקאית ולא את האפליקציה של hotstar

על השילד עובד סביר - נתקע מידי פעם ומתרסט או שיש בעיה שלפעמים נתקע כאילו מנסה להוריד את המידע

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”