שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
באפליקציה בסמסונג פשוט אי אפשר להתמש. לפחות פעם בדקה יש קפיאה של הוידאו, ואז זה חוזר. מה שמוזר זה שתמיד זה קורה כשהshot משתנה. זאת אומרת - אחרי שחוזרת התמונה- זה כבר מזווית אחרת. תמיד תמיד תמיד. מה שמרמז בעיני פחות על עומס או בעיות ביצועים כלשהן, ויותר בעיות פיענוח וידאו. כנראה שהוא חייב iframe כדי להמשיך. בכל מקרה, האפליקציה הזו פשוט שבורה. איזו בושה.
הצלחתי להתקין את האפליקציה על 3 טלוויזיות LG וזה עובד רואים תוכניות.
יש לי עוד טלוויזיה סוני דגם 9005F כנראה מודל 2018 . הורדתי את האפליקצייה וכאשר אני מנסה להיכנס
אני מקבל הודעה באנגלית שאין שירות באיזור הזה.
בדקתי יש לי גרסת אנדרואיד 8.0.0
מישהו יודע איפה הבעיה?
יש לי עוד טלוויזיה סוני דגם 9005F כנראה מודל 2018 . הורדתי את האפליקצייה וכאשר אני מנסה להיכנס
מישהו יודע איפה הבעיה?
זו פשוט לא האפליקציה הנכונה…!יש שתי גרסאות ב- AppStore וב- play store. תחפש אחת עם אייקון שבו הלוגו קטן יותר ורשום שהיא פותחה ע״י Hotstar.18/06/2022 22:28doron35 כתב: הצלחתי להתקין את האפליקציה על 3 טלוויזיות LG וזה עובד רואים תוכניות.
מישהו יודע איפה הבעיה?...
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
לא בדיוק. זה לא אותה גירסאות אפליקציה שיש בהודו, אלא גירסא חדשה עם UI משופשף יותר שיצאה רק לפני חודש עבור דרום אפריקה ומשם גם התרחבה עם יציאת השירות במזרח התיכון ואפריקה.17/06/2022 11:52Shasoosh כתב: זה בדיוק העניין שכולם מפספסים. האפליקציה מאוד משופשפת. היא יצאה לחנות של אפל לפני שנה וחצי, לפחות.
לאנדרואיד, דיסני הוטסטאר שוחחרה לפני שנתיים.
אפליקציה של סטרימנג מאותה חברה (אותה גברת בשינוי אדרת) שוחררה כבר ב 2017.
רוב הבאגים או מחסור הפיצר'ים שאנחנו חווים הם לא חבלי לידה, זאת האפליקציה....
- OferL
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
על שלושה מכשירי שילד (2015+2017+2019) במשך הסופ"ש הצפיה היתה תקינה בד"כ.
4K HDR נצפו 2 סרטים דר. סטריינג' וגארדיאנז 2 בלי בעיות. כולל הקפצת הסרט קדימה/ אחורה.
DD 5.1
עם סדרות כמובן לא היו בעיות.
מדי כמה שעות האפ. נתקעת ונזרקת החוצה לתפריט. הפעלה חוזרת בלי בעיה. מה שמוזר שזה לא קרה בזמן צפיה אלא שיטוט בתכנים.
4K HDR נצפו 2 סרטים דר. סטריינג' וגארדיאנז 2 בלי בעיות. כולל הקפצת הסרט קדימה/ אחורה.
DD 5.1
עם סדרות כמובן לא היו בעיות.
מדי כמה שעות האפ. נתקעת ונזרקת החוצה לתפריט. הפעלה חוזרת בלי בעיה. מה שמוזר שזה לא קרה בזמן צפיה אלא שיטוט בתכנים.
Enjoy the Silence
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
זה לא משנה מה ה UI של האפליקציה ומה ה bundle id. הנקודה היא שאפליקציות סטרימינג עם תוכן של דיסני מבית Hotstar קיימות בשוק בשנים האחרונות.19/06/2022 12:08EyeKey כתב: לא בדיוק. זה לא אותה גירסאות אפליקציה שיש בהודו, אלא גירסא חדשה עם UI משופשף יותר שיצאה רק לפני חודש עבור דרום אפריקה ומשם גם התרחבה עם יציאת השירות במזרח התיכון ואפריקה....
מן הסתם זה אותו קוד בייס.
זאת לא אפליקציה שנכתבה מאפס ויצאה לשוק לפני חודש.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
הרשמים שלי:
מסך סוני 75x90j -גוגל TV
הורדתי את האפליקציה החדשה (מכיוון שזאת המותקנת לא פעילה) מקווה שיהיה אפשרי בעתיד לקשר את האפליקציה החדשה להיפתח עם הלחצן הייעודי בשלט...
אני מנוי של יס, אז בקלות הפעלתי את השירות לחצי שנה.
עושה רושם שהתוכן די מדולל, הם מתפארים בכך שמחזיקים את הספרייה של מרוול, אז חיפשתי את ספיידרמן החדש, והסתבר שיש מכל הסדרה של ספיידרמן רק סרט אחד (ועוד מצוירים)...
אז פניתי לבדוק כמה אחרים:
במלחמת הכוכבים (יש 4K+ אטמוס כבר מהכותר הראשון -פרק 3), ואכן קיבלתי 4K ואטמוס מהערוץ החוזר -ARC (בהתחלה קיבלתי רק סטריאו- אחרי ריסטרט לגוגל TV התקבל האטמוס).
בדקתי עוד כמה כותרים שמופיע בהם רק 5.1 וקיבלתי DD+ והכל יחד עם 4K
לגבי איכות הצפייה: בניגוד לסאונד - שאני רואה ברסיבר את האיכות המתקבלת (כשהוא על מצב DIRECT),
באיכות תמונה לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הרזולוציה האמתית שמקבלים וה HDR, אני מסתמך על החיווי של דיסני שהוא נמצא ב 4K
האיכות נראית טוב מאוד.
בנטפליקס לוחצים על כפתור ה i ומקבלים את הרזולוציה, בדיסני זה לא עובד, אם מישהו גילה איך לבדוק, אשמח לשמוע.
היו כמה תקיעות בסרט (רק כשעצרתי מיוזמתי או ניסיתי להריץ) היה צריך לאתחל את הגוגל TV כדי לשחרר את התקיעה.
כמה פעמים שיצאתי מהסרט ועברתי לאפליקציה אחרת, כשחזרתי, הוא המשיך מסרט אחר או מנקודת זמן שונה בסרט.
מקווה שישפרו את התוכן ויטפלו בתקלות שקיימות
מסך סוני 75x90j -גוגל TV
הורדתי את האפליקציה החדשה (מכיוון שזאת המותקנת לא פעילה) מקווה שיהיה אפשרי בעתיד לקשר את האפליקציה החדשה להיפתח עם הלחצן הייעודי בשלט...
אני מנוי של יס, אז בקלות הפעלתי את השירות לחצי שנה.
עושה רושם שהתוכן די מדולל, הם מתפארים בכך שמחזיקים את הספרייה של מרוול, אז חיפשתי את ספיידרמן החדש, והסתבר שיש מכל הסדרה של ספיידרמן רק סרט אחד (ועוד מצוירים)...
אז פניתי לבדוק כמה אחרים:
במלחמת הכוכבים (יש 4K+ אטמוס כבר מהכותר הראשון -פרק 3), ואכן קיבלתי 4K ואטמוס מהערוץ החוזר -ARC (בהתחלה קיבלתי רק סטריאו- אחרי ריסטרט לגוגל TV התקבל האטמוס).
בדקתי עוד כמה כותרים שמופיע בהם רק 5.1 וקיבלתי DD+ והכל יחד עם 4K
לגבי איכות הצפייה: בניגוד לסאונד - שאני רואה ברסיבר את האיכות המתקבלת (כשהוא על מצב DIRECT),
באיכות תמונה לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הרזולוציה האמתית שמקבלים וה HDR, אני מסתמך על החיווי של דיסני שהוא נמצא ב 4K
האיכות נראית טוב מאוד.
בנטפליקס לוחצים על כפתור ה i ומקבלים את הרזולוציה, בדיסני זה לא עובד, אם מישהו גילה איך לבדוק, אשמח לשמוע.
היו כמה תקיעות בסרט (רק כשעצרתי מיוזמתי או ניסיתי להריץ) היה צריך לאתחל את הגוגל TV כדי לשחרר את התקיעה.
כמה פעמים שיצאתי מהסרט ועברתי לאפליקציה אחרת, כשחזרתי, הוא המשיך מסרט אחר או מנקודת זמן שונה בסרט.
מקווה שישפרו את התוכן ויטפלו בתקלות שקיימות
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.19/06/2022 15:39yoav4x4 כתב: באיכות תמונה לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הרזולוציה האמתית שמקבלים וה HDR, אני מסתמך על החיווי של דיסני שהוא נמצא ב 4K
האיכות נראית טוב מאוד.
בנטפליקס לוחצים על כפתור ה i ומקבלים את הרזולוציה, בדיסני זה לא עובד, אם מישהו גילה איך לבדוק, אשמח לשמוע....
אבי
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אני אבדוק- תודה19/06/2022 15:58aviparvin כתב: לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.
אבי...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- bilbog
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
באתר העברי של דיסני רשום שהתמיכה ל- webos 4 משנת 2018 ואילך. אני עם B6 ולא מאתר עד עכשיו את האפליקציה ב content store של LG .18/06/2022 17:07motico כתב: Yaron_M
ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355
נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016....
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
זה לא ספציפי לארץ. ספיידרמן באופן כללי בבעלות sony והזכויות הפצה שלו שייכים לuniversal כרגע בחלק מהמקומות בעולם. לכן בארץ כרגע כל הסרטים של ספיידרמן/ונום זמינים בnetflix (חוץ מהאחרון כי לוקח זמן עד שזה מגיע לסטרימינג... ) דיסני עושים מאמצים לקבל את הזכויות הפצה אבל זה לוקח זמן בהתאם למשך ההסכמים...19/06/2022 15:39yoav4x4 כתב: עושה רושם שהתוכן די מדולל, הם מתפארים בכך שמחזיקים את הספרייה של מרוול, אז חיפשתי את ספיידרמן החדש, והסתבר שיש מכל הסדרה של ספיידרמן רק סרט אחד (ועוד מצוירים)......