והביצוע - הוא כבר ממש מושלם
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
אני לא יודע כמה אנשים פה רואים את הטור, אבל למי שכן אז יש לי להגיד שהתצוגות של פרום השנה (וגם שנה שעברה למי שזוכר) היא מחשידה ברמה ארמסטרונגית!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אריה, ברוך שובך וברוך שובו של השרשור 
האמת שאני רואה, ויש המון עניין, אפילו בקטעים המישוריים.
ההרחבות והפרשנות שלך חסרו כאן.
זה די מפתיע בהתחשב בזה שאחרי ארמסטרונג, חשבתי שידרשו הרבה שנים של "החלמה".
יכול להיות שזה מחשיד, אבל זה לא נמדד מול שעון, אלא מול מתחרים.
אני עוד זוכר את שלק וקונטדור באותה עליה, רק שאז כנראה גם קונטדור לקח משהו, ולכן השנה הוא לא היה מסוגל לתת קרב אמיתי.
קראתי באיזה מקום שסקיי פנתה לועדת הסמים בנסיון להגיע להבנות איך מוכיחים שהם נקיים.
הגיע מצב אבסורדי, שרוב הסיכויים שגם אני ומשה היינו נכשלים על בדיקות סמים (וזה בהנחה שמשה לא רוכב
)
האמת שאני רואה, ויש המון עניין, אפילו בקטעים המישוריים.
ההרחבות והפרשנות שלך חסרו כאן.
זה די מפתיע בהתחשב בזה שאחרי ארמסטרונג, חשבתי שידרשו הרבה שנים של "החלמה".
יכול להיות שזה מחשיד, אבל זה לא נמדד מול שעון, אלא מול מתחרים.
אני עוד זוכר את שלק וקונטדור באותה עליה, רק שאז כנראה גם קונטדור לקח משהו, ולכן השנה הוא לא היה מסוגל לתת קרב אמיתי.
קראתי באיזה מקום שסקיי פנתה לועדת הסמים בנסיון להגיע להבנות איך מוכיחים שהם נקיים.
הגיע מצב אבסורדי, שרוב הסיכויים שגם אני ומשה היינו נכשלים על בדיקות סמים (וזה בהנחה שמשה לא רוכב
ערן
אני מבין שסקיי ופרום יצעקו עכשיו בכל מקום שהם כועסים על זה שכולם מאשימים אותם, אבל לא באמת מסוגלים להוכיח את זה ועם הטענה הזאת שלהם קשה לי להתמודד, למעט זה שזאת הייתה כנראה גם התגובה שלהם במידה ולכאורה הוא כן לוקח חומרים אסורים, וההוכחה הכי טובה עם זה היא לאנס שטען וצעק הרבה יותר מפרום וסקיי, אבל עדיין בסוף נמצא אשם בדיעבד (ולא בגלל בדיקת מעבדה).
מול זה חייבים להציב את האופצייה שאולי צמח כאן עוד איזה " אוסיין בולט" כזה שמסוגל להתעלות ולשבור כל שיא אפשרי, מעבר למה שמרגיש לנו קצה יכולותו של האדם. אז עכשיו נשארנו אולי עם העליונות הזאת. במידה וזה נכון ופרום הוא עילוי כזה (ועל סמך ההיסטוריה שלו כרוכב הוא לא מרגיש לי כעילוי חד פעמי כזה שהתגלה בגיל צעיר), זה אומר שבלי פציעות הוא צריך לקחת את הטור בקלות במשך מספר שנים ברצף בלי שאף אחד יוכל לקרוא עליו תיגר (3-4-5 שנים). היכולות שלו הם משהו שלא ניתנות לגישור ע"י רוכב אחר בטופ העולמי בשנים הקרובות (הוא יכול לסיים את הטור הזה עם פער של 10 דקות ויותר מהמקום השני)...על סמך ההיסטוריה של הטור והפנומנליות של פרום קשה לי להאמין שפגשנו פה עילוי כזה
מה שהכי שבר אותי זה לראות את אנדי שלק הפנומן מלפני שנתיים-שלוש שפתאום רוכב עכשיו בגילו הצעיר יחסית כאילו הוא חובבן אופנים שבמקרה זרקו אותו לתחרות של מקצוענים. עליבות כזאת ביחס ליכולתו בעבר (שאין הוכחה לגבי זה שהוא השתמש בחומרים אסורים) זה משהו שמסביר עד כמה אין סיכוי שהענף הזה באמת יהיה נטול חומרים אסורים בעתיד (התועלת לרוכב המקצוען היא פשוט בלתי ניתנת לויתור) ורק להזכיר שאנדי הוא אלוף טור דה פרנס לשעבר...פשוט לא יאמן
מול זה חייבים להציב את האופצייה שאולי צמח כאן עוד איזה " אוסיין בולט" כזה שמסוגל להתעלות ולשבור כל שיא אפשרי, מעבר למה שמרגיש לנו קצה יכולותו של האדם. אז עכשיו נשארנו אולי עם העליונות הזאת. במידה וזה נכון ופרום הוא עילוי כזה (ועל סמך ההיסטוריה שלו כרוכב הוא לא מרגיש לי כעילוי חד פעמי כזה שהתגלה בגיל צעיר), זה אומר שבלי פציעות הוא צריך לקחת את הטור בקלות במשך מספר שנים ברצף בלי שאף אחד יוכל לקרוא עליו תיגר (3-4-5 שנים). היכולות שלו הם משהו שלא ניתנות לגישור ע"י רוכב אחר בטופ העולמי בשנים הקרובות (הוא יכול לסיים את הטור הזה עם פער של 10 דקות ויותר מהמקום השני)...על סמך ההיסטוריה של הטור והפנומנליות של פרום קשה לי להאמין שפגשנו פה עילוי כזה
מה שהכי שבר אותי זה לראות את אנדי שלק הפנומן מלפני שנתיים-שלוש שפתאום רוכב עכשיו בגילו הצעיר יחסית כאילו הוא חובבן אופנים שבמקרה זרקו אותו לתחרות של מקצוענים. עליבות כזאת ביחס ליכולתו בעבר (שאין הוכחה לגבי זה שהוא השתמש בחומרים אסורים) זה משהו שמסביר עד כמה אין סיכוי שהענף הזה באמת יהיה נטול חומרים אסורים בעתיד (התועלת לרוכב המקצוען היא פשוט בלתי ניתנת לויתור) ורק להזכיר שאנדי הוא אלוף טור דה פרנס לשעבר...פשוט לא יאמן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
שמועות - הבעלים של פ.ס.ז'. מוכן להציע 530 מיליון יורו על מסי, צ'אבי ואינייסטה
http://one.co.il/Article/220047.html
http://one.co.il/Article/220047.html
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
איזה קטע מדהים נג"ש בטור היום!!!
פרום עוצר בדרך להחליף אופניים, מפסיד לפחות 10 שניות, ומסיים ראשון, 9 שניות לפני קונטאדור שעולה למקום השני.
מחר קטע ענק עם 2 עליות לאלפ דואז, כולל סיום.
איכשהו, למרות כל החומרים, התחרות הזו מצליחה לרתק.
פרום עוצר בדרך להחליף אופניים, מפסיד לפחות 10 שניות, ומסיים ראשון, 9 שניות לפני קונטאדור שעולה למקום השני.
מחר קטע ענק עם 2 עליות לאלפ דואז, כולל סיום.
איכשהו, למרות כל החומרים, התחרות הזו מצליחה לרתק.
ערן
צריך לספר שהחלפת האופניים של פרום היא מכוונת לגמרי וזה על מנת לחסוך זמן (כי במקטע הזה שהוא החליף לאופני נג"ש היתרון בזמן הוא גבוה יותר מאשר 11 השניות שלקח לו להחליף את האופניים). זה לא נעשה בגלל תקלה תכנית. ייתכן שאם קונטדור היה עושה אותו הדבר הוא היה מסיים את הקטע במקום הראשון.
מחר לפי מה ששמעתי התחזית היא גשם ולכן הקטע הולך להיות דרמטי אפילו יותר....ללא ספק הפיק של הטור השנה.
אף אחד לא יכול לקחת ברגליים את פרום השנה, אף אחד אפילו לא קרוב לזה. אבל במזג אויר קשה עם לחץ סביבתי של מתמודדי ה GC שבראשם קונטדור, יכולים לגרום לפרום לבצע טעות, הסיכוי לכך הוא נמוך (בגלל הפער הגדול של פרום שיגרמו לו לא לקחת סיכונים מיותרים בירידות), אבל ביום גשום זה יכול לקרות. בכל זאת חבל, חבל באמת שאין באמת סיכוי להתגרות השנה נגד פרום בעליות.
אף אחד לא יכול לקחת ברגליים את פרום השנה, אף אחד אפילו לא קרוב לזה. אבל במזג אויר קשה עם לחץ סביבתי של מתמודדי ה GC שבראשם קונטדור, יכולים לגרום לפרום לבצע טעות, הסיכוי לכך הוא נמוך (בגלל הפער הגדול של פרום שיגרמו לו לא לקחת סיכונים מיותרים בירידות), אבל ביום גשום זה יכול לקרות. בכל זאת חבל, חבל באמת שאין באמת סיכוי להתגרות השנה נגד פרום בעליות.