שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
aviparvin
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #196 

19/06/2022 17:23  
EyeKey כתב:
זה לא ספציפי לארץ. ספיידרמן באופן כללי בבעלות sony והזכויות הפצה שלו שייכים לuniversal כרגע בחלק מהמקומות בעולם. לכן בארץ כרגע כל הסרטים של ספיידרמן/ונום זמינים בnetflix (חוץ מהאחרון כי לוקח זמן עד שזה מגיע לסטרימינג... ) דיסני עושים מאמצים לקבל את הזכויות הפצה אבל זה לוקח זמן בהתאם למשך ההסכמים...
...
דיסני קנו את ספיידרמן מסוני והעלו אותו בארה"ב לפני מספר ימים, כמו גם את סדרות מארוול שירדו מנטפליקס (ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג', איירון פיסט, דרדוויל ואחרים).

זה ההבדל בין דיסני+ המקורי ל-"הודי".

כל סרטי מארוול סוני, ספיידרמן, וונום ומורביוס, כולל האחרונים שעדיין רצים בקולנוע, זמינים באפליקציית סוני Bravia Core חינם ובאופן חוקי, אך ללא תרגום.

אבי

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1585
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שרשור שלא נקרא #197 

"קסם עכור: השקת דיסני פלוס בישראל היא עלבון לקהל המקומי" - https://e.walla.co.il/item/3513112

לפי הכתבה, המחיר הכי גבוה בעולם - בישראל.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2602
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #198 

19/06/2022 19:46  
aviparvin כתב:
דיסני קנו את ספיידרמן מסוני והעלו אותו בארה"ב לפני מספר ימים, כמו גם את סדרות מארוול שירדו מנטפליקס (ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג', איירון פיסט, דרדוויל ואחרים).

כל סרטי מארוול סוני, ספיידרמן, וונום ומורביוס, כולל האחרונים שעדיין רצים בקולנוע, זמינים באפליקציית סוני Bravia Core חינם ובאופן חוקי, אך ללא תרגום.

אבי
...
אפליקציית סוני Bravia Core עובדת אצלך? אצלי כתוב שלא נתמכת באזור
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2602
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #199 

עוד בעיה שנתקלתי, האפליקציה בשום סרט לא נותנת לי את השפה אנגלית כברירת מחדל, תמיד שפה אחרת כלשהי, למרות שהמקור אנגלית ושהגדרתי את האפליקציה בקשתי אנגלית.
בכלל לא מצליח להגיע להגדרות הראשוניות.
אפילו לשנות שם או תמונה בפרופיל לא מצליח
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #200 

אצלי זה רק הולך ונהיה גרוע. לא מצליח בכלל להתחבר מהגוגל tv ומה-lg נתקע המון

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1845
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #201 

על השילד יש שפע של בעיות
כל הזמן צריך לעצור את האפליקציה ולהתחיל מחדש
מזכיר לי שככה התחילו סטינג עם המון באגים
בסוף זה הסתדר

EyeKey
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #202 

19/06/2022 19:46  
aviparvin כתב:

אבי
...
עד כמה שהאפליקציה מזעזעת -כשזה נוגע לתכנים זה ממש ממש לא קשור לאפליקציה/הודו/לא הודו. ואתה גם טועה, ספיידרמן לא נמצא בדיסני פלוס בארהב, אלא עלה לפני כמה ימים במדינות אחרות (בריטניה לדוגמא)
יש מדינות באירופה שלא קיבלו חלק מהתוכן שיש פה תחת star. אגב יש מדינות באירופה שעדיין לא עלה בהם התרגום לשפה המקומית.
כשזה נוגע לתכנים זה הכל נוגע לזכויות הפצה שלרוב זה לפי איזורים. תאמין לי שדיסני מתה שיהיה לה זכויות הפצה בינלאומיות לספיידרמן (ולא היא לא קנתה את המותג ספיידרמן מסוני, אתה צריך להבדיל בין בעלות של המותג והזכויות הפצה, שהם לרוב בהסכמים לתקופה, ונותנים אקסלוסיביות)
אגב זכור לי שהיתה אותה בעיה לנטפליקס פה בהתחלה שהיא מכרה זכויות שידור של חלק מהתכנים שלה פה לפני שהיא הגיעה לארץ.

aviparvin
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #203 

19/06/2022 20:20  
yoav4x4 כתב:
אפליקציית סוני Bravia Core עובדת אצלך? אצלי כתוב שלא נתמכת באזור
...
בהתחלה היא סירבה לעבוד, אחר-כך ביקשה לדעת היכן היא נמצאת. כאשר בחרתי ישראל, היא המשיכה לסרב, כאשר בחרתי ארה"ב היא נעתרה. עושה רושם שכל הסרטים שם הם של סוני (הפצה, הפקה, לא ממש משנה לי). כאמור, כל סרטי ספיידרמן, סרטים שרצים בקולנוע כרגע, סרטים שנמצאים ב-VOD של יס/הוט בתשלום. לא נראה לי תקין, אבל כל עוד סוני מאפשרת זאת אני לא מתלונן.

אבי

big007
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3096
שם מלא: חיים
נתן תודות: 561 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שרשור שלא נקרא #204 

19/06/2022 15:58  
aviparvin כתב:
לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.

אבי
...
מוזר שאצלי בסוני XH759096 לפי הדרכה שלך לא מופיע DV דרך נטפליקס גם אם מופיע שהסרט הוא בDV.
רק HDR.
הכיצד???
SONY XH759096-OPTOMA HD28DSE-YAMAHA RXA2080- SHIELD PRO-MISSION M74-M7C2-SVS PB1000 ATMOS MOREL SP2-

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1435
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #205 

נראה לי שעודכנה הגירסה בסמסונג כי יש לי אפשרות לבחור 4k מה שלא היה קודם אבל אי אפשר לראות כי הסרט קופץ כל הזמן כך שנשארה רק האופציה לראות דרך באפלטיוי ששם הכל עובד בסדר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #206 

באפל TV אין HDR/DV. לפחות לא הצלחתי להפעיל.

הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1435
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #207 

איך באפל טיוי ו בסמסונג אני רואה שיש hdr ?
כשאני לוחץ על הערוץ של האפל טיוי בסמסונג הוא מראה לי תמיד שיש hdr

skateil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #208 

20/06/2022 9:29  
oferlaor כתב:
באפל TV אין HDR/DV. לפחות לא הצלחתי להפעיל.

הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו.
...
גם אני לא הצלחתי בAPPLE TV 4K להפעיל HDR או Dolby Vision . באפלקציות אחרות: אמזון פריים וידאו ונטפליקס ו +APPLE TV תוכן HDR או DV עולה אצלי אוטומטי (אני כל הזמן בהגדרת HDR/DV כבוי) . DOLBY ATMOS עבד בתוכן תומך בדיסני+ אבל אי אפשר לדעת מה תומך בלי לבדוק דרך הרסיבר והתחלת ניגון התוכן, כי אין להם תווית כמו בנטפליקס שמראה תוכן תומך ATMOS . לגבי DV הצלחתי להפעיל DV מזוייף, הגדרתי בAPPLE TV שקבוע הכל יהיה עם DV ואז זה עבד אבל זה מזוייף וזה כמו שרשמת Upconverted שהAPPLE TV בעצמו מייצר בכל התוכן קבוע. בקיצור גם אני הגעתי למסקנה שאין תמיכה ב HDR/DV בדיסני+ באפל TV. חבל, זה בסך הכל הגדרה במערכת שלהם, זה לא עולה הרבה כסף להגדיר. גם ככה הביטרייט שלהם ב4K מאוד נמוך.

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 671
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #209 

@yeuda
מישהו הצליח להתקין על fire stick 4K ?
...
אני הצלחתי להתקין , לא הייתה בעיה מיוחדת, התקין עם הגרסה הנכונה, איכות לא רעה בכלל יחסית לפלטפורמות האחרות

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1356
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שרשור שלא נקרא #210 

20/06/2022 13:01  
guyz6471 כתב:
@yeuda

אני הצלחתי להתקין , לא הייתה בעיה מיוחדת, התקין עם הגרסה הנכונה, איכות לא רעה בכלל יחסית לפלטפורמות האחרות
...
הבעיה שאצלי הוא לא הציג בכלל את הגרסה של hotstar - רק את הגרסה האמריקאית
השאלה איך לגרום לו להציג את הגרסה הרלוונטית

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”