EyeKey כתב:
זה לא ספציפי לארץ. ספיידרמן באופן כללי בבעלות sony והזכויות הפצה שלו שייכים לuniversal כרגע בחלק מהמקומות בעולם. לכן בארץ כרגע כל הסרטים של ספיידרמן/ונום זמינים בnetflix (חוץ מהאחרון כי לוקח זמן עד שזה מגיע לסטרימינג... ) דיסני עושים מאמצים לקבל את הזכויות הפצה אבל זה לוקח זמן בהתאם למשך ההסכמים...
...
דיסני קנו את ספיידרמן מסוני והעלו אותו בארה"ב לפני מספר ימים, כמו גם את סדרות מארוול שירדו מנטפליקס (ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג', איירון פיסט, דרדוויל ואחרים).
זה ההבדל בין דיסני+ המקורי ל-"הודי".
כל סרטי מארוול סוני, ספיידרמן, וונום ומורביוס, כולל האחרונים שעדיין רצים בקולנוע, זמינים באפליקציית סוני Bravia Core חינם ובאופן חוקי, אך ללא תרגום.
aviparvin כתב:
דיסני קנו את ספיידרמן מסוני והעלו אותו בארה"ב לפני מספר ימים, כמו גם את סדרות מארוול שירדו מנטפליקס (ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג', איירון פיסט, דרדוויל ואחרים).
כל סרטי מארוול סוני, ספיידרמן, וונום ומורביוס, כולל האחרונים שעדיין רצים בקולנוע, זמינים באפליקציית סוני Bravia Core חינם ובאופן חוקי, אך ללא תרגום.
אבי
...
אפליקציית סוני Bravia Core עובדת אצלך? אצלי כתוב שלא נתמכת באזור
עוד בעיה שנתקלתי, האפליקציה בשום סרט לא נותנת לי את השפה אנגלית כברירת מחדל, תמיד שפה אחרת כלשהי, למרות שהמקור אנגלית ושהגדרתי את האפליקציה בקשתי אנגלית.
בכלל לא מצליח להגיע להגדרות הראשוניות.
אפילו לשנות שם או תמונה בפרופיל לא מצליח
aviparvin כתב:
אבי
...
עד כמה שהאפליקציה מזעזעת -כשזה נוגע לתכנים זה ממש ממש לא קשור לאפליקציה/הודו/לא הודו. ואתה גם טועה, ספיידרמן לא נמצא בדיסני פלוס בארהב, אלא עלה לפני כמה ימים במדינות אחרות (בריטניה לדוגמא)
יש מדינות באירופה שלא קיבלו חלק מהתוכן שיש פה תחת star. אגב יש מדינות באירופה שעדיין לא עלה בהם התרגום לשפה המקומית.
כשזה נוגע לתכנים זה הכל נוגע לזכויות הפצה שלרוב זה לפי איזורים. תאמין לי שדיסני מתה שיהיה לה זכויות הפצה בינלאומיות לספיידרמן (ולא היא לא קנתה את המותג ספיידרמן מסוני, אתה צריך להבדיל בין בעלות של המותג והזכויות הפצה, שהם לרוב בהסכמים לתקופה, ונותנים אקסלוסיביות)
אגב זכור לי שהיתה אותה בעיה לנטפליקס פה בהתחלה שהיא מכרה זכויות שידור של חלק מהתכנים שלה פה לפני שהיא הגיעה לארץ.
yoav4x4 כתב:
אפליקציית סוני Bravia Core עובדת אצלך? אצלי כתוב שלא נתמכת באזור
...
בהתחלה היא סירבה לעבוד, אחר-כך ביקשה לדעת היכן היא נמצאת. כאשר בחרתי ישראל, היא המשיכה לסרב, כאשר בחרתי ארה"ב היא נעתרה. עושה רושם שכל הסרטים שם הם של סוני (הפצה, הפקה, לא ממש משנה לי). כאמור, כל סרטי ספיידרמן, סרטים שרצים בקולנוע כרגע, סרטים שנמצאים ב-VOD של יס/הוט בתשלום. לא נראה לי תקין, אבל כל עוד סוני מאפשרת זאת אני לא מתלונן.
aviparvin כתב:
לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.
אבי
...
מוזר שאצלי בסוני XH759096 לפי הדרכה שלך לא מופיע DV דרך נטפליקס גם אם מופיע שהסרט הוא בDV.
רק HDR.
הכיצד???
נראה לי שעודכנה הגירסה בסמסונג כי יש לי אפשרות לבחור 4k מה שלא היה קודם אבל אי אפשר לראות כי הסרט קופץ כל הזמן כך שנשארה רק האופציה לראות דרך באפלטיוי ששם הכל עובד בסדר
oferlaor כתב:
באפל TV אין HDR/DV. לפחות לא הצלחתי להפעיל.
הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו.
...
גם אני לא הצלחתי בAPPLE TV 4K להפעיל HDR או Dolby Vision . באפלקציות אחרות: אמזון פריים וידאו ונטפליקס ו +APPLE TV תוכן HDR או DV עולה אצלי אוטומטי (אני כל הזמן בהגדרת HDR/DV כבוי) . DOLBY ATMOS עבד בתוכן תומך בדיסני+ אבל אי אפשר לדעת מה תומך בלי לבדוק דרך הרסיבר והתחלת ניגון התוכן, כי אין להם תווית כמו בנטפליקס שמראה תוכן תומך ATMOS . לגבי DV הצלחתי להפעיל DV מזוייף, הגדרתי בAPPLE TV שקבוע הכל יהיה עם DV ואז זה עבד אבל זה מזוייף וזה כמו שרשמת Upconverted שהAPPLE TV בעצמו מייצר בכל התוכן קבוע. בקיצור גם אני הגעתי למסקנה שאין תמיכה ב HDR/DV בדיסני+ באפל TV. חבל, זה בסך הכל הגדרה במערכת שלהם, זה לא עולה הרבה כסף להגדיר. גם ככה הביטרייט שלהם ב4K מאוד נמוך.