UFC - אמנות לחימה משולבת
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
ראיתם סטרייקפורס?
מי היה מאמין שדיילי יפסיד במשחק שלו - עמידה, העצירה אגב, שבמבט ראשון נראתה לי מוקדמת במבט שני הייתה טובה, היה לדיאז עוד 5 שניות והוא פגע די טוב, שלא להזכיר שדיילי לא קם לבד ואפילו לא בא להכרזה על המנצח (והוא לא התלונן, ואני לא מתייחס לטוויטים שבאו שעות אח"כ)
מוסאסי די מאכזב, והמניות של ג'ראדין עלו אחרי התיקו הזה.
מי היה מאמין שדיילי יפסיד במשחק שלו - עמידה, העצירה אגב, שבמבט ראשון נראתה לי מוקדמת במבט שני הייתה טובה, היה לדיאז עוד 5 שניות והוא פגע די טוב, שלא להזכיר שדיילי לא קם לבד ואפילו לא בא להכרזה על המנצח (והוא לא התלונן, ואני לא מתייחס לטוויטים שבאו שעות אח"כ)
מוסאסי די מאכזב, והמניות של ג'ראדין עלו אחרי התיקו הזה.
ממש לא מסכים, המניות של ז'ארדין בכלל לא בעלייה, הוא הפסיד את הקרב הזה בענק. הדבר היחידי המעניין שהוא הביא לשולחן זה קצת האבקות. זה שמצופה ממוסאסי לגמור אותו ולהיות הרבה יותר מכריע ומרשים זה משהו אחר. אני מאוד אוהב את מוסאסי, מה שמאכזב זה שלא רואים ממנו קפיצות רציניות ביכולת בין קרב לקרב, אני חושב שיש לו עוד הרבה לאן להשתפר והוא כבר אול-אראונדר מצוין.
אני חייב להודות שהקרבות של דיאז פשוט אדירים. הוא מחסל את היריבים, אבל לעומת ג'ון ג'ונס למשל, הוא נלחם מאוד פתוח וסופג לא מעט בדרך (וזו גם הסיבה שאני תמיד זורק שהוא על סמים, כי הוא כמו זומבי שלא מרגיש כאב), וזה הופך את הקרב ליותר הדדי ודו צדדי, וכתוצאה גם מאוד מהנה לצפייה.
אני חייב להודות שהקרבות של דיאז פשוט אדירים. הוא מחסל את היריבים, אבל לעומת ג'ון ג'ונס למשל, הוא נלחם מאוד פתוח וסופג לא מעט בדרך (וזו גם הסיבה שאני תמיד זורק שהוא על סמים, כי הוא כמו זומבי שלא מרגיש כאב), וזה הופך את הקרב ליותר הדדי ודו צדדי, וכתוצאה גם מאוד מהנה לצפייה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לניק דיאז יש אישור רפואי להשתמש במריחואנה רפואית אבל בעיקרון הוועידה האתלטית אוסרת עליו להגיע עם THC בדם לקרבות.
בכל מקרה ה UFC חייבים את דיאז למקרה ו GSP יעבור את שילדס בסוף החודש. כפי הנראה הסופר פייט בינו לבין אנדרסון סילבה שוב עלה על השרטון וסילבה צפוי לפגוש את יושין אוקמי ב UFC Rio.
בכל מקרה ה UFC חייבים את דיאז למקרה ו GSP יעבור את שילדס בסוף החודש. כפי הנראה הסופר פייט בינו לבין אנדרסון סילבה שוב עלה על השרטון וסילבה צפוי לפגוש את יושין אוקמי ב UFC Rio.
Need more cowbell
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
ג'ראדין לקח את הקרב בהתראה של פחות מ-10 ימים, הכוונה שלי שהוא בקו עלייה אחרי ההפסדים שלו.
מואסי לא מתקדם וזה די מאכזב, יש לו כמעט אפס TDD, קינג מו שלט עליו לגמרי ומאז - כלום לא השתנה, כל מתאבק רציני יפרק אותו.
אני לא בונה על קרב סילבה -GSP בקרוב, GSP קטן ולא רוצה להעלתו משקל בשביל קרב כזה, אולי אם הוא ינצח עוד 2-3 קרבות אליפות יהיה על מה לדבר, סילבה כבר עבר את גיל 35, באיזשהו שלב קרב כזה כבר לא יעניין, כמו פידור-קוטור.
מואסי לא מתקדם וזה די מאכזב, יש לו כמעט אפס TDD, קינג מו שלט עליו לגמרי ומאז - כלום לא השתנה, כל מתאבק רציני יפרק אותו.
אני לא בונה על קרב סילבה -GSP בקרוב, GSP קטן ולא רוצה להעלתו משקל בשביל קרב כזה, אולי אם הוא ינצח עוד 2-3 קרבות אליפות יהיה על מה לדבר, סילבה כבר עבר את גיל 35, באיזשהו שלב קרב כזה כבר לא יעניין, כמו פידור-קוטור.
אני אומר שעל שמועות כאלו אתה פשוט חייב לדווח במטורף 
ושיכול להיות קרב ממש מעניין ונוסטלגי, נראה מה פדור שווה מול בנאדם במשקל שלו (למרות שפה לפדור יתרון גודל).
מסכים איתך לגבי סילבה - GSP.
ושיכול להיות קרב ממש מעניין ונוסטלגי, נראה מה פדור שווה מול בנאדם במשקל שלו (למרות שפה לפדור יתרון גודל).
טוב אולי ביחס להפסדים צורבים זהו תחילתו של קו עלייה, אבל אם נסתכל איפה הוא היה רק לפני שנה, מבחינתי זה חלק מאותו קו ירידה.guyezra כתב:ג'ראדין לקח את הקרב בהתראה של פחות מ-10 ימים, הכוונה שלי שהוא בקו עלייה אחרי ההפסדים שלו.
אני לא בונה על קרב סילבה -GSP בקרוב, GSP קטן ולא רוצה להעלתו משקל בשביל קרב כזה, אולי אם הוא ינצח עוד 2-3 קרבות אליפות יהיה על מה לדבר, סילבה כבר עבר את גיל 35, באיזשהו שלב קרב כזה כבר לא יעניין, כמו פידור-קוטור....
מסכים איתך לגבי סילבה - GSP.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061298,00.html
כתבה על הקרב המתקרב בין GSP לבין ג'ייק שילדס ב YNET!!
מקווה שלא יהיו ספוילרים כי אני רואה את האירוע רק יומיים לאחר השידור
מקווה שלא יהיו ספוילרים כי אני רואה את האירוע רק יומיים לאחר השידור
Need more cowbell
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מה הבעיה
אני רואה את זה לפעמים שבוע אחרי בלי לדעת מה היה שםPavelz כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061298,00.html
מקווה שלא יהיו ספוילרים כי אני רואה את האירוע רק יומיים לאחר השידור...
איך? פשוט לא נכנס לאתרים רלוונטיים לנושא כולל לכאן.(רק אחרי שאני צופה אני מתאם דעות...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

Re: מה הבעיה
זה קשה כי יש לי כמה חברים שקמים ב4 בבוקר ורואים את זה חי בערוץ אגו פלוס ולפעמים מגיבים בפייסבוק על קרבות.עופר_צפריר כתב:אני רואה את זה לפעמים שבוע אחרי בלי לדעת מה היה שםPavelz כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061298,00.html
מקווה שלא יהיו ספוילרים כי אני רואה את האירוע רק יומיים לאחר השידור...
איך? פשוט לא נכנס לאתרים רלוונטיים לנושא כולל לכאן.(רק אחרי שאני צופה אני מתאם דעות...)
...
יש גם טוויטר שקשה מאוד לפספס אותו לאחרונה בסלולרי ובכלל.
זה נהיה קשה מאירוע לאירוע רציני.
Need more cowbell