כן,משהו כזהילדיעפים כתב:אז עכשו הוא תאום של גברי לוי...
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
- ronaldo-official-corinthians-2008-01_small.jpg
- (50.21 KiB) הורד 2407 פעמים
משה
http://www.one.co.il/Article/136523.htmltheAman כתב:איפה ראית את זה?osherov כתב:ברצלונה טוענת: הנרי יהיה כשיר למשחק מול צ'לסי![]()
......
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
osherov כתב:http://www.one.co.il/Article/136523.htmltheAman כתב:איפה ראית את זה?osherov כתב:ברצלונה טוענת: הנרי יהיה כשיר למשחק מול צ'לסי![]()
.........
הספקתי למצוא את זה.
הלוואי וזה נכון.
יאלה קצת להפיח רוח בשרשור,
לא לגמרי קשור לנושא השרשור אבל בכל זאת קחו את אחת ההטבעות הכי מדהימות שנעשו אי פעם במשחק כדורסל, המטביע הוא וינס קרטר (למי שעקב בעבר אחריו יודע שהוא כנראה המטביע הכי טוב בהיסוטריית הכדורסל) המשחק היה באולימפיידת סידני 2000 נגד נבחרת צרפת והוא נעשה על בחור שגובהו מעל 2.17 ס"מ !
לראות ולא להאמין:
לא לגמרי קשור לנושא השרשור אבל בכל זאת קחו את אחת ההטבעות הכי מדהימות שנעשו אי פעם במשחק כדורסל, המטביע הוא וינס קרטר (למי שעקב בעבר אחריו יודע שהוא כנראה המטביע הכי טוב בהיסוטריית הכדורסל) המשחק היה באולימפיידת סידני 2000 נגד נבחרת צרפת והוא נעשה על בחור שגובהו מעל 2.17 ס"מ !
לראות ולא להאמין:
?!?!?!?!?!?!?!?!?osherov כתב:?!?!?!?!moco כתב:אז ככל שהיריב יותר גבוה אז זה יותר קל, לא ?...
משה, רוב שחקני הכדורסל מסוגלים להטביע את הכדור רק אם מספקים להם סולם מספיק גבוה !! ואתה מדבר איתי על לקפוץ מעל אדם בגובה 2:18 !!...
שאלתי שאלה תמימה. מחכה לתשובה תמימה.
הסתכלתי בקליפ פעמיים ונראה די בבירור שיד שמאל נשענת על ראשו של שחקן ההגנה. רואים אפילו את ראשו נדחף למטה.
משה
הוי משה משה,moco כתב:?!?!?!?!?!?!?!?!?osherov כתב:?!?!?!?!moco כתב:אז ככל שהיריב יותר גבוה אז זה יותר קל, לא ?...
משה, רוב שחקני הכדורסל מסוגלים להטביע את הכדור רק אם מספקים להם סולם מספיק גבוה !! ואתה מדבר איתי על לקפוץ מעל אדם בגובה 2:18 !!...
שאלתי שאלה תמימה. מחכה לתשובה תמימה.
הסתכלתי בקליפ פעמיים ונראה די בבירור שיד שמאל נשענת על ראשו של שחקן ההגנה. רואים אפילו את ראשו נדחף למטה....
לא קל איתך אתה לא פשוט יכול להנות מהרגע (Enjoy The Moment)
שום שופט בכדורסל לא ישרוק עברה על דבר כזה !
וגם אם היה אחד כזה אז לבטח הוא לא היה יכול לשרוק מכיוון שהמשרוקית שלו הייתה נופלת לריצפה לפני השריקה בעקבות הדאנק המדהים שהוא רק כרגע ראה שגרמה לפיו להיפתח באופן לא רצוני ולמשרוקית ליפול !!!
עדיין לא ענית, אבל הצלחתי להבין ממך בין השורות שזו עבירה, גם אם היא מדהימה ביופיה.
עכשיו, אתה התיחסת לגובהוו העצום של היריב כאילו זה מכשול. אם אתה נשען על היריב, גובהוו רק עוזר לך. אם היריב היה מרדונה, זה לא היה ממש עוזר לו.
עכשיו, אתה התיחסת לגובהוו העצום של היריב כאילו זה מכשול. אם אתה נשען על היריב, גובהוו רק עוזר לך. אם היריב היה מרדונה, זה לא היה ממש עוזר לו.
משה
האם נראה לך שהקפיץ הזה צריך להישען על מישהו על מנת להטביע על שחקן ?!moco כתב:עדיין לא ענית, אבל הצלחתי להבין ממך בין השורות שזו עבירה, גם אם היא מדהימה ביופיה.
עכשיו, אתה התיחסת לגובהוו העצום של היריב כאילו זה מכשול. אם אתה נשען על היריב, גובהוו רק עוזר לך. אם היריב היה מרדונה, זה לא היה ממש עוזר לו....
(אגב, ההטבעה השלישית בוידאו לטעמי היא אחת מ 5 הדאנקים היפים ביותר)
אריה,
משהו קרה ליכולות הטיעון שלך
מה הקשר אם נראה לי שהוא צריך להישען?
מה שכן נראה לי בעיני, זה שהוא אכן נשען על היריב, ולכן גובהו של היריב רק עזר לו.
אם לחזור אל ידידנו הקב"ה, מזה שאני יודע שהוא ידע להבקיע שערים (מדהימים) בלי שימוש בידיים, לא נגזר שכל שער שאי פעם הבקיע היה בלי עזרת הידיים.
אני לא באתי להקטין מיכולתו המופלאה של הבחור.
רק שאלתי בתמימות, כי הבנתי שהסל אושר ואיני בקיא בחוקים.
משהו קרה ליכולות הטיעון שלך
מה הקשר אם נראה לי שהוא צריך להישען?
מה שכן נראה לי בעיני, זה שהוא אכן נשען על היריב, ולכן גובהו של היריב רק עזר לו.
אם לחזור אל ידידנו הקב"ה, מזה שאני יודע שהוא ידע להבקיע שערים (מדהימים) בלי שימוש בידיים, לא נגזר שכל שער שאי פעם הבקיע היה בלי עזרת הידיים.
אני לא באתי להקטין מיכולתו המופלאה של הבחור.
רק שאלתי בתמימות, כי הבנתי שהסל אושר ואיני בקיא בחוקים.
משה