שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
- michanonymi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היום נוספו 2 סדרות חדשות
המקוריים והמדריך לרוצח המתחיל
המקוריים והמדריך לרוצח המתחיל
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
נרשמתי לנסיון, חייב לציין לטובה את איכות השידור, פשוט מצוין! אין מה להשוות ל YES
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
מסכיםnirzon כתב:לא רק איכות השידור, גם הממשק מצויין....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
למי שיש מחשב חזק מספיק - אפשר לנגן 4K בחלונות 10
https://www.engadget.com/2016/11/21/4k- ... ws-10-pcs/
https://www.engadget.com/2016/11/21/4k- ... ws-10-pcs/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אפשר זה דבר יחסי, מצויין שם שצריך מעבד CORE I7 מהדור השביעי שרק הושק, לכמה אנשים יש מחשב שכזה (כרגע קיים רקק ב 2-3 דגמים של ניידים מאוד יקרים)? מוזר שהם לאט תומכים ב CORE I7 מהדור השישי כגון ה 6700 - אלו מעבדים מפלצתיים ואין סיכוי שהם לא מריצים 4K (מניסיון שלי).
ממה שהבנתי לא חייב מעבד i7 מהדור השביעי, אלא כל מעבד מהדור השביעי שכולל את המעבד הגרפי של אינטל, שהרי הם מכילים מפענחי h265 ו-4k. ניידים כאלה יש המון.
אבל, להבנתי מהכתבה זה מחייב גם רזולוציית מסך של 4k, וזה כבר משהו הרבה יותר נדיר.
חבל, אפילו שאין לי מסך 4k, היה נחמד אם יכולתי לנצל את הביטרייט הגבוה יותר, כמו שציינת מעבדים מדורות הרבה יותר ישנים יכולים לנגן את הוידאו אפילו שהם מתבססים רק על האצת תוכנה.
אבל, להבנתי מהכתבה זה מחייב גם רזולוציית מסך של 4k, וזה כבר משהו הרבה יותר נדיר.
חבל, אפילו שאין לי מסך 4k, היה נחמד אם יכולתי לנצל את הביטרייט הגבוה יותר, כמו שציינת מעבדים מדורות הרבה יותר ישנים יכולים לנגן את הוידאו אפילו שהם מתבססים רק על האצת תוכנה.
נרשמתי אתמול לשירות.
דווקא התרשמתי מהגדילה של התכנים ביחס למה שהיה נראה שהם מתקדמים יפה.
אבל מה שמוזר, זה שאני מפעיל תכנים ב4K, התמונה נראית לא להיט בכלל חלק מהסצנות (בעיקר החשוכות) לא נראות חדות אפילו מטושטשות קצת, האם זה נראה ככה גם אצלכם? כי 4K זה לא, מקסימום 1080P.
דווקא התרשמתי מהגדילה של התכנים ביחס למה שהיה נראה שהם מתקדמים יפה.
אבל מה שמוזר, זה שאני מפעיל תכנים ב4K, התמונה נראית לא להיט בכלל חלק מהסצנות (בעיקר החשוכות) לא נראות חדות אפילו מטושטשות קצת, האם זה נראה ככה גם אצלכם? כי 4K זה לא, מקסימום 1080P.
לאמזון יש מבחר די מצומצם של תכני 4K בארץ (מריצים חיפוש "4K" כדי לראות מה זמין). אבל אם זה באמת דורש מעבד אינטל KABY LAKE זו שערורייה. כמעט לאף אחד אין מעבד כזה, מה שגם כרטיס מסך NVIDIA או AMD עם תמיכה בHDCP 2.2 צריך היה לספק אותם.
אני אגב עליתי מול הצ'אט של NETFLIX אתמול, אחרי הפרסומים בנושא, ונאמר לי שעדיין אין תמיכה ב4K בPC ושכל פרסום שלא מגיע מNETFLIX הוא בגדר שמועה.
אני אגב עליתי מול הצ'אט של NETFLIX אתמול, אחרי הפרסומים בנושא, ונאמר לי שעדיין אין תמיכה ב4K בPC ושכל פרסום שלא מגיע מNETFLIX הוא בגדר שמועה.
קראתי עוד קצת בנושא, ומסתבר שהסיבה שיש את ההגבלה הזאת למעבדים זה לא (רק) העובדה שיש ל-kaby lake את היכולת לנגן את 4k, אלא גם שהיא יכולה לעשות זאת בצורה מאובטחת...
מסתבר שמעבדי kaby lake מכילים יכולת DRM מסויימת ברמת החומרה שמבחינת נטפליקס זה מאובטח מספיק כדי לתת לה את ה-4k. כלומר אפשר לשכוח כנראה מתמיכה בחומרות ישנות יותר בעתיד.
מסתבר שמעבדי kaby lake מכילים יכולת DRM מסויימת ברמת החומרה שמבחינת נטפליקס זה מאובטח מספיק כדי לתת לה את ה-4k. כלומר אפשר לשכוח כנראה מתמיכה בחומרות ישנות יותר בעתיד.
בינתיים כבר יש דיווחים מהימנים (עם צילומי מסך) ש4K עובד רק עם Kaby Lake ולא עובד עם כרטיסי מסך של AMD וNVIDIA מהדור האחרון (למרות שהחומרה שלהם אמורה לתמוך בPlayReady 3.0). נקווה שAMD וNVIDIA יוציאו דרייברים חדשים שיאפשרו זאת.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
התשובה כן