תן לי להבין משהו. אתה נמצא בפורום, שכולל אנשים שהתחום הזה מאוד חשוב להם ויקר להם ואתה לוקח צילומי מסך של הודעות של אנשים פרטיים, הכל כדיי לצחוק עליהם, לפני התלמידים שלך? ולהציג אותם כהזויים?Gad007 כתב:·......
תתפלא, אבל לא פעם לקחתי מכאן צילומי מסך של אמירות הזויות של כל מני משתמשים לגבי סגולות נסתרות של כבלי קומקום, והצגתי אותם בפני הסטודנטים שלי בתור דוגמא טעויות נפוצות בשל חוסר ידע הנדסי בסיסי... אז גם חוסר ידע של אנשים יכול לפעמים לשמש מטרה כדוגמה שלילית בכדי ליצור קוטרסט ולהמחיש נקודה מסויימת (זה לרוב בקורס מבוא לאותות ומערכות שלפעמים יוצא לי ללמד). יש לציין, מבין מאות הסטודנטים שעברו אצלי, תרם יצא לי להתקל בסטודנט אחד להנדסת חשמל שהתעניין באודיו, מעבר להאזנה לשירים ביוטיוב דרך האייפון......
ואחרי זה מוסיף חטא על פשע ומשוויץ בזה בפני אותו פורום???
זה נשמע לך ראוי והגיוני?
אני אציג בפניך רעיון לשיעור מעניין ועמוק יותר שיכול להביא בעיניי לדיון מעניין ופורה יותר ובו אתה מתחיל ומציג את עצמך בשמך המלא ומספר לכיתה על העובדה שבחרת לפתוח משתמש עם שם מסוים באותו פורום ובגלל ההתנהגות שלך, הפורום החליט להקיא אותך החוצה.
ואז בחרת, בדרכי עורמה, לפתוח שם משתמש אחר ושוב, בגלל ההתנהגות שלך, הקיאו אותך החוצה ואז פעם שלישית, בדרכי עורמה, בחרת לפתוח שם אחר ושוב הקיאו אותך החוצה...וכן הלאה וכן הלאה.
בשלב הזה, ככל שבאמת נשארו תלמידים באותה כיתה, יהיה מעניין לשמוע מה הם חושבים על ההתנהגות הזו.
אנא עדכן.
רן