UFC - אמנות לחימה משולבת
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מכת "קרטה קיד" -משפט חזק שאהבתי
ב UFC 129 -ושלא תגידו שסטיבן סיגל זה רק בסרטים...
למרות שלא הייתי רוצה לראות אגדה גומרת ככה. רנדי קוטור לוחם גדול
אבל בגיל 47 בספורט מתיש קשה לשרוד-בטח שלא נגד לוחם משובח כמו מאצ'ידה.
מדהים איך הפנים שלו נשארות בייבי פייס אחרי מכות/חבטות נמרצות שהוא חוטף לפנים.
קרב טוב היה בין מארק בוצ'ק לבן הנדרסון.
הקרב המרכזי על החגורה הפגיש בין ג'ורג' סיינט פייר לג'ייק שילדס שסיפק הרבה כתבות/רעיונות מחוץ לזירה
בזירה עצמה קיבלנו קרב איגרוף משעמם עם תוצאה צפויה.
55,000 צופים בקרבות MMA -כבוד גדול לענף.
למרות שלא הייתי רוצה לראות אגדה גומרת ככה. רנדי קוטור לוחם גדול
אבל בגיל 47 בספורט מתיש קשה לשרוד-בטח שלא נגד לוחם משובח כמו מאצ'ידה.
מדהים איך הפנים שלו נשארות בייבי פייס אחרי מכות/חבטות נמרצות שהוא חוטף לפנים.
קרב טוב היה בין מארק בוצ'ק לבן הנדרסון.
הקרב המרכזי על החגורה הפגיש בין ג'ורג' סיינט פייר לג'ייק שילדס שסיפק הרבה כתבות/רעיונות מחוץ לזירה
בזירה עצמה קיבלנו קרב איגרוף משעמם עם תוצאה צפויה.
55,000 צופים בקרבות MMA -כבוד גדול לענף.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היה אירוע מעולה פרט למיין אבנט. הכנעות ונוקאאוטים מאוד מאוד ייחודיים. Flying armbar, Crane Kick לא רואים דברים כאלה כל יום ובטח לא בארגון העלית של הספורט.
מה הבא ל GSP? מקווה שדיאז שסוף סוף נראה קרב של GSP עם קצת אקשן.
מה הבא ל GSP? מקווה שדיאז שסוף סוף נראה קרב של GSP עם קצת אקשן.
Need more cowbell
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
אכן אירוע חזק ביותר עם נוקאאוטים נדירים.
עם כל הכבוד, לא היה לקוטור שום סיכוי מול מצ'ידה, מצ'ידה הוא אחד המהירים במחלקה וקצת חבל שכמו צ'אק לידל גם פה יהיה KO להרבה מאוד היילייטים. אני מעריך שהסיפור עם סטיבן סיגל זה סוג של פרומושן הדדי, סיגל "מוכר" לאמריקאים את הברזילאים העילגים והם מחזירים אותו בנוקאאוטים מרשימים למרכז הבמה. לדעתי לא סתם הוא בחר אלוף דומיננטי ואלוף לשעבר. אני אתקשה להאמין שסיגל יודע משהו שהם לא.
היה די ברור ש-GSP-שילדס יהיה קרב עמידה של 5 סיבובים, שילדס איכזב מאוד כשלא ניסה לקחת את GSP לקרקע, לקלינץ, לתפוס לו איזה איבר כמו שהוא יודע משהו... הרי העמידה של שילדס עלובה ביותר, אני לא אומר שזה קל, אבל לנסות צריך.
אני מקווה לראות GSP - דיאז למרות שלדעתי אין לדיאז סיכוי, אין לו ממש TDD והקרב יהיה 5 סיבובים על הקרקע, ועם כל הכבוד לג'יו ג'יטסו של דיאז, אני לא מאמין שהוא יכניע את GSP
עם כל הכבוד, לא היה לקוטור שום סיכוי מול מצ'ידה, מצ'ידה הוא אחד המהירים במחלקה וקצת חבל שכמו צ'אק לידל גם פה יהיה KO להרבה מאוד היילייטים. אני מעריך שהסיפור עם סטיבן סיגל זה סוג של פרומושן הדדי, סיגל "מוכר" לאמריקאים את הברזילאים העילגים והם מחזירים אותו בנוקאאוטים מרשימים למרכז הבמה. לדעתי לא סתם הוא בחר אלוף דומיננטי ואלוף לשעבר. אני אתקשה להאמין שסיגל יודע משהו שהם לא.
היה די ברור ש-GSP-שילדס יהיה קרב עמידה של 5 סיבובים, שילדס איכזב מאוד כשלא ניסה לקחת את GSP לקרקע, לקלינץ, לתפוס לו איזה איבר כמו שהוא יודע משהו... הרי העמידה של שילדס עלובה ביותר, אני לא אומר שזה קל, אבל לנסות צריך.
אני מקווה לראות GSP - דיאז למרות שלדעתי אין לדיאז סיכוי, אין לו ממש TDD והקרב יהיה 5 סיבובים על הקרקע, ועם כל הכבוד לג'יו ג'יטסו של דיאז, אני לא מאמין שהוא יכניע את GSP
- Pavelz
- חבר מביא חבר

דווקא שילדס ניסה לא מעט אבל התייאש די מהר. גם תנסה להיזכר שהוא שלח עליו גם הרבה בעיטות חלשות בתקווה שGSP יתפוס אותן ויוריד אותו לקרקע. זה כמובן לא קרה כי GSP הוא לוחם מאוד אינטלגנטי והוא לא יתפתה ללכת למגרש הבית של היריב. זוכר את וורדום נגד פיודור? זה היה מאוד דומה.
וורדום "נפל" ופיתה את פיודור להיכנס לגארד שלו והכניע אותו כמובן.
לגבי סיגל הנושא מאוד ברור, כמו שהסברת
וורדום "נפל" ופיתה את פיודור להיכנס לגארד שלו והכניע אותו כמובן.
לגבי סיגל הנושא מאוד ברור, כמו שהסברת
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

קראתי איפשהו שלקראת הקרב הזה GSP בכלל לא ביקר את ג'קסון. הוא חילק את זמנו בין tri star, רוג'ר גרייסי בלונדון ורנזו גרייסי (בניו ג'רזי??)
אגב אף אחד לא מזכיר את רורי מקדונלד, נער הפלא החדש של WelterWeight. אילו הטלות מטורפות הוא הביא שם.
אגב אף אחד לא מזכיר את רורי מקדונלד, נער הפלא החדש של WelterWeight. אילו הטלות מטורפות הוא הביא שם.
Need more cowbell
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מאט האמיל מדבר על החירשות שלו ועל הקרב הקרוב מול ראמפייג' ג'קסון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074815,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074815,00.html
כן, הסופרמן של בראון היה ק-ט-ל-נ-י. אני מקווה שסטרוב יילמד מזה משהו, אם אפשר בכלל.
כרגיל, אתם מוזמנים לדיון על UFC 131 בפורום MMA של מטורף. אם אני לא טועה זו פעם ראשונה שהם ישדרו קרבות מקדימים בפייסבוק/יוטיוב. תביאו פופקורן.
מחשבותיי על המיין איבנט: לקארווין יש (או היה) את הכוח הדרוש להוריד כל אחד בחבטה אחת, אבל קשה לי לראות אותו מנצח קרב כל כך קשה אחרי ניתוחים, העדרות והחלודה הנלווית, וירידה במשקל. אני מעריך שדוס סנטוס ייקח את זה.
כרגיל, אתם מוזמנים לדיון על UFC 131 בפורום MMA של מטורף. אם אני לא טועה זו פעם ראשונה שהם ישדרו קרבות מקדימים בפייסבוק/יוטיוב. תביאו פופקורן.
מחשבותיי על המיין איבנט: לקארווין יש (או היה) את הכוח הדרוש להוריד כל אחד בחבטה אחת, אבל קשה לי לראות אותו מנצח קרב כל כך קשה אחרי ניתוחים, העדרות והחלודה הנלווית, וירידה במשקל. אני מעריך שדוס סנטוס ייקח את זה.