לה ליגה 2014-2015
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
מסי השתווה לרונאלדו. שני הפנומנים.
סיום העונה של שניהם יקבע גם מי האלופה תהיה וגם מי משניהם צריך לקבל את כדורגלן העונה.
סיום העונה של שניהם יקבע גם מי האלופה תהיה וגם מי משניהם צריך לקבל את כדורגלן העונה.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
רונאלדו כבר לא פנומן
הוא יותר עול מאשר פנומן.
מי שעוקב אחריו מאז הזכייה בכדור הזה רואה שהוא לא תורם דבר למשחק של ריאל מדריד.
האגו שלו לאחר שרואה את מסי, לא מן הנמנע שיעשה אותו עוד לגרוע יותר.
הוא יותר עול מאשר פנומן.
האגו שלו לאחר שרואה את מסי, לא מן הנמנע שיעשה אותו עוד לגרוע יותר.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
טוב מאד, שימשיך להיות עול גם בקלאסיקו.taoyossi כתב:רונאלדו כבר לא פנומן
הוא יותר עול מאשר פנומן.
האגו שלו לאחר שרואה את מסי, לא מן הנמנע שיעשה אותו עוד לגרוע יותר....
·
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
היה פנדל ברור הוא קודם דחף אותו עם פלג הגוף העליו ואז גלש לכדור (כמובן שהכל במהירות שיא).AviBiton כתב:היה פנדל?
לא נראה לי שהיה... ועוד כרטיס אדום לדני אלבס!
5-1...
·
לקראת הסופרקלסיקו - כמה שאלות
שלום חברים,
רכשתי כרטיסים דרך חבילה לסופרקלסיקו. זו פעם הראשונה עבורי שאגיע לאירוע הזה. אני מבקש את דעתם של היותר מנוסים לגבי הנושאים הבאים :
- החברה שדרכה הזמנתי את החבילה הכוללת טיסה, מלון וכרטיסים למשחק , מספקת את הכרטיסים למלון ביום שלפני המשחק או בבוקר המשחק. האם זו שיטת קבלת כרטיסים מוכרת ? האם יש משהו שצריך לעשות כדי להימנע מהפתעות לגבי הכרטיסים ? החברה לא נתנה לי שום אישור לגבי הכרטיסים עצמם אלא רק אישור על החבילה הכוללת עם פירוט שזה כולל גם את כרטיסי המשחק באזור מסויים .
- יש ברשתותי מצלמת DSLR מסוג Canon 550D עם עדשת 18-270 . האם יש מניעה להכניס ציוד כזה לאיצטדיון בגלל גול המצלמה\עדשה ? אני רוצה להימנע ממצב שיגידו לי בכניסה לאיצטדיון שאסור ולהחזיר את זה למלון . אני לא מצליח למצוא באתר של ברצלונה איסור על זה , אבל אני מעדיף להיות בטוח .
- בדרך כלל אני לוקח איתי תיק גב. יש מניעה להכניס תיק שכזה למשחק?
- כמה זמן לפנ יהמשחק כדאי להגיע לאיצטדיון במקרה הזה ? באיזה איזה כלי תחבורה עדיף להשתמש כדי להגיע לשם ?
תודה מראש לכל המשיבים.
רכשתי כרטיסים דרך חבילה לסופרקלסיקו. זו פעם הראשונה עבורי שאגיע לאירוע הזה. אני מבקש את דעתם של היותר מנוסים לגבי הנושאים הבאים :
- החברה שדרכה הזמנתי את החבילה הכוללת טיסה, מלון וכרטיסים למשחק , מספקת את הכרטיסים למלון ביום שלפני המשחק או בבוקר המשחק. האם זו שיטת קבלת כרטיסים מוכרת ? האם יש משהו שצריך לעשות כדי להימנע מהפתעות לגבי הכרטיסים ? החברה לא נתנה לי שום אישור לגבי הכרטיסים עצמם אלא רק אישור על החבילה הכוללת עם פירוט שזה כולל גם את כרטיסי המשחק באזור מסויים .
- יש ברשתותי מצלמת DSLR מסוג Canon 550D עם עדשת 18-270 . האם יש מניעה להכניס ציוד כזה לאיצטדיון בגלל גול המצלמה\עדשה ? אני רוצה להימנע ממצב שיגידו לי בכניסה לאיצטדיון שאסור ולהחזיר את זה למלון . אני לא מצליח למצוא באתר של ברצלונה איסור על זה , אבל אני מעדיף להיות בטוח .
- בדרך כלל אני לוקח איתי תיק גב. יש מניעה להכניס תיק שכזה למשחק?
- כמה זמן לפנ יהמשחק כדאי להגיע לאיצטדיון במקרה הזה ? באיזה איזה כלי תחבורה עדיף להשתמש כדי להגיע לשם ?
תודה מראש לכל המשיבים.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
היי,
קודם כל, הנאה מובטחת, אירוע מטורף.
הגעה, הכי טוב זה כמובן במטרו תוכל לרדת בתחנת zona universitaria או בתחנת palau reial, שתיהן במטרו L3 הירוק.
מומלץ להגיע כשעה, שעה וחצי לפני, למרות שאני הייתי הולך לפני ויושב באחד הפאבים באזור וסופג את האווירה.
בדרך כלל מה שקורה עם הכרטיסים בחבילות הללו, זה שהכרטיס מגיע למלון יום לפני, או באותו יום.
בדרך כלל מדובר בכרטיסי מנוי שקנו מראש ומעבירים אותם מאחד לשני.
קח בחשבון שהמנויים הם עם תמונה ולכן בדרך כלל מבקשים שתגיע למגרש בזמן העומס, כדי שלא יתייחסו לתמונה.
את המנוי תצטרך להחזיר לקבלה של המלון בסיום המשחק.
כך לפחות זה היה אצלי כשקניתי דרך איסתא ספורט.
זה אמנם לא הכי כשר שבעולם, אבל עושה רושם שכולם נותנים לזה יד.
אין בעיה להיכנס עם תיק וגם לא עם מצלמה(לפחות לא הייתה לי בעיה שכזו).
ושוב, תהנה, תפסת אחלה משחק.
קודם כל, הנאה מובטחת, אירוע מטורף.
הגעה, הכי טוב זה כמובן במטרו תוכל לרדת בתחנת zona universitaria או בתחנת palau reial, שתיהן במטרו L3 הירוק.
מומלץ להגיע כשעה, שעה וחצי לפני, למרות שאני הייתי הולך לפני ויושב באחד הפאבים באזור וסופג את האווירה.
בדרך כלל מה שקורה עם הכרטיסים בחבילות הללו, זה שהכרטיס מגיע למלון יום לפני, או באותו יום.
בדרך כלל מדובר בכרטיסי מנוי שקנו מראש ומעבירים אותם מאחד לשני.
קח בחשבון שהמנויים הם עם תמונה ולכן בדרך כלל מבקשים שתגיע למגרש בזמן העומס, כדי שלא יתייחסו לתמונה.
את המנוי תצטרך להחזיר לקבלה של המלון בסיום המשחק.
כך לפחות זה היה אצלי כשקניתי דרך איסתא ספורט.
זה אמנם לא הכי כשר שבעולם, אבל עושה רושם שכולם נותנים לזה יד.
אין בעיה להיכנס עם תיק וגם לא עם מצלמה(לפחות לא הייתה לי בעיה שכזו).
ושוב, תהנה, תפסת אחלה משחק.