שרשור תגובות: יס משיקים את ממיר yes Quattro - ממיר מולטירום
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
צפי לעדכון?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·הבטיחו עד מרץliad555 כתב:מה עם ה PIP שהבטיחו??
:oops::evil:
...
מעניין אם הכוונה שיהיה עדכון אחיד כלומר PIP לקוואטרו ועדכון לזאפרים או שמדובר ב2 מועדים שונים...?
לי יש המון בעיות עם הקוואטרו, ומסתבר שהבעיה נפוצה - בהקלטות ארוכות (ראה ערך האח הגדול) הרבה פעמים הקובץ נדפק לקראת הסוף - ההקלטה נתקעת ואי אפשר להעביר קדימה.
אתמול קרה דבר חדש - בשידור רגיל כפתור PAUSE או אחורה לא עובד. הייתי צריך להוציא את הממיר מהחשמל ולהחזיר כדי שיחזור לעבוד
אתמול קרה דבר חדש - בשידור רגיל כפתור PAUSE או אחורה לא עובד. הייתי צריך להוציא את הממיר מהחשמל ולהחזיר כדי שיחזור לעבוד
עברנו השבוע ליס סוף סוף אחרי שכל השנים היינו בהוט. מאד מרוצים. אני מנחש שלא יהיה עדכון לממירי קוואטרו בזמן הקרוב נכון?! אני מדבר על עדכון לממשק ה-vod הלא משהו ביס. עם הקוואטרו הממשק עוד יותר נורמלי, אבל ממירי ה-HD הממש פשוט מעצבן. גם עמוד ההקלטות לא נוח. יש סיכוי שיס יעדכנו את עמוד ההקלטות בזמן הקרוב? פשוט אחרי שהיינו בהוט כל הזמן התרגלתי לממשק הנוח של הקלטות של הפייבר בוקס. ה-thumbnails בעמוד ההקלטות יותר נוח ומסודר מאשר בקוואטרו בעיניי. אולי זה עניין של הרגל.
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
@berlad26
·לכל ממירי ה hd מגיע בשבוע הקרוב עדכון לממשק כמו של הקוואטרו.
לגבי ההקלטות אמור להיות גם עדכון כפי שנאמר בהשקה של יס אבל כרגע לי לא נראה שהוא יגיע בזמן הקרוב כי צריך להגיע עדכון ל pip וגם הוא מתעקב כבר המון זמן.
אבל אל תשכח גם שהכל עניין של הרגל,גם לממשק וגם לתכנים
לגבי ההקלטות אמור להיות גם עדכון כפי שנאמר בהשקה של יס אבל כרגע לי לא נראה שהוא יגיע בזמן הקרוב כי צריך להגיע עדכון ל pip וגם הוא מתעקב כבר המון זמן.
אבל אל תשכח גם שהכל עניין של הרגל,גם לממשק וגם לתכנים
תודה. תמיד בהשקות הם מבטיחים "בקרוב" אנחנו נוסיף. בקרוב אנחנו נעדכן. ובפועל לא מעדכנים בכלל או רק אחרי הרבה מאד זמן. כך היה בהוט.orelperez001 כתב:@berlad26
אבל אל תשכח גם שהכל עניין של הרגל,גם לממשק וגם לתכנים...
pip הוא פיצ'ר נחמד אבל אף פעם לא השתמשתי בו בפייבר בוקס. בעיניי זה מיותר. זה נחמד לפרסומות בערוץ 22 ו-10 וזהו בעיקר. מה שיותר מציק לי שאין ביס ויש בהוט זה עניין ההקלטות. יש לנו קוואטרו אחד בסלון וכל שאר הממירים הם HD, לכן אפשר לקבוע הקלטה רק דרך הממיר בסלון או דרך אתר האינטרנט של יס. כי במיני פייבר בוקס אפשר לקבוע הקלטה וההקלטה תתבצע על הפייבר בוקס ולא על המיני. אבל לפחות אפשר לקבוע הקלטות דרך המיני ולא רק דרך הפייבר בוקס. אז אני מקווה שיס יעשו את את האופציה שגם ממירי ה-HD יוכלו לקבוע הקלטה לקוואטרו.
בסה"כ אני מרוצה מיס. אם זה היה תלוי בי היינו עוברים ליס לפני שנים כבר. רק קשה להתרגל ללוח ההקלטות.
איך עושים עדכון תוכנה לממירי ה-HD? מוציאים מהחשמל תוך כדי לחיצה על כפתור ה'חזור' בשלט?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עדכונים נעשים מעצמם.
אני מניח שבגלל שמדובר במוצר שהלקוחות שלו אינם יכולים לסבול באגים, תהליך הפיצוח והבדיקות ארוך ממוצרים שבהם אנחנו יוצר סבלניים בנושא זה.
להוט יש יתרון בארכיטקטורה של הפייברבוקס של הפרדת הממשק משתמש מהמערכת. כך הם יכולים לפתח פיצ׳רים יחסית מהר...
אני מניח שבגלל שמדובר במוצר שהלקוחות שלו אינם יכולים לסבול באגים, תהליך הפיצוח והבדיקות ארוך ממוצרים שבהם אנחנו יוצר סבלניים בנושא זה.
להוט יש יתרון בארכיטקטורה של הפייברבוקס של הפרדת הממשק משתמש מהמערכת. כך הם יכולים לפתח פיצ׳רים יחסית מהר...