לשמוע רצוי באוזניים.Chernobog כתב:איזה קטע, שוב פעם "מבחן" שלא אומר כלום מבחינה אובייקטיבית ש"מוכיח" שאתה צודק! (ולקינוח: טענת איש קש נוספת)....
אני מניח שעשרות אלפי הרוכשים של Cardas עושים זאת.
·GuyHoresh כתב:בכנות, נשבר לי מצייד המכשפות של זבי חותם שרובם המוחלט לא ניסה או התנסה במשהו לפני שממהרים לרשום תגובות במקלדת, שלא לדבר שרובם שומע בסטאפים שרחוקים מלהיות High End...
·molvy כתב:כן מדדתי כבלים שונים והתוצאות היו ללא שוני בין הכבלים......
עכשיו לשאלה שלי שלא ענית לי
האם אתה מסכים שאם אין הבדלים מדידים גם אי אפשר לשמוע הבדלים??...
לא, זה לא היה הקונטקסט. דיברו על הטיות קוגניטיביות ונתנו דוגמאות היפותטיות, על מנת להדגיש נקודה מסויימת, על איך מראה של ציוד יכול, תאורטית, להשפיע על חוויית השמיעה שלך. אתה כותב "הנה תראו, הכבלים אצלי מוסתרים" (הווה אומר: לפיכך אני לא מושפע מהמראה שלהם) אבל זו לא הנקודה במבחנים עיוורים, הנקודה בהם היא הידיעה עצמה לא קלט חושי כזה או אחר (אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה, בגלל זה כתבתי על טענות מטופשות, אני חושב (בוחר לחשוב) שאתה יודע היטב על מה אחרים מדברים אבל בוחר לפרש לא נכון ולנסות לשים מילים בפיהם.)ארז_וחני כתב:·......
מה יהיה שיש טענות מטופשות שקונים כבלים לפי המראה שלהם ?...
·molvy כתב:כן מדדתי כבלים שונים והתוצאות היו ללא שוני בין הכבלים.........
אתה צריך למדוד את כל הכבלים שיש ואת זה מן הסתם לא בצעת ולכן מדובר על פסילה גורפת על סמך מדגם (מייצג סטטיסטית ??) שעשית.molvy כתב: לא.אני לא מבין את הבעיה, כי אין פה פסילה גורפת ! אלא פסילה מאוד ספציפית וממוקדת בכבלים שנותנים את אותה תוצאה מדידה...
אז אני יודע - אם אין הבדל במדידות (*) אז גם לא ניתן לשמוע זאת.ארז_וחני כתב:עניתי לשאלתך שאינני יודע משום שמעולם לא מדדתי כבל.
זה פשוט לא מעניין אותי איך הוא נמדד.
ארז...
·מה אכפת לך שאני מודד את הכבל לפני הבדיקה?ארז_וחני כתב:הרי גם רוברטס כתב ש "99% מהכבלים האודיופילים לא מהונדסים" ועדיין טוען ש 100% מהכבלים האודיופילים היקרים לא עושים שום דבר ועדיין מתעקש למדוד אותם, למרות שלא עושים כלום......
·Multimediaman כתב:@GuyHoresh
למה אתה צריך למדוד בכלל משהו אם כבר רכשת ואתה נהנה? רק על מנת להוכיח לחברים משופעי זמן פנוי שאתה מבין מה אתה עושה עם כספך..
נראה לי מיותר להשתתף בכלל בדיון כזה עם חברים שכל תכליתם להוכיח לך שאתה לא מבין מה שאתה שומע בבית..
אם אני רוכש משהו ומישהו מסביר לי שאני לא יודע מה שאני עושה, אז אני שולח אותו לשאת ברכה וממשיך הלאה.....
ושוב, אותו דפוס. אתה מוציא מההקשר ומעוות את הנאמר ע"מ לנסות להגחיך את הצד השני. הרטוריקה הזו לא מוסיפה לכם נקודות.ארז_וחני כתב:·......
כמובן, לא היה צריך להגיע להודעה מספר 234 על מנת להבין שאתה יודע הכל.......
·GuyHoresh כתב:לשמוע רצוי באוזניים.......
אני מניח שעשרות אלפי הרוכשים של Cardas עושים זאת....