לא כדאי להעלות לשרשור צילום מסך במקום לינק חיצוני?
שירשור הבדיחות הגדול!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border.
The Italian Customs Officer stops them and tells them ''It'sa illegala to putta 5 people in a Quattro.'
'''Vot do you mean it's illegal?'' asks the German driver..
''Quattro meansa four'' replies the Italian official.
''Quattro is just ze name of ze automobile'' the German says unbelievingly. ''Look at ze dam papers: ze car is designed to karry 5 persons'
'''You canta pulla thata one on me!'' replies the Italian customs officer ''Quattro meansa four. You have five-a people ina your car and you are thereforea breaking tha law.''
The German driver replies angrily, ''You idiot! Call your supervisor over. I vant to speak to someone viz more intelligence!'
'''Sorry'' responds the Italian officer, ''He can'ta come. He'sa busy with a 2 guys in a Fiat Uno''
The Italian Customs Officer stops them and tells them ''It'sa illegala to putta 5 people in a Quattro.'
'''Vot do you mean it's illegal?'' asks the German driver..
''Quattro meansa four'' replies the Italian official.
''Quattro is just ze name of ze automobile'' the German says unbelievingly. ''Look at ze dam papers: ze car is designed to karry 5 persons'
'''You canta pulla thata one on me!'' replies the Italian customs officer ''Quattro meansa four. You have five-a people ina your car and you are thereforea breaking tha law.''
The German driver replies angrily, ''You idiot! Call your supervisor over. I vant to speak to someone viz more intelligence!'
'''Sorry'' responds the Italian officer, ''He can'ta come. He'sa busy with a 2 guys in a Fiat Uno''
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
לאמריקאי מיליארדר היה מפעל לייצור נקניקיות חזיר והיה לו בן יחיד
הוא שלח את בנו לאוניברסיטאות הכי יוקרתיות והבן למד כל מה שרק אפשר: כלכלה, מנהל עסקים, ייצור, שיווק, חשבונאות, משפטים וסיים הכל בהצטיינות רבה.
בתום הלימודים החליט האב לצרף את בנו להנהלת המפעל וליישם את כל הידע שרכש למטרת יעול והרחבת העסקים
ביום הראשון שהבן הגיע למפעל , קרא האב לחשב המפעל והראה לבן את הדוחות הכספיים , דוחות הרווחים ודוחות ההשקעות
הבן עיין בדוחות אבל לא נראה נלהב יתר על המידה
חשב האב לעצמו : כל שנות הלימודים הוא ראה רק ניירת , כנראה שזה לא מרגש אותו
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שבו עמדה מכונה גדולה ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי חצי מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים חתיכות חזיר, לוחצים על הכפתור, וללא מגע יד יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
הבן נשאר אדיש ולא מראה ענין
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שני שבו עמדה מכונה יותר גדולה ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים את האיברים הפנימיים של החזיר , לוחצים על הכפתור, וללא מגע יד יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
גם הפעם נשאר הבן אדיש ולא מראה עניין
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שלישי שבו עמדה מכונה ענקית ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי שני מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים חזיר שלם , לוחצים על הכפתור , וללא מגע יד אדם יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
הבן עדיין אדיש , לא מגיב וכלום לא מזיז לו
האב מתפוצץ , לא יכול יותר להבליג , זה מפעל חייו וזה עשה אותו מיליארדר , פונה לבן בכעס ואומר: קיבינימט , לעזאזל אתך , יו פאקינג באסטרד , אם זה לא מרשים אותך אז מה כן ??!!
עונה הבן באדישות : עזוב אבא זה הכל בולשיט סטנדרטי ,
אם היתה לך מכונה , שמצד אחד מכניסים נקניקיה ומהצד השני יוצא חזיר , זה אטרקציה , זה מהפכה , זה הייטק לשמו
עונה לו האב בחריקת שיניים : בני היקר , אם קיימת בעולם מכונה אחת כזאת , זה רק אצל אמא שלך !!!
הוא שלח את בנו לאוניברסיטאות הכי יוקרתיות והבן למד כל מה שרק אפשר: כלכלה, מנהל עסקים, ייצור, שיווק, חשבונאות, משפטים וסיים הכל בהצטיינות רבה.
בתום הלימודים החליט האב לצרף את בנו להנהלת המפעל וליישם את כל הידע שרכש למטרת יעול והרחבת העסקים
ביום הראשון שהבן הגיע למפעל , קרא האב לחשב המפעל והראה לבן את הדוחות הכספיים , דוחות הרווחים ודוחות ההשקעות
הבן עיין בדוחות אבל לא נראה נלהב יתר על המידה
חשב האב לעצמו : כל שנות הלימודים הוא ראה רק ניירת , כנראה שזה לא מרגש אותו
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שבו עמדה מכונה גדולה ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי חצי מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים חתיכות חזיר, לוחצים על הכפתור, וללא מגע יד יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
הבן נשאר אדיש ולא מראה ענין
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שני שבו עמדה מכונה יותר גדולה ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים את האיברים הפנימיים של החזיר , לוחצים על הכפתור, וללא מגע יד יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
גם הפעם נשאר הבן אדיש ולא מראה עניין
הכניס האב את הבן לאולם ייצור שלישי שבו עמדה מכונה ענקית ואמר לבן : אתה רואה , המכונה הזאת עלתה לי שני מליון דולר
פה בפתח הזה מכניסים חזיר שלם , לוחצים על הכפתור , וללא מגע יד אדם יוצאות בצד השני נקניקיות מוכנות ארוזות למשלוח
הבן עדיין אדיש , לא מגיב וכלום לא מזיז לו
האב מתפוצץ , לא יכול יותר להבליג , זה מפעל חייו וזה עשה אותו מיליארדר , פונה לבן בכעס ואומר: קיבינימט , לעזאזל אתך , יו פאקינג באסטרד , אם זה לא מרשים אותך אז מה כן ??!!
עונה הבן באדישות : עזוב אבא זה הכל בולשיט סטנדרטי ,
אם היתה לך מכונה , שמצד אחד מכניסים נקניקיה ומהצד השני יוצא חזיר , זה אטרקציה , זה מהפכה , זה הייטק לשמו
עונה לו האב בחריקת שיניים : בני היקר , אם קיימת בעולם מכונה אחת כזאת , זה רק אצל אמא שלך !!!
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
מנחם הוא גבר נאה בן 43 ועדיין רווק
יום אחד חבר שלו שאל אותו: "למה אתה לא נשוי? אתה לא יכול למצוא אישה טובה?"
מנחם ענה: "האמת שמצאתי כמה נשים שרציתי להתחתן איתן, אבל כשהבאתי אותן הביתה להכיר את ההורים, אמא שלי לא אהבה אף אחת מהן"
חבר של מנחם חשב לרגע והציע: "יש לי פתרון מושלם, פשוט תמצא מישהי שהיא בדיוק כמו אמא שלך"
כמה חודשים אחר-כך מנחם וחברו נפגשו שוב פעם והחבר שאל: "נו... מצאת את האשה המושלמת שאמא שלך אהבה ?"
מנחם ענה בפרצוף עצוב: "כן מצאתי את הבחורה המושלמת, בדיוק כמו אמא שלי וצדקת, אמא שלי מאוד אהבה אותה"
אז חברו שאל: "נו ומה הייתה הבעיה?"
מנחם ענה: "אבא שלי שנא אותה"
יום אחד חבר שלו שאל אותו: "למה אתה לא נשוי? אתה לא יכול למצוא אישה טובה?"
מנחם ענה: "האמת שמצאתי כמה נשים שרציתי להתחתן איתן, אבל כשהבאתי אותן הביתה להכיר את ההורים, אמא שלי לא אהבה אף אחת מהן"
חבר של מנחם חשב לרגע והציע: "יש לי פתרון מושלם, פשוט תמצא מישהי שהיא בדיוק כמו אמא שלך"
כמה חודשים אחר-כך מנחם וחברו נפגשו שוב פעם והחבר שאל: "נו... מצאת את האשה המושלמת שאמא שלך אהבה ?"
מנחם ענה בפרצוף עצוב: "כן מצאתי את הבחורה המושלמת, בדיוק כמו אמא שלי וצדקת, אמא שלי מאוד אהבה אותה"
אז חברו שאל: "נו ומה הייתה הבעיה?"
מנחם ענה: "אבא שלי שנא אותה"
הג'ינג'י

- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2047
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 96 פעמים
An older, tired-looking dog wandered into my yard.
I could tell from his collar and well-fed belly that he had a home and was well taken care of.
He calmly came over to me, I gave him a few pats on his head. He then followed me into my house, slowly walked down the hall, curled up in the corner and fell asleep.
An hour later, he went to the door, and I let him out.
The next day he was back, greeted me in my yard, walked inside and resumed his spot in the hall and again slept for about an hour. This continued off and on for several weeks.
Curious I pinned a note to his collar: 'I would like to find out who the owner of this wonderful sweet dog is and ask if you are aware that almost every afternoon your dog comes to my house for a nap.'
The next day he arrived for his nap, with a different note pinned to his collar:
'He lives in a home with 6 children, 2 under the age of 3 - he's trying to catch up on his sleep. Can I come with him tomorrow?'
I could tell from his collar and well-fed belly that he had a home and was well taken care of.
He calmly came over to me, I gave him a few pats on his head. He then followed me into my house, slowly walked down the hall, curled up in the corner and fell asleep.
An hour later, he went to the door, and I let him out.
The next day he was back, greeted me in my yard, walked inside and resumed his spot in the hall and again slept for about an hour. This continued off and on for several weeks.
Curious I pinned a note to his collar: 'I would like to find out who the owner of this wonderful sweet dog is and ask if you are aware that almost every afternoon your dog comes to my house for a nap.'
The next day he arrived for his nap, with a different note pinned to his collar:
'He lives in a home with 6 children, 2 under the age of 3 - he's trying to catch up on his sleep. Can I come with him tomorrow?'
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
הומור ליום חול וגם לחול המועד...
משפטי מחץ:
הלוואי ואני אגיע הביתה ואגלה שהכביסה גילתה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.
מטהר אוויר זה הדבר הכי מפחיד בבית: אתה מתיז למעלה ויש לך 3 שניות לברוח לפני שהכל נופל עליך.
לראות עכביש זה שטויות, הבעיה מתחילה כשהוא נעלם...
אין אחד שלא שיחק באולינג והתחיל לזוז כמו מטומטם בשביל לנסות לכוון את הכדור אחרי שהוא כבר על המסלול!
ישראלי אמיתי זה אחד שיקנה חולצה ב-300 שקל וג'ינס ב-600 שקל, אבל אם יתקע שקל אחד במכונה של המסטיקים, כל הקניון על הרגליים.
אין אחד שלא קנה שלוק - עשה חצי חצי עם חבר ונתן לו את החצי בלי הצ'ופצ'יק.
עוד לא נולד הילד שלא עשה את עצמו מעשן, כשיש את האדים האלה בחורף.
כשמשהו נופל עליך כשאתה פותח את המקפיא, הכי כיף לדחוף אותו ולסגור מהר, ושיפול על הקורבן הבא.
כל החיים אנחנו בפייסבוק, זה הדבר הראשון שאנחנו עושים על המחשב. אבל בחיים לא נגדיר אותו כדף הבית.
כל הבשמים שבעולם יורדים אחרי כמה שעות. אבל קלמנטינה...
זה לא The Voice (הקול) זה The Story (הסיפור). כל אחד בא לשם עם סיפור כאילו הוא הגיע למשרד של ביטוח לאומי!
אנשים שצריך להרוג: אלה ששואלים אותך בסופר "היי, מה אתה עושה כאן?"
תפקידה של הזרת הוא לוודא שכל הרהיטים בבית נמצאים במקומם הנכון...
מים בטעמים זה בסך הכל בקבוק שלא שטפו טוב.
אני לא מבין למה חברת חשמל מבזבזת כל כך הרבה כסף על פרסומות. נגיד שאני לא מרוצה, מה אני אעשה, אעבור לבטריות?
מה הקטע שהפיצה עגולה, מגישים אותה בקרטון מרובע וחותכים אותה למשולשים?
שלא תבינו אותי לא נכון... אני מתה על חורף!!! עד שזה מגיע למים החמים במקלחת...
גם אם ניסית למצוא דאודורנט ולא הצלחת, הכי חשוב זה לא להרים ידיים!
מי שהולך בראש מורם... אין לו אייפון.
בכל פעם שמישהו קונה טלוויזיה גדולה, הומלס מקבל בית.
גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים.
החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש...
משפטי מחץ:
הלוואי ואני אגיע הביתה ואגלה שהכביסה גילתה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.
מטהר אוויר זה הדבר הכי מפחיד בבית: אתה מתיז למעלה ויש לך 3 שניות לברוח לפני שהכל נופל עליך.
לראות עכביש זה שטויות, הבעיה מתחילה כשהוא נעלם...
אין אחד שלא שיחק באולינג והתחיל לזוז כמו מטומטם בשביל לנסות לכוון את הכדור אחרי שהוא כבר על המסלול!
ישראלי אמיתי זה אחד שיקנה חולצה ב-300 שקל וג'ינס ב-600 שקל, אבל אם יתקע שקל אחד במכונה של המסטיקים, כל הקניון על הרגליים.
אין אחד שלא קנה שלוק - עשה חצי חצי עם חבר ונתן לו את החצי בלי הצ'ופצ'יק.
עוד לא נולד הילד שלא עשה את עצמו מעשן, כשיש את האדים האלה בחורף.
כשמשהו נופל עליך כשאתה פותח את המקפיא, הכי כיף לדחוף אותו ולסגור מהר, ושיפול על הקורבן הבא.
כל החיים אנחנו בפייסבוק, זה הדבר הראשון שאנחנו עושים על המחשב. אבל בחיים לא נגדיר אותו כדף הבית.
כל הבשמים שבעולם יורדים אחרי כמה שעות. אבל קלמנטינה...
זה לא The Voice (הקול) זה The Story (הסיפור). כל אחד בא לשם עם סיפור כאילו הוא הגיע למשרד של ביטוח לאומי!
אנשים שצריך להרוג: אלה ששואלים אותך בסופר "היי, מה אתה עושה כאן?"
תפקידה של הזרת הוא לוודא שכל הרהיטים בבית נמצאים במקומם הנכון...
מים בטעמים זה בסך הכל בקבוק שלא שטפו טוב.
אני לא מבין למה חברת חשמל מבזבזת כל כך הרבה כסף על פרסומות. נגיד שאני לא מרוצה, מה אני אעשה, אעבור לבטריות?
מה הקטע שהפיצה עגולה, מגישים אותה בקרטון מרובע וחותכים אותה למשולשים?
שלא תבינו אותי לא נכון... אני מתה על חורף!!! עד שזה מגיע למים החמים במקלחת...
גם אם ניסית למצוא דאודורנט ולא הצלחת, הכי חשוב זה לא להרים ידיים!
מי שהולך בראש מורם... אין לו אייפון.
בכל פעם שמישהו קונה טלוויזיה גדולה, הומלס מקבל בית.
גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים.
החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש...
הג'ינג'י