השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
לא בטוח שהבנתי. נשמע שיש לך כרגע כבר ממיר מדיה שיוצא ממנו כבל רשת שמתחבר לנתב D-LINK הקיים.12/12/2022 21:03PiEater כתב: צודק, לא מחובר ישירות אבל כן כבל אופטי (הצהוב) שמחובר עם D link dem-402s-bxu/10a1a לכניסת SFP.
יש לי דרך לחבר את ה- AX3?...
פשוט תחבר אותו לנתב החדש במקום. אתה יכול להעלות תמונה של ה-SET UP הקיים שלך אם פיספסתי משהו בהסבר שלך.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=40220&iszap=113/12/2022 11:53PiEater כתב: הכבל הוא לא כבל CAT סטנדרטי, הוא יוצא מקופסא בקיר ונכנס לכניסת SFP בראוטר לתוך הממיר הנ"ל שיושב בתוך ה SOCKET
ראה תמונות מצורפות.
תודה!...
תצטרך להשיג את השם משתמש והסיסמה שאיתם הראוטר הקיים מבצע את החיוג (או שאם אין חיוג - יותר פשוט)
בהצלחה
השינוי היחיד שעשיתי זה שקניתי את הנתב וחשוב לי שהנתב יהיה ממוקם בעמדת המחשב כי אני רוצה אינטרנט קווי אז לא נראה לי שיש טעם לחבר אותו במקום אחר. הרעש לא בתדר גבוה ולא בתדר נמוך, בווליום נמוך אבל שניתן לשמוע אותו, "טרטרטר" כזה בקצב מהיר... ברגע שאני מנתק את הנתב מהחשמל הרעש נעלם. כשאני מחבר את הנתב לחשמל לאחר דקה הרעש מתחדש. כשאני מנתק את כבלי האודיו מהרמקולים המוגברים הרעש ממשיך... זאת אומרת שזה לא הם שגורמים לרעש, איך אפשר לדעת אלו כבלים גורמים לרעש? יש חשודים מיידיים? יש לי מלא כבלים באיזור של עמדת המחשב... אולי זה בכלל לא כבלים שגורמים לרעש? יש לי כמה וכמה מכשירים שיושבים על עמדת המחשב... ממש מעצבן...10/12/2022 19:14yaronkle כתב: מה סוג ההפרעה: תדר גבוהה או תדר נמוך?
בתור בדיקה, נסה לחבר את הנתב לשקע אחר בחדר. כנראה לא ישנה מכיוון שהרעש מושפע ממרחק הנתב מהרמקולים.
יש רעש אם אתה מנתק את הכבל אודיו מהרמקול?
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך....
דרך אגב, אני מנסה להכנס להגדרות של הנתב במחשב, מקיש 192.168.3.1 וזה מבקש סיסמא, העניין הוא שאני לא זוכר שהגדרתי סיסמא מיוחדת לכניסה לראוטר. כשחיברתי את הנתב הגדרתי הכל דרך האפליקציה של וואווי, גם באפליקציה של וואווי בטלפון זה מבקש סיסמא... יש דרך לשחזר את הסיסמא מבלי לאפס את הראוטר פיזית עם קיסם שיניים? אני מדבר על המסך הזה: לגבי תרגום השפה בהגדרות הנתב בכרום במחשב, גוגל טרנסלייט יעשה את העבודה?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4954
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 169 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
לא בטוח שיש סיסמא דיפולטיבית. לדעתי חייבים להגדיר סיסמא בפעם הראשונה.
נסה admin או Admin ליתר ביטחון
לגבי הרעש, נסה להעביר את הנתב מעל הרמקולים. נסה להניח על גוף מתכתי מעל הרמקולים בתור בדיקה.
כנראה תהיה חייב החלפת רמקולים, נתב או הרחקה.
אני מרגיש פחות נוח לעבוד צמוד לנתב.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?
לגבי הרעש, נסה להעביר את הנתב מעל הרמקולים. נסה להניח על גוף מתכתי מעל הרמקולים בתור בדיקה.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?
עשיתי איפוס לנתב ועכשיו זה נכנס. לגבי התרגום של גוגל בכרום, שמתי לב שלפעמים הוא עובד ולפעמים לא, גם אתה נתקל בזה?13/12/2022 20:40yaronkle כתב: לא בטוח שיש סיסמא דיפולטיבית. לדעתי חייבים להגדיר סיסמא בפעם הראשונה.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?...
הנחתי את הכרטיס קול החיצוני עם (גימור ממתכת) על הרמקול הימני והנתב מעליו והרעשים ממשיכים. לא ברור לי איך דבר כזה קורה ב 2022... החברות לא יודעות שיש אנשים ממקמים נתב ורמקולים על שולחן מחשב? Yamaha HS7, איכותיים ולא יקרים יחסית. נראה לך שנתב מתחרה עם מפרט דומה לא יגרום לרעשים?
יש לי אינטרנט 200 מגה רגיל של הוט והוטנט, הוטבוקס 4 בברידג' ליד הנתב מחובר קווית. אין עדיין תשתית סיבים ברחוב...
אתה מרחיק את הנתב בגלל העניין של קרינה? ממה שבדקתי בעבר לגבי WIFI הבנתי שאין מה לחשוש. אשמח להתעדכן...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

הנתב השני שלי מוצמד על גב טלוויזיה ואין רעשים.
יכול להיות שילוב של סיכוך לא מספק ברמקולים עם נתב "מרעיש" אלקטרומגנטית.
מכיוון שלא היו לך רעשים עם ה hotbox אז אפשר להניח שיהיו נתבים שלא יגרמו להפרעות. נראה כמו רולטה רוסית.
תבדוק אם יש באפשרותך להעביר את ה hotbox עם הנתב לארון תקשורת.
קרינת wifi אינה מיננת ואינה אמורה להיות מסוכנת. ובכל זאת אני מעדיף לא לעבוד צמוד הנתב.
יכול להיות שילוב של סיכוך לא מספק ברמקולים עם נתב "מרעיש" אלקטרומגנטית.
מכיוון שלא היו לך רעשים עם ה hotbox אז אפשר להניח שיהיו נתבים שלא יגרמו להפרעות. נראה כמו רולטה רוסית.
תבדוק אם יש באפשרותך להעביר את ה hotbox עם הנתב לארון תקשורת.
קרינת wifi אינה מיננת ואינה אמורה להיות מסוכנת. ובכל זאת אני מעדיף לא לעבוד צמוד הנתב.
בין אם יש לך אינטרנט רגיל או סיבים, התשובה היא לא - המכשיר הזה הוא ראוטר בלבד. יחד איתו אתה צריך רכיב נוסף שנקרא מודם\חייגן.15/12/2022 22:15alkobi כתב: חברים אם המכשיר הזה אני צריך עוד חלק או מתחבר את הכבל לקו הטלפון במידה ויש לי אינטרנט של בזק...
אתה יכול לקנות פרטי או לקחת מהספק.
יש לי את הראוטר הזה כבר כמעט שנתיים - וואלה מבסוט עליו ממש.
יש לי שאלה לגבי ניוד מספר נייח ("בזק") ל"פרטנר".
כיום אני מחובר לסיבים של "פרטנר" עם מתאם והראוטר הזה, נאמר לי שאצטרך לשלם שכירות על ראוטר של "פרטנר" על מנת להשתמש בשירותי הטלפון הנייח.
יש למישהו פתרון אחר שלא יגרום לי לשלם על הראוטר שלהם 25 שקלים בחודש סתם.
כי אני מנייד אליהם כדי לחסוך עלויות (כרגע משלם 30-40 שקלים) ואצלהם יעלה לי 10 שקלים לחודש ועוד 25 שקלים ראוטר אז לא הכי משתלם....
תודה לעוזרים
יש לי שאלה לגבי ניוד מספר נייח ("בזק") ל"פרטנר".
כיום אני מחובר לסיבים של "פרטנר" עם מתאם והראוטר הזה, נאמר לי שאצטרך לשלם שכירות על ראוטר של "פרטנר" על מנת להשתמש בשירותי הטלפון הנייח.
יש למישהו פתרון אחר שלא יגרום לי לשלם על הראוטר שלהם 25 שקלים בחודש סתם.
כי אני מנייד אליהם כדי לחסוך עלויות (כרגע משלם 30-40 שקלים) ואצלהם יעלה לי 10 שקלים לחודש ועוד 25 שקלים ראוטר אז לא הכי משתלם....
תודה לעוזרים
תודה רבה על השרשור הזה.
קניתי את הגירסה הסינית 10 - WS7200 לפני בערך 20 יום באליאקספרס ואחרי 9 ימים הוא נחת במרכז המסירה והלכתי לקחת אותו.
אחרי מספר ניסיונות כושלים להתחבר בעזרת האפליקציה לאינטרנט, לבסוף הצלחתי.
מאז הוא מחובר ללא ניתוק כבר 10 ימים ועוצמת האלחוט שלו ממש מרגשת.
במיקום שלפני כן (עם הראוטר הקודם) כמעט ולא היה אות אלחוטי, עכשיו יש עוצמת קליטה טובה או מעולה ובבדיקת מהירות אני מקבל הרבה פעמים מהירות לא רעה בכלל יחסית למהירות שאני מקבל בחיבור חוטי ישירות לראוטר שהיא לכל היותר 60 וקצת מגה (אני בבזק נחושת).
אני מאוד מרוצה.
קניתי את הגירסה הסינית 10 - WS7200 לפני בערך 20 יום באליאקספרס ואחרי 9 ימים הוא נחת במרכז המסירה והלכתי לקחת אותו.
אחרי מספר ניסיונות כושלים להתחבר בעזרת האפליקציה לאינטרנט, לבסוף הצלחתי.
מאז הוא מחובר ללא ניתוק כבר 10 ימים ועוצמת האלחוט שלו ממש מרגשת.
במיקום שלפני כן (עם הראוטר הקודם) כמעט ולא היה אות אלחוטי, עכשיו יש עוצמת קליטה טובה או מעולה ובבדיקת מהירות אני מקבל הרבה פעמים מהירות לא רעה בכלל יחסית למהירות שאני מקבל בחיבור חוטי ישירות לראוטר שהיא לכל היותר 60 וקצת מגה (אני בבזק נחושת).
אני מאוד מרוצה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

09/12/2022 10:47yaronkle כתב: ההתרשמות שלי שהגרסה המקורית עדיפה על החדשה.
הספק גבוהה יותר, מעבד מהיר יותר. שאר הנתונים זהים
כנראה שהגרסה החדשה נועדה להוזלת עלויות.
הזמנתי את ה Ws7200 מחנות אחרת....
קיבלתי את הנתב 10 ימים מרגע ההזמנה.
סוס מנצח לא מחליפים.
מהירות הורדה מהטלפון במרחק מטר מהנתב: