לה ליגה 2014-2015

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
HDSound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #241 

תודה רבה אבי ,
אני לא חושב שמדובר על כרטיסים על בסיס מנויים בגלל שהבטיחו לי מראש אזור מסויים במגרש. גם הזמנתי את החבילה לפני 4 חודשים , כך שקשה לי להאמין שמדובר על משהו כזה בגלל שאין מנויים רבים שיכולים לדעת מראש כל כך הרבה זמן לפני שלא יוכלו להגיע למשחק. גם מדובר על זוג כרטיסים שהבטיחו שיהיו צמודים אחד לשני .

לגבי נושא המצלמה , אני מדגיש שמדובר על מצבלמה DSLR , עם עדשה שנפתחת בערך כ-20 ס"מ . זו לא מצלמת כיס רגילה אלא מסוג המצלמות הגדולות . ראית במשחקים קודמים אנשים שהביאו מצלמות כאלה ?
אולי לא שווה לקחת את הסיכון אבל הבעיה היא שיש הבדל משמעותי בין איכות התמונות ממצלמות DSLR לבין מצלמות כיס קטנות , כך שאם אדע בודאות שיתנו לי להכנס עם מצלמה גדולה , אהיה יותר רגוע :-) .

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #242 

אני הייתי עם dslr במשחק הקודם, לא הייתה לי בעיה.
לגבי הכרטיסים, אלו מנויים שהסוכנות קונה, צריך להיות סוסיו(חבר מועדון) כדי לקנות מנוי וסוסיו הם קטלונים ולכן הם משתמשים במשהו כמו אנשי קש מקומיים כדי לרכוש מאסה של מנויים.
לא אמורה להיות בעיה עם זה, הם עובדים ככה כבר שנים.
דרך אגב, במשחק הקודם שהייתי בו חלקנו קיבלנו מנויים וחלקנו קיבלנו כרטיסים של ממש, ככה שאין ממש חוקיות.
למשחק הבא שלי, קניתי כבר באופן פרטי (אני אהיה כמה ימים לפניך בגומלין מול מנצ'סטר סיטי).

HDSound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה רבה אבי !

שרשור שלא נקרא #243 

תודה על התשובות .
שלחתי הערב גם מייל למועדון האוהדים של הקבוצה בקשר למצלמה .
אני גם מאמין שלא אמורה להיות בעיה כי בסופו של דבר זו מצלמה כמו כל שאר המצלמות , אבל בדיקה מולם תעזור גם , בתקווה שיענו לי .
אם אתה מגיע למשחק מול מנצ'יסטר לא שווה לך לחכות עוד כמה ימים ולראות גם את הקלסיקו ?

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #244 

לא יכול להישאר, אני לא נוסע במיוחד למשחק, אני בנסיעת עבודה (של אשתי), המשחק הוא בונוס על הדרך.
מה גם שהמחירים לכרטיסים טובים נהיו כבר מטורפים.
אז את הקלאסיקו אני אראה בבית...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 825 פעמים
קיבל תודות: 878 פעמים

שרשור שלא נקרא #245 

לא זוכר שבכלל בדקו את התיק והייתי לדעתי עם תיק ומה שלא תרצה, לדעתי גם DSLR. בכל מקרה היה שם בן דוד, עם מצלמת וידאו שנראתה יותר חשודה מכל.
חוויה מעולה.
להגיע במטרו לקראת המשחק זאת גם חוויה, אנחנו היינו במשחק נגד סלטיק והם עשו בלאגן במטרו היה מעולה.
אין גם צורך באמת להבין לאן הולכים כי פשוט יהיו נחילים של אנשים שיגיעו לשם.

חוויה מתקנת :).

לגבי הכרטיסים - אני לא אוהב אף פעם את כל החבילות ולכן קנינו דרך האתר של בארסה. באיסוף היה קצת בלאגן (יש עמדות כאלה ברחבי העיר - שבתכל'ס הם סוג של כספומטים שגם משרתים את התהליך הזה) עד שמצאנו שאפשר לתרגם לספרדית. אז היה קצת מלחיץ, אבל הסתדר.

ממליץ אם אתה לא מתכנן להסתובב עם המטרו או מכיר לעשות איזה טיול מקדים בשביל לדעת איפה עולים, לאן נוסעים וכד', שלא יהיו הפתעות ביום המשחק.

תהנו! (גם אתה אבי).

תלבשו משהו ייחודי אם יש סיכוי שיראו אתכם במצלמה.
הצלחתי לזהות את אשתי ואותי במשחק שהיינו (אבל ישבנו בשורה 6/7 מעל הקרן כך שזה היה צפוי).

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #246 

רציתי גם דרך האתר של בארסה, הבעיה היא שלקלאסיקו אין בכלל מכירה של כרטיסים דרך האתר.
ניסיתי להפעיל חברים מברצלונה שיעזרו לי וכמה שהם ניסו, הם ראו שזה ללא סיכוי, אין כמעט מנויים שמוותרים על הזכות להגיע למשחק והכל Sold Out כבר בתחילת העונה (בהתחלה חשבתי להישאר עוד כמה ימים לקלאסיקו).
ניתן להשיג כרטיסים ב-Viagogo (משם קניתי כרטיס למשחק שאני הולך אליו, אחרי ניסיון טוב איתם במשחק של פ.ס.ז' לפני שנתיים), יש להם E-tickets, כך שהכרטיס כבר מודפס אצלי.
יש עוד כל מיני אתרי מכירת כרטיסים, רק צריך להיזהר לא ליפול באתרי פישינג.
מניסיון, מספר ימים לפני המשחקים, מתפנים עוד כרטיסים וניתן להשיג במוקדי המכירה (מי יודע, אולי נחטוף קריזה ובסוף כן נישאר עוד כמה ימים בברצלונה לקלאסיקו :D).
מצטרף לדבריו של איתי, החוויה במטרו וברחובות הסמוכים לפני המשחקים היא פשוט מטורפת, יש לי סרטונים מהחוויה הקודמת (אני אנסה למצוא ולשים לך אותם פה כדי שתבין במה מדובר).

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #247 

וואלה, מצאתי את הסרטים שהעליתי ליוטיוב :D :
הנה הסרטון מהיציאה מהמטרו

לינק לוידאו

וזה הסרטון מהרחוב שליד (לא יודע למה, אבל נראה שהסאונד נדפק קצת באמצע...)

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=siuMmnpiXZI">לינק לוידאו

אפליקצית HT-Israel לאנדרואיד

HDSound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #248 

תודה רבה חברים ,
גם אני רציתי לקנות את הכרטיסים למשחק דרך האתר של ברצלונה והיה כבר Sold Out מתחילת הליגה. לא רק זאת, בחודש אוקטובר היתי בברצלונה בביקור ולא מצאתי זכר לכרטיס לקלסיקו הזה לא בקופות ולא בכל החנויות הרשמיות של המועדון ברחבי העיר .
קצת מחוסר ברירה וקצת בגלל שלא רציתי להתעסק יותר מדיי עם אתרי המכירות ,רכשתי את החבילה דרך חברה מכובדת מאוד בארץ . בסופו של דבר מדובר על כרטיס שעולה באזור ה-$1000 והעדפתי חברה מבוססת .
אבי , באמת ראיתי שבהוראות שקיבלתי רשום שיכול להיות שאקבל כרטיס מנוי שאותו אצטרך להחזיר בסיום המשחק , כמו שאתה ציינת שהיה לך . אין לי בעיה עם זה כל עוד לא יעשו לי בעיות בכניסה אם יראו שמדובר על שם או תמונה אחרת . מקווה שאפשר לסמוך על החברה בארץ שאמרה שלא היו לה כל בעיה עם זה בעבר .
עוד שאלה :
האם יש למישהו לינק למפה מפורטת של מספרי מקומות הישיבה בקאמפ נואו ? בגלל שאדע רק ביום המשחק או ביום שלפני המשחק מה מיקום הישיבה , מעדיף שתהיה איתי מפה לזיהוי טוב יותר של מקום הישיבה .

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #249 

בדוק באתר של ברצלונה, אמורה להיות מפה, אבל אין לך מה להילחץ, תוכל להתמצא בקלות במגרש.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #250 

תתלבש חם.
אתה תשב במקום איזה 3 שעות.
משה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #251 

הזכרתם לי איך השיטה עובדת שם -
ברור שאין כרטיסים כי הכל אצל מנויים.
לקראת המשחקים - מנויים "משחררים" כרטיסים למשחקים שהם לא הולכים אליהם (משער תמורת כסף) ואז ככל שמתקרבים למשחק יש כרטיסים.
כמובן שזה כתלות באיזה משחק מדובר.
לכן צריך להמתין דווקא זמן לא רב לפני הטיסה ולהזמין.
אני גם החלטתי שאם אני כבר הולך למשחק - אז להשקיע, ולהיות במקום טוב (משער שאם זה לא היה נגד סלטיק - והמחיר לא היה נמוך, הייתי יושב עם משקפת איי שם למעלה :)).

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שרשור שלא נקרא #252 

ריאל מדריד מול שאלקה,
3-3 משחק שהוא הנאה לצופים,
אבל זוועה לאוהדי ריאל שמבינים שבקלאסיקו הם הולכים לקבל בראש.

HDSound
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #253 

בקשר לשאלה לגבי הכנסת המצלמה DSLR למשחק הסופרקלסיקו , מצרף מטה את התשובה שקיבלתי ממועדון האוהדים של FC Barcelona דרך האתר הרשמי שלהם.
כמובן שהמצלמה שלי Canon 550D עם עדשה 18-270 הינה מצלמה לחובבנים לחלוטין ולא מקצועית , אבל האם לדעתכם אפשר לסמוך על התשובה הזו ולא אפול בכניסה על סדרן שלא מבין מה ההבדל בין מצלמה DSLR לחובבים לבין אחת מקצועית ?
מה דעתכם ?

Dear Sir,
Thanks for contacting us. We would like to inform you that the use of professional photography or recording systems is forbidden on the FCBarcelona facilities, otherwise you can access with your camera.

Kind regards,
FCBarcelona Supporter Services Office

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #254 

לא אמורה להיות בעיה, זו גם המצלמה שיש לי.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #255 

מה שנקרא שאלת קיטבג.
בקיצור - אני לא זוכר בכלל שבדקו מה יש לי בתיק. אין גם אפשרות לבדוק ל100000 איש את הציוד.
בימים שלכל אחד יש מצלמה או שתיים בכיס - באיכות גבוהה - אין בזה טעם של ממש.

התשובה הרשמית היא כסת"ח, משער למקרה ויבוא מישהו למשל עם חצובה ויתחיל להרביץ וידאו של המשחק.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”