שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
באייפון, יש למטה כפתור של חיפוש
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
הבנתי. אז באנדרואיד זה לא קיים.
בכל מקרה האתר הזה יחסית מעודכן, לוקח לו כמה שעות מהרגע שזה בנטפליקס עד שזה מתעדכן באתר שלהם אבל זו דרך אחת להתעדכן.
הדרך השניה היא דרך נטפליקס דרך דפדפן רגיל:
https://www.netflix.com/browse/subtitle/he
בכל מקרה האתר הזה יחסית מעודכן, לוקח לו כמה שעות מהרגע שזה בנטפליקס עד שזה מתעדכן באתר שלהם אבל זו דרך אחת להתעדכן.
הדרך השניה היא דרך נטפליקס דרך דפדפן רגיל:
https://www.netflix.com/browse/subtitle/he
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·שלום123 כתב:עלו עוד תכנים בעברית עכשיו יש בסך הכל 357 בערך תכנים עם כתוביות בעברית!...
שמה בדיוק זה אומר?
עוד כמה אחוז תכנים יש להם לתרגם כדי שכל התכנים שם יהיו גם בעברית?
ועוד כמה אחוז כמות של תכנים יש להם כדי שכל התכנים שיש בנטפליקס ארצות הברית יהיו בישראל?
·שלום123 כתב:@avigold
· לא יודע באחוזים אבל זה לא חצי. לגבי ארצות הברית אני חושב שבישראל יש לפחות רבע מהתכנים שיש בארצות הברית. אך אני לא יודע במדיוק זה אני משאר...
בעניין התרגום לעברית
לפי מה שנראה לך
זה יותר מחצי או פחות מחצי?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
יש כרגע 374 סרטים וסדרות מתורגמים לעברית. יותר מסלקום.
בכל שבוע מתווספים 30+ תכנים עם תרגום בעברית, בממוצע.
אני כמובן לא מתיימר לדעת מה זה מעט או הרבה תכנים מהמקום שלך, אבל בדיוק בשביל זה יש חודש ניסיון בחינם.
אני כמובן לא מתיימר לדעת מה זה מעט או הרבה תכנים מהמקום שלך, אבל בדיוק בשביל זה יש חודש ניסיון בחינם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·אבל מה זה שווה שרוב הסדרות לא מתורגמות במלואן וחוץ מזה רק שיהיה תפריט בעברית אז אולי יהיה שווהvivi כתב:יש כרגע 374 סרטים וסדרות מתורגמים לעברית. יותר מסלקום.
אני כמובן לא מתיימר לדעת מה זה מעט או הרבה תכנים מהמקום שלך, אבל בדיוק בשביל זה יש חודש ניסיון בחינם....
אני אתן דוגמא אחת לחוסרים שאני חוויתי, נכנסתי לאתר שבו ניתן לראות מה קיים עם עברית, עברתי על כל הדברים, מתוך כל הדברים סוף סוף מצאתי סדרה שמעניינת אותי, סקורפיון, ראיתי את העונה הראשונה אמרתי לעצמי הגיע הזמן לראות את השניה, נכנס לנטפליקס ושלום וברכה יש רק את העונה הראשונה...
זה רק דוגמא כמובן ואין ספק שהשירות מתפתח כמו שניתן לראות בקצב ההוספה שלהם, אבל נכון לעכשיו עדיין לא מספיק בשבילי
זה רק דוגמא כמובן ואין ספק שהשירות מתפתח כמו שניתן לראות בקצב ההוספה שלהם, אבל נכון לעכשיו עדיין לא מספיק בשבילי