·oferlaor כתב:זו לא תופעה מוכרת. יתכן שזה תקלה...
עופר, זו דווקא תופעה שמדברים עליה הרבה, חפש בגוגל OLED VIGNETTING.

יש לי את זה קצת ב-B6 שקניתי (הגיעה בשישי! )jacko-il כתב:@Evil-u
·
זו תופעה שונה לחלוטין.
(ובכל מקרה, לא אמורה כבר להיות כמעט קיימת/מורגשת בדגמים החדשים)...

·מעולם לא הצלחתי לקלוט את הערוצים האלו בתל אביב, לא עם הקודמת, לא עם ממירים חיצוניים, אנטנות מסוגים שונים, נאדה.ag80 כתב:ממיר עידן פלוס ב OLED55B6Y הוא מסוג DVB-T- ואינו מאפשר את קליטת הערוצים החדשים שנקלטים בממירים מסוג DVB-T2 כגון: ערוץ 1 HD , ערוץ 20 (המורשת) , ערוץ 9 (בשפה הרוסית), ערוץ 24 (המוזיקה), ערוץ הלא TV (בשפה הערבית).
כמו כן ערוצי HD עתידיים לא נתמכים, היום ערוץ 1 עבר לשדר HD- ערוץ נסייוני,
האם יכול להיות שטלוזיית פרמיום בעלות גבוה כזאת מקבלים ממיר בטכנולוגיה ישנה בשנת 2017?...

·אני לא חושב שהוא יצא לדגמים שנמכרים בארץ, לא עדיין לפחות, על הנייר כתוב שיש שיפור בג'אדר ב60 הרץ, קצת הפחיד אותי לפני שקניתי את המסך אבל כמו שנאמר, לא יצא לי להתקל בג'אדר, אולי הכוונה היא שיפור במנגנון החלקת התנועה? (שגם הוא די מוצלח).Mediafan כתב:היי מישהו יודע האם אפשר להוריד את העדכון האחרון והוא יתאים לישראל?
יש לי את 04.31.10 שמתאים לישראל
האם בכלל שווה לעדכון ל04.31.15 והאם בכלל יש שינויים שמצדיקים עדכון והאם זה יתאים לפה?...
מאמין שבעיית הקליטה תשתפר בהמשך- אני מקווה שיש לך אנטנה חיצונית בכל מקרה,Evil-u כתב:·מעולם לא הצלחתי לקלוט את הערוצים האלו בתל אביב, לא עם הקודמת, לא עם ממירים חיצוניים, אנטנות מסוגים שונים, נאדה..........
·אני חושב שאתה טועה, בפעם האחרונה שבדקתי ערוץ 1 הופיע פעמיים, פעם הSD ופעם הHD והיו כמה ערוצים נוספים. אני לא רואה שידורי TV כלל לכן לא ממש התעמקתי ברשימת הערוצים.ag80 כתב:מאמין שבעיית הקליטה תשתפר בהמשך- אני מקווה שיש לך אנטנה חיצונית בכל מקרה,......
עדיין אני לא מצליח להבין למה הממיר המובנה שסופק עם הטלוזייה הוא DVBT ולא DVBT-2 שזה הסטנדרט היום....