השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
היי חברים16/02/2023 15:18דותןרדה כתב: בדיוק את ההוראות האלה להגדרת MESH ראיתי וקראתי, אבל שם מדובר על שרשור מיחידת AX3 ליחידה אחרת של AX3
אני צריך פתרון שלא כולל שרשור, אלא חיבור AX3 נוסף ישירות מה BE
האם ניתן ליצור כך MESH? אם כן, כיצד?...
אני ממש זקוק לעזרה שלכם
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר נתב נוסף בצורה קווית (לא בשרשור מנתב אחד לשני אלא במקביל, כל נתב ישירות מה BE של בזק)
הגדרתי את הראשון, באפליקציה לחצתי על ADD DEVICE אבל אז אני לא "מוצא" את השני, פשוט לא מצליח, כולל ללחוץ על הכפתור המרכזי
הצלחתי רק בצורה אלחוטית מאחד לשני, כבר מיואש וחושב להעיף אותם ולהביא משהו אחר
מישהו ביצע בצורה הזאת? אשמח לעזרה
תודה
דותן
אתה צריך שאחד מהם יתפקד כראוטר. לא ניתן למיטב ידיעתי לעשות את זה כשכל ה AX3 הם במצב AP.
אם אחד מהם ראוטר, כל מה שנותר לעשות זה לאפס להגדרות יצרן את שאר היחידות, לחבר לכבל רשת שמחובר בקצה השני ליחידה הראשית - וזה מייצר mesh קווי.
יתכן ואני טועה והיחידה הראשית כן יכולה להיות AP, אבל אז אם יש לך גם את ה BE יהיה לך לדעתי double NAT שזה משהו שאף פעם לא עשה טוב לאף אחד.
אם אחד מהם ראוטר, כל מה שנותר לעשות זה לאפס להגדרות יצרן את שאר היחידות, לחבר לכבל רשת שמחובר בקצה השני ליחידה הראשית - וזה מייצר mesh קווי.
יתכן ואני טועה והיחידה הראשית כן יכולה להיות AP, אבל אז אם יש לך גם את ה BE יהיה לך לדעתי double NAT שזה משהו שאף פעם לא עשה טוב לאף אחד.
אז אולי המוצר הזה לא מתאים לי? אולי אני צריך AP של DECO או משהו כזה?04/05/2023 12:50nir11 כתב: אתה צריך שאחד מהם יתפקד כראוטר. לא ניתן למיטב ידיעתי לעשות את זה כשכל ה AX3 הם במצב AP.
יתכן ואני טועה והיחידה הראשית כן יכולה להיות AP, אבל אז אם יש לך גם את ה BE יהיה לך לדעתי double NAT שזה משהו שאף פעם לא עשה טוב לאף אחד....
אנא עצתכם? תודה רבה!
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מי שהיה במתח עם הסאגה הזאת. החבילה הגיעה למכס בזמן בעייתי, רגע לפני פסח והם רצו להעיף אותה אחרי 30 יום. במשרד התקשורת כמובן שלא עבדו בפסח אז לקח להם זמן לענות. כמובן שהתשובה הייתה שהמוצר בכלל לא דורש אישור ושישחררו אותו. אממה, בתשובה לא הוסיפו את מספר המעקב. אז אחרי עוד קצת עצבים עם המכס הראוטר שוחרר. מצד שני אחרי כל כך הרבה זמן כבר קיבלתי החזר מלא מאליאקספרס. והיום, אחרי חודשיים, הוא סוף סוף אצלי25/03/2023 20:02Black_Eagle כתב: אחרי כמה שבועות הגיעה אלי בקשה לקבלת אישור ממשרד התקשורת. עכשיו אני צריך לשלוח להם מפרט טכני מקורי של הציוד אשר כולל את הנתונים הספקטרליים של הציוד ותכונותיו.
מישהו יודע איפה ואיך אפשר להשיג את זה?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
גם אני קניתי מהקישור את דגם ברזיל והגיע דרך צ'יטה תוך עשרה ימים....
בעמוד המוצר כתוב שזה הדגם PRO WS7200, על המכשיר עצמו במדבקה אכן רשום שזה WS7200, זרם כניסה 2A אבל לא מוזכר PRO בשום מקום
על המוצר\אריזה.
נפלתי על הונאה?
שלום חברים
התחברתי לסיבים של בזק, בגלל שהטכנאי שכח להביא איתו את המתאם sfp הייתי כמה ימים עם הראוטר של בזק עד שהגיע לי המתאם, הכנסתי אותו לממיר חיברתי הכל' הגדרתי משתמש וסיסמא, הראוטר אומר לי שיש חיבור לאינטרנט, אבל בפועל אין אינטרנט לא קווי ולא אלחוטי, ניסיתי לאפס להגדרות יצרן כמה וכמה פעמים שום דבר. לא עוזר, בבזק אומרים שהראוטר לא מצליח להגדיר שם משתמש (הם רואים 2 או משהו כזה) החליפו לי סיסמא וגם לא עוזר, הראוטר טוען שהוא מחובר ואין כלום בפועל. (יש לי שני נתבים ax3)
אשמח לעזרה, ובבקשה להסביר כי אני לא מומחה גדול....
התחברתי לסיבים של בזק, בגלל שהטכנאי שכח להביא איתו את המתאם sfp הייתי כמה ימים עם הראוטר של בזק עד שהגיע לי המתאם, הכנסתי אותו לממיר חיברתי הכל' הגדרתי משתמש וסיסמא, הראוטר אומר לי שיש חיבור לאינטרנט, אבל בפועל אין אינטרנט לא קווי ולא אלחוטי, ניסיתי לאפס להגדרות יצרן כמה וכמה פעמים שום דבר. לא עוזר, בבזק אומרים שהראוטר לא מצליח להגדיר שם משתמש (הם רואים 2 או משהו כזה) החליפו לי סיסמא וגם לא עוזר, הראוטר טוען שהוא מחובר ואין כלום בפועל. (יש לי שני נתבים ax3)
אשמח לעזרה, ובבקשה להסביר כי אני לא מומחה גדול....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7701
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 494 פעמים
שלח תמונה של המדבקה מאחורי הראוטר עצמו ושל המטען והמדבקה עצמה10/05/2023 12:56gildmor כתב: גם אני קניתי מהקישור את דגם ברזיל והגיע דרך צ'יטה תוך עשרה ימים.
בעמוד המוצר כתוב שזה הדגם PRO WS7200, על המכשיר עצמו במדבקה אכן רשום שזה WS7200, זרם כניסה 2A אבל לא מוזכר PRO בשום מקום
על המוצר\אריזה.
נפלתי על הונאה?...