מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
day shift
סרט חדש של נטפליקס עם השחקן זוכה האוסקר (!!!) ג'יימי פוקס. דייב פרנקו מוסיף לסרט מאוד ואחראי על הפן ההומוריסטי וסנופ דוג מפתיע ומופיע שוב על המסך.
זו קומדית ערפדים עם קריצות להמון נושאים מצחיקים, כמו צחוקים על סאגת דמדומים ועוד.
בעיקר סרט קליל שלא לוקח את עצמו ברצינות מצד אחד, ומצד שני ממש ממש מפתיע לטובה.
האקשן בו מעולה והסצנות קרב מגניבות ממש, הסאב עבד יפה...
ממליץ לכבות את הראש ולראות סרט קיץ מגניב שמעביר את הזמן יופי, אם לא לוקחים אותו ברצינות.
6.5 מתוך 10.
סרט חדש של נטפליקס עם השחקן זוכה האוסקר (!!!) ג'יימי פוקס. דייב פרנקו מוסיף לסרט מאוד ואחראי על הפן ההומוריסטי וסנופ דוג מפתיע ומופיע שוב על המסך.
זו קומדית ערפדים עם קריצות להמון נושאים מצחיקים, כמו צחוקים על סאגת דמדומים ועוד.
בעיקר סרט קליל שלא לוקח את עצמו ברצינות מצד אחד, ומצד שני ממש ממש מפתיע לטובה.
האקשן בו מעולה והסצנות קרב מגניבות ממש, הסאב עבד יפה...
ממליץ לכבות את הראש ולראות סרט קיץ מגניב שמעביר את הזמן יופי, אם לא לוקחים אותו ברצינות.
6.5 מתוך 10.
Tenet
סוכן CIA מגויס ע"י ארגון מסתורי כדי למנוע מלחמה.
מעורר המון מחשבה, כפי שאני רגיל מסרטיו של Christopher Nolan.
מספר פעמים הייתי צריך לעצור, להחזיר, כדי להבין מה קורה.
קונספט מדהים, וסיפור נהדר.
הסרט ממש מוקדש למימוש הקונספט המיוחד, החוויה היא לחלוטין מרתקת.
נשאר בראש הרבה אחרי שצפיתי בו.
הבעיה היחידה שלי היא John David Washington, שעד כמה שהייתי רוצה, לא קרוב לאבא שלו ביכולות.
עם lead אחר, הסרט הזה היה לדעתי מתפוצץ הרבה יותר.
9/10
לטעמי Christopher Nolan עושה את הקולנוע המודרני הכי טוב באופן עקבי כבר שנים.
סוכן CIA מגויס ע"י ארגון מסתורי כדי למנוע מלחמה.
מעורר המון מחשבה, כפי שאני רגיל מסרטיו של Christopher Nolan.
מספר פעמים הייתי צריך לעצור, להחזיר, כדי להבין מה קורה.
קונספט מדהים, וסיפור נהדר.
הסרט ממש מוקדש למימוש הקונספט המיוחד, החוויה היא לחלוטין מרתקת.
נשאר בראש הרבה אחרי שצפיתי בו.
הבעיה היחידה שלי היא John David Washington, שעד כמה שהייתי רוצה, לא קרוב לאבא שלו ביכולות.
עם lead אחר, הסרט הזה היה לדעתי מתפוצץ הרבה יותר.
9/10
לטעמי Christopher Nolan עושה את הקולנוע המודרני הכי טוב באופן עקבי כבר שנים.
נערך לאחרונה על ידי shmizan ב 13/08/2022 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
The Big Blue / Le Grand Bleu
סיפורה של היריבות בין 2 הצוללנים החופשיים (לעומק), Enzo Maiorca, ו-Jacques Mayol, מתקופת ילדותם, ועד התחרויות ראש-בראש שלהם בבגרותם.
מבוסס על אנשים אמיתיים, לא הכל כפי שקרה במציאות.
הסרט לפעמים לוקח את עצמו ברצינות, ולפעמים לא, ואני פחות מתחבר לזה.
בנוסף העלילה לפעמים פחות אמינה.
מצד שני צילומים מאוד יפים, והקטעים של הצלילה בהחלט חזקים.
יש לסרט מספר גרסאות (original cut, directors cut, us version) עם הבדלים די גדולים ביניהם (בין אם בזמן הריצה ובין אם בסיום שלהם).
הסרט די ארוך בגירסה הרגילה (original) ועומד על שעתיים ו-20 דקות, בעוד שגירסת הבמאי ארוכה בחצי שעה.
אני הלכתי על הגירסה הרגילה (ואז אין תרגום בעברית..) שעבורי התאימה יותר, כנראה הייתי מחלק ל-2 אם הייתי צופה בגירסת הבמאי.
6.5/10
סיפורה של היריבות בין 2 הצוללנים החופשיים (לעומק), Enzo Maiorca, ו-Jacques Mayol, מתקופת ילדותם, ועד התחרויות ראש-בראש שלהם בבגרותם.
מבוסס על אנשים אמיתיים, לא הכל כפי שקרה במציאות.
הסרט לפעמים לוקח את עצמו ברצינות, ולפעמים לא, ואני פחות מתחבר לזה.
בנוסף העלילה לפעמים פחות אמינה.
מצד שני צילומים מאוד יפים, והקטעים של הצלילה בהחלט חזקים.
יש לסרט מספר גרסאות (original cut, directors cut, us version) עם הבדלים די גדולים ביניהם (בין אם בזמן הריצה ובין אם בסיום שלהם).
הסרט די ארוך בגירסה הרגילה (original) ועומד על שעתיים ו-20 דקות, בעוד שגירסת הבמאי ארוכה בחצי שעה.
אני הלכתי על הגירסה הרגילה (ואז אין תרגום בעברית..) שעבורי התאימה יותר, כנראה הייתי מחלק ל-2 אם הייתי צופה בגירסת הבמאי.
6.5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
The Forgiven
במהלך טיול לחברים באמצע המדבר במרוקו, זוג הורג ילד בתאונת דרכים. הם משחדים את המשטרה וחושבים שהאירוע נגמר, אבל כאשר האב מגיע למחרת לקחת את גופת בנו, הוא מבקש כי גם הנהג הפוגע יגיע לחלוק לו כבוד במהלך הקבורה.
סרט שלא קורה בו הרבה וכאשר הסוף מגיע, מתעצבנים שהיינו צריכים לחכות שעתיים בשביל זה.
דבילי.
5/10
במהלך טיול לחברים באמצע המדבר במרוקו, זוג הורג ילד בתאונת דרכים. הם משחדים את המשטרה וחושבים שהאירוע נגמר, אבל כאשר האב מגיע למחרת לקחת את גופת בנו, הוא מבקש כי גם הנהג הפוגע יגיע לחלוק לו כבוד במהלך הקבורה.
סרט שלא קורה בו הרבה וכאשר הסוף מגיע, מתעצבנים שהיינו צריכים לחכות שעתיים בשביל זה.
דבילי.
5/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
PREY
חוצן מכוער למראה ומאוד אכזרי מגיע לכדור הארץ בתקופה שבה היו נלחמים בחיצים וחניתות עם ממדים של ענק, כוח של גודזילה, טכנולוגית נשק מתקדמת מאוד, יכולת להפוך לבלתי נראה והמון תאוות הרג וציד של כל מי שיכול לברוח
צעירה משבט קומאנצ' פמיניסטית לחלוטין יוצאת לגלות ולהתמודד עם החוצן המדובר
סרט מתח ופעולה עשוי טוב מרתק ומותח,
המשחק טוב מאוד וקטעי הפעולה גם כן
הסרט מדבר בשפה אינדיאנית כך שתרגום הכרחי
אני נהנתי
7.8/10
חוצן מכוער למראה ומאוד אכזרי מגיע לכדור הארץ בתקופה שבה היו נלחמים בחיצים וחניתות עם ממדים של ענק, כוח של גודזילה, טכנולוגית נשק מתקדמת מאוד, יכולת להפוך לבלתי נראה והמון תאוות הרג וציד של כל מי שיכול לברוח
צעירה משבט קומאנצ' פמיניסטית לחלוטין יוצאת לגלות ולהתמודד עם החוצן המדובר
סרט מתח ופעולה עשוי טוב מרתק ומותח,
המשחק טוב מאוד וקטעי הפעולה גם כן
הסרט מדבר בשפה אינדיאנית כך שתרגום הכרחי
אני נהנתי
7.8/10
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
Code Emperor / Codigo Emperador (2022)
סוכן מודיעין נשלח כדי להפליל פוליטיקאי ישר והגון. לאחר שהוא אוסף מידע על האיש, הוא מתלבט האם המעשה נכון
כי גם לו יש גבולות שהוא לא מוכן לעבור.
מותחן ספרדי בכיכובו של Luis Tosar שיש לי אליו הערכה לאחר הסרט הנפלא Cell 211. המשחק שלו כרגיל טוב ואיכותי
אך העלילה מבולגנת, צפויה כבר בשוט הראשון שברור מי נגד מי, אין הפתעות, והמתח לא בדיוק מרתק. על פניו סרט שאמור להיות מותחן מצוין
נופל על תסריט לא הדוק, בימוי מרושל, ועלילה מעייפת שמסתיימת עם הרבה סימני שאלה. לא סרט רע, אך זה תמיד ליד, לא ממש פוגע עד הסוף.
6.2/10
סוכן מודיעין נשלח כדי להפליל פוליטיקאי ישר והגון. לאחר שהוא אוסף מידע על האיש, הוא מתלבט האם המעשה נכון
כי גם לו יש גבולות שהוא לא מוכן לעבור.
מותחן ספרדי בכיכובו של Luis Tosar שיש לי אליו הערכה לאחר הסרט הנפלא Cell 211. המשחק שלו כרגיל טוב ואיכותי
אך העלילה מבולגנת, צפויה כבר בשוט הראשון שברור מי נגד מי, אין הפתעות, והמתח לא בדיוק מרתק. על פניו סרט שאמור להיות מותחן מצוין
נופל על תסריט לא הדוק, בימוי מרושל, ועלילה מעייפת שמסתיימת עם הרבה סימני שאלה. לא סרט רע, אך זה תמיד ליד, לא ממש פוגע עד הסוף.
6.2/10
- Kondo10

White Elephant (2022)
שני שוטרים עדים לניסיון רצח על ידי רוצח מאומן ועוזרו הצעיר. הבוס האכזרי שלהם נותן הוראה להרוג אותם
כדי לא להשאיר עדים בשטח. הרוצח מתחיל לפתח מצפון, ומרגיש שרצח השוטרת העדה אינו ראוי.
מסרטיו האחרונים של Bruce Willis שרוב הזמן יושב על כיסא, מחזה לא נעים בכלל. שאר הליהוק מרשים למדי, Michael Rooker בתור רוצח מיוסר
שחקן מרשים, אך ההתמקדות על היגון האישי שלו , מעט מפספסת את סיפור מסגרת. John Malkovich תוספת איכותית בכל סרט שהוא מופיע.
עם זאת התסריט נוראי, קלישאות ריקות מתוכן, עלילה צפויה ומבולגנת, כולם יורים בכולם ואף כדור לא פוגע (בטובים כמובן) ובימאי שרק רצה להגיע לעבודה. ממש חבל כי הסרט באמת היה מעניין בקטעים מסוימים, ונראה כמו יהלום משובח שלא עבר ליטוש כראוי. הזדמנות שהוחמצה ליצור משהו
מרגש ואיכותי שיסיים את הקריירה של ברוס ויליס. פספוס שמלווה אותי בלי יכולת לשנות את הדברים.
6.4/10
שני שוטרים עדים לניסיון רצח על ידי רוצח מאומן ועוזרו הצעיר. הבוס האכזרי שלהם נותן הוראה להרוג אותם
כדי לא להשאיר עדים בשטח. הרוצח מתחיל לפתח מצפון, ומרגיש שרצח השוטרת העדה אינו ראוי.
מסרטיו האחרונים של Bruce Willis שרוב הזמן יושב על כיסא, מחזה לא נעים בכלל. שאר הליהוק מרשים למדי, Michael Rooker בתור רוצח מיוסר
שחקן מרשים, אך ההתמקדות על היגון האישי שלו , מעט מפספסת את סיפור מסגרת. John Malkovich תוספת איכותית בכל סרט שהוא מופיע.
עם זאת התסריט נוראי, קלישאות ריקות מתוכן, עלילה צפויה ומבולגנת, כולם יורים בכולם ואף כדור לא פוגע (בטובים כמובן) ובימאי שרק רצה להגיע לעבודה. ממש חבל כי הסרט באמת היה מעניין בקטעים מסוימים, ונראה כמו יהלום משובח שלא עבר ליטוש כראוי. הזדמנות שהוחמצה ליצור משהו
מרגש ואיכותי שיסיים את הקריירה של ברוס ויליס. פספוס שמלווה אותי בלי יכולת לשנות את הדברים.
6.4/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Elvis
סרט מוזר מאוד שמנסה להגיש את הקריירה של אלביס לקהל שברובו כנראה לא בדיוק הכיר אותו. זה פוסח לחלוטין על כל סרטי ושירי ה-fluff המיותרים שהוא עשה ומנסה לעשות אידאליזציה לאיש שכביכול היה סוג של מהפכן גם בהבאת מוזיקה שחורה למיינסטרים בדרום ארה"ב וגם זה שהביא את הסקסיות לטלויזיה לראשונה. הכל מגיע מזוית הראיה של הקולונל, הסוכן שלו שהיה מלוכלך ורימה אותו מרבית הזמן בגילומו של תום האנקס. מאוד משונה, כולל שימוש במוזיקה עדכנית והרבה מאוד חקיינות שלא תמיד עובדת לטובה.
7/10
סרט מוזר מאוד שמנסה להגיש את הקריירה של אלביס לקהל שברובו כנראה לא בדיוק הכיר אותו. זה פוסח לחלוטין על כל סרטי ושירי ה-fluff המיותרים שהוא עשה ומנסה לעשות אידאליזציה לאיש שכביכול היה סוג של מהפכן גם בהבאת מוזיקה שחורה למיינסטרים בדרום ארה"ב וגם זה שהביא את הסקסיות לטלויזיה לראשונה. הכל מגיע מזוית הראיה של הקולונל, הסוכן שלו שהיה מלוכלך ורימה אותו מרבית הזמן בגילומו של תום האנקס. מאוד משונה, כולל שימוש במוזיקה עדכנית והרבה מאוד חקיינות שלא תמיד עובדת לטובה.
7/10
- Adigaforever
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
Prey
מין סרט קדימון לסרטי הטורף הידועים, אשר מתרחש בארה"ב של לפני ההשטלתות על האינדיינים.
יש לי רגשות מעורבים לגבי הסרט, מצד אחד יש חלקים ממש טובים בסרט שמהנים מאוד ועושים צדק למותג "הטורף"
אבל מצד שני יש גם כאלה שלהפך ובין היתר נראים כאילו נכפו על הסרט בגלל כל מיני אידיאולוגיות WOKE וכו'.
הסרט מלא באקשן טוב, מספק הנאה טובה וכולם ועושה FAN SERVICE טוב לחובבי המותג ומרחיב את העולם. הטורף מגיע עם שלל רחב של "צעצועים" חדשים ומגניבים
הסרט מתרחש בתקופה זמן מאוד מעניינת שלא מקבלת אור זרקורים כל כך.
אבל מצד שני העלילה די שיטחית, אין בה הרבה היגיון בשלב מסויים של הסרט ונעשה הכל בשביל שהאישה תצא הגיבורה.
מקווה שההצלחה תגרום לכך שנקבל עוד סרטי הטורף ברמה טובה
6/10
מין סרט קדימון לסרטי הטורף הידועים, אשר מתרחש בארה"ב של לפני ההשטלתות על האינדיינים.
יש לי רגשות מעורבים לגבי הסרט, מצד אחד יש חלקים ממש טובים בסרט שמהנים מאוד ועושים צדק למותג "הטורף"
אבל מצד שני יש גם כאלה שלהפך ובין היתר נראים כאילו נכפו על הסרט בגלל כל מיני אידיאולוגיות WOKE וכו'.
הסרט מלא באקשן טוב, מספק הנאה טובה וכולם ועושה FAN SERVICE טוב לחובבי המותג ומרחיב את העולם. הטורף מגיע עם שלל רחב של "צעצועים" חדשים ומגניבים
הסרט מתרחש בתקופה זמן מאוד מעניינת שלא מקבלת אור זרקורים כל כך.
אבל מצד שני העלילה די שיטחית, אין בה הרבה היגיון בשלב מסויים של הסרט ונעשה הכל בשביל שהאישה תצא הגיבורה.
מקווה שההצלחה תגרום לכך שנקבל עוד סרטי הטורף ברמה טובה
6/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Day Shift
גרוש שעובד בציד ערפדים, עולה על הכוונת של מלכת הערפדים. בעזרת חברים הוא יציל את העולם ויזכה שוב באהבת גרושתו.
הלהיט התורן של Netflix עם Jamie Foxx בתפקיד הראשי. הסרט לא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות ונראה שכל המשתתפים בו (והליהוק מכובד) די נהנים מהסיטואציה. מכבבים גם Snoop Dogg בתפקיד של כבוד ולא לפספס את הביצועים של Scott Adkins המעולה בתור אחד מהאחים המחסלים.
7/10
גרוש שעובד בציד ערפדים, עולה על הכוונת של מלכת הערפדים. בעזרת חברים הוא יציל את העולם ויזכה שוב באהבת גרושתו.
הלהיט התורן של Netflix עם Jamie Foxx בתפקיד הראשי. הסרט לא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות ונראה שכל המשתתפים בו (והליהוק מכובד) די נהנים מהסיטואציה. מכבבים גם Snoop Dogg בתפקיד של כבוד ולא לפספס את הביצועים של Scott Adkins המעולה בתור אחד מהאחים המחסלים.
7/10
Prey
"חידוש" לסרט המקורי מ 1987 שהיה עם ארנולד שוורצנגר.
הטורף הוא אותו טורף אבל ארנולד הוחלף בבחורה צעירה
חמושה בחץ וקשת והרבה אומץ לב עם יכולות אילתור מפתיעות .
עלילה אין פה . נופים יפים יש . סצינות פעולה נחמדות.
בכל זאת חלפו 35 שנה (!) מאז הסרט המקורי אך לא מחדשים לנו פה כמעט כלום.
לא כ"כ ברור לי איך הסרט קיבל ציון גבוה יחסית ב IMDB (ציון 7.2) עם 100K הצבעות.
שעה ו 40 דקות עברו , ונירשמו שני פיהוקים .
10\6
"חידוש" לסרט המקורי מ 1987 שהיה עם ארנולד שוורצנגר.
הטורף הוא אותו טורף אבל ארנולד הוחלף בבחורה צעירה
חמושה בחץ וקשת והרבה אומץ לב עם יכולות אילתור מפתיעות .
עלילה אין פה . נופים יפים יש . סצינות פעולה נחמדות.
בכל זאת חלפו 35 שנה (!) מאז הסרט המקורי אך לא מחדשים לנו פה כמעט כלום.
לא כ"כ ברור לי איך הסרט קיבל ציון גבוה יחסית ב IMDB (ציון 7.2) עם 100K הצבעות.
שעה ו 40 דקות עברו , ונירשמו שני פיהוקים .
10\6
Terminator Genisys
נתקלתי במקרה בסרט הזה מ 2015 בנטפליקס. סרט מסדרת שליחות קטלנית עם ארנולד שוורצנגר.
ארנולד כבר מבוגר , אבל לפי הסרט old, not obsolete
לסרט יש שני יתרונות בולטים. אחד - השקיעו הרבה בפאנץ'ליינים של הרובוט אותו מגלם שוורצנגר, וזה ממש מצחיק. שתיים - אמיליה קלארק (חאליסי ממשחקי הכס) היא ממש מותק, אפילו כשהיא כל הזמן יורה , הולכת מכות ומפוצצת דברים.
מעבר לזה, סרט אקשן טיפוסי, עלילה לא משהו, שחקנים אחרים עם משחק פושר.
אני בכל זאת נהניתי.
7/10
נתקלתי במקרה בסרט הזה מ 2015 בנטפליקס. סרט מסדרת שליחות קטלנית עם ארנולד שוורצנגר.
ארנולד כבר מבוגר , אבל לפי הסרט old, not obsolete
לסרט יש שני יתרונות בולטים. אחד - השקיעו הרבה בפאנץ'ליינים של הרובוט אותו מגלם שוורצנגר, וזה ממש מצחיק. שתיים - אמיליה קלארק (חאליסי ממשחקי הכס) היא ממש מותק, אפילו כשהיא כל הזמן יורה , הולכת מכות ומפוצצת דברים.
מעבר לזה, סרט אקשן טיפוסי, עלילה לא משהו, שחקנים אחרים עם משחק פושר.
אני בכל זאת נהניתי.
7/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Shut In
אם צעירה ננעלת במזווה וחייבת לצאת במהירות, כי פדופיל נמצא בצד השני ושם לו למטרה את הבת שלה.
עוד סרט בקטגורית הנשים-החזקות-וכל-הגברים-חלאות. למרות הנושא הנדוש, הסרט די חביב ושומר על מתח טוב לאורכו.
6.9/10
אם צעירה ננעלת במזווה וחייבת לצאת במהירות, כי פדופיל נמצא בצד השני ושם לו למטרה את הבת שלה.
עוד סרט בקטגורית הנשים-החזקות-וכל-הגברים-חלאות. למרות הנושא הנדוש, הסרט די חביב ושומר על מתח טוב לאורכו.
6.9/10
- Kondo10

The Man from Toronto (2022)
עקב טעות בזיהוי של יזם שלומפר, הוא נאלץ לחבור למתנקש מסוכן וידוע לשמצה כדי להישאר בחיים.
קומדיית פעולה שנונה ומצחיקה הרבה בזכות החיבור הטבעי בין Woody Harrelson (שחקן מצוין) לבין הקומיקאי Kevin Hart המשעשע.
סרט ללא יומרות וחסר משקל, אך איכשהו מעביר את הזמן בכיף ובקטעים מסוימים מצחיק.
6.4/10
עקב טעות בזיהוי של יזם שלומפר, הוא נאלץ לחבור למתנקש מסוכן וידוע לשמצה כדי להישאר בחיים.
קומדיית פעולה שנונה ומצחיקה הרבה בזכות החיבור הטבעי בין Woody Harrelson (שחקן מצוין) לבין הקומיקאי Kevin Hart המשעשע.
סרט ללא יומרות וחסר משקל, אך איכשהו מעביר את הזמן בכיף ובקטעים מסוימים מצחיק.
6.4/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
RRR (2022)
קודם כל תודה רבה ל Huber שהביא את הסרט לידיעתי
אני כמעט ולא רואה סרטים הודיים, פרט לאלה שקיבלו ציונים וביקורות ממש טובים
לא יכולתי לעמוד בפני ההמלצה של Huber, מה שהוא לא כתב שהסרט אורך יותר (מעט יותר) מ שלוש שעות
מה קורה בתעשית הקולנוע אין רחמים? אין התחשבות? אין חמלה?
הסרט מלא באקשן, מלא בעניין, לא משעמם, ומפתיע, הגיבורים הורגים את כולם וכל הפציעות שלהם נעלמות כלא היו אחרי מעט מיץ גחלים מעורבב עם אבקת / משחת עלים
RRR לדעתי זה ריעות, ריב, ריצה מעביר את הרפתקאות הגיבורים בצורה מאוד לא ריאלית, מוגזמת ולעיתים מגוחכת אבל בהחלט מאוז מהנה, עד לסוף הבלתי נמנע
נהניתי ושרדתי בזכות ההפסקה באמצע
מומלץ ושווה צפייה
7.7/10
קודם כל תודה רבה ל Huber שהביא את הסרט לידיעתי
אני כמעט ולא רואה סרטים הודיים, פרט לאלה שקיבלו ציונים וביקורות ממש טובים
לא יכולתי לעמוד בפני ההמלצה של Huber, מה שהוא לא כתב שהסרט אורך יותר (מעט יותר) מ שלוש שעות
מה קורה בתעשית הקולנוע אין רחמים? אין התחשבות? אין חמלה?
הסרט מלא באקשן, מלא בעניין, לא משעמם, ומפתיע, הגיבורים הורגים את כולם וכל הפציעות שלהם נעלמות כלא היו אחרי מעט מיץ גחלים מעורבב עם אבקת / משחת עלים
RRR לדעתי זה ריעות, ריב, ריצה מעביר את הרפתקאות הגיבורים בצורה מאוד לא ריאלית, מוגזמת ולעיתים מגוחכת אבל בהחלט מאוז מהנה, עד לסוף הבלתי נמנע
נהניתי ושרדתי בזכות ההפסקה באמצע
מומלץ ושווה צפייה
7.7/10