שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1351
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
נקודה שחורה ראשונה (מבחינתי) בנטפליקס.
התחלתי לצפות בסידרה השורד המיועד (Designated Survivor), והמתנתי בקוצר רוח (ומי שצופה בסדרה מבין למה) לפרק העשירי, שעלה לאוויר בנטפליקס לפי כ-3 ימים, ב-15 לדצמבר. להפתעתי, הפרק עלה ללא כתוביות בעברית, לאחר שכל הפרקים הקודמים עם כתוביות. חשבתי שאולי יש איזה עיכוב טכני, אבל אתמול פניתי לתמיכה שלהם והנציג הסביר לי שעקב איזו בעיה של זכויות יוצרים (???) הם לא יכולים כרגע להעלות כתוביות לסדרה זו. אין גם צפי כרגע להוספה של כתוביות לפרקים החדשים של הסדרה, למרות שהוא הבטיח לי כי בסופו של דבר הן יוספו.
מאד מאד מאכזב.
התחלתי לצפות בסידרה השורד המיועד (Designated Survivor), והמתנתי בקוצר רוח (ומי שצופה בסדרה מבין למה) לפרק העשירי, שעלה לאוויר בנטפליקס לפי כ-3 ימים, ב-15 לדצמבר. להפתעתי, הפרק עלה ללא כתוביות בעברית, לאחר שכל הפרקים הקודמים עם כתוביות. חשבתי שאולי יש איזה עיכוב טכני, אבל אתמול פניתי לתמיכה שלהם והנציג הסביר לי שעקב איזו בעיה של זכויות יוצרים (???) הם לא יכולים כרגע להעלות כתוביות לסדרה זו. אין גם צפי כרגע להוספה של כתוביות לפרקים החדשים של הסדרה, למרות שהוא הבטיח לי כי בסופו של דבר הן יוספו.
מאד מאד מאכזב.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 774
- נתן תודות: 99 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
·nirzon כתב:נקודה שחורה ראשונה (מבחינתי) בנטפליקס.
מאד מאד מאכזב....
אני צופה בסדרה הזו מתחילתה ויכול להגיד לך שהתרגום לכל פרק חדש מופיעה רק כמה ימים אחרי שהפרק עולה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לדעתי הם מתכוונים שהם לא יכולים להעלות את הכתוביות ביחד עם עליית הסדרה כי הסדרה משודרת בארה"ב בשידורים רגילים ורק אז נטפליקס יכולים להעביר את זה למי שמתרגם. לכן יש פער של כמה ימים בין הרגע שזה עולה לבין השלב שבו יש תרגום. אנחנו פשוט רואים את זה בדיליי של פרק באופן קבוע.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
נטפליקס ממשיכה להתפתח בקצב מסחרר:
493 תכנים מתורגמים לעברית, מתוכם:
165 סדרות
328 סרטים
39 תכנים מדובבים לעברית
493 תכנים מתורגמים לעברית, מתוכם:
165 סדרות
328 סרטים
39 תכנים מדובבים לעברית
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·. תשנה את פס הקול לאנגליתnirzon כתב:הם כבר מגזימים לגמרי.
התווסף תרגום לסדרת המד"ב The Expanse (מאד מומלצת לחובבי הזאנר). אבל מה שיותר מטורף - הם הוסיפו לה גם דיבוב לעברית.
בשביל מה? זה נשמע ממש מגוחך....